Playoffs 2024 puolivälierät: Tappara (1.) – TPS (9.)

  • 85 144
  • 934

Kumpi painelee välieriin?

  • Tappara

    Ääniä: 217 53,3%
  • TPS

    Ääniä: 190 46,7%

  • Äänestäjiä
    407

JakkeKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielestäni todella hyvä Tomalta että kiitti Grönborgia lehdistötilaisuudessa hyvästä sarjasta ja kertoi arvostavansa häntä kovasti ja kiitti häntä siitä että se on hyvä suomalaiselle jääkiekolle että hän on täällä. Ja oikeassa hän siinä varmaan on.
Niin kyllä noi ammattimiehet toisiaan arvostaa ja vaikka täällä nostetaan jatkuvasti esille, että se ja tuo vinkuu tuomareille niin on hyvä muistaa että se vähän niinkun kuuluu toimenkuvaan. Olishan se nyt tyhmä päävalmentaja joka ei pyrkis tuomareihin vaikuttaan. Tai esimerkiks kuten tänään Tapparan painostuksen jälkeen TPS heitti pitkän kiekon niin Toma hyppäs laidanviereen ja oli kovasti asiaa tuomareille jostain, ei siis oikeesti ollu vaan yritti saada lepoaikaa omille kuten asiaan kuuluu. Tuomarit ei tällä kertaa menny halpaan mutta hölmöhän se olis jos ei yrittäis.

Edit: Nyt kun ite sain kans katottua lehdistötilaisuuden niin ihan oikein heti alkuun myös Grönborg myönsi että TPS oli parempi joukkue ensimmäisessä kolmessa pelissä vaikka Tappara niistä 2 voittoa saikin.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielestäni todella hyvä Tomalta että kiitti Grönborgia lehdistötilaisuudessa hyvästä sarjasta ja kertoi arvostavansa häntä kovasti ja kiitti häntä siitä että se on hyvä suomalaiselle jääkiekolle että hän on täällä. Ja oikeassa hän siinä varmaan on.

Tunnekuohuissa pelin aikana kukin reagoi omalla tavallaan, mutta pelin jälkeen kiitetään ja osoitetaan kunnioitusta. Hyvä Miettinen, näin sen kuuluu mennä.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oikea joukkue menee aina jatkoon, vaikka kyllä tästä taas hampaankoloon jää. Seiskapeli olisi ollut kiva nähdä ja kokea. Lähellä se oli.

Tepsin ryöstöretket jäi vajaiksi, vaikka kenttäpelissä oltiinkin Tapparaa monesti edellä. Sarjan loppua kohden TPS:n kiekolliseen peliin tuli aika paljon epävarmuutta etenkin omassa kenttäpäädyssä ja lisäksi tuomarit sekoittivat pakkaa minkä kerkesivät. Kyllä Tappara olisi ollut enemmänkin horjutettavissa, mutta ei TPS päässyt ottamaan sellaista henkistä yliotetta tässä sarjassa mitä olisi Tapparaa vastaan vaadittu. Aina kun oli iskun paikka, niin se isku jäi tekemättä. Tähän suoritukseen on nyt tyytyminen. Loppukauden osalta tää kausi menee kuitenkin plussan puolelle. Kiitos hyvästä sarjasta ja onnea Tapparalle jatkoon.
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielestäni todella hyvä Tomalta että kiitti Grönborgia lehdistötilaisuudessa hyvästä sarjasta ja kertoi arvostavansa häntä kovasti ja kiitti häntä siitä että se on hyvä suomalaiselle jääkiekolle että hän on täällä. Ja oikeassa hän siinä varmaan on.
Itsellä nousi arvostus Tomaa kohtaan todella paljon. Kaveri vetää suoraselkäisesti ruotsiksi kiitokset Rikelle. Hattua päästä!
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS




Tässä on juuri se syy miksi arvostan Tapparan organisaatiota, yhteisöä ja kannattajia ylivoimaisesti eniten muista liigajoukkueista. Toinen vastaava hetki kun antoivat isot aplodit Markus Nurmelle hänen hakiessa hopeamitalinsa keväällä 2022.

Pelin aikana sattuu sitä ja tätä, mennään ihon alle puolin ja toisin mutta kun peli on ohi niin pulinat pois, kätellään, sekä arvostetaan vastustajaa. Siinä on tyyliä ja kulttuuria mistä aika monet muutkin voisivat ottaa mallia. Saman olen pistänyt myös merkille tämän palstan porkkanapöksyistä. Silloin kun tietää että on paras niin ei sitä tarvitse erikseen näyttää. Tämän vuoksi onkin ollut aina helppo hypätä Tapparan kelkkaan kun Palloseuran pelit päättyy.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Kiitos Tappara peleistä. Ensi kauteen!
 

Tappara #27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä pleijarit ovat vaan parasta lätkää! Ne ovat täysin eriasia kuin runkosarja. Taas nähtiin hieno sarja. Kuten ennustelin, kaikki pelit olivat käytännössä maalinpelejä. Niin ne tapaa pleijareissa olla.

Sen olen näinä menestysvuosina huomannut, että puolivälieräsarjat ovat aina runkosarjan voittaneelle joukkueelle henkisesti vaikein osa. Lähtökohta sarjaan on, että ykkönen rallattelee jatkoon mennentullen ja kaikki muu on epäonnistumista. Tähän taas vastakohtana sääleistä ponnistava joukkue, jolla on pelkästään voitettavaa, jolta kukaan ei odota mitään. (Väitän että tämä asetelma koitui Ilveksen kohtaloksi. Eivät kyenneet kantamaan selkeätä ennakkosuosikin viittaa)

On aivan superkiinnostavaa nähdä miten joukkueet pystyvät kehittämään peliään ja löytämää jotain etuja vastustajaansa nähden. Peluutus ja mätsääminen, vastustajan pienten asioiden tutkiminen, kuuien pelaajien löytäminen, tietyn vastustajan ärsyttäminen, jne. Ai että, ihan parasta!

Olen tietysti iloinen että Tappara pystyi kehittämään omaa pelaamistaan. Sarjan alun peleissä Palloseura piti enemmän kiekkoa ja pörräsi paljon Tapparan alueella. Ongelma vähän TPS:n näkökulmasta oli, että Tappara puolusti tiiviisti keskustaa, johon Tepsillä ei oikein ollut asiaa. Tepsi paransi lippua kohden tuonne ytimeen ja maalinedustoille tulemista, mutta samaan aikaan Tappara paransi ja TPS ei saanut enään niin paljon sitä kiekonhallintaa ja pörräämistä aikaan.

Pari nostoa omista. Kaikki varmasti näkivät miten hyvä Heljanko on. Antaa joka päivä joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Levtchi oli viimeisessä pelissä terävä maalipaikoissa, vaikka muutoin tämän päivän peli oli melko vaisu. Tanus pystyy myös tuomaan keväisin kentässä kun kentässä avuillaan nostamaan ketjun tasoa. Tapparan puolustus oli mielestäni erittäin jämäkkä maalinedustalla kokonaisuudessaan.

Muutama nosto TPS:stä. Nurmi on vastustajan näkökulmasta äärimmäisen ärsyttävä pelaaja. Kuin tehty playoffsotteluita varten! Kova vääntämään, osaa tökkiä ja ärsyttää, ja kaiken lisäksi vielä pelatakin! Marjalalle on helppo ennustaa aurinkoista tulevaisuutta. Joutui kantamaan liian isoa ruutua joukkueessa, vaikka kantoikin osansa erinomaisesti. Lindberg oli hyvä maalissa! Ei kaatunut homma maalivahtiin. Lisäksi vielä diggailin Teissalasta, Haapasesta, Rafkinista.

Lopuksi haluan vielä alleviivata sitä, että tuomaritoiminnasta ruikuttaminen on vähän säälittävää, siis puolin ja toisin. Joo, itseänikin joskus kiristää pahasti kun jokin tilanne menee väärinpäin. Mutta paras seitsemästä sarjasta jatkaa tuomareista riippumatta aina parempi joukkue eteenpäin. Meille kannattajille helpompaa on käsitellä tappio, jos voimme sysätä syyn esim tuomareihin. Mutta se on aika lyhytnäköistä. Lopputulemaan vaikuttaa niin moni asia ennen kuin tuomaritoiminta, että annetaan tuomareiden tehdä työnsä. Tottakai kotijoukkueen fanien kuuluu vinkua aina kun oma pelaaja kaatuu, mutta sitä en tarkoita. On aivan turha rakennella salaliittoteorioita. Kyllä tuomarit tekevät aina parhaansa, eivätkä yritä auttaa kumpaakaan joukkuetta. He mahdollistavat otteluiden pelaamisen.

Tepekselle mielestäni kuitekin ryhdikäs kauden päätös, haastoivat Tapparan miehekkäästi, ja pystyivät lyömään kapuloita rattaisiin. Oli hienoa nähdä myös viimeisessä pelissä täpötäysi nakkikattila ja hyvä meininki!

Seuraavaksi kuopiolasten kimppuun!

Edit. Yhden pelaajan unohdin Palloseurasta nostaa, ja häpeän unohdustani. Jasu! Soturien soturi!!!
 
Viimeksi muokattu:
Näin niinkuin puolueettomana (ehkä enemmän Ilveksen puolella, jos on pakko valita) seuraavanakin on pakko sanoa, että on tuo ero voittamisen kulttuurissa aivan jäätävä. Tappara voi olla ongelmissa vähän siellä sun täällä ja voi osua heikompi jakso jonnekin, mutta sitten kun aletaan ihan oikeasti kysymään halukkaita taistelemaan mestaruudesta, niin Ilveksen leirissä on hyvin, hyvin hiljaista. Korkeintaan sellainen "En tiennyt, että sellainen kuuluu tapoihin"-kommentti sieltä voi kuulua.

Tappara menee välillä rimaa hipoen yli, mutta se menee yli. Lähes järjestään aina.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Pari nostoa omista. Kaikki varmasti näkivät miten hyvä Heljanko on. Antaa joka päivä joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Levtchi oli viimeisessä pelissä terävä maalipaikoissa, vaikka muutoin tämän päivän peli oli melko vaisu.
Heljanko muuten rupesi pelaamaan noita Tepsin ranareita patjan yli hieman korostetusti, kuten Marjalan 1.maalissa tänään näkyy ja osin toisessakin maalissa.

Levtchi oli kyllä koko sarjan niin löysä kuin olla ja voi. Surfailee missä sattuu, vähän haukea siellä täällä ja kas kummaa sitten räpätään 3 häkkiä katkaisu pelissä. Ei hyvää päivää, miten ärsyttävä pelaaja.

Tuomareista en kyllä lähde itse valittamaan. Se jäähy mikä olisi pitänyt 6vs5 tilanteessa viheltää oli käytännössä semmoinen tilanne mitä ei tulla tuossa kohtaa vain viheltämään. Lisäksi saihan Tepsi myös halvan yvn siitä Levtchin korkeasta mailasta, jonka sitten tietysti kruunasi se läpiajo siihen perään mistö kaveri painoi häkin.

Hyvä sarja tää nyt lopulta kuitenkin oli. Pienet erot ratkaisivat sarjan. Itse vain toivon, että tuo Levtchi lähtisi muihin liigoihin pelaamaan, vai onko se muka oikeasti niin ettei kaveri englantia osaa tarpeeksi?

Edit. Lisätään nyt vielä, että eiköhän oikea joukkue mennyt kuitenkin jatkoon.
 
Viimeksi muokattu:

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Olen seurannut liigakiekkoa vuodesta 90 ja oman suosikkiseurani TPS:n matkaan on mahtunut valtava määrä mestaruuksia - sekä myös lajiin kuuluvia katkeria tappiota, joista yksi tuli tänään - ei siinä sen ihmeepiä.

Seurattuja TPS-hokipelejä on tuhansia, varmaan jo kymppi on mennyt yli en ole enää edes laskenut. Olen 90-luvulla ollut kättelemässä reilusti Jokerit-kannattajia, koska olivat parempia ja sielläkin oli paljon todella fiksua porukkaa, jotka sitten vuoden päästä minut muistivat ja myönsivät heikkoutensa sinä vuonna.

Mutta tämä on hokia, ja paras seitsemästä ei jätä selittelyjä paremmasta. Tällä kertaa Tappara oli kliinisempi maalintekopaikoissa ja maalivahtipeli oli parempaa. Onnittelut Tapparalle ja tsempit suurempiin otteluihin.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienolle sarjalle hieno päätös. Oli kiva katsoa lehdistötilaisuutta, jossa rehdisti kunnioitetaan vastustajaa puolin ja toisin.

Tappara kerjäsi verta nenästään tässä sarjassa monessa kohtaa ja oli lähellä päästää sen seiskapeliin. TPS oli hyvä, Marjala huikea ja Jasu, Nurmi ym. säestivät. Ymmärrän sen ”ei olisi ollut vääryys, jos TPS olisi mennyt jatkoon” -näkökulman.

Mutta toisaalta, ei se lopulta kauhean lähellä ollut kuitenkaan. 4-2-tappiosta on pitkä matka seiskapeliin - jatkoon menosta sitten puhumattakaan, enkä usko että juuri Tapparaa sittenkään olisi horjuttanut edes se puhuttu ekan pelin tappio. Toki nyt on uudet kuviot, joten kuka tietää. Vanhaa totuttua Tapparaa kuitenkin nähtiin tietyillä ratkaisuhetkillä ja esim. jatkoerä tänään oli sellainen, ettei jäänyt epäselvyyttä, kuka on jatkoon menossa.

Samaan hengenvetoon toki todettava, että olihan TPS nyt selvästi lähempänä sitä jatkoon menoa kuin yksikään Tapparan playoff-vastustaja kolmeen vuoteen. Ja vaikka meidän näkökulmasta itse pelit hävitään, niin kyllä Tepsi ihan itse ne pari peliä sarjassa pelaamalla voitti.

Taisin aiemmin kuulutella että seuraavaksi odotan Puhakan syttymistä pudotuspeleihin ja hän saapui paikalle tänään…
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näin niinkuin puolueettomana (ehkä enemmän Ilveksen puolella, jos on pakko valita) seuraavanakin on pakko sanoa, että on tuo ero voittamisen kulttuurissa aivan jäätävä. Tappara voi olla ongelmissa vähän siellä sun täällä ja voi osua heikompi jakso jonnekin, mutta sitten kun aletaan ihan oikeasti kysymään halukkaita taistelemaan mestaruudesta, niin Ilveksen leirissä on hyvin, hyvin hiljaista.
Tämä oli niin kauniisti sanottu, että melkein liikutuin. En niinkään siksi, että kehutiin Ilvelksen kustannuksella vaan siksi, että tällaisessa menestysputkessa tupataan Tapparan onnistuminen ottamaan usien ikäänkuin lähtöoletamuksena niin että pelkällä rutiinilla ollaan mitalikahinoissa kunhan muistetaan saapua paikalle. Kuitenkin joka kausi se työ pitää tehdä uudestaan, hinta maksaa ja kulmahammasta näyttää kun voitosta pelataan. Oliko tää nyt sitten 11 kerta peräkkäin neljän sakissa? Siinä on ukkoa mennyt ja tullut ja maailma ympärillä muuttunut, mutta Tappara ei näytä hiipumisen merkkejä. Sellainen ei tule osallistumalla ja edellisten kausien jälkilämmöillä.

Jota ei menisi vain omien kehuskeluksi, niin Tepsi laittoi kyllä hyvin kampoihin ja oli pitkiä aikoja ihan hallitsevampi osapuoli. Sarjan kovimmat yksilöt löytyi Tepsin riveistä , mutta rosteri kokonaisuudessaan oli aavistuksen kapea, jotta voittoon olisi riittänyt.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Lopuksi haluan vielä alleviivata sitä, että tuomaritoiminnasta ruikuttaminen on vähän säälittävää, siis puolin ja toisin. Joo, itseänikin joskus kiristää pahasti kun jokin tilanne menee väärinpäin. Mutta paras seitsemästä sarjasta jatkaa tuomareista riippumatta aina parempi joukkue eteenpäin. Meille kannattajille helpompaa on käsitellä tappio, jos voimme sysätä syyn esim tuomareihin. Mutta se on aika lyhytnäköistä. Lopputulemaan vaikuttaa niin moni asia ennen kuin tuomaritoiminta, että annetaan tuomareiden tehdä työnsä. Tottakai kotijoukkueen fanien kuuluu vinkua aina kun oma pelaaja kaatuu, mutta sitä en tarkoita. On aivan turha rakennella salaliittoteorioita. Kyllä tuomarit tekevät aina parhaansa, eivätkä yritä auttaa kumpaakaan joukkuetta. He mahdollistavat otteluiden pelaamisen.
Yleensä voittava joukkue on ihan tyytyväinen tuomarityöskentelyyn niin kuin nytkin ja sitten onkin helppo kirjoittaa miten säälittävää on ruikuttaa tuomareiden toiminnasta. Oletko samaa mieltä kun muistelet miten Tapola itki melkein joka ikisessä pudotuspelissä kun Suomessa valmensi? Ja kyllä Grönberg(kin) on jo oman osuutensa itkemisestä ehtinyt tänä vuonna antaa. Pidätkö heidänkin toimintaansa säälittävänä vai vaan TPS:n kannattajien toimintaa nyt kun Tappara voitti tämän sarjan ja ainakin yksi vastaava päähän kohdistunut taklaus jätettiin tänään viheltämättä josta edellisessä pelissä TPS pelaaja lensi suihkuun?
Voittajan on niin kovin helppo nostaa itsensä jalustalle ja arvostella hävinneitä huonosta käytöksestä.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitoksia TPS!

Olitte ehkä kovempi kuin mikään vastustaja kolmeen kauteen! Marjala on ns. "liian hyvä Liigaan", ja Nurmi on täydellinen omassa roolissaan.

Jos peli olisi sujunut yhtä hyvin runkosarjassa, TPS ei olisi joutunut Tapparaa vastaan pudotuspeleissä, ja voisi olla jatkossa...
 

Tappara #27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yleensä voittava joukkue on ihan tyytyväinen tuomarityöskentelyyn niin kuin nytkin ja sitten onkin helppo kirjoittaa miten säälittävää on ruikuttaa tuomareiden toiminnasta. Oletko samaa mieltä kun muistelet miten Tapola itki melkein joka ikisessä pudotuspelissä kun Suomessa valmensi? Ja kyllä Grönberg(kin) on jo oman osuutensa itkemisestä ehtinyt tänä vuonna antaa. Pidätkö heidänkin toimintaansa säälittävänä vai vaan TPS:n kannattajien toimintaa nyt kun Tappara voitti tämän sarjan ja ainakin yksi vastaava päähän kohdistunut taklaus jätettiin tänään viheltämättä josta edellisessä pelissä TPS pelaaja lensi suihkuun?
Voittajan on niin kovin helppo nostaa itsensä jalustalle ja arvostella hävinneitä huonosta käytöksestä.
Kyllä pidän ihan yhtä säälittävänä niin Grönborgin kuin Tapolankin ruikutusta. Varmasti ajattelevat tekevänsä kaikkensa pitääkseen joukkueen puolia. Silti se on mielestäni säälittävää.

Ymmärrän, että yksittäiset virheelliset tuomiot (joita aina tulee kun ihminen viheltää) vituttavat. Ehkä ilmaisin itseni huonosti. Varmasti minuakin on jotkut tuomiot korvenneet. Mutta se on säälittävää jos joku paras seitsemästä sarjassa menee sen taakse, että ”hävittiin paskojen tuomareiden takia”. Ei. Niin ei käy paras seitsemästä sarjassa. Piste.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Kyllä pidän ihan yhtä säälittävänä niin Grönborgin kuin Tapolankin ruikutusta. Varmasti ajattelevat tekevänsä kaikkensa pitääkseen joukkueen puolia. Silti se on mielestäni säälittävää.


Säälittävää? Grönborg pitää omiensa puolta ja antaa palautetta sinne minne kuuluukin paskasta tuomaroinnista.
Tapahtumat toki juontavat kauemmaksi eikä tähän sarjaan niinkään.

Kehtaatkin itkeä asiasta, sääli jotain muuta.
 

Taapertaja73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siellä se Tapparan Varkauden kautta Tampereelle tullut ryssä veti ensin poikkarilla kaverin jäihin ja sitten alusti Tapparan jatkoaika voittoon. Kyllä noi tuomarit oli huonoja. Ei siinä mitään, on se Levtcchhi pelimiehiä.

Viesti ja aivan täydellisen turha ryssittely on viety kurinpidon käsiteltäväksi - Modet
On se kylmää olla häviäjan vankkureissa. Voimia ja aurinkoista kesää.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tepsi oli kyllä Marjalan jengi. VM kuriin ja olisi ollut helppoa, no ei ollut helppoa saada herraa kuriin. Nurmi oli elementissään vikat 3 matsia ja taisi kaikkiin räpätä maalin. Ja Rafkin on kyllä ärsyttävän hyvä. Kiekolla liikkeessä koko ajan, karvaappa siinä. Ja kiekottomana antaa kovia, puhtaita niittejä.
Wernblom oli Marjalan ohella ehkä pelottavia. Ja Saville kiitos, että vei Teissalan koukkupolven pois. Heti helpotti pelko kakkosista

Kiitos Turkuun hyvästä sarjasta, olisitte ansainneet G7 arvonnan. Toisaalta Tapparan liike tuntui parantuvan koko ajan, kinkkukuuri tai ei, hyvää kuuluu odottaa Kalpaa vastaan
 
Työt estivät pelin seuraamisen livenä, mutta nyt kun pääsin kotiin, tuli tsekattua maalikooste ja lehdistötilaisuus. Ihan vitun highlights-kamaa nuo kaikki maalit tänään.

Kaksi upeaa joukkuetta ja mahtava sarja. Pelimiehiä täynnä koko kenttä jokaisessa vaihdossa. Kiitos ja max respect Tepsille. Mun mancrush Nurmeen oli jo valmiiksi suuri. Nyt se kunnioitus kasvoi vielä vain isommaksi. Ja toi Marjala. Tsiisus miten upea pelaaja. Taivas on auki tulevaisuuden suhteen. Aina pelottaa kun he kaksi ovat kentällä.

Mut mites sitten toi meidän Taikuri. Olin ajatellut, että se vain aina hiipuu playoffeissa, mutta niin se vain paiskasi kypärätempun tänään <3.

Jos tekee mieli kitistä tuomareista, niin tsekatkaa toi kahden hienon valmentajan lehdistötilaisuus. Ei sekuntiakaan valitusta, vaan syvää molemminpuoleista kunnioitusta. Näin nämä hommat menee, kun ei Pendoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Jos tekee mieli kitistä tuomareista, niin tsekatkaa toi kahden hienon valmentajan lehdistötilaisuus. Ei sekuntiakaan valitusta, vaan syvää molemminpuoleista kunnioitusta. Näin nämä hommat menee, kun ei Pendoilla.

Toma Miettisen lehdistötilaisuus oli timanttia. Kunnioitettiin vastustajaa ja varsinkin vastustajan valmentajaa. Tomalle iso käsi kyllä, koska uskalsi jutella ihan Grönborgin äidin kieltä. Hieno veto kyllä jota pitää arvostaa isosti.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siellä se Tapparan Varkauden kautta Tampereelle tullut ryssä veti ensin poikkarilla kaverin jäihin ja sitten alusti Tapparan jatkoaika voittoon. Kyllä noi tuomarit oli huonoja. Ei siinä mitään, on se Levtcchhi pelimiehiä.

Viesti ja aivan täydellisen turha ryssittely on viety kurinpidon käsiteltäväksi - Modet
Olipas idiootti kirjoitus. Isot pahoittelut siitä. Ei pitäisi päästää harrastusta tähän pisteeseen. Bannia tulossa ja hyvä niin.

Levtchi on varmaan sarjan paras pelaaja ja eilen 3 maalia ratkaisupelissä Todistaa sen! Ilveksessä ei ollut yhtään lähellekään noin hyvää! Palvekin suli kuin kevätjää. Onnittelut Tapparalle ja tsemppiä Kalpan kaatoon.
 

Baumanrene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara/Liverpool
Toma Miettisen lehdistötilaisuus oli timanttia. Kunnioitettiin vastustajaa ja varsinkin vastustajan valmentajaa. Tomalle iso käsi kyllä, koska uskalsi jutella ihan Grönborgin äidin kieltä. Hieno veto kyllä jota pitää arvostaa isosti.
Samaa mieltä. Olen Miettistä arvostellut, mutta helvetin tyylikäs ja rehellinen lehdistötilaisuus. Arvostus nousi kyllä tuon myötä Miettistä kohtaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös