Pommi Hämeenlinnasta: Hannes Hyvönen Kerhoon!

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Hannes H ryminällä Kerhoon

Niin, varovaisesti ilmoitan mitä kohteliaimmin, että olen juuri tällä hetkellä suorastaan pöyhkeilevän tyytyväinen junttaan.

Täältä tähän
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No olipa aika jysäys.....Hpk jaksaa joka vuosi yllättää loistavilla hankinnoillaan.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Onnittelut Kerhon suuntaan

Olisinpa toivonut tätä miestä vahvistukseksi Kärppien muuten niin pehmeään porukkaan.
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No nyt meni päivä pilalle..... mut onnittelut kumminkin sinne kehäkolmosen ulkopuolelle....taidan perustaa "tönitään-penaa ja kumppaneita" kerhon.......:mad:
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Voihan perkele! :(

No ei voi kun onnitella, alkaa olla Kerholla superhyperviihdyttävä joukkue.

Hannesta on todella miellyttävää seurata kentällä.

Yksi liigan kovimpia lämäreitä ja Hannestahan voi peluuttaa myös pakkina jolloin jää myös enemmän aikaa virittää lyöntilaukausta :)

HPK:ssa mahdollisuuksia jopa hurjiin tehoihin.

JHag, vihjailit että olisi ollut meidän mies?
 
Viimeksi muokattu:

Soketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Red Wings, Charlton Athletic
Hienoa Harri taas kerran...

Pakko antaa kerhon johdolle täysi tunnustus tästä kaappauksesta..olin jo Hanneksen hankinnasta luopunut, koska IFK:n kannattajat pitivät miehen mahdollisen paluun osoitteena petopaitojen lihaosastoa..nyt löytyy Vujtekin kaveriksi kakkoseen vauhdin lisäksi kunnon rymistelyä ja vaarallisia tilanteita..jännä nähdä mitä vuosi pienessä askissa teki HH:n ennestään omalaatuiseen pelityyliin..vielä kun ykköspariin saataisiin se pakki niin näyttäisi sekin osasto tukevammalta..hienoa Harri!
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Päässäni on iso kuhmu,mutta on se sen arvoista.Sen verran kovin pompahdin ilosta ylös tuolista työpaikalla ja päästin kovaäänisen JEEEEEEESSSSSSS huudon että katsoivat hieman pitkään...Mutta ei haittaa.Vielä kaksi puuttuu..
 

Voittaja

Jäsen
Onneksi olkoon vaan Hämeenlinnan suuntaan. Loistava hankinta! Hyvä pelaaja ja kaiken lisäksi Hanes on vielä ihan mukava äijäkin.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nag nag... Mutta eikös tämä olisi sopinut sinne HPK:n omaan ketjuun? Eikös näin pidä aina sanoa HIFK-juttujenkin kohdalla....

Olisi kyllä HH kelvannut...
 

Punch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No niin tulihan se sieltä, meinasin jo vaipua epätoivoon tuon fyysisyyspuolen kanssa, nyt vielä pakkiosastoon yksi kova kasvo ja avot.....se on siinä !! Hyvin oli pidetty piilossa tämän kaappauksen tiedot, kyllä piristi kun netin täällä työpäivän ratoksi aukaisin.

.....kerran vielä pojat......
 

Aksu

Jäsen
Katkeruuttani käyn kohta järjestämään erityistilintarkastusta HPK:lle kun tuntuu noita päteviä ukkoja matkaavan sinne joka vuosi eikä muut "pienet" seurat saa kuin jämiä :(

No, onnea vaan. Olisi kelvannut vähän yhdelle sun toisellekin seuralle.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Koskakohan Pelicansiin saadaan valmiiksi näin hyviä miehiä? Noh eipä tuo haittaa, jos pelaajat puhkeavat Lahdessa kukkaan entiseen malliin.

Onnea vaan Kerholle kovasta hankinnasta. Joukkue on taas asteen valmiimpi taistelemaan mestaruudesta.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Kovuutta löytyy jo riittävästi. Pystyttekö kamppailemaan NHL:ää vastaan? Jos lähtijöitä tähdistä ei tule, olette entistä vaarallisimpia. Hopea alkaa häämöttämään!
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Hienoa HPK!
Mielummin näen tämän hepun HPK:n kuin IFK:n paidassa.
Tuo mielenkiintoa HPK-otteluihin, hyvä homma.
 

39er

Jäsen
Suosikkijoukkue
The one and only -HPK!
+NUFC
We say Hannes, we do
We say Hannes, we do
We say Hannes, we do
Oo, Hyvönen we love you!! :D

Kerrassaan loistavaa, Kerho, kerrassaan loistavaa!!

Lupasin jo olla seuraamatta SM-liigaa ensi kaudella harkimon tultua valituksi puheenjohtajaksi mutta nyt ei edes Suomalaisen urheiluelämän vinoutunut jokerikeskeisyys jaksa painaa mieltä!! :)

Vielä kerran kiitos, kuningas Harri Lintumäelle ja muille asian näin upeasti leiponeille!!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Onnea vaan Kerholle, Hymyilevä Hannes on hyvä pelaaja, mutta myös hieman arvaamaton pelaaja. Toivon teidän Kerhofanien puolesta että Hyvönen jatkaa kauden 2000-2001 peliään, jolloin jäähyt jäivät taka-alalle. Nimittäin jos Hannes inotutuu jäähyilemään, niin silloin hänestä on teille enemmän haittaa kuin hyötyä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tämäpä varsin miellyttävä yllätys. Jotenkin olin jo asennoitunut siihen, että Hannes menee tuonne etelän suuntaan. JHag sai minutkin vakuutettua.
Sitten ei muuta kuin se huippupakki kehiin, niin paketti alkaa olla valmis.
 

Vaicci#63

Jäsen
Onnea vaan Hämeenlinnaan,mutta älkää käykö liian ahneiksi kuin pääkaupunkiseudulla.Toivon kuitenkin että HPK jää pois mitaleilta.
PS:Kärpillä kova joukkue
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Saipafan
Onnea vaan Hämeenlinnaan,mutta älkää käykö liian ahneiksi kuin pääkaupunkiseudulla.Toivon kuitenkin että HPK jää pois mitaleilta.
PS:Kärpillä kova joukkue
Onhan teillä MESTARI-Machulda!
Ja paljon katkeruutta! :p
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Onneksi olkoon

Kelpo pelurin sinne Hämikseen saitte.Itse kyllä odotin kovastikin miestä meille,sillä"tietoja"oli minullakin.Myönnän,että tällä hetkellä vituttaa kohtuullisesti,sillä"brändimme"tila ei juuri tyydytä allekirjoittanutta.

Designer:

Pidän suuressa arvossa,että yrität piristää päiviäni duunissa soittelemalla minulle.Tämä viimeisin soittosi ei kuitenkaan sitä tehnyt.Minä en todellakaan piristy silloin,kun minulle ilmoitetaan Hanneksen siirtymisestä HPK:hon.

Toivottavasti joudut pian taas vaatekauppa-rundiin ;) .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös