Playoffs 2024 puolivälierät: Ilves (2.) – KalPa (7.)

  • 156 822
  • 1 714

Kumpi menee jatkoon?

  • Ilves

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

joan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaiken kaikkiaan hieno sarja. Todella hienoa ja vauhdikasta lätkää Kalpa pelaa eikä Ilves huonolle hävinnyt. Onnea Kalpalle, menkää päätyyn asti!
 

Tuuletin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps, änäri suomalaiset
Isot onnittelut kalpalle. 1/2 ulkona Tampere unitedista. Harmi vaan kun taitaa laittaa liiga stopin tälle unelmalle ainakin tässä vaiheessa. Pelaamalla kumpikaan unitedin seuroista ei finaaleihin kuulu.
 

vivalavili

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool F.C.
Ihan oikea joukkue pelitapahtumien perusteella voitti. Vilpittömät onnittelut Kalpalle ja toivottavasti menette pitkälle, tuli vastaan kuka tahansa.

Valmennukselta kyllä hieno perseennäyttö sekä kannattajille että Kalpalle, jos ei edes kehtaa kätellä vastustajaa sarjan päätteeksi. Onnea Pennaselle maajoukkueeseen, tämän ja edellisen kauden paineensietokyvyn perusteella en ennusta pitkää pestiä siellä.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut KalPalle! Iloista ja energistä taistelukiekkoa. Huikeaa tarinaa rakentavat.

Pendoliinon kiukuttelulle puolestaan iso alapeukku.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja mullahan ei ollut sinänsä tarkoitus glorifioida Myrrää mitenkään. Ehkä siinä vaihdoksessa oli tosiaan jotain logiikkaakin taustalla, mutta silti. Tiedätkö montakin tapausta, kun sarjajohtaja vaihtaa valmentajaa? Ja koska näin kävi, niin seisotko edelleen sen päätöksen takana, että nimenomaan Pennanen siihen tilalle?
Kyllä, päätös oli hyvä. Vaihtaisin aina Ladasta Mersuun, vaikka Mersu paljastuisikin lopulta Opeliksi. Ja niin, Ilveksen peli oli ollut ihan hirveää paskaa jo alkukaudesta, yksilöt ratkoivat pisteet. Ja sarjajohtajuus taisi olla niin, että yhdellä tappiolla (ja muiden pelatessa saman määrän pelejä) Ilves olisi ollut 5. tms. Eli taas täysin idioottimaista numeroiden tuijottelua, ja vieläpä niin, ettei oikeasti ymmärretty niitä numeroita mitä tuijotettiin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
Itseasias mua vituttaa Ipan sulaminen taas niin paljon, että sais Tappara mennä samaa reittiä. Vois kauden seuraamisen jättää tähän, keskittyä muihin juttuihin ja säästää vielä muutaman kympinkin kun peruuttaa kanavatilauksen. Jumalauta, kolmas kerta putkeen ku olis ollu tie pedattu Tappara-Ilves finaaliin, mitä oon odotellu pian 40 vuotta. Mut ei. Ei saatana. Kävikö se 2017 välieräsarja nii tunnon päälle, et finaaliin ei vaan voida mennä?

Ja täs ny ku miettii et ketä muita sieltä ny sit finaalissa vastassa vois olla? Kärpät? Nähty niin monta kertaa ettei vaan sytytä yhtään. HIFK pelaa niin paskasti, että ihmettähän se vaatii että pääsee edes tästä sarjasta jatkoon saati seuraavasta. Pelicans? No periaatteessa joo, mutta vastahan se kaadettiin vuos sit. Jukurit olis oikeesti piristävä vastus, mutta kova vuori on niilläki kiivettävänä. Mut sit taas ilman Tapparaa siellä olis menestymisen paikkaa niille, joilla sitä on viime vuosina (tai ylipäätään historian aikana) ollut vähän vähemmän.

Koska Ilves petti taas, nii samapa tuo olis katkasta kausi tähän. Antaa kärjen vähän tuulettua vaihteeks.
On kyllä erittäin, erittäin hankala ymmärtää tälläistä näkökulmaa jonkin joukkueen fanin suusta. Ipa tippu niin tippuispa oma jengikin!

Ei kait siinä, kait se jatkuva menestyminenkin käy tympimään?

Pedattu tie paikallisfinaalille. Terve, mahdollisuus on ollut olemassa, mutta mitään ei ole kyllä pedattu yhdelläkään näistä kolmesta kaudesta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mun mielestä Ilveksen puolustuspeli petti pahiten. Kuten muutkin ovat kommentoineet, niin Nikun tulo tuntui sekoittavan koko pakan.
Kai me silti nähdään Niku MM-kisoissa? Toivottavasti ei....
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Ehkäpä tämä suurin viha johtuu muutamasta ilkeästä henkilöstä… Ilman heitä en varmastikaan vihaisi pikkuveljeä näin paljon!

Mutta silti on vaikeaa ymmärtää miksi juuri KalPa saa näin paljon kannatusta? Onhan siellä vielä 9. sijan TPS sekä mestaruudettomat Pelicans ja Jukurit?
 

Toni -

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kalpa ansaitusti voitti sarjan. Pendosta ei ollut Ilvekselle hyötyä, vaan enemmän harmia pidemmän päälle. Rauman kannattajan kannattaisi pitää malttia, sillä teidän joukkue ei edes päässyt tänä vuonna edes kahdeksan parhaan joukkoon. Toisekseen teillä on aikatuore mestaruus, joten kommentti kertoo enemmän kannattajan alemmuudesta, kuin Kalpan voitosta. Parempi joukkue ehdottomasti meni jatkoon, mikäli nöyryys jatkuu katsotaan kuinka pitkään rahkeet riittävät. Tämän kauden osalta joukkue suoriutui runkosarjasta hyvin, mutta pudotuspeleissä valmentajan lisäksi seuran päättäjät voisivat miettiä, miten edetään tästä eteenpäin. Jos minulla olisi ollut pelaajistoa kohtaan päätös valtaa olisin antanut muille mahdollisuuden ja esimerkiksi työntekijät olisivat saaneet Palveen ohella olla katsomossa siihen asti, kun työnteko olisi jälleen maistunut. Kaikesta huolimatta kiitos Ilvekselle tästä kaudesta ja onnittelut Kalpalle jatkopaikasta!
 

Havushka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Flyers
Ketä nää Ipan pelaajat oli? En tunnista kuin Jypin miehii ja nekin oli kohtuu paskoja. Eihän tollasella nipulla voi mennä mihinkään finaalieihin.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Käyttäjä on päätynyt provosoinnista pelikieltoon.
Onneksi kohta pääsee taas paukuttelemaan henkseleitä. Kun joku spekuloi kesällä tulevaa kolmossentteriä, Ilves-apinat voivat tulla kertomaan ettei mahtuisi Ilveksen kutosketjun laitaan. Oi sitä voimaantumisen tunnetta! Malttia! ..|.,
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra

JakkeKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kova temppu KalPalta, aavistuksen lipsahti ohisektoriin mun veikkaus siitä että Ilves jatkaa tästä lukemin 4-0. Onnea Kuopioon

Naapurin faneille voimia, pettymys on varmasti valtava.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kyllä, päätös oli hyvä. Vaihtaisin aina Ladasta Mersuun, vaikka Mersu paljastuisikin lopulta Opeliksi. Ja niin, Ilveksen peli oli ollut ihan hirveää paskaa jo alkukaudesta, yksilöt ratkoivat pisteet. Ja sarjajohtajuus taisi olla niin, että yhdellä tappiolla (ja muiden pelatessa saman määrän pelejä) Ilves olisi ollut 5. tms. Eli taas täysin idioottimaista numeroiden tuijottelua, ja vieläpä niin, ettei oikeasti ymmärretty niitä numeroita mitä tuijotettiin.
No sovitaan sitten niin, että Myrrän vaihto oli ok. Mutta en aio muuttaa mieltäni että tämä näyttää minun silmissä näpäytykseltä (TOKI sillä huomautuksella, että muutoksilla oli nähtävästi syynsä). Luotetaan toki kuitenkin siihen, että johto tiesi mitä teki. Sen verran en malta olla jatkamatta vielä Pennasesta, että eikö se siirto leijoniin ollut ennakoitavissa kun Myrrä pistettiin sivuun? Melko lyhytaikaiseksi vaan tämä pesti jäi.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Onnitelut KalPalle jatkosta! Pendolle lisää arvot-kursseja, jos ei tosiaan käynyt kättelemässä voittajia.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No sovitaan sitten niin, että Myrrän vaihto oli ok. Mutta en aio muuttaa mieltäni että tämä näyttää minun silmissä näpäytykseltä. Luotetaan toki kuitenkin siihen, että johto tiesi mitä teki. Sen verran en malta olla jatkamatta vielä Pennasesta, että eikö se siirto leijoniin ollut ennakoitavissa kun Myrrä pistettiin sivuun? Melko lyhytaikaiseksi vaan tämä pesti jäi.
Siksi varmaan haluttiinkin Pennanen heti, jotta saisi toisen kauden rakentaa prosessia. Myrrän peluuttama kiekko ei kehittynyt kolmessa kaudessa yhtään, vaan samat ongelmakohdat olivat jo ensimmäisestä kaudesta asti. Mikä olisi ollut todennäköisyys, että neljännellä kaudella jokin olisi muuttunut maagisesti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös