Posiketju 2021–2022

  • 183 907
  • 1 249

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Pakko sanoa että pakit pelaa tällä hetkellä todella hyvin 5vs5. Rafkin on jättänyt tyhmät jäähyt pois niin ettei edes huomaa, että on kentällä…mikä on pakille aina hyvä asia. Viro on parantanut todella paljon runkosarjasta, kaveri on täysin kurgo kentällä. Ivarsson haluaa jo tässä vaiheessa ratkaista mestaruuden meille, todella hyvää pelaamista.

Tällä puolustuspelillä mitä joukkue esittää tällä hetkellä ei voi olla muuta mielessä kun kannu ja poika kotiin.

Mutta ei mennä asioiden edelle, hoidetaan nämä mirrit yksi kerrallaan ensin kesälomille.( IFK ja Ilves)
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Aivan huigeeta! Kiitos Tepsi!
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Voinko kertoa?

Nautin tästä.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jumalauta oli muuten Pärssisen kukkopojalla itseluottamusta puhkuva haastattelu. Ei ilmekään värähtänyt. Eihän kukaan meitä enää pysäytyä.
Piti tulla sanoo samaa, ihan jäätävä keskittyminen ja terve itseluottamus.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Kaverin täytyy voittaa kaikki, meille riittää yksi! Siinäpä se tiivistettynä, ei taas loppujen lopuksi paljon Ilvekselle saumaa ollut ja pienetkin mitä oli, Andy nappasi. Ylivoima nyt on yksi suuri vitsi, mutta eipä sitä juuri olla tarvittu kun vastustajaa alistetaan 5v5. No, ehkä Kalto jostain vielä löytää sen puuttuvan sivun.

Mahtava meno jälleen hallilla, perkele kun vaan hymyilyttää!!
 

Tomazevski

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on kutina, että perjantain Tampereen reissusta tulee todella iso. Nättiin tahtiin tippuu ilmoittautumisia. C moresta näkee matsin, mutta paikan päällä sen elää.

Painan tästä koska haluan mukaan!
Menossa olen, mutta ihan ”omana” reissuna perheen kera kun mennään pääsiäistä Tampereelle viettämään! Hienoa päästä ekaa kertaa Nokia-Areenalle suoraan katkopeliä katsomaan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ei ehkä Ilveen kiekkoseura pääse enää koittamaan kuparisen puhkaisua Elysée- areenalle.. No, pakko pitää jalat maassa ja ottaa vielä yksi voitto. Ei olisi ensimmäinen kerta kun 3-1- johtava (ei Johtava) sulaisi aina katkeraan tappioon asti. Jotenkin vain tuntuu hirmuisen rasituksen alla olevien joukkueiden kohdalla että takaa-ajo on oikein erityisen vaikeaa juuri tämän otteluruuhkan takia.

Tappara olisi hjyyts vuori kiivettäväksi ja tämäkin saavutus, välierät, on mielestäni erinomainen saavutus TPS:n joukkueelta. Minusta kaikki tästä eteenpäin on "extraa"..

Hitto, on vaikeaa olla täyttämättä masua liiaksi! Toivottavasti se on vain miun ongelma.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nurmen haastattelussa mainittu hänen ja Pärssisen raju treenaaminen kaksi kertaa päivässä kevään aikana kuulostaa todella hyvältä. Nyt ei uutisoidakaan Tepes-pelaajien baarikäynneistä. Kyllä se vaan on niin, että kova treeni on se, joka tuo tuloksia. Mietitään vaikka Jursin ja Jortsun aikaa. Pätee muihinkin lajeihin tämä myös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös