Playoffs 2024 välierät: Pelicans (3.) – Kärpät (4.)

  • 94 612
  • 1 086
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Tulihan se niskalaukaus sieltä.
Onnittelut Lahteen, 100% teidän kelkassa finaaleissa.
Me vedettän puoltoista viikkoa happea ja pronssipelin kimppuun.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
Onnittelut Pelicansille finaalipaikasta! Eihän tässä sarjassa Kärpillä ollut mitään jakoja pelillisesti laittaa hanttiin, täysin oikea JOUKKUE voitti. Kärpillä on jälleenrakennus kesken joten kyllähän tämäkin (välieräpaikka) otettiin tietyllä tapaa meidän mestaruutena tälle kaudelle. Jospa ensi kaudella oltaisiin valmiimpia haastamaan jopa finaalipaikasta, kuka tietää.

Ja viimeisenä: voittakaa se mestaruuskin nyt samalla, täältä saatte ainakin allekirjoittaneen ja aika monen muunkin sympatiat finaaleihin. Oma veikkaus: G7 jatkoaika ja Aaltonen ratkaisee tuoreesta muistista.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kommentoidaan nyt vielä että minusta Karhunen oli tämän sarjan paras maalivahti. Tietysti osasyy voi olla ettei Kokkoa päästy kunnolla edes testaamaan, mutta Karhunen piti Kärppiä näennäisesti mukana. Voittipa lähes yksin yhden pelinkin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ville Mäntymaata olen tainnut kehua jo aiemmin, mutta toistetaan, että on huikea jannu. Näen valmentajauransa jatkon valoisana.

Kärpistä mielenkiintoinen hahmo on myös Ville Koivunen. Pelimies ja sopivasti pilke silmäkulmassa koko ajan. Nauttii osaamisestaan.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän tässä sarjassa ollu mitään epäselvyyttä. Kärpillä liikaa tyhjiä arpoja joukkueessa. Onnittelut Lahteen
 
Suosikkijoukkue
Pelicans

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Täydellinen epäonnistuminen Kärpiltä taktisesti tässä sarjassa. Toki materiaaliero oli suorastaan valtaisa.
Siltikin uskon, että fiksummalla ketjujen peluuttamisella ja erilaisella taktiikalla tämä olisi ollut tasaisempi sarja.
Harmittaa, mutta ei läheskään niin paljoa, kun voisi luulla. Ehkä jopa vähän helpottunut olo, että tämä kausi on nyt ohi (pl. täysin typerä pronssipeli, jota pelaajat joutuvat odottamaan pari viikkoa). Tuskin tulee edes katsottua pronssipeliä.

Onnittelut Lahteen!
Ansaittu paikka Liigan finaaliin taistelemaan kirkkaimmasta. Olen ehdottomasti teidän wagonissa!
Tällä kertaa Tappara kaatuu! Näin uskon.
 

Micol

Jäsen
Vilpitön onnittelu Pelicansille finaaleihin pääsystä ja kiitos sarjasta. Ei kahta sanaa, etteikö oikea joukkue mennyt jatkoon. Tekemisen taso oli selvästi Kärppiä edellä ja tulos sen mukainen. Ei riittänyt Kärpillä rosterin leveys tällä kertaa - siihen se lopulta kaatui (ja Niemelä voitti osaltaan Havun ja Mamban).
 

arppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut pelsuille. Selkeästi olitte parempia ja peli kehittyi sarjan edetessä. Viimeiset kaksi peliä olikin selvästi pelsujen hallintaa.

Finaaleissa sitten kaikki likoon. Tiukkaa varmasti tulee, mutta mulla on pientä kutinaa että tapparakin olisi tänä vuonna mahdollista kaataa. Onnea ja menestystä finaaleihin!
 

Micol

Jäsen
Ihan huumoritason kommentti.

Joukkueiden tasoero nimenomaan oli valtava tässä sarjassa, Pelicansin oli selkeästi edellä jokaisessa pelissä. Ei ratkennut maalivahtipeliin millään tavalla tämä sarja.
Siis mikä jätkä tää Teemu Suvinen oikein on? Tekee kyllä itsestään aivan jäätävän pellen näillä jutuillaan. Ei kai siinä...
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän Pelicans oli selvästi parempi pelillisesti ja täysin ansaitusti finaaleihin. Toivottavasti Kokko torjuu Tapparan kumoon!

Kärpille ei vain yksi ketju riitä ja ajoittain myös Mäntymaa makseli oppirahoja vaikka lopulta oli huikea suoritus, että Mäntymaa sai kärpät edes välieriin.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Onnittelut Lahteen ansaitusta finaalipaikasta! Sarjasta jäi itselle paska maku, mutta pelkästään siksi että oma joukkue oli joka osa-alueella niin helvetisti perässä etten olisi millään ennakkoon uskonut. Peleistä ehkä kahdessa (kolmas ja neljäs) pystyttiin rimpuilemaan mukana, mutta noin muuten tiukoista numeroista huolimatta tämä oli käytännössä ylikävely, jollaista ei pitäisi semifinaaleissa nähdä.

Finaaleissa Tapparaa vastaan en toivo mitään muuta kuin hyvää Pelicansille. Teillä on hieno ja erinomaisesti valmennettu joukkue, menkäähän loppuun saakka tällä kertaa!
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan huumoritason kommentti.

Joukkueiden tasoero nimenomaan oli valtava tässä sarjassa, Pelicansin oli selkeästi edellä jokaisessa pelissä. Ei ratkennut maalivahtipeliin millään tavalla tämä sarja.
Juurikin näin.

Pelicans aivan ansaitusti jatkoon. Varsinkin tänään tuo tasoero oli aivan kammottava, ja osansa saa tästä myös Kärppien valmennus. Niemelä taitteli Havu/Mamba -kaksikon huolella povariinsa. Huikeaa työtä koko Pelicansilta, kun toisena keväänä putkeen finaalit kutsuvat.

Teidän kelkassa ollaan, eikä vähiten Kokon, sekä Aaltosen vuoksi. Tsemppiä finaaleihin!
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Ihan huumoritason kommentti.

Joukkueiden tasoero nimenomaan oli valtava tässä sarjassa, Pelicansin oli selkeästi edellä jokaisessa pelissä. Ei ratkennut maalivahtipeliin millään tavalla tämä sarja.
"Neljä viidestä ottelusta päättyi yhden maalin erolla. Joukkueet myös loivat useissa otteluissa suurin piirtein yhtä paljon maaliodottamaa, mikä tarkoittaa, että kaukalotapahtumat olivat tasaisia eikä kumpikaan joukkue ollut selvästi niskan päällä."

Vai että tasaisia pelejä, todella hienoa työtä toimittelija Suvinen. Ei sattumoisin ole jotain sukua Santtu Silvennoiselle? Toimittelun tasossa on nimittäin jotain todella tuttua.

Etelän median pellet tykkää oksentaa paskaa Kärppien niskaan samaan tapaan kuten Jatkoajan "kolumnistit" tykkää päätoimittajansa siipien suojassa vihervassaroida. Perseestä tässä on se, että sarjassa nähty Pelicansin dominointi joukkuepelissä ahdetaan jonkin helvetin tuulesta temmatun tuhkimotarinan irvikuvan alle vain päästäkseen lyömään Kärppiä ja huoraamaan klikkejä. Kirjoittaisivat esimerkiksi siitä, kuinka helvetin hyvän vastustajan Tappara saa finaaleihin. Toisin sanoen, tekisivät työnsä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnittelut Pelicansille ja faneille myös. On teillä ollut melkoinen kausi. Syksyllä oli Niemelä liipasimella, tuli Tyrsky, Beni ja JMA, tärkeitä hankintoja, joiden vaikutus varmasti suuri. Laittakaa Tappara kumoon!
 

Speller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja HIFK
Viestistä on annettu pelikielto, syynä provosointi ja hyvän maun vastainen kielenkäyttöä.
Rukoilen Suomen jääkiekon puolesta ja kaikkien kiekkojumailen puolesta, että Lahen halvat mieshuorat ei voita mestaruutta.
Halpa happy end olisi irvikuva ja "Perseen näyttö" Suomalaiselle pelaajapolulle."

Tästä tähän on tultu kun toivo Trappara kiakon voittoa...
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Miksi Noel Gunler ei mahtunut kokoonpanoon tammikuun jälkeen? Kaikki välierät nähneensä vaikka joku juniorikin olisi tuonut enemmän kuin Tiivola, Bunnaman ja Antonen.

No ihan turhaa pohdintaa enää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös