Playoffs 2023 puolivälierät: Tappara (1.) – KooKoo (10.)

  • 32 285
  • 300

Kumpi jatkoon ?

  • Tappara

    Ääniä: 165 69,6%
  • KooKoo

    Ääniä: 72 30,4%

  • Äänestäjiä
    237
  • Poll closed .

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kiitos. Onko sinulla tietoa miksi niitä ei ole saatavilla?

Ei mitään käryä. Esim HIFK-Lukko ottelusta ei C more vaan viitsinyt näyttää lukemia, kuten yleensä muiden pelien lopussa näkyy. Joku niinkin eriskummallinen juttu kuin pelaajahaastattelu tuli päälle, eikä sen jälkeen muita tilastosivuja näytelty.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara siis aika liki odottamassa, KooKoo tehnyt maalin verran/peli alakanttiin maaleja. Heljankohan se on ollut hyvä.
Heljanko saa nyt kyllä aika helpolla tuon hyvän maalivahdin tittelin, kun ei juurikaan ole niitä "huippupelastuksia" joutunut esittämään, verrattuna Setänen/Malik. Toki siellä muutama paikka KooKoolla, joissa Heljanko joutunut hieman enemmän venymään, mutta aika harvassa ovat olleet pahat vedot. Laukaisukartatkin tukee kyllä omaa muistikuvaa, että aika kaukaa enimmäkseen KooKoon vedot ovat tulleet. Ja pääsääntöisesti tulleet Heljangon näkökulmasta aika vapaalta sektorilta ilman maskia.

Odotusarvo itsellä oli, että Tappara hyökkäyspäässä kyllä maaleja saa aikaan, mutta puolustuspäässä jokunen maali KooKoolle koomaillaan. Aika hyvin on kuitenkin saatu KooKoo pidettyä pois niiltä oikein hyviltä maalipaikoilta, ja siis Heljanko päästetty melko helpolla. Mutta tänään taas KooKoolla pelin alkuun varmasti vauhti päällä, joten katsotaan löytääkö kiekko ekaan erään pari kertaa verkon perille, niin voisi olla hyvä sauma KooKoolle napata ainakin se yksi voitto. Jos ekaan erään ei KooKoo onnistu, niin haaveeksi taitaa jäädä. Olettaen siis, että Tappara ei tänään yhtä paljon lauo tolppiin ja plekseihin, mitä edellisessä pelissä.
 

eemuman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mä lähtisin KooKoona vaan painaan täys hööki päällä ja hyökkäämään. Tiistainen puolustaminen oli lähellä tuoda voittoa, mutta ei se kovin hienolta näyttänyt, tyyliin tylsin pleijarimatsi ikinä. Nyt ei ole kuin voitettavaa, ni vois painaa vaan täpöö päälle ja antaa kansalle nautittavaa
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Se oli semmoinen sarja, melko odotettu lopputulos. Huonosta kaudesta saatiin paras mahdollinen tulos ulos. Toivon mahdollisimman ikävää loppukevättä Tapparalle.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Mistä tämä uninen rantapallojen heittely on taas keksitty?

Kiitos Kookoolle peleistä.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitoksia sarjasta kookoolaisille. KooKoo on kuitenkin näistä uudemmista liigajoukkueista selkeä ykkönen ja heille toivoisi menestystä mitalien muodossa. Tämä kausi oli vähän tahmeampi, mutta ensi kaudella uuteen nousuun.

Sitten noin 95% todennäköisyydellä HIFK:n kimmppuun. Kiva lähteä käymään Nordiksella, jos ensi viikon lauantaina olisi välieräavaus siellä.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Ei jäänyt paljon jossiteltavaa, vaikka tuomarityöskentely oli järkyttävää paskaa. Lukuunottamatta viimeistä peliä. Tasoero oli selvä ja Tappara ansaitusti 4-0 jatkoon. Kyllähän ihmeitä saa tapahtua että joku voittaa Tapparan neljästi tänä keväänä, niin laadukas maalinedusta sumppu joukkueella on.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Kiitos KooKoolle sarjasta, sääli kyllä että tästä ei tämän tasaisempaa muodostunut. Viime kaudella joutui jännittämään ihan tosissaan, nyt erot kentällä olivat vähän turhan isoja minun makuuni eikä päässyt oikeen missään vaiheessa sellaiseen ”pleijari-moodiin”.
Liedes vaikuttaa aika symppis äijältä, toivottavati huhuttu siirto Tapparaan toteutuu !

Lehterä toivoi HIFK:ta vastaan välieriin, eiköhän toive toteudu
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eipä ollut KooKoolla saumaa tässä sarjassa. Toivottavasti ensi kaudella Tappara vastassa vasta finaalissa
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Tappara päästi kaksi maalia omiin koko sarjassa. On se vitun kova jengi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös