Poikamme maailmalla

  • 3 525 339
  • 14 234

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mikko Rauteekin pelaa vielä, vaikka nyt seura onkin aika eksoottinen Kuusamon Pallokarhut 2.divarissa. Viime kausi KooKoossa menikin ihan pipariksi loukkaantumisten takia ja nyt taitaa olla viimeiset jäähdyttelyt menossa...

PaKan nettisivut ovat myös varsin näyttävät http://www.koillismaa.fi/pallokarhut/v2/index2.htm

:)
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Ei Rauteen nimeä ainakaan edustuksen rosterista löytynyt. Jos Mikko siellä täysillä pelaa niin lienee aika kova tekijä illasta toiseen.
 

Aina Pata

Jäsen
Miro Rahkola avasi kolmannessa Mestis pelissään pistetilinsä. Eilisessä Hokki-TuTo pelissä, Rahkola teki 3-0 maalin, Hokin voittaessa pelin 4-0
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei mene Springfieldin pojillakaan kovaa, molemmat samassa jamassa: Matt Nickerson (Injured), Rob Hisey (Injured)

Onpahan aikaa käydä vaikka olusilla... :)
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ei Rauteen nimeä ainakaan edustuksen rosterista löytynyt. Jos Mikko siellä täysillä pelaa niin lienee aika kova tekijä illasta toiseen.

Kyllä se Mikko siellä on, tässä linkki asiasta PaKan uutissivulla: http://www.koillismaa.fi/pallokarhut/v2/uutiset2.html

Pakko muuten sanoa, että on kyllä outoa että vuonna 2010 voikin olla vielä tuollaisia nettisivuja :P todennäköisesti ovat tehdyt yläasteen ATK-tunnilla, reilu kymmenen vuotta sitten..

Mutta Mikkohan tulee olemaan aivan huikea supertähti tuolla, ei voi kuin ihailla että onkin pokkaa ammattimiehellä mennä päättämään uransa tuonne. Kyllä siinä on ainakin kaveri joka rakastaa lajia.. tässä kaikille vielä muistoja Mikosta hopeakaudelta. Näitä sitten vain kakkosdivarissa, kun kerran liigassakin meni

http://www.youtube.com/watch?v=tk-hKAKOVzQ
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niko Palonen onnistui maalinteossa Hokkia vastaan. Sattui olemaan vielä ottelun voittomaali. 4 peliä tehot 1+1 ja +- saldokin +1, jäähyjä 29min.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo syöttö tuli eri pelissä. Pahoittelen jos oli hieman huonosti laitettu, silmät ristissä kun tuota kirjotin :)
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tuossa vuosituhannen vaihteessa reilun kauden Ässien edustuksessakin pelaillut Joose Lipponen "treidattiin" siirtorajalla FPS:sta Lauttakylän Lujan riveihin.
Myös Törnvallin Iikka vaihtaa siirtorajalla piirikuntaa. Kouvolan KooKoo:n edustusasu vaihtuu palan matkaa pohjoisempana majailevan Mikkelin Jukureiden edustusasuun.
 
Viimeksi muokattu:

Pata#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, SBS Pori, NTK
Joo niin heitti. Ja jokainen näistä oli kakkossyöttö. Jos se jollekin tuli yllätyksenä.

Täytyy muistaa, että joskus kakkossyöttö voi olla pelin ja tilanteen kannalta se avaava tekijä. En ole nähnyt näitä pelsujen maaleja, enkä väitä Tähtinen olisi tälläisiä syöttöjä jaellut. Kovin usein vain kakkossyötöt luokitellaan lahja-bongoiksi, vaikka olisivat olleet hyviä avauksia yms.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Jesse Joensuu on edelleen vireessä rapakon takana. Kymmenen ottelun pisteputken jälkeen oli pari ottelua hiljaisempaa, mutta nyt taas on pisteitä alkanut kertymään. Ja eilen sitten tuli pisteitä oikein urakalla, kun Jesse teki tehot 1+2 ja valittiin ottelun toiseksi parhaaksi pelaajaksi. Viime kauden pistemäärä on jo lähestymässä hyvää vauhtia. Kun viime kaudella syntyi 39 pistettä 71 ottelussa, nyt on kasassa jo 33 pistettä (11+22) 46 ottelussa. Samalla Islandersin peli on tökkinyt, joten odotettavissa on, että Jesse nostettaisiin jossain välissä jälleen NHL:ään.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
"The New York Islanders have recalled forwards Jesse Joensuu and Matt Martin from their AHL affiliate, the Bridgeport Sound Tigers, the team announced Monday. Both players joined the club for practice Monday at the Nassau Coliseum."

Eli Jesse pääsee toista kertaa tänä kautena yrittämään NHL:ssä. Islanders kaipasi ilmeisesti lisää kokoa kokoonpanoonsa ja Joensuu hyvin AHL:ssä pelanneena oli aika luonnollinen valinta. Toivottavasti pääsee pelaamaan pitkään ylhäällä. Mielellään vaikka koko loppukauden.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Nickerson pudotettu jo ECHL:ään... Se siitä.


Oikeasti... Matt Nickersonin kannattaisi ottaa lusikka kauniiseen käteen ja tehdä toimeksianto agentilleen jonka tulisi etsiä suomalainen joukkue 3-vuotisella sopparilla 100 k / kausi.

Suomi on todennäköisesti ainoa maa jossa tätä kaveria pidetään edelleen kohtuullisen hyvänä pelimiehenä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Melkoista alamäkeä on ollut Nickersonin ura oikeastaan sen kuuluisan hopeakauden jälkeen. Ja olisi pitänyt mennä nimenomaan päinvastoin, sillä uran piikkikin on käytännössä vielä edessä. Tai pitäisi olla. Ilmeisesti se piikki oli sitten 20-vuotiaana.

Edit: En enää kaipaa miestä kyllä Ässiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös