Posilaari

  • 799 535
  • 4 043

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän tänne posilaariin kolahtaa ehdottomasti sekä joukkueen hieno selviytyminen syyskauden "pudotustaistelussa" että myös Rissasen jatko. Niin ja toimistolle iso plussa tavasta jolla jatko julkaistiin. Jotain uuttaa normaaliin tiedotteisiin verrattuna ja peliin vaivautuneet pääsivät todistamaan tätä julkistusta ensimmäisinä. Juuri tällaista, uudenlaista toimintaa olen ainakin itse kaivannut.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hienolta näyttää KalPan eteneminen Liigassa. Materiaalista on otettu kaikki mahdollinen ja ylikin irti ja kuten @Hollanti totesi, Kuopiossa on pistenikkareitakin.

Voi kun yleisö löytäisi tiensä Niiralan monttuun, niin saataisiin lisää hyviä hetkiä...
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Hyökkäys peli on riittävän tehokasta tällä hetkellä. Suurimmilta osin hyvän puolustuspelaamien takia. Päästetään vähän maaleja ja tehdään itse ne pari-kolme tarvittavaa. Vieläkun tuota melko surkeaa ylivoimaa saisi paremmaksi ja pakitkin tekisivät sieltä välillä maaleja niin aijai. Avlla päästetään todella vähin omiin ja jopa tehdään maaleja toiseenkin päähän hyvällä prosentilla.

Nyt viikon tauko käytä Pekka fiksusti. Harjotuta taas niitä aloituksia ja ylivoimapelaamista. Aloituksissa annetaan 2/5 tasoitusta ja ylivoima liigan top3 surkeinta. Nuihin kun tulisi paranusta niin löytyykö tässä meille enää edes pysäyttäjää? Yksi syy liene miksi myös peli kulkee on se, että nyt on ihmeen vähän tullut loukkaantumisia. Alkukautta sotki useat ketjumuutokset mutta nyt on menty lähes samoilla jo tovi. Ja tämä kantaa pikku hiljaa hedeltää. Pitää toivoa, että Timonen tai Halonen ei ainakaan pidempää saikkua ota. Timone muuten meidän tehokkain pakki 2+6 tehoilla. Myös eniten maaleja ja syöttöjä tehnyt pakeista (Lukalla sama määrä). Ja tehotilastossa jengin paras lukema +10. Tärkeä mies on tällä hetkellä tuossa rosterissa vaikka itsekkin olen miestä haukkunut paikoin.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Nyt on meillä jo pidemmän aikaa ollut useampi ukko tulessa maalivahtia myöten. En muuten muista milloin olisi vastaava tilanne ollut? Aina se yksi tai jopa kolme ukkoakin saattaa olla liekeissä, mutta onhan noita nyt jo enempi kuin yksi kentällinen tai jos ei ihan liekeissä, niin ainakin hyviä vahvoja esityksiä ottelusta toiseen on moni pelaaja esittänyt. Jos vaan tämä draivi saadaan pidettyä sinne kauden viimeiseen peliin, niin hyvinkin voidaan olla mitaleilla. Huolimatta siitä, että se kaivattu fyysisyys on viime kaudestakin vähentynyt. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen tilanne! Jos/kun tulee notkahdus, niin toivottavasti se tulee nyt vuodenvaihteen aikana ja keväällä löytyy taas kova lento!

Eipä ole itselläni ollut näin hyvä tuntu sitten Sahlstedtin aikojen!
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Klikkitrollin harmiksi kirjoitellaan vaikkapa tähän ketjuun.
Tauon jälkeen kaksi helpointa vastustajaa vastassa. Naurettavan helpot pisteet kiekottelemalla hippokselta ja pekkavirta-areenalta.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Tuolla yleisissä munanmittauksissa jotkut julistavat oululaisia mestareiksi kun saivat Hirson porukkaansa, totesin sen jo eilen ja nyt kirjoitan sen tännekin: Hirso ei olisi edes mahtunut KalPaan. Rissanen ja Ruohomaa vetävät semmoisessa pörinässä tällä hetkellä etten veisi kummaltakaan sekuntiakaan pois peliajasta. Jonnekin alempiin ketjuihin saati katsomoon-siltä-varalta-että Hirson kaltaista pelaajaa ei kannata hukata.

Siinä ja tässä että olisiko ollut mestaruussauna-asiaa, mutta ehtii sitä sinnekin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Harvoin KalPalta näkee, että huonommallakin pelillä otetaan pisteitä kotiin. Kyllähän sitä oltiin melko purjeissa läpi ottelun. Terävä viimeistely ja Kilpeläinen toi tänään pinnat kotia. Pakko olla tyytyväinen että näinkin joskus meille käy. Yleensä me pelataan hyvin ja kaverit vie pisteet himaan. Positiivista että näin voi myös välillä käydä toisinkin päin! 10 vierasvoittoa putkeen (toki osa ja ja vl) mutta kuitenkin, HUHUh. Eli taas huomenna kotona Bluesia vastaan turpaan. No se on sitä kotipelaamista sit taas. Yleisöä pitäisi sinnekkin saada ja samanlaista taistelupelaamista kuin vieraspeleissäkin. Mitä itsekkin 80% kotipeleistä nähnyt osan paikan päällä niin melko ponnettomiahan ne on olleet. Etenkin nyt on pakko panostaa kun velkarikkoinen Blues vastassa ja viikon huili alla sekä toinen peli tälle viikolle! Camooon!
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
KalPan maalilla heiluu tällä hetkellä ehkäpä seurahistorian paras maalivahtikaksikko. Mutta minkä ihmeen takia Perhosta ei voi laittaa maaliin edes perättäisten pelipäivien jommassa kummassa ottelussa? En näe oikeastaan yhtään hyvää puolta tällaisessa kuormittamisessa
 

kalapappa

Jäsen
KalPa on niin ylivoimainen jos Perhonen on peittävämpänä maalissa. Tulee muille paha mieli eikä pelissä ole mitään jännitystä. No joo, olisin itsekin oikeasti Perhosta peluuttanut enemmän, mutta onneksi näistä päättää viisaammat...
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Perhosta voisi ottaa kehiin nimenomaan kotipeleissä, koska ne ovat menneet alle arvostelun. Tuntuu, että kotipeleissä KalPalla on tätä nykyä vain voitettavaa. Perhosen yllättävä laittaminen maalille voisi mahdollisesti herätellä myös kenttäpelaajia entistä raivoisampaan taistoon ja sitä kautta huikeampiin suorituksiin/saavutuksiin. Itse pidän Perhosta eräänä parhaista Liigan kakkosmaalivahdeista, ellen jopa parhaana.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Kyllähän iso riski on, että Kilpeläinen peluutetaan taas puhki. Perhoselle pitäisi saada tasaisesti vastuuta, jotta tarvittaessa miehellä on tuntumaa otteluista. Positiivista siis meillä kakkosveskari, joka voi hoitaa kyllä ihan hyvin ykkösenkin virkaa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Balasz Sebok. On ukkeli kyllä kehittynyt selkeästi kauden edetessä. Ens kaudelle viimeistään saadaan jo kelpo pelimies hänestä. Uskaltaa tehdä kiekon kanssa taikojaan, mutta myös luopua ajoissa. Ajaa välistä maalillekkin ja vastustajaan kiinni eli jopa taklaa. Tekee toki vielä virheitä mutta onhan se iso kasvuprojekti junnuista/Mestiksestä Liigaan. Alkaa sopeutumaan joukkueeseen! Myös Perhonen on kelpo kakkoskassari. Enemmän vaan pelejä alle niin ei Kilpi taas leviä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eilisestä TPS-Pelicans pelistä varmaankin jonkinlaista kakkua molempien voimaosastoille. Parin pelin siivut sopisivat erittäin hyvin keltamustien lasien läpi kun sunnuntaina kohdataan pelsut ja tiistaina tps.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Joni Nikko parantaa koko ajan. Liike paljon parempaa kuin alkukaudella ja maalejakin on alkanut tulemaan. 7 maalilla on jaetulla 3. sijalla KalPan maalipörssissä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Liigan paras alivoima.

Muuten tänne ei olekkaa hirveesti asiaa...
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Pientä alamäkeä. Piristää kummasti parit turpasaunat sitä varten kun tosipelit alkavat. Kärpät ovat huomiseen tyytyväisen pulleita ja Similä joka saanee tulikasteensa huomenna maalilla, torjuilee mestarit kumoon ja sitten meillä on uusi superveskari Kilven kaveriksi eli tässähän muuttuu velatkin jo saataviksi : D
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Liigan paras alivoima.

Muuten tänne ei olekkaa hirveesti asiaa...
Kyl minusta on posia, että kotiotteluissa nähdään myös maaleja. Ehkä ei niin posia, että niistä 14 maalista ollaan ite tehty vain 3 mutta kansa toivottavasti tykkää!
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Oikeaan suuntaan mennän, viimeiset peli 2-6, 1-5 ja nyt enää 1-4! Tasaista suorittamista vaan niin kuukauden kuluttua ollaan jo voitoissa uudestaan kiinni. Niin helppoa se on! : D
 

Henu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos tuijottaa Kärppä-peleistä pelkästään loppulukemia niin vaikeahan siitä paljoa hyvää on löytää, mutta molemmista peleistä ainakin se positiivinen että maaleitta ei jääty. Etenkin perjantaina kotona tärkeetä saada edes se yks maali vaikka sitten neljän maalin erolla hävittiinkin. Nyt alkuviikosta onneks ei pelejä niin viikonloppuna levänneenä back to back pelit Jyppiä vastaan joka kuitenkin joutuu kahdesti vääntämään Kärppiä vastaan jo viikolla. Toivottavasti tämä tauko osataan käyttää ja Jypiltä olisi hyvä jo pisteitäkin saada.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Pekka Virran sanoin, ylivoima ei tuosta huonommaksi voi mennä.

Ellei kaveri rupee alivoimalla mättämään maaleja.


Nyt ollaan sitten taas oikessa päiväjärjestyksessä. Puolustus ja maalivahtipeli toimii. Nyt vaan tarvii hyökkääjiltä tehoja.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Peli-ilme ja tekeminen oli tänään hyvää luokkaa. Vielä kun nuista paikoista (tolpista) edes osa menisi tuurilla maaliin asti. Pakko kyllä kehua tuota Kilpeä, on vain uskomaton kaveri ja tarjoaa joka ilta mahdollisuuden voittoon. Joni Nikko myös nostettava esiin. Vauhtiin kirjaimellisesti päästyään todella hyvä ukkeli. Samoin Sebok. Uskalias nuori unkarilainen on oiva pelimies jo tällä kaudella ja ensi kaudella voi olla jopa uusi Ruohomaa! Lauantaina muuten kaatuu Kärpätk kotona ja tämä on saletti!! Tuon taisteluilmeen kun tuo KalPa tullessaan Kuopioon niin takkiauki lähtevä Kärpät ottaa 4-1 kuokkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös