Posiketju 2023–2024 – 2,9 miljoonaa syytä olla positiivinen

  • 116 505
  • 859

Brooklyn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varsinais-Suomalainen juniorikiekko
Jep, ei se Heljankokaan voittamaton ole. Irtokiekot pitää pystyä napsimaan sisään jatkossa. Perjantain pelissä Heljangolla oli mielestäni jopa aika huono päivä. Marjalan veto hipoi tolppaa ja oli laadukas, mutta Jurgensin maalissa Heljanko oli sijoittunut yhtä pahasti ohi maalistaan kuin Lindberg tässä taannoin. Puoli maalia tyhjänä ja laukaus about keskelle maalia. Toki hienosti kainalosta sisään.

Mutta on se jumalauta laatukassari. Ottaa hienoja koppeja ja Palmun veivauksen jälkeinen patjatorjunta oli suht huikea myös. Toki pelin hienoimman torjunnan teki tänään Lindberg.

Tykitystä vaan maalille, kyllä se palkinto sieltä vielä tulee kun maalilla on porukkaa.

Todellakin näin. Laatuveskari, mutta lisää trafiikkia maalille ja palkinto odottaa.
 

Aleshki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, England.
Eiköhän tämä matsi kerro, että miksi runkosarjassa pelattiin tasapelejä, sekä pelattiin jatkoaikoja?
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Eiköhän tämä matsi kerro, että miksi runkosarjassa pelattiin tasapelejä, sekä pelattiin jatkoaikoja?
Kyllä, näitähän on harjoiteltu koko kausi joten siksi jatkoaikavoitto ei yllätä. Ei vaiskaan turha leijua, mutta silti hieno voitto joka tapauksessa.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Seuraavassa pelissä ryöstö Tampereelta ni sitten Turkuun mökki täyteen!
Hirveällä boogiella se peli läpi ja mitalipeleihin.

Noh.. ei mennä viel niin pitkälle.

Tää kausi ei ehkä oo koko aikaa tuntunut voitolta, mutta se et ollaan runkkarin sijalta 9 päästy puolivälieriin ja ajetaan Liigan ylivoimaisesti kovin joukkue näinkin ahtaalle on jo onnistuminen. Niin Tomalta ku monelta muulta.

Täytyy olla jo nyt helvetin ylpeä joko joukkueesta!
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Jumalauta mikä voitto. Sexyhockey Tommi Miettinen toimittelee.

Jouduin jättämään auton varmaan hallin huonoimmalle paikalle ja ulospääsy olikin melkoista millimetreistä taistelua kaikkien muiden taulapäiden kanssa. Jossain runkosarjaläpsyttelyssä olisin varmaan repinyt ratin irti autosta ja kävellyt kotiin, mutta tänään ei harmittanut mikään poistuessa, taisin antaa jopa muille tienkäyttäjille turhankin paljon tilaa.

Kun kausariin latasin nämä kevään pelit, niin kyllä sitä naureskeltiin, että yhden pelin vuoksi taas lainataan rahaa TPS-pankkiin. Enpä olisi itsekään uskonut, että vielä pääsiäisenäkin mennään, nättiä jumalauta.
 

Brooklyn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varsinais-Suomalainen juniorikiekko
Upeaa TPS. Ei se paras matsi tässä sarjassa mutta riittävissä paikoissa terävyys oli kovalla tasolla.

Lindberg oli hyvä!

Illan ottelutapahtuman ei-urheilija-MVP oli ehkä toistaiseksi paras kuulemani Maamme, ja selkeästi esittäjän poikkiskin siitä syttyi ja väänsi komean kassin.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juu, unohdetaan se kevät 2009. Tässä oli enemmän sitä 2010 neljännen JYP-matsin tuntua, kun Erkinjuntti painoi kevään tärkeimmän osuman. Silloin jatkettiin kliinisellä 1-2 vierasvoitolla. Voisiko oikeasti tästä jengistä olla jopa siihen?

Missä välissä tämä joukkue kasvoi henkisesti tällaiseksi? Viimeiseen reiluun kahteen ja puoleen viikkoon tämä jengi on voittanut toinen toistaan kovemmissa paikoissa HIFKin kertaalleen, Lukon kolmesti ja Tapparan kahdesti. Pelillinen käyrä osoittaa vielä koko ajan ylöspäin, kuten myös monella pelaajalla suoritustaso. Kyllä välillä uskomattoman paljon saa iloa tästäkin touhusta omaan elämään.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tämähän menee fyrkan kannalta ihan maksimaalisesti siltä osin mitä voi seura itse vaikuttaa. Säälipeli + kolme puolivällyä kotona. Tekee höpötitiä kassalle ja se oli mun ainoa toive, kun säälit varmistui. Toki nälkä kasvaa syödessä ja urheilullista menestystäkin saa jatkaa :)
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Tämähän menee fyrkan kannalta ihan maksimaalisesti siltä osin mitä voi seura itse vaikuttaa. Säälipeli + kolme puolivällyä kotona. Tekee höpötitiä kassalle ja se oli mun ainoa toive, kun säälit varmistui. Toki nälkä kasvaa syödessä ja urheilullista menestystäkin saa jatkaa :)
Veit jalat suustani! Tossa talvella lanseerattiin tavoitteeksi jatkoon pääsy sääleistä ja täten puolivälierät. Tämän toteuduttua tuli nostettua pykälällä tavoitetta, joka oli 3 kotipeliä puolivälierissä. Nyt se toteutui, joten nyt on aika yllättää.
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Jürgensin maali oli TPS:lle ainakin 200000 euron arvoinen?
Pari vuotta sitten tästä kirjoiteltiin mediassa näin (linkki MTV:lle):
TPS:ssä lipputulot tuovat toimitusjohtaja Kai Koskisen mukaan kassaan noin puolet ottelua kohden, ja toinen puolisko tulee oheismyynnistä. TPS omistaa hallinsa ravintolat, millä iso ero Ilvekseen selittyy.
Myös TPS on saanut houkuteltua lehtereille mukavasti seuraajia. Yleisökeskiarvo on ollut pudotuspeleissä 7 147 katsojaa, ja liikevaihto ottelua kohden on ollut vahva.
– Noin 150 000 on ollut ravintolamyynti ja liput, Koskinen kertoo.
Onko tuo nyt sitten ymmärrettävä niin, että liikevaihtoa tuli tuolloin 150te molemmista lähteistä per peli. Tuntuisi uskottavalta jos ajattelee katsojamäärää ja keskimääräistä lippuhintaa. Oli miten oli, säälit + puolivälierien kotimatsin ovat tuoneet aika kohtuullisen buustin kassaan pakostakin, ja eiköhän nostetta riitä ensi vuodellekin.

Raha-asiat kuitenkin sivuseikka, tärkeintä tänään upea voitto. Tästä on hyvä jatkaa Mouhijärvelle, Häijään ABC:llä menee sumpit väärään kurkkuun.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Läpi runkosarjan kyseltiin voittavan maalivahdin perään. Nyt Fille vetää sellaisella moodilla, että antaa jengille sauman pelata voitosta joka pelissä. Aivan mieletön nousu ja etenkin tasaisuus löytynyt viimeisellä mahdollisella hetkellä. Huikea kasvutarina kovimpaan mahdolliseen paikkaan.

Hattua päästä koko jengille, ihan mielettömän upeeta taistelua. Käy tässä mitä vain, niin olen todella ylpeä ihan joka jätkästä mustavalkoisessa paidassa. Aivan sama miten runkosarja meni, nyt on sielu mukana siellä kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös