Posilaari

  • 798 544
  • 4 043

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Koposelle iso onnistuminen. Ei hyvältä näytä mutta tämä kaveri on täynnä tahtoa. Tuleeko paluu vakituiseen kokoonpanoon?
Varmaan tulee jos Hutskon ja Kiiskisen kaudet paketissa.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaikki meidän alapuolella taulukossa olevat jotka pyrkii poffeihin otti kupoliin JYPiä en enää laske mukaan tähän porukkaan enkä tämän illan jälkeen sporttia. Lukko toki voitti Ässät ,mutta ennnemmin Lukolle kuin Ässille se ootko 7 vai 8 ei oo mielestäni ratkaisevaa vaan se että saat kotiedun nimenomaan sääleihin etkä pullahda 9 tai 10 sijalle. Eli 8 sija taulukossa kelpaa kuhan loput pysyy takana.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän se on posia miten paljon pisteitä on Kärpiltä otettu kun mietitään resursseja ja rostereita. Eihän KalPalla pitäisi näistä peleistä olla kuin pari pinnaa.

Montako KalPan äijää mahtuisi Kärppiin jos mietitään kenttä kenttää vasten?
Juuri näin! Ehken meillä on parempi valmennus kuin Kärppien nuori kloppi päävalmentajana ja muuten ummehtunt valmennus, mutta muuten rostereissa todella iso ero Kärppien hyväksi, mutta niin vain pisteitä kairattiin keskinäisistä huomattavasti enemmän!
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse en ainakaan odottanut yhtään pistettä tästä vierailusta Ouluun joten 2 pinnaan ihan tyytyväinen. Ja oli siellä eri Kärpät nyt kuin Marjamäen aikaan askissa. Jos tulis playoffeissa vastaan niin pimentämällä Turusen ja Koivusen saisi jo aika paljon otetta Kärpistä. Jos siis playoffehin päästään.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ai että jos saatas tuo ysikolmonen pidettyä vielä yks kausi täällä.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
No jos on matkalle 40 pojoon niin.
niin tarkotin, että alkukaudesta ei ole ollut mikään erityisen kova pistelinko. 40 pongoo on kyll hyvä saavutus ei siinä. Ennen kauden alkua taisin laskee Kantnerin potentiaaliksi 46 pongoo, perustuen viime kauden ottelukohtaiseen (runkosarja) pistekeskiarvoon ja harkkapelien pisteisiin. Annoin harkkapeleille 25 % painoarvon ja 75 % viime kauden peleille. En väitä, että kovinkaan tieteellinen ennuste, mutta ennuste nyt on vaan arvaus tulevasta :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös