Posilaari

  • 798 463
  • 4 043

SteveLarmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei me kuitenkaan seiskoja olla. Lukko voittaa ihan varmasti JYP:in tiistaina. Ja meidän pitäis voittaa kuuma HIFK vieraissa.
Joo ja voin vaan kuvitella minkälainen kokoonpano Kalpalla jalkeilla Helsingissä. Mietin aluksi mennä katsomaan peliä, mutta taitaa jäädä välistä, koska tuskinpa voittoa lähdetään hakemaan muuten kun ajatuksen tasolla.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Näyttäs TPS tulevan vastaan sääleissä. Tappio tiistaina HIFK: ta vastaan tiputtanee KalPa:n kasisijalle. Mieluummin TPS kuin Sport tai Ässät vastaan.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Hieno suoritus kuusitoista (16!!, onko niillä edes kivekset vielä laskeutuneet??) vuotiaalta pojalta. Kumpikaan maaleista ei mennyt hänen piikkiinsä ja nappasi muutaman hyvänkin torjunnan. Toki havaittavissa torjuntatyylistä oli, että kyseessä junnu, mutta hienosti sai pidettyä paketin ja pään kasassa vaikka vetoja ei alussa juuri tullutkaan. Hyvä Pate!
Ajattele sitten vielä että kun ne kivekset laskeutuu tulloo lissää torjunta-pinta-alaa.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Kuluva kausi on neljäs peräkkäinen, jolloin KalPa sijoittuu sarjataulukossa riemullisesti JYPin edelle. Siispä kuunnelkaa kaikki, sillä sanon tämän vain kerran: Nyt huudetaan! Liigassa tällaista menestysmarssia emme ole aiemmin kokeneet. Kaikki sarjatasot huomioiden KalPa sijoittui viimeksi neljä kertaa JYPin edelle John F. Kennedyn hengessä kausina 1959-1963.
 

Kultaranne#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Ethän Petri laita enää milloinkaan villapaitaa puvuntakkisi alle? Kauluspaita ja kravatti riittää. Näillä eväillä myö todistetusti voitetaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Nuori mies Saarelainen kyllä pelaa todella hyvin, pääsi ylivoimaankin ja teki loistavan maskin Kantnerin maaliin. On kyllä hyvä poika.
Tähän kiinnitin itsekin huomiota tiistaina. Pelasi hemmetin hyvän ottelun ja tuntuu koko ajan parantavan. Minua on yllättänyt se, että nuori kaveri ei pelkää ollenkaan fyysistä peliä, vaan ottaa miehekkäästi kontaktit vastaan ja tykkää itsekin pelata kovaa. Hyvältä näyttää!
 

Pizza64

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Onko tämä posilaari, en tiedä mutta Leppänen ja Scarlett pelas lähes joka toista vaihtoa. Saa nähä miten jalka 3.erässä liikkuu, jos samaa tahtia jatkuu..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös