Sv veinikretski
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Onkohan tälläisestä ammattiryhmästä mitään käsityksiä, ravintolan kannalta tämä mies on tärkeä vai onko ? On nimittäin niin että tämän miehen tai naisen näkee asiakas ensimmäisenä ja viimeisenä ovesta käydessään. Ollessani stadissa töissä minulla alkoi kuitenkin tuntumaan tämä ryhmä enemmänkin vastenmieliseltä bodari porukalta kuin asiakaspalvelijoilta, he vertailivat muskeleitaan ja vertailivat voimiaan kuin idiootit. Tämä siis ravintolan sisältä päin katsottuna, tietysti on upeaa kuin tarvittaessa on voimaa paikalla mutta kokoajan ja pääasiassa, ei helvetissä.
Tallinna onkin korvannut aika pitkälle kyseiset heikit vartiointiliikeiden palveluilla.
Vastenmielisintä on kuitenkin eteen tunkettu käsi ja tuijotus joka kertoo "anna anna", ja paljon. Onkin tullut mieleeni monet kerrat onko maailmassa ahneempaa porukkaa kuin tämä ryhmä. Hyvä portsari on kultaa mutta kääntäen voisin sanoa että se on ravintolalle pahinta mitä voi sattua. Lisäksi kosto menttaliteetti joka pienillä paikkakunnilla vielä korostuu, jos olet jättänytkin ravintolaan kaikki rahasi ja sinulla ei ole enää antaa portsarille hänen vaatimaansa tinaa, niin silloin on piru merrassa. Saattaa olla että et sisään pääsekkään seuraavalla kerralla niin vain. Olen ravintolan omistajana joutunut puuttumaan kyseisiin asioihin, asiakas on tullut sanomaan mikä minussa on vikana kun en pääse sisään? Ihmetykseni on ollut suuri,miksei tuntemaani hyvää asiakasta päästetä sisään, kysyessäni asiaa vastaus on usein ollut jotakin ihmeellistä muminaa, tämä siis portsareista. Onko kokemuksia?
Tallinna onkin korvannut aika pitkälle kyseiset heikit vartiointiliikeiden palveluilla.
Vastenmielisintä on kuitenkin eteen tunkettu käsi ja tuijotus joka kertoo "anna anna", ja paljon. Onkin tullut mieleeni monet kerrat onko maailmassa ahneempaa porukkaa kuin tämä ryhmä. Hyvä portsari on kultaa mutta kääntäen voisin sanoa että se on ravintolalle pahinta mitä voi sattua. Lisäksi kosto menttaliteetti joka pienillä paikkakunnilla vielä korostuu, jos olet jättänytkin ravintolaan kaikki rahasi ja sinulla ei ole enää antaa portsarille hänen vaatimaansa tinaa, niin silloin on piru merrassa. Saattaa olla että et sisään pääsekkään seuraavalla kerralla niin vain. Olen ravintolan omistajana joutunut puuttumaan kyseisiin asioihin, asiakas on tullut sanomaan mikä minussa on vikana kun en pääse sisään? Ihmetykseni on ollut suuri,miksei tuntemaani hyvää asiakasta päästetä sisään, kysyessäni asiaa vastaus on usein ollut jotakin ihmeellistä muminaa, tämä siis portsareista. Onko kokemuksia?