Posilaari

  • 798 896
  • 4 043
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
On kyllä jätkät ylittänyt itsensä, helvetin kovaa tekemistä! Muistan kun runkosarjassa oli huonoja hetkiä ja sitten tuli tietoa Räsäsen ja Mattilan loukkaantumisista, molemmat mahdollisesti poissa koko loppukauden. Sitten Sissonskin piti heittää ulos, ja oli kyllä sellainen fiilis että ei tästä kaudesta taida tulla oikeasti mitään. Lisäksi Lekkasin ja Jatkolan loukkaantumiset. Ja niin, tässäpä nyt ollaan ja pudotettiin mestarisuosikki ja runkosarjan voittaja voitoin 4-1.

Tuntuu että suurimmalla osalla jätkiä on tullut pari napsua itseluottamusta lisää, puolustus on ollut yllättävän kova nippu kokonaisuudessaan! Monia olen parjannut pitkin kautta, mutta niin sitä vaan Salmela, Gallet ja Lappalainenkin tekee perusvarmaa työtä. Hyökkäyksessä neloskenttä jatkanut omaa hyvää duuniaan, Kiiskisen kevätosaamisen nyt kaikki tietää ja ykköskenttä on aivan liekissä!

Tuntuu että oltaisiin voitettu enemmänkin mutta kuitenkin vasta kaksi sarjaa voitettu. Kyllähän tässä tietysti nälkä kasvaa syödessä, mutta kyllä nyt savolaiseen tapaan pitää olla vielä hiljaa, että sitä kalaa voisi saada.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Peliminuutteja kun katsoo niin todella tasaisella peluutuksella pystyttiin taas suorittamaan, Räsänen ainut yli 20 minuutin mies. Lupaa hyvää, varsinkin pakkien osalta.

Pakolliset vastuuvapauslausekkeet tietysti tähän loppuun, että kyse Liigan tilastoista..
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Eka visiitti Nokia Areenalla.
Musta Verkoston ja Veljmiesten invaasio Vaajakosken ABC:lle keskellä yötä.

Nää muistot ei kuole koskaan.
 

Kilpimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olo kuin oltaisiin menty neljän joukkoon.
Niin on.. ääni jäi Tampereelle, mutta hedarin sieltä sai mukaan. Jokohan sinne pitää sitten lähteä viikon päästä uudelleen. Sitä tässä seuraavaksi jännätään.

Oli kyllä antoisa meininki vieraspäädyssä. Kiitos kanssaeläjät ja -huutajat. Ihanaa saatana!!
Koskettavinta oli kun pieni KalPa-kannattaja sai huudattaa lopuksi koko kööriä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös