Posilaari

  • 799 893
  • 4 043

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Olisinpa päässyt invaasioon mukaan. T. Nousin kyytiin ja jäin kyydistä jossain päin Vaajakosken raittia :D

En toki ollu bussilla tällä reissulla vaan omatoimisella matkalla. Pysähdyttiin siihen syömään kun VM/MV saapui paikalle.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Jos sallitte taas pienen visiitin hiekkalaatikollenne, haluan vain kiittää teitä. Kalen ansiosta me Lahessa päästään nauttimaan kotiedusta vielä välierissäkin. Kiitos siis että pudotitte Ilveksen!

Sopimus pitää yhä, eli finaaleissa tavataan eiks je? :)
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mielenkiintoista olisi nähdä millaisella sopparilla Saukkonen maikkarilla vetää, koska saa selostaa vaikka reserveissä olisi paljon parempia tarjolla. Selostaakohan finaalitkin yhdessä Mertarannan kanssa? huoh.
Hyvin todennäköistä, koska Mertsi ja Saukkonen taitaa olla maikkarin palkkalistoilla. Miksi käyttää freelanceria jos omasta takaa löytyy tuollaisia seppiä.
 

Dicehero

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK ja Philadelphia Flyers
Luulen että Saukkonen menee jollain lounari+pullapalkalla rakkaudesta lajiin. Eihän se MTV:n talous ole kovin kunnossa niin otetaan Mika selostamaan aina kun mahdollista.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Peliväline Saukkonen on pilaamassa tänään avausmatsin tunnelmaa Lahdessa ja meitä hemmotellaan Jani "Lantta" Alkiolla.
Olen kuullut villejä tarinoita, että jotkut virittelevät Savon Aalloilta nettilähetyksen 30 sekuntia myöhempään, jolloin mennään synkassa videokuvan kanssa. Tällä tavalla saa Puomion selostamaan.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ai että, tänään pääsee taas hallille.

Reilu vuosi sitten jännitin, että tuleeko 3 vuotta täyteen näkemättä KalPan voittoa livenä. Ei tullut vaan Kake Randelinin johdolla tuli upea taisteluvoitto Ilveksestä tammikuussa 2023 Nokia Areenalla. Ja sen jälkeen meno on ollut hurjaa: viisi peliä joista 3 voittoa (kaksi jatkoajalla) ja kaksi jatkoaikatappiota.
Nokia Areenasta on tullut toinen kotini <3
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Mielestäni meidän 2. erä. Tapparan liike ja karvaus väheni verrattuna ensimmäiseen erään. Jospa taas kolmannessa tai jatkoilla ohi?
Ei tää jatkoille vaikuttaisi menevän, vaan päästään bussilla köröttelemään kotiin hyvissä ajoin Tapparan ylhäältä seuratessa, että siellä ne voittajat menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös