Playoffs 2023 välierät: Ilves (2.) – Pelicans (4.)

  • 169 983
  • 1 508

Kumpi menee finaaliin?

  • Ilves

  • Pelicans


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.
Tila
Viestiketju on suljettu.

Franck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves teki sen ihan itse

Tällaisella otsikolla Jatkoaijan kolumnisti päättää kertoa välieräsarjasta Ilves-Pelicans. Voiko tää jumalauta enää olla todellista? Pelicans on finaalissa, ja edelleen "tuuri" tai "vastustajan sössiminen" on ilmeisesti avaintekijä tässä! Hävetkää.

Pelicans oli ensimmäisen pelin jälkeen tarpeeksi hyvä. Nokia Areenalla kolme todella kovaa esitystä, ja kotona täydellinen tylytys. Tuntui, että Ipan leirissä fokus meni aivan ulos olennaisesta, kun jo toisen pelin jälkeen piti koutsinkin napista lehdistötilaisuudessa jotain arvohöpinää. Turkooseilla taas pipo piti - aivan niin kuin KalPaakin vastaan - ja se oli yksi ratkaiseva elementti.

Enempää en juuri nyt jaksa analysoida, juon kaljaa ja herkistelen kotona loppuillan. Kiitos Pelicans!

Kiitos myös Ilvekselle ja osalle Ilves-faneista - ei kuitenkaan arvo-Pennaselle. Kun jättää ottelusarjan jälkeen yhden vastustajan pelaajista kättelemättä, niin tahriintuu viimeistään silmissäni sellaiselle tasolle ettei tarvitsisi enää näissä karkeloissa pyöriä. Viettäkööt unettomia öitä, voi vaikka miettiä arvomaailmaansa ihan kunnolla pikkutunteina.
Kaissen jutun vois lukeakin..

Vaikka otsikkoon jumiutuminen on tätä varsin rasittavaa nykypäivää. Kukaan ei lue enää mitään, josta seuraa pidemmällä juoksulla typeröityminen isossa kuvassa ja isolla joukolla.

Itse kyllä kättelin kaikki jotka olivat saapuvilla.. Tahriuduin siitä huolimatta. Vitun runkkarit..
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mistä muuten johtuu tämä, että iso osa Ilvekselle lällättelijöistä ovat juuri länsirannikolta? Mennyt ohi tämän ilmiön juurisyyt. Sama homma tuntuu olevan myös twitterissä.
Itse Lahtelaisena näen, että oli mahtava sarja. Tunnetta oli ja välillä molemmin puolin läikkyi ylikin. Mutta kun sarja on ohi niin syytä kunniottaa vastustajaa. En kyllä arvosta tota rantapallojen viskelyä. Onneksi Hölö nouti niitä pois. Kiitos Ilves ja Ilves fanit mahtavasta ja tunteikkaasta sarjasta.
 

M.Yrrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans!
Kiitos Ilveksen kannattajille, ja joukkueelle huikeasta sarjasta.

Kyllä oli sydän kurkussa viimesen erän, pakko myöntää.

Harmi ettei Konna saanut uralleen kruunua, mutta ainakin lähelle pääsi, ja ei sekään ole häpeä.

Nyt toisen tambesterilaisen kimppuun.
 

McLovin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vegas Golden Knights
– Se on varma, jos tämä kaveri pelaa vielä jatkossa, niin sitä me ei unohdeta, eikä anneta mennä olan kolahduksilla ohi, Ilveksen nelosketjun raastaja Santeri Virtanen lähetti Yleisradion kautta vihjailevan viestin "Veri-Penalle”.

Ihan mielenkiinnosta, kostettiinko "Veri-Penalle"?
 

Liitteet

  • aidin_kaakaopoika.jpg
    aidin_kaakaopoika.jpg
    126,1 KB · kertaa luettu: 258

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves teki sen ihan itse

Tällaisella otsikolla Jatkoaijan kolumnisti päättää kertoa välieräsarjasta Ilves-Pelicans. Voiko tää jumalauta enää olla todellista?

Sellaista paskaa on ollut Jatkoajan kolumnit tästä sarjasta että kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa.
Mennyt Jatkoajan toimitus ylipäätään jo todella pitkälle iltapaskojen maille, siis klikkejä metsästämään. On siellä vielä laatuakin, mutta otsikot ja paljon sisällöstäkin "sensaatiolähtöistä". Ikävä kyllä.
 

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
No ei vaan ihan suorastaan pakko viljellä mitä jos -ajatusta koska se Myrrän vaihto Pendoon oli vain yhtä ja ainoaa juttua varten tehty. Ja se juttu kusi tänään.
Kyllä siihen oli monta muutakin syytä, kuin pelilliset. Henkilökemiat muun valmennuksen ja johdon kanssa.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Onnea Pelicans ja kannattajat! Tulostaulu ei valehtele. Parempi jatkaa loppuotteluihin, joihin toivotan onnea ja tsemppiä!

Nyt hengähdetään vähän SM-liigan osalta ja vedetään hieman henkeä pettymystä sulatellen. Vielä yksi peli kautta jäljellä ja sinne mennään tottakai kannustamaan joukkuetta loppuun asti ja hyvästelemään tämän kauden kokoonpano. Monella pelaajalla päättyy pelit Ilveksessä. Pronssi tulee, jos on tullakseen ja joukkue on tarpeeksi hyvä sen voittaakseen. Viime vuodelta on sitten kuitenkin ihan hyvät muistot pronssipelistä. Luonnollisesti tänä vuonna se himmeinkään mitali ei varmaan kuitenkaan ihan yhtä paljon lämmittäisi.

Pronssiottelun jälkeen saattaa ehkä kiinnostaa seurata loppuotteluitakin ennen kuin MM-kisat ja Ilveksen eri joukkueiden kausi nurmella alkavat kerätä suuremman huomion.
 

Ikurin Vireä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves talvella ja Ilves kesällä, Ikurin Vire
Onnea Pelikaaneille ja faneilleen. Selvästi parempi vei selvästi. Ilves sai pelistä ja sarjasta täsmälleen sen verran, kuin ansaitsikin.

Ainakin päästiin tällä mahalaskulla - ja mahalaskuhan tämä koko sarja Ilvekseltä oli - ikuisiksi ajoiksi Liigan kaanoniin Myrrä-Helminen-Pennanen -tapahtumaketjun kautta. Siihenhän tätä tullaan peilaamaan riippumatta siitä, kuinka paljon tuolla todellisuudessa oli merkitystä. Toivottavasti tuo ei vie huomiota pois Pelikaanien ansioista sarjassa. Molemmat kuitenkin tapahtuivat: Pelikaanit pelasivat loistavasti, ja Ilves väkinäisesti häviötä peläten.
 

Homer Sanchez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, St. Louis Blues
Sellaisia ajatuksia.
Mitähän Homer Simpson kirjoitellut kuukausi takaperin.
Mitä väliä? Mitähän ajatuksia Ihmemike kirjoitellut kaksi vuotta takaperin?

Jos yhtään tätä sarjaa seurasit, niin nämä kolme olivat ylivoimaisesti pahimmat alisuorittajat. Ihan kuin ei edes kiinnostaisi finaalipaikka.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nämä ovat niitä kasvukipuja Ilveksen osalta ja nyt tuli hyvää lätkää pelaava hurmosjoukkue vastaan. Jotain Ilveksessä tehdään oikein kun toista vuotta putkeen top-4 sijoitus. Toki IFK:n fanina tiedän kuinka tuskastuttavan pitkä matka voi olla tuon välierä-tason ja mestaruuden välillä. Ilves voi toki onnistua paremmin kuin IFK ja toisaalta mahdollista on myös otteen lipsuminen.

Pelsuilta kova temppu mennä finaaleihin! Onnittelut!
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä aika vähissä oli Lahden ulkopuolella ne jotka uskoivat Pelikaanien voittavan tämän sarjan, pitääkö siis nyt meidän Ilves fanien kokea huonoa omaatuntoa kun ei oma suosikkimme kyennyt edes kunnolla haastamaan turkoosia hurrikaanin? Jos on jotain henkilökohtaista noita muutamaa leväperäistä ilves provosoijaa kohtaan, niin mitäs jos hoitaisikin tuon vittuilun kahden kesken.
Onnittelut sille kannattajakunnalle ken sen on ansainnut.
Pelikaanit oli tässä pleijarisarjassa parempi.
 

Jalat1990

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ylivoimaisesti kauden paras valmentaja Niemelä pumppaa joukkueestaan kaiken potentiaalin irti. Samalla Ilveksen penkin takana homma ei ollut hanskassa, ei sitten lainkaan. En vieläkään ymmärrä Myrrän vaihtoa (en tiedä myöskään taustoja), mutta vielä vähemmän ymmärrän, että Pennasen rinnalle nostetaan Ilves-ikoni Raimo Helminen, jolla takana kaksi menestyksekästä kautta päävalmentajana. Ettei nyt vain olisi ollut Laivaa ohjaamassa Kapteenin(Pennanen) lisäksi vähän liian innokas perämies (Helminen).

Onnea Pelicans, tsemppiä Ilves kannattajille!
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Saako nyt keulia? Edes vähän?

Tämäkin ketju alkoi sillä, et Pelsuilla ei ole mitään jakoa Ilvestä vastaan ja vauhtia pitäisi lähteä suurinpiirtein hakemaan Suomi-sarjasta, kun on niin paska joukkue jnejneblaablaa. Poll:kin näytti about 70-30% Ilvekselle.
Joko nyt vihdoin on epälijöille valjennut, että kyllä me pystytään haastamaan ihan joka jengi sillä omalla pelillä, ei millään ihmeen vippaskonsteilla tai millään, vaan sillä samalla taktiikalla mitä on koko kausi jauhettu. Joskus se toimii, joskus ei. Keskimäärin se toimii ihan hemmetin hyvin - ihan niinku tänäänkin.
Epäilijät siis, olkaa hyvät, syökää hatullinen pa... no syökää hattunne. Me ollaan finaalissa! Ansaitusti!

Kiitos asiallisille Ilves-kannattajille ja muille hyville kommentaattoreille.
Välillä läikkyy ja kuuluukin läikkyä. Se on sitä tunteen paloa.
 

Salama44

Jäsen
Ilves teki ottelusarjan 120 viimeiseen minuuttiin yhden maalin. Onhan se Pennaselta helvetin kova valmennuksellinen näyttö hurjasta kiristä ja tehokkuudesta tärkeimmällä hetkellä että ollaan valmentajan vaihdoksen arvoisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös