Posiketju 2023–2024 – 2,9 miljoonaa syytä olla positiivinen

  • 119 791
  • 870

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Koska TPS tarjosi taas kerran läjän paskaa, vaihtui peli ensin Tappara-JYPiin ja sen jälkeen HIFK-SaiPa -otteluun.

Mikä tässä sitten positiivista? No se, että tuli aidosti hyvä mieli siitä, kun näki kuinka iso voitto oli sekä JYPille että SaiPalle. Kumpikin joukkue nautti voitosta täysin siemauksin ja siellä ihan jokainen pelaaja heitti kiviä leveä hymy kasvoilla ihan jokaiselle pelaajalle, valmentajalle, huoltajalle ja lääkärillekin.

Ps. tuo SaiPan Morand on ihan jäätävän kova ukko. Paremmassa seurassa taistelisi pistepörssin voitosta. Tuskin jatkaa Liigassa, mutta jos jatkaa, lappu tulee olemaan vähintään 250k.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Alkaa jo naurattamaan Palloseuran touhujen seuraaminen, ja sehän on positiivinen juttu se.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ässät ja Kalpa hävisivät tänään ja Sportille vain 1 piste.
KalPan tappio lienee se ja sama? Pelannut meitä neljä ottelua vähemmän ja on viisi pistettä edellä. TPS ei KalPaa saa mitenkään enää kiinni.
Ässien tappio sen sijaan sopii kuvioihin ihan hyvin.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Ai saatana että sai hyvät naurut aikaiseksi... :D

Etusivulla oli, että viimeisin Liiga-osioon kirjoitettu viesti oli Kärppien Ritchie-ketjusta. Mielenkiinnosta menin lukemaan, että mitäpä tällä kertaa.

Noh, siellä oli tänään HPK-Kärpät -pelissä ilmeisesti ollut Kari Jalonen asiantuntijana, ja antanut jotain negatiivista palautetta Ritchiesta.

Nyt näiden kommenttien myötä Kojo tuomittiin usean käyttäjän toimesta aivan menneen talven lumeksi päävalmentajana. Viestien mukaan nykytasolla kolmosdivisioonaan/Ranskan maajoukkueeseen voisi ehkä vielä kelvata.

Osalla toki oli vielä järkeä päässä ja kummasteli näiden kanssakannattajien viestejä, josta sitten saivat keskenään "myllyt" aikaiseksi.

Täytyy kyllä ihan vitusti ihmetellä, että miten tuo yksi tusinakanukki on saanut joidenkin Kärppä-kannattajien päät aivan sekaisin.

Jo tilastoja katsomalla huomaa, että "big dick nick" (ensinnäkin huutonaurua tälle lempinimelle) on ollut joukkueelleen enemmän rasite kuin hyödyksi. Selvästi NHL-status tekee tästä jonkinlaisen ylijumalan.

Lisäys: niin ja tosiaan Kärppä-kannattajien ykköstoive Marjamäen korvaajaksi oli pitkään Kari Jalonen. Toki jo ennen Marjamäkeä Kojoa himoittiin suuresti Ouluun. Mutta nyt yksi "negatiivinen" kommentti teki tästä yhdestä kaikkien aikojen suomalaisvalmentajasta täyden paskan.

Linkataan nyt tähän alle vielä noita kommentteja ilman tägejä:

"Kojo alkaa olla muumio. Pikkasen Tamin suuntaan jo menossa. Eiköhän seuraava osoite ole Ranskan maajoukkue."

"Allekirjoitan tuon McTorson viestin kyllä täysin.. Kojon seuraava osoite voisi hyvin olla Ranskan maajoukkue, en yllättyisi siitä yhtään. Toivottavasti ei ole enää kauaa tuolla studiossa…"

"Kieltämättä oli ikävä huomata pitkän tauon jälkeen Kojosta, kuinka kuutamolla mies on nykyään liigakiekosta. Todella erikoisia ajatuksia niin pelistä kuin pelaajistakin. Harmi, miehestä kun tähän päivään asti säilynyt kuva piinkovasta lätkäjätkästä joka on viimeisen päälle kartalla. No, aika aikaansa kutakin."

"Kojolla itsellään on aika paljon todisteltavaa tämän studion jälkeen. En usko, että kelpaa enää tavoitteellisen jääkiekkojoukkueen valmentajaksi. Tai ehkä joku kolmosdivarin jengi voisi olla vielä kiinnostunut Kojon palveluksista."
 
Viimeksi muokattu:

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lätkäväki on tosiaan isolta osaltaan ajattelun tasonsa näyttänyt. Vähän toisaalta sääliksikin jo käy. No muun elämän paineet ja pettymykset kai jotenkin purkautuvat lätkän kautta niin viimeinenkin valonpilkahdus ja järjen ääni sammuvat. Toivottavasti se löytyy vielä muilla elämänalueilla. Kojo oli kyllä hieno nähdä studiossa vaikka kauan en ehtinytkään katsoa.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Ylipäätään posiketjun kamaa oli puoliltapäivin tuo ylläri kokoonpanoa katsoessa. Saikulta palaajia ollaan odotettu ja nyt niitä ollaan jo muutama saatu takaisin. Palmu palasi mallikkaasti ja paremmalla onnella olisi laittanut paluun kunniaksi toisenkin häkin. Olisi joukkueelle äärimmäisen iso apu, mikäli sieltä loppukaudeksi saadaan sisuuntunut Palmu, joka luottaa itseensä kauden alun tapaan.

Paljon onnistujia tänään, joten ei tarvitse hirveästi nostoja tehdä. Leevi Teissala heräsi päikkäreiltä toiseen erään ja oli sen jälkeen äärimmäisen hyvä. Hieno juttu tuo Leevin kotiuttaminen.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hallilta kotiuduttu. Anttila se vaan jatkaa 3p voittojen ottamista, ylikylän ukko näissä muihin tämän kauden veskareihin verrattuna. Toivottavasti saa oikeasti mahdollisuuden nyt.

Palmu. Tuo vaatimustasoa kentälle ja antoi yhden vaihdon jälkeen joukkuekavereille aika tulikivenkatkuista palautetta, sitä edeltävä mielenosoituspitkä oli kyllä aika turha.

Johansson tänään jo näytti niitä johtavan pakin elkeitä johon hänet hankittiin.

Marjalan jatkosoppari.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Kyllä me tarvitaan tulosta tekevää Palmua se on ihan selvä. Hienoa, että onnistui tänään maalinteossa. Kuitenkin ylläolevaan pakko todeta, että olisi mielenkiintosta kuulla minkälaista palautetta antoi. Maalin lisäksi onnistui tuon pitkän lisäksi antamaan taas yhden rystylätyn vastustajan lapaan omalla sinisellä. Siitä huolimatta posiketjun kamaa Palmun paluu. Nyt vaan verkkoja tötterölle, olisi voinut tehdä tänään toisenkin.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tämä palsta voitetun pelin jälkeen.

Onhan tätä kivampi lueskella ilman, että jokaisen ketjun viimeinen viesti seuraavat 48h toistaa sitä aivan helvetin väsynyttä ja maanista mantraa miten kusikin on jo muuttunut paskaksi.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Onneksi en katsonut peliä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Onneksi ei ollut enempää katsojia paikalla.

Nolla maalia Mestis-joukkuetta vastaan jonka juniorit pelaa Tapparassa.

Varmasti nasta myydä tätä tuotetta asiakkaille ja loppukuluttajille.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Itsehän pidän tätä Broadhurstin naarausta äärimmäisen kovana voittona. Kysyjiä lienee ollut muuallakin Suomessa (Helsinki, Tampere, Oulu, Rauma to name a few !! ), mutta niin vain Tomppa sai todellisen sotaratsun kotiutettua. Todennäköisesti on pitänyt lyödä isoa seteliä pöytään tässä kilpailussa. Urama ja se kolmas jätkä ovat joutuneet varmasti myös vakuuttelemaan Broadhurstia siitä, että Turku on riittävän iso näyteikkuna parhaita pelivuosiaan lähentyvälle lahjakkaalle kiekkoilijalle. Oletan, että Erkan ja muiden kotimaisten hokijumalien löytyminen seuran taustalta on ollut hyödyksi tässä maireassa pommissa!

Irvileuat vääntävät vitsiä tuosta -59 pinnasta pariin viime kauteen, mutta Terry on pelannut kuppatautisten ja lättajalkaisten koukkupolvien kanssa, eikä yksi mies voi kaikkea yksin tehdä. Ei vaikka olisikin samanlainen kovassa tikissä ja äärimmäisen väkevällä asenteella operoiva valioyksilö kuten meidän Broadhurstimme.

Oma veikkaus on, että Teron tahti on piste per peli. Piste per vitun peli, saatana. Nälkä näkyy silmistä ja meidän Terry-ific maestromme on ollut häkissä kauden alusta asti. Mistä lienee johtunut? Ei ole saanut liittävän kovaa prestiisiä nauttivalta seuralta tarjousta ennen kuin Aurajoen rannoilta savumerkit ja viidakkorummut kutsuivat kovan rahan powwowiin? Oli tilanne mikä tahansa, kyseessä on kotimaiseen liigaan saman luokan naaraus kuin jossain änärissä hommaisi Taage Tomssonin tai jonkun vastaavan.

Huomenna kun Peltosen Ville ja muut MEGA HESE YKKÖSEN, eli Helsingin, janarit kohtaavat tulta hönkivän Broadhurstin, voi paska hyvinkin valua pisin lyhyttä lahjetta Typhoonin jo hieman kostealle jäälle. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että MIES ON TULLUT PELAAMAAN.

Ensimmäiset viillot Gatorade Centerin jäälle tulevat tuomaan mieleen kirurgin, joka avaa potilaansa ja käy asiaan.

Toivottavasti tykkäätte voittaa! Näin uskallan sanoa tämän kiinnityksen jälkeen. Kuninkaan paluu ei ole mikään nörttien fantasiakirja, jossa jotkut peikot juoksevat toistensa sormusten perässä. Se on Terry "Motherfuckin'" Broadhurstin kosto Lügalle ja tämän koston välineeksi on tullut TPS.

Onko yksi mies suurempi kuin joukkue? Normaalisti sanoisin aina ei, mutta nykyään en ole enää ihan varma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös