Playoffs 2024 puolivälierät: Ilves (2.) – KalPa (7.)

  • 156 861
  • 1 714

Kumpi menee jatkoon?

  • Ilves

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onhan noita ollut aika viimeaikoinakin. Tappara tullut finaaleissa 0-2 asemasta voittoon sekä tuota Kalpaa vastaan, että HIFK:ta vastaan. Sitten Kärpät taisi tulla Tapparaa vastaan tuolta myös finaaleissa ja voitti seiskapelin jatkoajalla. Ei siis mikään ihmetemppu.

Pahoittelen kannattamani seuran nimimerkkien lällättelyä. En ymmärrä, missä tuossa on se hauskuus.

Ilvesfanien mopot on tainnut jäädä sinne Niiralanmontun parkkipaikalle, kun sieltä alkoi tulla 4-0 kommentteja heti pelin jälkeen. Ei meinaa pysyä pyörät maassa. :D

Kaksi tasaista peliä, jotka ovat menneet jatkoajalle. Kalpa ei vielä ole johtanut sekuntiakaan. Ei tuossa Ilveksen nyt niin kauheasti tarvitse parantaa, että voittaa. Itse asiassa aivan marginaalisen vähän.
Totta tuokin, mutta meillä on ”hieman” tätä historian painolastia. 40 - vuotta tosin on mennyt nopsasti ja hyvä puoli tässä odottelussa on se, että seuraavat 40- vuotta menevät todennäköisesti vielä nopeammin, koska suuren osan siitä ajasta kasvelee horsmaa jossain Hervannan takametsissä!
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Pennasen silmät punoittaa siihen malliin MTV Katsomon haastattelussa, että voisin kuvitella että ei oikein ole uni tullut viime öinä.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Eemeli Suomi näyttää tippuneen ainakin tässä vaiheessa pois.
Kaksi vaihtokierrosta jäänyt jo välistä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Saako mailankappaleita siirtää pois maalinedustalta? Joskus näistä tullut jäähyjäkin vai koskeeko vain puolustavaa joukkuetta?
 

nikez37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt on kyllä helvetin löysä linja ainakin mitä vertaa Pelicans-Hifk sarjaan. Eihän siinä sarjassa pelattaisiin pelkästään kuin ylivoimia, jos tälläistä linjaa vedettäisiin. Tietysti onneksi tuolla nyt kiertää samat tuomarit, niin kai nuo pelaajat tottuvat sitten tuohon linjaan.
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Kalpan valmentaja näyttää slaavilaiselta juopolta.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilvekseen ladattu niin järkyttävät paineet. Rosteri oli jo lähtiessä kova ja vielä vahvistettiin. Mikään muu kuin mestaruus ei kelpaa. Pennasen näytön paikka jne yms tms Jos on ripuli housussa kun tullaan kolmanteen niin noutaja tulee. Nyt pitää Ipan olla rohkeita ja uskaltaa. Jotenkin luotin että tänään Ilves kääntää sarjan kulun, mutta vaikeaksi menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös