Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No voi fuck!

Ilmottaudun kolmannella "Kyllä Hannes olisi Kärppiinkin mahtunut!" -viestillä muiden kateellisten joukkoon, kun Hannes suuntasikin kulkunsa Hämeenlinnaan. Noh, Hannes on kuitenkin ilmiselvästi jo matkalla kohti pohjoista, joten ehkä ensi keväänä on sitten seurana Kärpät!

Ei voi mitään!
 
\m/(-_-)\m/

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Onneksi olkoon.

Oli Kerholta todella loistava kaappaus, ei voi muuta sanoa. Erinomainen ja ennenkaikkea monipuolinen voimahyökkääjä olisi kelvannut meillekin, niinkuin varmaan arvaattekin.
 
"I'll put on a show. Watch me on YouTube" -Trevor Gillies
”Ei mikään naurettava Ilmalan Puuhamaa, vaan perinteistä DDR-tunnelmaa ja lätkää. Tosin kaipaan aikoja, jolloin toppatakkiset äijät tupakoivat seisomakatsomossa, finninaamat huusivat popkornia ja IFK sai taklata.” -Riku Rantala Helsingin Jäähallista

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onneksi olkoon vaan täältä Saimaan rannaltakin sinne Hämeenlinnaan Hyvösen hankinnasta. Täytyy myöntää, että ainakin itselleni siirtouutinen oli aikamoinen yllätys. Pidin HIFK:ta tai Jokereita todennäköisimpänä seurana, mikäli Hannes Suomeen palaisi.

Olisin mielelläni nähnyt Hyvösen SaiPankin paidassa, mutta täällä päin suositaan mielummin kulmissa pörrääviä pikku-ukkoja kuin isoja, fyysisiä voimapelaajia.
 

Roby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hehheh, nyt on mukava paukutella henkseleitä!

Kelpo hankinta jälleen kerran ja siitä kiitos ja kumarrus johdolle.Onhan tuossa vielä riskinä aina inhottavan NHL-peikon mahdollisuus kun lukee Hanneksen kommentteja.Ei kai sentään, toivottavasti mies on vielä syksyllä täällä.Nyt vielä se huippupakki niin hyvältä näyttää.

Kuuluihan tuosta Hanneksen HPK:hon saapumisesta jo pitkään melko varmoja huhuja, mutta niitä kun ei täällä kannattanut ruveta huutelemaan ristiinnaulitsemisen pelossa.

I feel good...
 

turbo

Jäsen
Hämeenlinnassa paistaa aurinko.:cool:
Kiitos HPK.n johdolle ja tiätysti Iso-H.lle, että tuli tänne.
Toivotaan vaan, ettei enhooällä lyö meitä ällikällä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Näin se meni, onneksi olkoon.

copypeisti omasta viestistäni HIFKin ketjusta:

Nyt täytyy pitää kieli keskellä suuta. On vaara töniä....tiedätte kyllä ketä. Analyyttinen ote.

HH:lla ja HIFKillä oli suullinen esisopimus, koska HH halusi meille. Siis halusi tosissaan ja olisi kelvannut valmentajallekin. Neuvotteluissa henkilö, joka edusti HIFKiä tarjosi "naurettavaa" summaa, jonka HH ja agenttinsa uskoivat nousevan markkinatasolle. Niinpä HH ei pitkiin aikoihin neuvotellut muiden kanssa. Sitten kun piti alkaa katsella tosissaan vaihtoehtoja, käytiin uudestaan HIFKissä ja kysyttiin, että pistetäänkö hinta kohdalleen ja nimi paperiin? Vastaus: "tällaisia etuja eivät muut tarjoa". Seuraus: markkinoiden tsekkaus ja diili oikeaan hintaan noin kolmessa nanosekunnissa (pientä liioittelua). Kaikki tapahtui nopeasti. Ihan niinkuin Haakanankin tapauksessa. Trust no one.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se(kin), että HIFKin hallitus oli siinä uskossa, että Hannes on hoidettu himaan ja että esisoppari sisältää "oikean" summan. Näin antoi asioita HIFKissä hoitanut henkilö hallituksenkin ymmärtää. Niinpä hallituskin ehti infota muutamia yhteistyökumppaneita Hanneksen paluusta. Nyt on tällä nimeltä mainitsemattomalla henkilöllä keskusteltavaa myös hallituksen kanssa.

Tuomiot:
Hannes ja agentti: puhtaat paperit ja menestystä Hannekselle, jos Suomeen ja HPK:hon jää
Henkilö, joka hoiti neuvottelut: katso peiliin ja mieti uudestaan
JHag, HIFKin hallitus ja pari muuta tyyppiä: trust no one, turpaan tulee.


Edittiä tänne: HPK oli koko ajan kiinnostunut Hanneksesta, siis siinä mielessä HPK ei tullut yllättäen. Hannes oli vain siinä uskossa, että sellainen pikkutekijä kuin hinta asettuu kohdalleen HIFKissä. HPK:ssa Hannekselle on kaavailtu paikka Vujtekin/Santalan rinnalta. Vielä kerran: onnittelut.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Ikijokeri
Onnea vaan Kerholle, Hymyilevä Hannes on hyvä pelaaja, mutta myös hieman arvaamaton pelaaja. Toivon teidän Kerhofanien puolesta että Hyvönen jatkaa kauden 2000-2001 peliään, jolloin jäähyt jäivät taka-alalle. Nimittäin jos Hannes inotutuu jäähyilemään, niin silloin hänestä on teille enemmän haittaa kuin hyötyä.
Hannekselle on luvassa niin hyvä pelipaikka kerhossa, että uskon miehen keskittyvän maalien tekemiseen.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Ohoh! Onneksi olkoon kovasta kaappauksesta! Nyt on sitten kovuuttakin tarjolla kulmavääntöihin. Kerholla on kova nippu koossa jos vain pysyy kasassa ilman NHL:n kuppausta.
 
"Jos joskus eksyt nuorison suosimaan olutkuppilaan, varo koskaan menemästä Karhun ja pennun väliin."
- Reijo Mäki -

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Kerrankin kysyntä ja tarjonta paiskasivat kunnolla kättä! Olihan se kiva leikitellä ajatuksella, että HH olisi juuri sitä, mitä Kerho tarvitsee. Mutta en silti jaksanut uskotella itselleni ajatuksen toteutuvan. Olin jopa henkisesti valmistautunut Perrinin jatkoon. Ruokahaluhan kasvaa tunnetusti syödessä, joten mikä on sen Visnovskyn tilanne? :D

Kiitän lämpimästi Kerhon johtoa odottelun palkitsemisesta!
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

pelimanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti mixu
Onnea Hpk:lle!800000 euron budjetilla tehdään pieniä ihmeitä.
Mistas revit tuon kerhon budjetin. Luulisin etta kerhon budjetti on pitkalti toistakymmenta miljoonaa markkaa, josta pelaajabudjetin osuus on ainakin sen 8 miljoonaa markkaa, mika tekee euroissa noin 1 350 000
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Kiitos ja kumarrus

Nyt - oikein syvään pojat - Lintumäelle, Korpelalle ja kumppaneille. Hän kiittää.

Sitten enää toivotaan, ettei änäri nappaa niin Hämeenlinnassa nähdään superhyperviihdyttävää kiekkoa, kuten joku edellä jo totesi.
 
"If you have to count your money you ain't got none" - Don King

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
määäknifisent

En olis ikinä uskonut että näin käy. Vaikka asiasta huhuttiin pitkään, lähinnä hymähtelin niille. Nyt on hyvä fiilis.

Entäs vieläkö sentteri on hakusessa
 
"Minä haluaisin isokokoisen ja ilkeän hyökkääjän sinne meidän tän hetkisten mikkihiirten sekaan. Tämmöinen koodinimi jannekolehmainen seisomaan vastustajan maalin eteen, survomaan ja tökkimään. Saatana joku jolla on tunteet, ja joka voisi joskus polttaa päreensä ja pudottaa hanskansakin. Tappelut kuuluu jääkiekkoon. Tällä hetkellä hanskat putoaa lähinnä ilmavirrasta jos joku aivastaa Järveläisen vieressä." M10

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
eikä... no, joo... onnittelut vaan kerholle hyvästä hankinnasta, vaikka olisin mieluummin nähny miehen nuurdiksella, mutta kyllä täytyy vaan ihailla tota kerhon scouttaustaitoa... kerta kerralta uskomattomampia hankintoja ja pikku rahalla... en oo mikään expertti pörssiasioista, mutta tuleeko kerholle rahaa hankintoihin siitä, että sehän hpk ry. elikkä voitto mikä tulee pitäis oy:ssä jakaa osakkaiden kesken, mutta ry:ssä rahaa ei jaeta...??? onnee vaan kerholle ja hannekselle taatusti hyvä hankinta tod. näk. lisää vieläpä kausikorttien myyntii...
 
SÄLLI 85

kkorpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hammarby IF
Kiitos Harri, Risto & tietenkin itse Hannes!

Jo kuopatuksi luulemani Hyvös -huhuilu piti kuin pitikin sitten paikkansa. Kiitokset seurajohdolle, HH on huikea hankinta ja juuri sitä mitä HPK -hyökkäys on kaivannut. Hannes on iso ja vahva rightin pelaaja, joka latonee komean kasan osumia ensi kaudella VV:n lätyistä..:)

Nälkä tietysti kasvaa syödessä, ja se puolustuksen profiilipakki olisi vielä mannaa, mutta odotellaan, kait sieltä vielä joku toinenkin pommi tulee...
 
"Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työntekoa" -H.Jortikka

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Hanneksen kuluneesta farmikaudesta ja tänään saaduista haastatteluista voi helposti tehdä yhteenvedon että Hannes tulee Hämeenlinnaan latomaan maaleja. Sitä roolia hän selvästi haluaa. Ja HPK:lla on tarjota syöttökoneita Vujtekista Laakkoseen.

Mutta eikö muita ihmetytä tämä kauhea kohu jonkun hanneshyvösen ympärillä? Syykin siihen on. Mies on valloittava persoona jonka puuhastelua jäällä on ilo seurata. Kellä muulla on pokkaa harhautella keskialueella laajoilla kaarilla joista selvästi näkee että kikka3 ei aivan ole hallussa. Hannes tarvitsee perinteiseen vasen-oikea-vipuun n. 3 metriä tilaa leveyssuunnassa mutta se ei estä Hannesta kikkailemasta.

Entäs ne lyöntilaukaukset sitten. Yksi ensi kauden kovimmista lämäreistä, aivan varmasti. Näin toissa kaudella n. 30 Hanneksen peliä ja muutaman kerran vastustajan maalivahti torjui holtittomasti ilmaan hyppäämällä, aivan kuin pikkupoika jolle isot pojat laukovat liian kovia.

Tulette rakastamaan tätä miestä.
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Kyllä kieltämättä oli jonkin sortin yllätys tämä siirto. Minä jotenkin kuvittelin, että Hannes jatkaisi vielä toisen kauden ainakin San Josen-organisaatiossa. Mutta toisaalta tämä on varmasti hyvä ratkaisu hänen uraansa ajatellen(hakea vauhtia Suomesta)....Sen kyllä tiesin, että jos Hannes Suomeen tulisi niin Kärpät olisi ulkona kuvioista. Mieshän sanoi naureskellen vajaa vuosi sitten, että Kärpät on melkolailla viimeinen seura Suomessa johon hän haluaisi siirtyä. Sen verran kehnoa kohtelua taisi mies saada viimeisinä oulun vuosinaan, ettei ikävää kylmään pohjolaan ole ihan heti havaittavissa.
Mutta luulin, että Hannes olisi enemmin TPS:n miehiä, hänen vaimonsa kun edelleen turkulainen lienee.
No loppujen lopuksi hyvä näin....:cool:
 
"Kuolema kuittaa univelan"

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Loistavaa!!!
Tämä mies joka teki sen perk****n maalin Tepsille silloin välierissä. En ole unohtanut sitä. Odotan samanlaista panosta mieheltä kuin silloin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Onneksi olkoon

Viestin lähetti reds1897
Kelpo pelurin sinne Hämikseen saitte.Itse kyllä odotin kovastikin miestä meille,sillä"tietoja"oli minullakin.Myönnän,että tällä hetkellä vituttaa kohtuullisesti,sillä"brändimme"tila ei juuri tyydytä allekirjoittanutta.

Designer:

Pidän suuressa arvossa,että yrität piristää päiviäni duunissa soittelemalla minulle.Tämä viimeisin soittosi ei kuitenkaan sitä tehnyt.Minä en todellakaan piristy silloin,kun minulle ilmoitetaan Hanneksen siirtymisestä HPK:hon.
Vituttaa täällä suunnassakin kohtuullisen paljon... Minä tosin kuulin tästä vasta töistä lähtiessäni, koska Designer viestitti tekstarilla. Minulla on töissä ollessani oma luuri kiinni ja puhelut käännettynä duunipuhelimeen. Eli laittaisitko, Designer, jatkossa tämän tason viestit mieluummin sähköpostilla tai soittamalla.

Onneksi sentään on Keravalla pantua lohduttamassa...

EDIT: nyt se keravalainenkin on loppu - kaikki on mennyttä...
 
Viimeksi muokattu:
En gång IFK - Alltid IFK

pelimanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No niin, nyt sitten on kerhoon saatu Ekin ja Jykan rinnalle Hannes. Nyt naita rymistelijoita on jo kolme, mika taatusti herattaa pelonsekaisia tunteita vastustajan pakeissa. Pleijareissa kova sana, ja uskon etta kerho menee pidemmalle pleijareissa kuin viime kaudella.

Luulin myos etta Hannes on tehnyt ratkaisunsa toiseen suuntaan. Kuulin varmasta lahteesta jo yli kuukausi sitten, etta Hannes oli jo pistamassa nimeaan paperiin, mutta jostain syysta ei sitten laittanut, ja siiten tarjottiin heti uutta parempaa sopparia. Voi kylla olla etta mies allekirjoitti sopparin jo aikoja sitten, mutta se julkaistiin vasta nyt.

Mutta nyt nayttaa erittain hyvalta, ja jos joku oikein kova "pelimanne" sinne puolustukseen saadaan, kerho on myos ensi kaudella mitaleilla. Viime kaudella mitalit jaivat akselille Hki-Tre-Hml, enka usko ensi kauden tuovan muutosta. Jos se kirkkain talla kertaa jaisi Hki-Tre puolivaliin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
redu & nähäänhallilla

No jopas. Minä kun sain oikein hyviä uutisia, ja päätin jakaa ilon teidän kanssanne. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, sanotaan, joten kahden kanssa jakamalla siitä tulee jo nelinkertainen. Ja nyt te palautatte oman osanne takaisin. Tässähän pian pakahtuu tähän ilon määrään :cool:
 
20042006
04052019

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Re: Onneksi olkoon

Viestin lähetti reds1897
Kelpo pelurin sinne Hämikseen saitte.Itse kyllä odotin kovastikin miestä meille,sillä"tietoja"oli minullakin.Myönnän,että tällä hetkellä vituttaa kohtuullisesti,sillä"brändimme"tila ei juuri tyydytä allekirjoittanutta.
Tervetuloa kerhoon (ei siis Kerhoon). Jälleen yksi hankita hujahti TPS:n näppien läpi. Hei Jortikka, ota käsi pois jortikalta ja hanki meille pelaajia!
 
What a friend we have in Jesus, he's our saviour from afar!
What a friend we have in Jesus, and his name is Cantona!

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Katselin tuossa AHL-statseja ja sattumalta silmiini osui liigan ahkerimpien laukojien pörssi. Siellä Hyvönen oli peräti sijalla 3. muistaakseni 307 laukauksella. Jos AHL:n kapeassa kaukalossa, isojen hullujen miesten keskellä ehtii laukoa yli 300 kertaa, niin ensi kaudella liigassa sitten ainakin 500!
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luu2: tämä mulle jäi päällimäisenä miehestä mieleen viime kauden osalta. En sen kummemmin miehen otteita talvella seurannut,mutta just tuo laukaisutilasto tuli muutamissa kohdin esille. Taisi Hullu-Hannes väliin johtaakin koko AHL:n laukaisu"pörssiä". Maaleja ei tule ilman laukauksia..ja kertoo maaliahneesta asenteesta. Tuollainen kaveri tasapainottaa hyvin kenttää jossa on kynäilijöitä ja kiekon kuljettajia.

Edelleen, olisin ottanu miehen Kärppiin..
 
Ultrat ovat erilaisia ... Kun he jakavat yhden sämpylän neljän hengen kesken nääntymisen partaalla, silloin he ovat onnellisia. (Ultras Jokerit)

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pikkupojat katkeria

..kun Hannes tuli meille.

Pakko oli pistää, ihan heidän ilokseen, että täällä ollaan myötätuntoisia tsadilaisten pikkupoikien katkeruudelle. ( En usko että kukaan yli 12v voi näitä kirjoittaa ) Eli pari linkkiä, jossa ehkäpä tätäkin foorumia lukevat pikkupojat huomaisivat vakavan kannanottonsa kantaneen hedelmää. :p

http://forum.soneraplaza.fi/messages/78917166.html
http://forum.soneraplaza.fi/messages/78913149.html
HUOM! Tämä oli loppukevennystä tähän viestiketjuun.
 
Kultaa 2006 - tätä ei vie meiltä kukaan koskaan pois!
Kultaa 2019 - unelma, urheilu & veljeys
#hallitsevamestari
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy