Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Posilaari

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uramawa, 27.09.2012 klo 22.23.

 1. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei kakkua Mutaselle, ei mikkihiiren jyräämisestä eikä mikkihiirittelystä.
   
 2. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Jee. Nyt meni oikein. Eivät edes Tappara-leirin kitinät auttaneet. Toki saattahan se tuomareiden kosto KalPalle tulla huomisessa pelissä.
   
 3. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Näki selvästi, että joka jätkällä huutaa kroppa jo hoosiannaa, mutta sisukkaasti painettiin "lähes" viimeiseen pillin vihellykseen saakka. Ehdottomasti kova suoritus pelata finaaleissa tuolla joukkueella ja ilman muuta posilaariin kausi 2016-2017! Elämä jatkuu.
   
 4. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Eihän tässä voi kun posilaariin tämä homma lopettaa vaikka vähän tottakai sylettää.

  Huikeita hetkiä tarjosi joukkue tänä talvena ainakin tälle vanhalle äijälle. Kiitos.
   
 5. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kaikkiaan aivan helwetin hieno kausi ja huikea kevät tuolta joukkueelta. Vaikka tällä hetkellä ei siltä tunnu, kyllä tämä ajan ja nollauksen jälkeen takuulla posilta vielä tuntuu.
   
 6. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hopeaa tuli ja tilit plussalle!
   
 7. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Hieno kausi. Suunta on oikea. Nopeaa peliä, jolla mestaruuksista pelataan jatkossakin. Uusia omia junnuja, Luostarinen esillä tänään. Varoja laadukkaaseen juniorivalmennukseen, sieltä pohjaa tulevaan. Lisätehoa ja uudistusta markkinointiin. KalPa kaudelle 2017-18 kovempi kuin koskaan.
   
 8. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olipa hieno kausi koko seuralta, hyvin lähellä oli Aaro Kivilinna-palkinto. Palkinto siis myönnetään seuralle, joka menestyy kaikki ikäluokat huomioon ottaen parhaiten (C-junnuista ylöspäin)

  Lainaus:
   
 9. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pitkästä aikaa on huhuissa nimiä jotka ovat myös omasta mielestä kiinnostavia. Esim. Lavoie on hieno haku, voi olla floppi mutta voi myös olla todellinen helmi. Myös muut nimet Kantola, Puustinen, Tuppurainen kaikki on jollain tapaa hankintoina sen verran mielenkiintoisia, että odottaa jo kauden alkua ja pelien näkemistä. Kaikissa on potentiaalia molempiin suuntiin. Tämä kausi meni lopulta loistavasti, mutta niminä ja persoonina joukkue oli aika HMV ainakin ennen kautta.
   
 10. Ylänahka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Chicago Blackhawks
  Ehdottomasti tämän ketjun kamaa. Pekka Virta palkittu tänään parhaana valmentajana ja Eero Kilpeläinen parhaana maalivahtina.
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Rissanen all star sentteri. Jos Riikola olisi nimekkäämpi niin varmasti olisi myös ylempänä hierarkiassa. Yksi liigan parhaita pakkeja kokonaisvaltaisesti
   
 12. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Virran ja Kilpeläisen valinnat olivat todella selvät. Äänestulokset ja muut palkinnot löytyvät täältä: Kauden 2016–17 parhaat Liigassa palkittu | Uutiset | Liiga

  Kilpeläinen valittiin myös tähdistökentäliseen, kuten myös Jaakko Rissanen.

  Puolustajille ei palkintoja tullut, mutta ehdottomasti huomionarvoista on että parhaan puolustajan äänestyksessä ääniä sai yhteensä 25 eri pelaajaa ja KalPan pakit olivat hyvin edustettuina:
  5. Mikkola
  7. Riikola
  11. Lukka
  12. Lyytinen
  19. Timonen

  Maininan arvoista on myös se, että parhaan valmentajan äänestyksessä joku oli laittanut Sami Kapasen ykkössijalle ja kaksi muutakin oli Kapasta äänestänyt.

  Tulokasäänestyksessä Luostarinen ja Godla saivat pari hajaääntä, samoin kuin Myttynen ja Keränen tähtikentällisen äänestyksessä.

  Vuoden jääkiekkotoimittaja ei ollut Juntunen vaan Wesa Koistinen.
   
 13. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Valmentajan ja molarin palkinnot meni kyllä niin oikeeseen osotteeseen. Hankala nähdä, missä KalPa olisi ilman Virran pitkäjänteistä työtä ja ilman Kilpeläisen maagisia otteita.
   
 14. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  No niin, nyt niistä pelaajista sitten VAPAUTUU RAHAA, jota muutama palsta-Pate täällä aina hehkuttaa! Veri Posy.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Lue tuo KalPan viimeisin julkistus. Siellä todetaan sama homma
   
 16. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vieläkin ihan fiiliksissä viime kaudesta. Tuli hemmetin hyvä mieli kun luin Joni Ikosen siirtohuhua käsittelevää juttua ja lopussa kerrattiin, että KalPa oli viime kaudella runkosarjan kolmas ja finaaleissakin tuli kaksi voittoa. Nyt täytyy olla ylpeä kun on aihetta.

  Ei mulla sentään enää hopeasauna ole lämmin, mutta ehkä voisi vielä uudelleen lämmitellä ennen kuin uusi kausi ja uusi tarina alkaa kolmen ja puolen viikon päästä.
   
 17. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  No johan pomppas! Texierin ja Ikosen siirto sai aikaan spontaanin tuuletuksen ja vähintään Elloksen malliksi oikeuttavan hymyn. Alkaa löytyä sitä kuuluisaa yllättysvalmiutta joukkueesta. Odotellaan vielä Herra Keihäänkärki mukaan.
   
 18. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Pakko on kyllä olla iloinen näistä tulevan kauden hankinnoista:

  - Alex Lavoie - Ruotsin divarin pistepörssin kakkonen. <- lupa odottaa Liigassakin kovia tehoja.
  - Mathew MaiONE - Slovakian sarjassa pakkina 57 pistettä ja pistepörssin 3. sija. Edellä vain 3. ja 4. pistettä enemmän tehneet hyökkääjät Nagy ja Hovorna. <- varmasti voipi välillä pistää vituttamaankin mutta ainakin youtube-scouttauksella tuo myös sähköä peliin!
  - Alexandre Texier - Ranskalaisista ylimpänä koskaan varattu tuleva NHL pelaaja. Pelannut jo yhden kauden Ranskan sarjaa 0.5ppgllä playoffeissa 10p 12peliin. <-- pelipaikka varmaankin vielä hakusessa mutta uskon, että miesten peleissä pärjää. Hyvä luistelija ja terävä veto
  - Joni Ikonen - Juuso Ikosen pikkuveli. <-- Taitava väkkärä joka omaa erinomaisen laukauksen. Pelaamista mukava seurata
  - Janne Tavi - Ehkäpä ainut itselle neutraali hankinta. Semmoinen ns. varma ~30p mies. <-- Tiedä vaikka maisemanvaihdos parantaisi myös maalintekoa :)
  - Kai Kantola - Ehkäpä Alex Ruuttu x2 maalineduspelaaja. Ei varmasti kaihda tilanteita kuin tilanteita ja taklaa kovaa ja painavasti. Kunhan ei nuppi kiehu liikoja niin hyvä tulee. <-- Varmasti lentää pihallekkin, mutta sanotaanko että.. rapatessa roiskuu.
  - Frank Gymer hieman tuntemattomampi pelaaja. Pienikokoinen ja nopea kuitenkin ja taistelee kiekosta. <- voipi mennä kausi IPKssa?
  - + junnut <-- monta mielenkiintoista junnua tulossa ja kärkkymässä pelipaikkaa Liiga joukkueesta

  - Valtteri Parikka - Pienikokoinen kiekollisesti taitava pelaaja. Tuomaisen mukana tullut, joten varmasti tiedetään mitä saadaan. <- Ei suurempia odotuksia
  - Tryoutmiehet Mäkinen & Kinnunen - Antavat näyttöjä mahdollista koko kauden sopparia koskien. Molemmat melko pienikoioisia mutta taklauspeliin pyrkiviä pelaajia. Ehkäpä hieman epävarmoja kiekon kanssa tai pelinluvussa puutteita.. < -- aika näyttää

  - Niko Hovinen - Godlalle kilpailija. Tuttu jo viime kaudelta ja ehkäpä hoitaa tonttinsa ainakin niiin toivotaan. Ilmeisesti nyt on matkalaiselämä takana ja itsekkin haluaa jotain pysyvää. On myös ilmeisemmin hyvässä pelikunnossa tällä erää. < -- Voipi jopa napata 1. molarin tontin Godlalta, jos palaa edes osittain "tasolleen"

  Loppuun on pakko ihmetellä miten on nuin paljon ihan pelimiehen oloisia saatu napattua KalPaan. Ihme ja kumma jos ei porukka löydä hallille. Kapasen Samin ensimmäinen päävalmentaja kausi siis tuloillaan ja ainakin itse odotan vesikielellä. 10 sakkiin pitäisi olla minimitavoite. Paljon kuitenkin riippuu varmasti miten Kapasen kiekko ylipäätään toimii. Ja miten uudet pelaajat sen omaksuvat itselleen. Potentiaalia tuossa joukkueessa on rutkasti, nyt vain pitää saada se kaivettua myös esille. Yhtäkaikki. Taisteleva, periksiantamaton, taitokiekollinen ja pelinopea KalPa tullaan ihan salettiin ensi kaudella näkemään.
   
 19. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Gymer tulee yllättämään positiivisesti.
   
 20. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  +1, sama kutina täällä!
   
 21. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Haluaisitteko vähän avata, onko tähän jotain erityisiä perusteluita ja minkälaisia odotuksia Gymeriin kohdistatte (rooli, pisteet, erikoisosaaminen)?

  Ihan vilpittömästi kyselen, koska pelaaja on tilastoscouttausta lukuunottamatta tuntematon minulle. Tilastot kun ei mitään ihmeitä lupaile: 0,5 pistettä per peli Mestiksessä, toki päässyt KHL:ssä kokeilemaan mutta tehot 1+1 19 pelissä eikä ole mikään kukkaan puhkeamaton huippulupaus (vähäinen määrä junnumaaotteluita). Toki ikää vasta 21 vuotta ja viime kaudet olleet siinä mielessä rikkonaisia, että pelannut sekä KHL, Mestistä että Nuorten Liigaa. Nyt pelipaikan stabiloituessa (olettaen että ottaa paikan KalPan vakiokokoonpanossa) voi tietysti tulla isojakin kehitysaskeleita.
   
 22. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Lainaus:
  Monesta lähteestä olen kuullut että on ollut ottamassa sitä tärkeää harppausta eteenpäin, mutta Helsingissä ei saanut siihen varsinaista mahdollisuutta.
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Gymerillä sama tilanne kuin Ikosella ja Texierilläkin. Siellä on lähtökohtaisesti jo edellä liuta viime kauden pelaajia. Oikealla Lavoie, Nuutinen, Kantola, Ruuttu ja vasemmalla Tavi, Jokinen, Mutanen, Piipponen. Siinä on kyllä "junioreilla" työnsarkaa kerrakseen päästä vaikkapa ylivoimaakin pelaamaan. Keskikaistallakin on herra X, Sebok, viimekauden komeetta Luostarinen ja Vainiola.

  Posia tosiaan on, että nyt tuntuisi jo etukäteen olevan tervettä laajuutta ja kilpailua pelipaikoista. Uskon Kapasen peluuttavan sen hetken parhaassa vireessä olevia pelaajia. Nimet selässä ei varmasti paina niin paljoa kun Kapanen saa itse joukkoja käskyttää. Jos näin on niin uskon tuon tuovan myös näille junnuille lisäpontta tekemiseen.

  Miten lie sitten menee tuo IPK kuvio? Laajuutta piisaa ja jos kaikki ovat terveinä niin hyviä lainamiehiä tulee kyllä IPK ensi kaudeksi saamaan. Hienoa työtä tehty hankintojen kohdalla vaikka pakistoon olisi yhtä mörssäriä ehkä kaivannutkin. Vielä kun se THE sentteri on mallia erittäin laadukas niin ai että.
   
 24. Veli Kaleva Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole. Kaikki ovat samalla viivalla - ja parhaat pelaavat. Piste.
   
 25. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Olisit Veli Hyvä lukenut loppuun asti. Kuten mainitsin viime kaudelta tutut pelaajat mutta uskon itsekkin Kapasen peluuttavan päivän kunnon mukaan. Tulevalla kaudella ei varmasti ole ns vapaaratsastajia tai luottoratsuja pelaamassa.