Posiketju 2022–2023 – 100 vuotta pelkkää posia!

  • 160 636
  • 1 173

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Aarne K alkaa olla jo siinä iässä, että voisi hyvin käydä jäällä vaikkapa Bilteman mönkijän kanssa, jos siivet eivät enää kanna.....
Lisätään tähän vielä raivokasta kirkkourkujen soittoa sillä ne ovat (yhden kauden) perinne 1970-luvulta niin kokonaisvaltainen viihdepaketti alkaakin olla kasassa. Ja halli. Se täyttyy.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Vielä kun musta kobrat ja aurean zeppeliini saataisiin, niin tulisin minäkin matsiin, vaikkei Nurminen olekaan kokoonpanossa...
Ja Kaukokiidon kauko-ohjattava rekka tuomaan avauskiekko + amarillon jälkipelimainos sekä soittolistaan Dj Özin -Hey Baby, niin olen takaisin lapsuudessa.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mä nokitan vielä Citymarketin oransseilla istuinsuojilla mitkä paiskotaan voittomatsin jälkeen jäälle.
 

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulla on ikävä sitä vanhaa herrasmiestä kun ei yleisön mielestä mennyt putkeen tuomarien toiminta, tai muuten vain ketutti, niin tämä mies kävi heittämässä silinterihattua kentälle. Monta kertaa. Ainakin kerran tuomarit heittivät papalle lakin takaisin, mutta tämähän heitti sen takaisin jäälle. Sai sellaista kunnioitusta, että järkkärit eivät tehneet ikinä mitään.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Presidentin pihvit H Toivaselta ekalle maalintekijälle takaisin eikä taatusti jäädä enää kotona nollille!
Saiko toisen maalin tekijä vielä tsufet tms. jostain vai muistanko väärin?

Ei myöskään muistu mieleen firmaa, joka pitkän kiekon tullessa varmisti, että mainosbudjetti ei kuitenkaan mene pitkäksi.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Vaikka kauhulla iltaa odotankin, olivat tämän ketjun vanhojen muistelot kyllä ehdottomasti positiivisia.

Voisiko hallin jumbotronin saada vielä mustakeltaiseksi yhden pelin ajaksi?
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tavoite-auton Datsun tai Nissan erätauolla kaukaloon huristelemaan sekä kuinka monta kiekkoa saa taaimmaiselta siniviivalta lauottua maaliin joku arvonnassa voittanut onnellinen.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
5 ottelua nyt on hävitty putkeen ja ketjullinen pelaajia hyllytetty Oulun reissun paluumatkan Vaasan yöelämään liittyvistä syistä. Tästä huolimatta kriisi ei ole päällä onneksi (Ahokkaan suusta), joten kaikki syyt on tänään olettaa uudestisyntynyttä Palloseuraa kaukalossa.

Jukuria kairataan tänään ihan kunnolla, mutta viikonloppuna vasta lähteekin laukalle, kun perjantaina saadaan 5 krapulaista peluria takaisin niin siinä jää Stadin kingit ja Tuppurat jalkoihin kun Ahokas alistaa Villeä ja Jussia mustavalkoisen yleisön edessä niin Turussa, kuin Tampereella.

9 pistettä tältä viikolta minimisaldo, koska enempää ei jaeta.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
11. Päivä Tammikuuta Artukaisissa kajahtaa. "Miracle on ice" tapahtuu ja TPS voittaa jääkiekko-ottelun Liigassa siitä huolimatta, että johti ottelua kolmella maalilla, päästäen näin Jukurit täydelliselle iskuetäisyydelle.

30 minuuttia tänään pelistä oli jälleen aika hirvittävää katseltavaa, mutta olosuhteisiin nähden tämä voitto maistuu ja toivottavasti päättää talven räpellysjakson ja viime vuoden tavoin parhaat pelit ja putket on vasta edessäpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös