Pohjoinen Lippulaiva vm. 2008-2009

  • 400 516
  • 909
Tila
Viestiketju on suljettu.

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Toivottavasti Kratenan seuraksi menevät suuntaavat muualle kuin Kärppiin. Kratena ei ollut ulkomaalaisvahvistus-statuksen arvoinen pelaaja kuluneella kaudella, valitettavasti, vaikka yritystä olikin. Kiitos ja ei kiitos Kratenalle.

Jep, väläytteli, mutta aivan liian harvoin. Kärppien mestaruuden kannalta trio Mustonen-Alikoski-Aarniokin oli periaatteessa tärkeämpi, eikä varmaan maksanut yhdessä yhtä paljon.

Siinä ne työmyyrät taisivat ollakin jo lueteltuina :).
Ilman muuta lisää kaivataan.

Noh, siellä on muutama paikka ainakin auki - puolet taitomiehiä ja puolet työmyyriä niin näyttää hyvältä.

ps. Netik on syntynyt vuonna 1982 ja Balastik 1979 -> miehiä parhaassa iässä. Kavereiden pelityylejä en tunne, mutta Balastikilla näyttäisi olevan mitat kohdallaan.

Balastik kävi muutama vuosi takaperin Kerhossa vuokralla ja jätti kannattajien mieleen hyvät muistot. Erittäin taitava kaveri, ei pystynyt silloin hänkään viemään Kerhoa finaaleihin mutta Hämeenlinnassa on kaipailtu kyseistä kaveria uudelleen Kerhonuttuun senkin jälkeen. Sitä en tiedä paniko hän yhtään Vanajan RC:n lentopallonaista.

Täältä voi kurkkia vanhoja Balastik-kommentteja Kerhopuolelta.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin...

... keljuttaa tuo härö Joensuun kanssa. Mutta käyppä meetu katsomassa näiltä sivuilta Kärppien sopimustilanne. Sen mukaan ainoa maalivahti, jolla on sopimus, on Antti Rautiola. Jos Tarkilla on sopimus, on puute näillä sivuilla. Toivon mukaan Tarkki olisi niiden joukossa, joka sopparin tekee.

Uusia kommentteja on tullut kovasti. Kratenan kritisoiminen on mielestäni turhaa. Pisteitä ei tullut valtavasti, mutta vauhti oli kova ja varmaan hän hämmensi vastustajia aika lailla. Toivottavasti ura ei päättynyt Blues-peliin.

Tsekesitä Kärpillä on positiivisia kokemuksia. Voi olla muitakin, mutta takapakkeja ovat olleet kai lähinnä Novak ja Bilek, jotka olivat aika vaisuja.

Majeskyn, "pienikokoisen" slovakkipakin oli unohtanut kokonaan. Siinä olisi hyvä hankinta ja muistaakseni mies nyt viimeksi Oulusta lähtiessään pohti. että olisi mukava pelata täällä koko kausi. Olisiko se kausi nyt?
 

roskakori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Itse kasaisin mielummin joukkueellisen työmyyriä (pelaajatyypiltään esimerkkeinä Normio, Pyörälä, Smyth) kuin joukkueellisen neppailuosastoa (pelaajatyyppi Kratena).

Meillä on jo taitokiekkoilijoita (Viuhkola, Kuusela, Aaltonen). Näille kavereille tarvitaan työtelijäitä tilantekijöitä. Näin saadaan aikaan ketjuja, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa.
Naulan kantaan. Kratenaa en todellakaan halua nähdä ensi kauden Kärppä-joukkueessa. Kärpissä pyörii aivan liikaa tätä neppailuosastoa.

Seuraavanlainen rosteri ensi kaudeksi olisi minun mieleeni:

Kuusela - Viuhkola - "Smyth"
Pyörälä - Pirnes - Aaltonen
Normio - Paakkolanvaara - Alikoski
Keränen - Karppinen - Aarnio/A-juniori

Lehtonen - Niinimaa
Korpikari - OPG
Mikkola - Haakana
Ohtamaa - Jokinen

Tiedän, vain unissani...
...eiköhän sieltä pari 170 cm tsekkiä tule tänäkin vuonna.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uneksimista

Itse olen monta kertaa syyllistynyt tuohon uneksimiseen eli olisi mukava jos se ja se pelaisi. Tässä on hyviä listoja, mutta juuri kaverit kuten Pirnes, Pyörälä ja Janne lienevät vaikeita tapauksia saada. Kun ei tiedä esim. Pyörälän kohdalla, miten hänen sopimuksensa Timrån kanssa on laita. Siellä on kai pelannut myös yksi mielenkiintoinen Tenkrat- nimen tunteva tsekki.

Mutta jos rahaa olisi, sitähän Kärpillä(kään) ei ole riitävästi, saisivat he hommata hyökkäyspäähän Pietarista Maksim Sushinskyn. Kieliongelmia saattaisi tulla. Ikää miehellä on jo 34, mutta vastustajilla tulisi myös pupu pöksyyn tämän jantterin pörrätessä. Tämän vuoden pistemäärä Venäjän liigassa oli 53 pelimäärän ollessa 56. Se siis niistä toteutumattomaksi jäävistä haaveista.

Esillä olleet tsekit ovat ilmeisiä pelimiehiä, joten tsekkiviha saisi loppua. Niin paljon enemmän meillä on myönteisiä kokemuksia sieltä tulleista pelimiehistä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Itse en ole huolissani ensi kaudesta. Meillä lienee kuitenkin SM-liigan paras ykkössentteri, joka nyt keväällä höntsäili puolikuntoisenakin pisteperpeli tahtia. Pakkikalustossa jatkanee varmuudella ainakin toinen kaksikosta Lehtonen/Mikkola. Siinäpä sitä henkistä ja pelillistäkin johtajuutta jo löytyy puolustukseenkin. Siihen vielä Korpikari ja Grönholm varmoina päälle. Iloa lienee myös Ohtamaasta ja aivan uuden tason löytäneestä Ylösestä. Tulossakin on satavarmasti laatupelaajia. Hyökkäykseenkin on jo melko varmasti Viuhkolan lisäksi jäämässä Kuusela, Normio, Aaltonen, Paakkolanvaara. Kyllä se Junno ne muutamat huippuhankinnat vielä tässä tekee. Ei olisi mitenkään Junnon tapaista lähtä pelaamaan CHL:ää kokeilumiehistöllä tai välivuosipuheilla.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Minäkään en ole huolissani siitä, etteikö saataisi ensi kaudeksi kunnon pelaajia. Valmennus vähän arveluttaa, mutta suurin huoli on se, että saadaanko Hakkaraisen tilalle yhtä laadukasta fysiikkavalmentajaa. Pojat on poikia ja huippu-urheilijatkin (harvoja poikkeuksia lukuunottamatta) tarvitsevat oikeata opastusta lihaskunto-, palautumis-, kunnon ajoitus- ja ravintoasioissa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt äkkiä prujaamaan Hakkaraisen muistiinpanot pöytälaatikosta ja alan teokset kirjahyllystä. Tai sitten palkataan Jere konsultiksi kertomaan, millä tavalla äijä laitetaan ruokavaliota myöten kuntoon.

Totta on, että on niitä muitakin, mutta oli jotenkin jäätävän kovakuntoista porukkaa Kärpissä kausi toisensa jälkeen. Toivottavasti homma jatkuu saman tasoisena.
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Ihme hätäilyä täällä. Nyt on juhlan aika! Ei ole vielä viikkoakaan kulunut mestaruuden voittamisesta, kun jo hätäillään vahvistusten perään. Niitä on varmasti tulossa. Toivottavasti Tarkille ja Anderssonille saadaan jatkot. Andersson-Sahlstedt-Aaltonen ketjusta saatiin kyllä nauttia aivan liian vähän aikaa.

Aivan sama vaikka HIFK on julkaissut vahvistuksia. Itse pidän Viuhkola - Paakkolanvaara kaksikkoa parempana kuin Loppi-Hirsovitsi. Molemmat parivaljakot ovat kasvattajaseuroissaan ja hyvä niin. Verrattuna viime kauteen toiveissa olisi oikeasti hyvä kiekollinen rightin pakki.
 
Viimeksi muokattu:

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Andersson-Sahlstedt-Andersson ketjusta saatiin kyllä nauttia aivan liian vähän aikaa.

Aivan, kyllä Andersson-Andersson-Andersson olisi ollut parempi ketju.
Sori, tuohon oli pakko tarttua :).

Totta puhuakseni, ihan oikeassa olet, hätään ei ole syytä. Itse keskityn kärppäkannattajana nyt jatkuvan mestaruusähkyn hoitamiseen...
 

meetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut Oulun urheiluseurat.
Mutta käyppä meetu katsomassa näiltä sivuilta Kärppien sopimustilanne. Sen mukaan ainoa maalivahti, jolla on sopimus, on Antti Rautiola. Jos Tarkilla on sopimus, on puute näillä sivuilla. Toivon mukaan Tarkki olisi niiden joukossa, joka sopparin tekee.


Joo tiedän eikä siellä kerrota Tarkin jatkosta mitään,mutta minulle itselle riittää se että Tarkki jatkaa Kärpissä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Kroits

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Koivisto

Hämmennetään soppaa lisää - olen nyt pari kertaa kuullut, että Toni Koivisto olisi seuraava Kärppä-hyökkääjä. Vauhtia ainakin riittää, mutta toivotaan ettei Ruotsi vie voittoa.

Lähteenä luotettavat tahot.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Ihme hätäilyä täällä.Toivottavasti Tarkille ja Anderssonille saadaan jatkot. Andersson-Sahlstedt-Aaltonen ketjusta saatiin kyllä nauttia aivan liian vähän aikaa.

Aivan, kyllä Andersson-Andersson-Andersson olisi ollut parempi ketju.
Sori, tuohon oli pakko tarttua :).
Turhaan tuosta Anderssonista enään päiväunia näkee, Pamelasta tai Jonaksestakaan. Mies on pakannut jo kamat tiistain mestaruusjuhlan jälkeen ja häipynyt Oulusta, eikä ole tulossa takaisin ainakaan ensi kaudella.
 

JPL

Jäsen
Hämmennetään soppaa lisää - olen nyt pari kertaa kuullut, että Toni Koivisto olisi seuraava Kärppä-hyökkääjä. Vauhtia ainakin riittää, mutta toivotaan ettei Ruotsi vie voittoa.

Lähteenä luotettavat tahot.

Heh... Hui että kun on uutta tietoa. Koivistosta on puhuttu ensimmäisen kerran tuossa tammikuussa. Helmikuun alussa pidettiin sopimustakin jo varmana. Viimeisimmät tiedot on kuitenkin viemässä häntä Ruotsiin. Saa nyt nähdä. Eiköhän tässä jossain vaiheessa olla viisaampia.

Kärpillä on kasassa 20 sopimusta, joista on julkistettu vasta 11.
 

JPL

Jäsen

JPL

Jäsen
Tarkoitatko Boris Gazuria ? Hän jatkaa Oulussa.
Ei taida olla järkäleestä vieläkään apua edustukselle, vai mitäs mieltä muut ovat jotka ovat enemmän B-/A junnujen pelejä seuranneet ?

Kyllä sopimus/sopimukset on lähinnä sijoituksia tulevaan. Ei ensi kaudella tulla näkemään yhtään B-ikäistä edustuksen peleissä. A:sta Ohtamaa noussee liigarinkiin, mutta muilla taitaa olla aika hiljasta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mustonen Lukkoon

Näyttää uutiset Kärpistä lähtevistä vaan lisääntyvän. Mustosen uran kannalta varmaan hyvä siirto lisääntyvän peliajan vuoksi, tai mistä sitä syytä voi tietää. Yhtä hyvinhän syynä voi olla Alatalon tulo valmentajaksi.

Voisi niitä tulevia pelaajiakin väjitellen julkaista vai mikä oikein maksaa?
 

pehmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näyttää uutiset Kärpistä lähtevistä vaan lisääntyvän. Mustosen uran kannalta varmaan hyvä siirto lisääntyvän peliajan vuoksi, tai mistä sitä syytä voi tietää. Yhtä hyvinhän syynä voi olla Alatalon tulo valmentajaksi.
Ei voi kuin ihmetellä tätä uuden valmentajan ajojahtia. Mustonen on pelannut yhden täyden kauden (02/03) Alatalon valmentamassa JYPissä. Kyseisenä kautena Alatalo antoi Mustoselle ihan hyvin vastuuta. Sen jälkeen Alatalo äänestettiin liigapelaajien toimesta liigan pidetyimmäksi valmentajaksi. Pääsyy (Mustosen) JYPistä lähtöön oli ilmeisesti varusmiespalveluksen suorittaminen Kajaanissa ja näinollen siirtyminen Hokin riveihin. Alatalo tunnetaan myös "nuorten kasvattajana", joten tämän perusteella hän olisi myös antanut Mustoselle hieman aiempaa suuremman roolin joukkueessa. Kärpät on kuitenkin jokatapauksessa niin kova pakka, että tie ei olisi kuitenkaan vieläkään auennut ykösessä. Näkisin niinpäin, että valmentajanvaihdos olisi tehnyt hyvää Mustosen uralle täällä, mutta Mustonen itse näki paremmaksi koittaa joukkueessa, jossa on helpompi saada peliaikaa (pelaajamateriaalin takia).

Ihmetyttää myös se, että Mustonen on toiminut kaksi kautta fanien sylkykuppina ja nyt kun hän lähtee etsimään käännöstä uralleen, niin täällä itketään, kuinka ISOPAHA Alatalo tulee raa'asti häätämään tuon "tulevaisuuden lupauksen" toiseen seuraan.

Sanottakoon vielä se, että Mustonen on mielestäni ollut aliarvostettu pelaaja Kärpissä. Kärpät on kuitenkin pelannut laajasti neljällä kentällä, jolloin tuommoisella "nelosketjun duunarillakin" on ollut iso vaikutus joukkueen menestykseen.

(Näemmeköhän Mustosen perään samankaltaista itkua, kuin näimme Saarenheimon ja Haatajankin kohdalla?)

edit: asiavirhe, Alatalo valittiin liigan mieluisammaksi valmentajaksi 2004-2005 SM-liigapelaajien toimesta, Mustonen pelasi mestistä tuona aikana, eli ei ollut mukana äänestämässä.
 
Viimeksi muokattu:

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihmetyttää myös se, että Mustonen on toiminut kaksi kautta fanien sylkykuppina ja nyt kun hän lähtee etsimään käännöstä uralleen, niin täällä itketään, kuinka ISOPAHA Alatalo tulee raa'asti häätämään tuon "tulevaisuuden lupauksen" toiseen seuraan.
Noh, enpä nyt ole huomannut muiden tekstejä tässä ketjussa Mustosesta, joten voin vastata, että en todellakaan itke Alatalon häätävän ketään, paremminkin tarkoitin sitä, että pelaajat (ml. Mustonen) lähtevät ihan vapaaehtoisesti joukkueesta. Ja lisäys: edellisellä kerralla kirjoitin yhtä hyvinhän. Se tarkoittaa, etten tiedä mikä oli Mustosen pois lähdön syy. Se ei siis ole itkua - ei myöskään ajojahtia.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
en todellakaan itke Alatalon häätävän ketään, paremminkin tarkoitin sitä, että pelaajat (ml. Mustonen) lähtevät ihan vapaaehtoisesti joukkueesta.

Mustosen meno Lukkoon on ollut varma jo kauan ennen Alatalon sopimusta Ouluun. Lähtee hakemaan vastuuta ja peliaikaa Lukosta, jossa oli varmuudella hyvänä nuorten kehittäjänä tiedetty valmentaja tulossa. Alatalolla ja Mustosella ei ole mitään tekemistä keskenään. Mustoselta aivan oikein lähteä hakemaan vastuuta kun Oulussa ei sitä ole saanut. Muillakaan varmistuneilla lähtijöillä ei ole mitään tekemistä Alatalon kanssa.

Ja Alatalon ajojahti tällä palstalla on kyllä ollut melkoinen, niin Kärppäkirjoittajien kuin ulkopuolistenkin osalta. Ulkopuolisten osalta vielä pahempaa. Ensi kaudella Alatalo saa joukkueen, jolla voi näyttää osaamisensa. Itse luotan Alataloon ja annan hänen näyttää osaamisensa, jos syksy tuo jotain muuta tullessaan, niin sitten käännän takkini suhinaakin nopeammin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös