Posiketju 2023–2024 – 2,9 miljoonaa syytä olla positiivinen

  • 116 508
  • 859

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Ei olla annettu mitään ilmaiseksi ja samalla laitettu mestarisuosikki erittäin tiukoille. Mielestäni ollaan jokaisessa hävityssäkin pelissä haastettu voiton arvoisesti Tappara.

Kun peilaa tätä pelaamista runkosarjan aivan -100/+100 ailahteleviin peleihin, on touhu kyllä yllättänyt positiivisesti. Riippumatta miten tässä sarjassa käy, jää kaudesta hyvä fiilis jos tekeminen pysyy tällaisena kauden päättymiseen asti. Mitään ei anneta ilmaiseksi.

Mulle tärkeintä ei ole voitto vaan se että oikeasti pelataan sille pelipaidalle joka on päällä. Ja siinä hyvinkin moni pelaaja on onnistunut.

Raatteentien asenteella eteenpäin!
Joo en olisi itse uskonut siinä sääleistä taistellessa, että tämmöinen hyvä vitutuksen tunne vielä tulisi tämän kauden aikana. Vituttaa tai no en tiedä onko liioittelua, mutta ainakin harmittaa niin vietävästi. Tänäänkin olisi ollut paikat ottaa voitto, mutta jossainhan sen tasoeron/budjetin on tultava esille ja se on varmaankin juuri nämä aivan pienet marginaalit (yv vs yv,av vs av).

Hölmöihin jäähyihin kaaduttiin tänään, ei voi mitään. Palmun korkea maila hyvä esimerkki miten yhdellä pienellä virheellä saadaan momentum käännettyä. Turhaanhan siinä mailaa heilutti kuin virveliä konsanaan.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Kyllä sille syy oli kun Ilvestä vastaan toivoin, ei ole edelleenkään yhtään mihinkään kevään peleissä. Itse nostan mielelläni kättä pystyyn Tapparan kohdalla, hyvin ollaan pärjätty ja sarja täysin auki edelleen. Mutta ei tämä Tampereen porukoiden marssijärjestys vaihtunut tälläkään kaudella, kyllä sen pitäisi olla jo ihan selvää.

Ihan vitun posia jatkaa kautta pidempään kun Ilves. Nyt vaan kun saataisiin KalPan tapaan tuo toinen Tampereen nippu lomille niin ai että. Olisi kyllä ihan saatanan hienoa vetää välierät niin, että Tampereen porukat Levillä. Kaikki auki, huomenna mennään. CAMA!!
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
"Mutku niil oli niin kiva pelipaita ja kiva some".
Viime päivinä tuo Ilveen sometoimintakin on ollut vähän vähemmän tyylikästä. Arvo Pennasen ja Late Merihädän koppiin luikkiminen myös melko vastenmielistä vaikkei ketään yllätäkkään.

Kahvara, jullit ja puolen Suomen näädät vielä ulos niin alkaa tämä pleijarikevät näyttää kunnolliselle!
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Ei mua kiinnosta ilkkua Ilvekselle sen enempää, mutta Pennasen poistuminen Liigasta kaikkine arvo puheineen on positiivinen asia. Harmittaa kyllä näin maajoukkue lätkän ystävänä, koska mahdollisissa best on best turnauksissa tullaan olemaan tuon hessun kanssa aivan kusessa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Kyllä täältä pitäisi jokunen tahvo löytyä, jotka olivat sitä mieltä että ihan sama tuleeko vastaan Ilves vai Tappara niin ne jyrää meitin. Oltaispa saatu pennaset.

Jaksuja TPS-palstan tamperefaneille!
Jatkokysymyksenä, oliko Ilveksellä lainkaan tunnistettavaa pelitapaa?
 
Viimeksi muokattu:

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kurinpito teki kerrankin oikean päätöksen ja Fröberg pelikelpoinen..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tänään on ilon päivä arvon veljet ja siskot! Jännittää ihan törkeän paljon, mutta tätä kannattajana oleminen on parhaimmillaan.

Nautinnollista pelipäivää kaikille jotka pääsette luomaan tunnelmaa Suomen parhaaseen halliin. Täällä ollaan töllön ääressä, mutta kylmät väreet menee selkää pitkin jo nyt, kun tiedän millainen mökä hallissa tulee olemaan.

All in!
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei kyllä tarvi hävetä tätä Tepsin poffirutista ollenkaan kävi jatkoilla mitä tahansa. Kyllä näemmä kevät kaiken muuttaa voi, kun puhutaan koko kaudesta.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Saappaat jalassa lähti jengi lomille. Hyvät playoffit Turussa, vaikka vähän jäivät lyhyiksi.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pienistä asioista kiinni että olisi voitu jopa voittaa. Parempi kuitenkin jatkaa. Tuon runkosarjan jäljiltä kuitenkin iso kasvojenpesu ja komeasti taisteltiin runkosarjan voittajaa ja mestarisuosikkia vastaan ja upea kotiyleisö tänään(kin) tukena. Isosti hattua päästä taisteluasenteelle ja kauden päätökselle kuitenkin.
 

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Ei olis tammikuussa uskonut että vituttaa näin paljon kun hävitään (melkeen) täyden GCn edessä Tapparalle sarja 4-2. Uskomaton tasonnosto poffeihin! Kiitos TPS, kiitos palstalaiset, tästä on hyvä lähteä rakentamaan ensi kautta! Tää oli Toman 2009. Ens keväälle yks kauppatori varaukseen!
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Positiivista on että Kalton YV kuvioita ei enää tarvitse katsoa tämän päiväisen ottelun jälkeen.
Mistä muuten mahtoi johtua että Play offseissa aika ajoin YV toimi?
Marjalan huikeasta yksilötaidosta vai siitä että Miettinen on ehkä itse ruvennut ohjailemaan YV kuvioita ja pistänyt Kalton syrjään?
Joka tapauksessa ei tarvitse paljon jälkipolville kertoa TPS:n viimeisen kolmen vuoden YV tehokkuudest, kun Kalto on ollut puikoissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös