Posiketju 2022–2023 – 100 vuotta pelkkää posia!

  • 160 506
  • 1 173

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli hieno vierasreissu ”Mutkassa”!
Mä oon vaan jo niin vanha, että kun koitin hyppiä mukana ilmaan, niin ei ne jalat vaan hitto soikoon irtoa enää lattiapinnasta. Mä olin se, ku toiminta näytti sellaselta surulliselta nylpyttämiseltä. Onneksi siinä oli kaide välissä seuraavaan riviin.
Äänikin jäi Mouhijärvelle! Siittä pisteet.
Hyvä jengi!
Itse ja asiassa nyt kun katson mm. Twitteristä tota yhtä videota, niin seuralaiseni joka on hieman vanhempi (puhutaan jopa viikoista, eli kunnon seniili!), nylpyttää vielä pahemmin! Ei mun tarvikkaan hävetä!
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mua on v*tuttanut toi Tapola usein ja paljon.
Eilisestä pressistä molemmille valmentajille pisteet.

Taitaa ylipäänsä turkulaiset kiekkofanit, Mutka etunenässä, olla palauttamassa tietynlaista fanikulttuuria takaisin kiekon pariin.

Norsun kokoinen posi!
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Taitaa ylipäänsä turkulaiset kiekkofanit, Mutka etunenässä, olla palauttamassa tietynlaista fanikulttuuria takaisin kiekon pariin.

Vaikka niin paljon Ipaa vihaankin, niin kyllähän Osasto on fanikulttuurissa tällähetkellä kilometrin muita edellä. Siinä on sellainen hyvä target mihin tähdätä.

Kuitenkin mielestäni Mutka on nostanut tasoaan huikeasti viimekausina. Johtuuko menestyksestä vai mistä, mutta eteenpäin ollaan tultu. Vierasreissuja järkätään usein, ne toteutetaan laadukkaasti ja kustannukset ovat huokeat. Vielä kun runkosarjaankin saataisiin Mutkaan lisää väkeä, niin oltaisiin todella hyvällä tiellä. Mutta eteenpäin on tultu valtavasti sanotaanko 5v takaisesta toiminnasta. Sekä kentällä, että katsomossa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J.K.

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka niin paljon Ipaa vihaankin, niin kyllähän Osasto on fanikulttuurissa tällähetkellä kilometrin muita edellä. Siinä on sellainen hyvä target mihin tähdätä.
Yhtään kiistämättä Osaston hyvää tekemistä, niin en kuitenkaan allekirjoita Osaston olevan kokonaisvaltaisesti kannattajakulttuurissa kilometrin muita edellä.

Kannattajakulttuuri on silmissäni muutaman osa-alueen kokonaisuus. On meininki/tunnelma kotipeleissä, visuaalisuus toiminnassa (liput, kaksikeppiset, tifot) sekä aktiivisuus vieraspeleissä.

Ensimmäisen näistä kategorioista kärkipäähän Osasto kuuluu, kyllä. Kotisektio on täyttöasteeltaan hyvä, toiminta on laadukkaasti organisoitua (chantti pyörii lähes koko ajan, liput liehuu ym.) ja tehdään jatkuvaa työtä olla parempia. Tätä ruokkii tietysti uuden hallin tuoma viehätys, isot yleisömäärät ja hyvä yleinen pöhinä. Harva paikkakunta pystyy vastaamaan, kun yleisömäärät pienemmät tai kulttuuri muuten pienemmissä kengissä. Meillä Turussa hyvänä päivänä meno vertailukelpoista joka suuntaan, mutta näissä tiistaisaipoissa vielä kasvamisen varaa. Tekemisen standardi on hyvä, tavoitteena olla parempi. Suunta hyvä. Vaasassa vastaavalla tavalla hyvä päivä on liigan eliittiä, mutta siellä tuntuu olevan niitä huonoja päiviä käytännössä 90% kaudesta. Ultras 06 taitaa olla kuopattu eikä Red Army ole tainnut saada uutta verta toiminnan edellyttävällä tasolla. Oulussa myös aktiiviporukan koko aika pieni, vaikka onkin aktiivinen senkin edestä. Raumalla toiminnan taso laskenut kymmenessä vuodessa hurjasti. Sitten jää muut. Eli Osasto keskustelussa kärkipaikasta, ei kahta sanaa.

Toinen kategoria, visuaalisuus, Osastolla ei liigan kärkitasoa. Tifoja vuoteen ollut yksi, perusteena areenan tifokielto. Haluaisin uskoa, että yrittämällä asia olisi jotenkin ratkaistu tai kierretty. Vastaavasti menneiden tifojen koko ei ihmeellinen, vaikka kädenjälki onkin hyvää. Oulussa tifoskene Liigan kärkeä, jälki siistiä sekä ovat parhaimmillaan myös näyttävän kokoisia. Turussa sukupolven vaihtuminen verottanut, mielessä ettei uusi väki ole vielä kokenut siten, että hallittaisi näyttävyys koon sekä jäljen puolesta. Muilla paikkakunnilla tifoilu onkin jäänyt vähäiseksi viime vuosina. Hämeenlinnassa se yksi per kausi, jotka yleensä ihan hienoja. Pori on tässä kategoriassa… noh, Pori. Lappeenrannan ja Rauman aktiivisuus jäänyt viime vuosikymmenelle. Eli visuaalisuuden vie Oulu.

Viimeisessä kategoriassa, eli aktiivisuudella vierasmatseissa, vastaavasti Osasto ei kärkeä ole. Syyskauteen kolme reissua, vastaavasti meillä oli kuusi. En osaa sanoa, millainen otteluohjelma heillä ollut, mutta vaikka eiliseen lauantaiseen JYP-matsiin eivät reissanneet. Ja megamatka Vaasaan veti vain kolme bussia. Hienosti ovat Poriin saamassa ison massan kasaan, mutta enemmän ja isomman on varaa kasvaa. Kouvolalaiset ovat yllättävänkin aktiivisia vieraissa, samaa tasoa kuin me. Värilaseitta uskallan sanoa, että Turku on yksi aktiivisimpia vieraissa reissaavia.

Summa summarum, joka osa-alueen kärkeen en Osastoa pistäisi. Toiminnan jatkuessa tällä tasolla todennäköisesti vierasaktiivisuus kasvaa ja tifojakin alamme taas nähdä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Päin vittua menee, mutta tuskin nyt enää sääleistä tiputaan. Sen verran kaukana kuitenkin jo Kerho, Kookoo, Sport, Jyp ja Saipa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siinä se! Säälipleijarit 100-vuoden juhlakauden kunniaksi ja sieltä suoraan pihalle, ai että.

Noh, katsotaan nyt mitä sieltä loppukausi tarjoaa. Lähellä vedenjakajaa ollaan joka tapauksessa. Ehkä siellä on treenijumi ja peli loksahtaa uomiinsa viime kauden tapaan 45. pelistä eteenpäin (piti oikein tarkastaa, mutta myöhään se nousu viime kaudellakin alkoi).

Toinen vaihtoehto on sitten surullisempi eli nähty taso on se oikea taso, jatketaan taapertamista runkosarjan loppuun ja ollaan oikeasti sääleissä.

En nyt jaksa vielä heittää hanskoja tiskiin, kun nyt tähän saakka on itseään tullut kiusattua. Sama sitten katsoa homma loppuun saakka…ja toivoa parasta.
 
Viimeksi muokattu:

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Jumalauta että tuli hyvä mieli katsoa Kiviharjua Rafkinin sijaan ylivoimalla viivalla. Osaa ottaa kiekon haltuun ja syöttää, joka jo itsessään ajaa Rafkinin ohi, mutta sen lisäksi muutama todella ovela nopea syöttö, jotka paremmilla vastaanottajilla olisi avanneet maalipaikkoja. En voi käsittää miten ei mahdu meidän pakistoon, vaan vaatii kolme loukkia, että edes 7. Pakkina pääsee mukaan.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Eilisestä posit:

- nelosketju, hyvää duunia koko matsin ajan. Kalle olisi voinut vielä onnistua maalinteossa.

- Aronilta hyvää tekemistä vaikka pari pientä virhettäkin mahtui mukaan, onnittelut ekasta liigapisteestä. Yv:llä hyvää tekemistä.

- Lassin nolla. Onneksi tällä kertaa piti loppuun asti.

- Skaldon maali. Jospa nyt tippui apinat selästä.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
TPS on Ässien jälkeen eniten prosentuaalisesti kasvattunut yleisömääriä. Ero Tampereeseen on selvästi TPS:n eduksi.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ei kyllä voi hyväksi tämän illan peliä sanoa, siihen ei pysty millään. Tärkeät pisteet kuitenkin ja yksittäisiä hyviä suorittajia tänään toki löytyy.

- Ilomäki
- DC
- Lehtinen

Lisäposia Tappara höyhensi pelikaanit tänään niin tasapisteissä ollaan jo. Sija 4. on jälleen omissa käsissä. 3 joukkoon ei enää kyllä pysty, mutta sijalta 4 on jo mukavampi lähteä, kun ensimmäinen sarja saadaan kotiedulla.

Tältä viikolta 9/9 on täysin otettavissa ja pitäisi olla tavoite. Tällä pelillä ei tule, kuten Ilomäki ottelun jälkeen totesi, ollaan tänään tyytyväisiä 3 pisteeseen, mutta muuten todella heikko esitys. Huominen tulee onneksi äkkiä ja parannukseen heti tilaisuus.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt on vaikea juurikin keksiä, että mikä tuossa unisessa löysäilyssä olisi varsinaisesti toiminut, mutta kuten Auran Aalloilla aina korostetaan, että maalit näyttää pelinsuunnan, niin nyt se todella pito paikkansa ja Ilomäen maali viimeistään sai jotain ryhtiä tuohon loppuun. Lehtiselle ei mikään helpoin matsi, mutta oli iso osa voittoa.

Tästä vika kymppi talteen ja Kerhon vastustajaksi vaikka lurittamaan Tuulolalta tunnelit!
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Amatöörien hommaama totaalisen paska, liian hidas ja vitun flegu Michael Dal Colle on kohta kultakypärä.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
+ Lehtinen
+ Tuomiston hieno maali
+ Kossyn & Pynen rankkarit
+++ TOP6 jengeistä ollaan kaikista relevanteimmalla kuntopuntarilla, eli kahden ottelun kuntopuntarilla, toisiksi paras joukkue heti KalPan jälkeen

- Menetetty piste
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kaks pinnaa pilkuilla ja parhaille pelaajille kuuden hengen tila-taksi Hämeenlinnasta Vaasan yöhön.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ei valitettavasti ollut tänäänkään hyvä peli, turha sitä valehdella. Ihan järjetön määrä virheitä, koko ajan boxissa ensimmäinen erä ja hyökkäyspelaaminen vajaata.

However...

5/6 pistettä surkeista peleistä huolimatta. 0/6 olisi ollut myös täysin mahdollista, joten katastrofi vältetty ja viikko rullaa kohtalaisen hyvin eteenpäin pisteiden osalta. Lukko ei välttämättä kauden parhaassa iskussa ole, mutta kuitenkin vähän eri tasoa kuin Jyp tai Kerho. Näillä otteilla tulee kyllä turpaan niin että tukka lähtee. Onneksi tämä joukkue on kyllä tämän kauden aikana osoittanut sen, että kovissa peleissä ollaan ihan eri ilmeellä mitä näissä viikkopeleissä häntäpään jengejä vastaan.

Sija 4 pitkästä aikaa myös tämän ketjun kamaa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös