Poikamme maailmalla

  • 3 542 032
  • 14 273

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän Lajunen on selvästi monipuolisempi pelaaja kuin Joensuu, joka on NHL:ssä selvästi profiloitumassa 3 - 4 kentän jyräksi. Onnittelut kaikesta huolimatta Jesselle, hän oli osa joukkuetta. Jessen rooli on sitä paitsi erittäin raskas, harjoittelet ja tapat aikaa hotellissa pari viikkoa. Tietäen että mahdollisuus pelaamiseen on erittäin pieni, mutta samalla tiedostaen sen, että valmiina täytyy olla kun tilaisuus tulee. Henkisesti erittäin raskasta.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Ei tämä varamiehen vaikean roolin läpivetäminen kunnialla tule jatkossa ainakaan heikentämään Jessen mahdollisuuksia leijonapaitaan. Jalonen ainakin kiinnittää kovasti huomiota pelaajien henkiseen puoleen, eikä syyttä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Piti samaa kirjoittaa jo yöllä, mutta perskeles kun nukahdin..

Tosiaan pisti silmään miten surkean näköinen, ihan valehtelematta suorastaan surkean, Jesse eilen oli siellä jäällä tai sitten kun siellä kopissa särpi oluttaan. Mitalista on oikeasti takuulla vaikea aidosti iloita tuossa asemassa: ei tarvitse tehdä yhtään mitään, ei saa tehdä yhtään mitään, ja sitten istut lopulta kultamitali kaulassa yrittäen iloita siitä samalla kun muut ympärillä iloitsevat työnsä hedelmistä.. työn jota Jesse ei päässyt edes tekemään.. "yksin oot sinä ihminen, kaiken keskellä yksin"

Olihan siellä 4 entistä patapaitaa mukana.

Neljä? JJ, Komarov, Puistola.. kuka se neljäs on?
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lassilakin, eikös se pelannut muutaman pelin padassa?
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Eikös Ville "MM95-nevö-föget" Peltonen voisi tämän voiton kautta siirtyä oikeasti sinne Föget osastoon. Itse näkisin jopa Jopen ens keväänä tuolla mutta se vaatii luisteluun parannusta, muuten eväät riittäisivät varmasti.

Riippuu ihan siitä, miten ensi kausi menee sekä Peltosella henk.koht. että HIFK:lla joukkueena. Jos Peltonen jatkaa syksyllä samalla tasolla kuin menneellä kaudella, niin kyllä hänellä paikka joukkueessa on. Tuosta metsuri-porukasta vaan on pirun vaikea löytää spottia Joensuulle. Pakistossa olisi eniten siivottavaa, mutta mitat täyttäviä nousevia puolustaja-lupauksia ei Suomessa ole kuin Vatanen. Esim. Jyrkkiön juna taisi mennä jo.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Anssi "Mitään en oo ottanu" Salmelalla on asiaa:

http://www.youtube.com/watch?v=OTGII5tYOgw (modeille tiedoksi: linkki vie youtube-videoon Anssi Salmelasta)

"Mestaruutta ei ois saanu ilman Niko Hovisen ja Jesse Joensuun panosta. Pystytkö ton pistää nettiin?"

Aika vittumainen sälli! :D
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No en tiedä. Ihan perus kännisönkötystä. Ei loukkaa Ässäfaneja tai ainakaan minua millään tavalla, jos sitä tossa nyt joku yrittää hakea.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Aika vittumainen sälli! :D

Mä ainakin käsitin ton niin että Anssi sympatiseeraa näitä kahta ei pelannutta pelaajaa eikä mitään vittuile. Just tommost kännilegendaa.. "Sä oot oikeesti hyvä jätkä" jne.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Aika vittumainen sälli! :D

Ei varmaankaan tarkoittanut varsinaisesti pahalla, mutta sanotaan nyt niin että kommentti oli tarpeeton.. jokainen kuitenkin tietää että mestaruus nimenomaan voitettiin ilman Joensuun ja Hovisen panosta (ja juuri siksi kommentti onkin helppo ottaa vittuiluna). Vaikka herrat olisivat olleet miten sitoutuneet joukkueeseen, niin ei se mestaruuden voittamista edistänyt millään tavalla..
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaikka herrat olisivat olleet miten sitoutuneet joukkueeseen, niin ei se mestaruuden voittamista edistänyt millään tavalla..

Olen tästä pikkuisen eri mieltä. Vaikka jätkät ei pelanneet, he olivat kuitenkin osa joukkuetta ja jos vaikka JJ olisi alkanut osoittaa kisoissa näkyvästi mieltään, olisi se saattanut vaikuttaa koko joukkueeseen negatiivisesti. Tuskin mestaruus nyt sen takia olisi voittamatta jäänyt, mutta se olisi ehkä maistunut vähän toiselta. Ne jotka olivat mukana varmasti tietävät ja itse uskon että Salmela oli ihan vilpitön kommenteissaan, sattuneesta syystä ne on vaan helppo tulkita vittuiluksi.

Oli kuinka hyvänsä, ainakaan Jesse ei näyttänyt torijuhlissa ihan niin eksyneeltä kuin voitetun finaalin jälkeen. Propsit hänelle ja monelle muullekin myös siitä että osasivat ottaa kuppia ja riehua niin että homma säilyi positiivisena. Erikseen on sitten nämä joiden touhuja pitää hävetä, Nurminen ja Salmela etunenässä, vähemmän yllättäen. Pojat on poikia, mutta joku alkeellinen pelisilmä olisi hyvä säilyttää noissakin jutuissa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Tuli tosiaankin kerralla viisi entistä Ässäpelaajaa maailmanmestarien luetteloon. Aiemmin kotimaisia taisi olla vain Palo. Ja samalla Joensuu sekä Komarov ovat ensimmäiset mestarit, joita voi sanoa ässäkasvateiksi.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kyllä mä tulkitsen tuon vittuiluna erityisesti Joensuuta kohtaan, Hovinen varmasti tiesi jo kisoihin lähtiessään ettei pääse pelaamaan ellei ihmeitä tapahdu. Jos tarkoituksena olisi sanoa että ei kannata unohtaa Hovista ja Joensuuta niin sanat voi ja pitää asetella eri tavalla. Hieman kyllä kummastuttaa miksei Joensuu päässyt pelaamaan yhdessäkään pelissä vaikka Pihlströmin tai Aaltosen paikalle, eivät he niin erityisiä olleet ennen finaalia.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieman kyllä kummastuttaa miksei Joensuu päässyt pelaamaan yhdessäkään pelissä vaikka Pihlströmin tai Aaltosen paikalle, eivät he niin erityisiä olleet ennen finaalia.

Maailamanmestaruudesta huolimatta voin allekekirjoittaa tämän. Aaltonen oli omaan silmääni jopa huono. Philström sentään oli edes sähäkkä itsensä ja yritti jatkuvasti, mutta Aaltonen oli melko sukka.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä mä tulkitsen tuon vittuiluna erityisesti Joensuuta kohtaan, Hovinen varmasti tiesi jo kisoihin lähtiessään ettei pääse pelaamaan ellei ihmeitä tapahdu.

Joensuu tiesi roolinsa yhtä lailla, hän oli 14. hyökkääjä ja pääsi takaoven kautta mukaan Ville Peltosen jäätyä pois. Ei noista lähtökohdista voi kummoisia minuutteja odottaa ja Jesse tiesi sen varmasti itsekin. Sitä voi tietysti miettiä maailmaan tappiin miksi juuri Jesseä ei peluutettu vaikka passi leimattiin, ilmeisesti valmennus ei halunnut vaihtaa pelaajia vain vaihtelun vuoksi vaan kokoonpano haluttiin pitää mahdollisimman stabiilina. Vähemmän yllättävästi edelle ajoivat ne kaverit jotka valmennusjohto tunsi, mutta tuskin se sentään oli ainoa syy. Jesse oli kuitenkin kokemattomin joukkueesta mitä tulee leveässä kaukalossa pelaamiseen.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä mä tulkitsen tuon vittuiluna erityisesti Joensuuta kohtaan, Hovinen varmasti tiesi jo kisoihin lähtiessään ettei pääse pelaamaan ellei ihmeitä tapahdu.
Salmelahan yritti saada ensin Joensuuta kameroiden "Jesse Joensuu, här!"

Koska olen itse valitettavasti ollut joskus myös tuossa kunnossa kuin Salmela, niin menen jamppa1919:n linjoilla, eli tuo oli sellaista "Ne on vitun hyviä jätkiä" -läppää, kun fiilis on katossa. Sitä on vaan vähän vaikea muotoilla syvällisesti tuollaisessa kondiksessa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos KK menee Malmö Redhawkseihin niin heidän puolustus on ensi kaudella aika "Ässä-pitoinen". Nythän siellä ovat jo JD Forrest ja Tero Konttinen.

Heh, Konttinen-Kudroc pakkipari olisi kyllä nähtävä jossain pelissä! :)
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"Kundi tulee Poriin" eli Jesse Joensuu nähdään Mm-pokaalin kanssa Mikkolan Prismassa 1.6. Sinne vaan kuvauttamaan itseään Jessen ja pokaalin kanssa, samalla voi käydä vaikka parakilla kyselemässä meininkejä...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miro Rahkola siirtyy Mestiksen TuToon kiekkoilemaan. Pelaajan taso ei sittenkään tällä haavaa riittänyt SM-liigaan, toivottavasti saa Mestiksestä lisää potkua uralleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös