Playoffs 2023 puolivälierät: Pelicans (4.) – KalPa (5.)

  • 84 097
  • 860

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans, kun tarvitaan ratkaisuja: kaksi viimeisintä erää ja neljä laukausta.

Pelillisesti täysin jäljessä pussinokat, KalPa luistelee sen minkä ehtii. Myös fyysisyydessä ihan eri meininki.

Nytkun maalihanat saatiin auki, niin latu on auki. Jatkolan loukki tais herättää ton jengin taistelee vielä kerran yhdessä?
Ikävä kyllä näin. Pelicans on ollut varsinkin Kuopiossa jäljessä, eikä se peli kotonakaan mitään dominointia ole.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Rahmilta hieno ottelu. Voitti Bartosakin tänään. Otti pari game saveria. Sarja jatkuu.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
"Rahmi on ihan paska, me ollaan hävitty nää pelit". Oliko jotain muita hyviä savolaisia vitsejä?
Kun ei ole veskaan ennalta luottoa niin sitten ei parane antaa vetojakaan. Hyvin kyllä Rähmä torjui ne mitä maalille asti tuli ja maaleille ei voinut mitään.

Ja olen erittäin harmissani Vilenin tilanteesta. Täysin turha niitti numeroihin Galletilta. Toivottavasti vastustaja on pelikunnossa, mutta pahalta kyllä näytti.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Hyvä että tulee just palkka perjantaina niin voi lauantaille pistää all in kolmen kertoimella KalPalle!
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
No mutta onhan tämä sarja! Samalla kaavalla tämä neljäs ottelu jatkui kuin myös edelliset kolme peliä: KalPa pelaa laadukasta lätkää ja Pelicans rimpuilee mukana sen minkä pystyy. Ei kahta sanaa kumpi tässä sarjassa on se parempi joukkue tällä hetkellä laadullisesti, ainoastaan KalPan tehottomuus sekä Bartosakin erinomaiset otteet ovat antaneet Pelicansille mahdollisuuden kääntää molemmat Lahden pelit, Kuopiossa ei sitten olekaan ollut yhtään mitään palaa kummassakaan pelissä. Rahm riittää kyllä erinomaisesti KalPalle tässä sarjassa kun Pelicans ei kykene edes tuolla omalla hyökkäyspelaamisellaan kunnolla haastamaan KalPaa niin että se voisi yrittää Rahmia horjuttaa. Edes sen kuuluisan ylivoiman osittainen herääminen ei riittänyt voittoon Kuopiossa, joten alkaa ne käärmeöljyt loppumaan pikku hiljaa. Tässä voi käydä vielä niin, että Jatkolaa suurempi menetys kävi kuitenkin Pelicansille kärkisentteri Elias Vilénin mahdollisen loukkaantumisen myötä. Ei vain Pelicansilla riitä leveys millään hyökkäyksessä jos sekä Aatu Jämsen että Elias Vilén ovat lasaretissa. Perstuntuma on nyt vahva, että KalPa ottaa perjantaina ryöstön ja laittaa sarjan pakettiin Kuopiossa lauantaina.

Mitä sitten tulee tuohon illan puhuttavimpaan tilanteeseen, eli Galletin taklaukseen Viléniin niin aikalailla samahan tuossa pätee kuin Myllärinkin kohdalla: huolimatonta pelaamista molemmilta osapuolilta. Vilén tosiaan kääntää junnumaisesti selän pelille ja epäonnisesti horjahtaa juuri ennen kontaktia, mutta ihan yhtälailla Galletilla oli tuossa mahdollisuus olla taklaamatta, mutta päätti siitä huolimatta kuitenkin vetää numeroihin, joten ihan oikeudenmukainen 5+20 ja mahdollinen lisäsanktio mikäli sellainen sieltä tulee. Tätä on laji nimeltä jääkiekko, kentällä sattuu ja tapahtuu.
 

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
Sarja jatkuu edelleen yhtä tasaisena kuin aikasemminkin. Huikea sarja kyllä, kaikkea sattuu ja tapahtuu. Kumpi tahansa tämän hoitaakin on todella ansainnut paikkansa jatkossa. Edelleen sitä mieltä että aivan pystyyn viihdyttävin käynnissä olevista.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Melkonen sarja tässä käsillä. Kalpa ollut kyllä lievästi kuskin paikalla, mutta niin vaan sarja on tasan. Jos ei Pelicans saa toimitettua kiekkoa maalille ja maalia kohti, niin ei voi haaveillakaan voitosta.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
On tää saatana karmeaa touhua. Usko mennyt monesti, mutta eihän tämän nyt oikeasti kuulukaan olla helppoa.

Jotenkin erilainen pudotuspeli-KalPa. Aiemmin ei ole juuri tarvinnut pelätä jäähyjä- etenkään isoja sellaisia. Enemmänkin sitä että vastustaja runnoo KalPan jauhelihaksi tärkeiden pelien alkaessa.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Vittu kun on raskasta katottavaa niin monelta kantilta, on läpyttimiä molemmissa halleissa ja on niin ailahtelevaa peli kyllä molemmilta joukkueilta, varsinkin meiltä. Linjakin heiluu niin sootanasti, maanantaina Lahessa ei puhallettu mitään, tänään puhallettiin osa kevyistä kosketuksista ja osa jätetiin puhaltamatta.

Perjantain pelin voittaja menee jatkoon.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Linjakin heiluu niin sootanasti, maanantaina Lahessa ei puhallettu mitään, tänään puhallettiin osa kevyistä kosketuksista ja osa jätetiin puhaltamatta.

Tuomarilinjan heittelemisen vielä jotenkin ymmärtäisin, jos tuomaripari vaihtuisi joka ottelussa. Nyt tämä sarja on kuitenkin hoidettu kolmen päätuomarin systeemillä (Salonen, Heikkinen ja Lindqvist) eli ainoastaan toinen tuomareista on vaihtunut aina edelliseen peliin verattuna. Luulisi, että tuommoisella systeemillä olisi helppoa pitää linja samanlaisena pelistä toiseen. En tiedä onko jompi kumpi joukkue hyötynyt tuomarilinjasta tai sen puuttumisesta, mutta kyllähän tuo pelaajille on hankalaa, jos linja ei ole ihan selvä ja se muuttuu koko ajan.

Mitä ottelusarjaan tulee, niin Pelicans on pelillisesti ollut Kuopiossa täysin altavastaajana, mutta Lahden pelit ovat olleet melko tasaisia. Mikäli Pelicans haluaa mennä ottelusarjassa jatkoon, niin tasoa pitää pystyä nostamaan. Jos Lahdessa pelit jatkuvat tasaisina, niin todennäköisesti KalPa pystyy joko perjantaina tai sitten tiistaina sen yhden vierasvoiton ottamaan. Vieraspelissä Kuopiossa nykyisellä pelinsä tasolla Pelicansin voitto on hyvin epätodennäköinen.

Pelicansin mahdollista tasonnostoa ei helpota se, että ykkössentteri Vilen on todennäköisesti seuraavista peleistä pois. Sen verran pahalta eilinen loukkaantuminen näytti, että tuskin pystyy seuraavissa peleissä pelaamaan. Toivon mukaan edes Aatu Jämsen saataisiin sairastuvalta täydessä pelikunnossa mukaan. Muussa tapauksessa meillä on kaksi runkosarjan lopun parasta hyökkääjää pois kokoonpanosta ja se väkisinkin vaikuttaa etenkin hyökkäyspelin voimasuhteisiin.

Perjantaina on kummallekin joukkueelle kauden tähän asti tärkein peli tulossa. Se joukkue, joka onnistuu voiton nappaamaan, on todella vahvoilla viemään myös koko sarjan. Etenkin jos KalPa voittaa, niin silloin Pelicans on todella kovassa paikassa. Jostain pitäisi löytää seuraavaksi päiväksi täysin uusi vieraspelaamisen taso, koska edellisissä vieraspeleissä peli on ollut lähinnä selviytymistaistelua.

Eipä siinä sen kummempaa. Tämä päivä huilaillaan ja huomenna pääsee taas nitropurkin ääreen jännittämään. Toivotaan, että huomenna nähdään laadukasta ja pelin loppuun asti jännittävää jääkiekkoa, jossa molemmat joukkueet taistelevat ja laittavat kaiken likoon. Parempi joukkue sitten lopulta voittakoot!
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakkovoittoahan toi huutais huomenna Pelicansin osalta, ja jos niin käy, niin eiköhän tää ala olemaan sitten taputeltu.

Jos niin ei käy että Pelicans huomenna voiton kairaa, niin sitten taitaa alkaa Pelsun kesälomat lauantaina. Paskat siellä Niiralassa pelatessa yhtään mikään muutu ykskaks viimeiseen peliin, jos aiemmatkin vieraspelit ollut täyttä skeidaa.
 
Malta odottaa huomista. Gallet voi olla huomenna merkattu mies mikäli Vilen on edelleen sivussa. Voisi jopa sanoa, että KalPa voittaa huomenna, jos Vilen ja Jämsen ovat sivussa.
 

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karjalaisen mikkihiiret (23-24)
Malta odottaa huomista. Gallet voi olla huomenna merkattu mies mikäli Vilen on edelleen sivussa. Voisi jopa sanoa, että KalPa voittaa huomenna, jos Vilen ja Jämsen ovat sivussa.
Niin se piti Mäenpäänkin olla merkattu mies, mutta kovin on pehmeä tuo pelsuporukka ollut. Harvassa on teidän pelaajat, jotka pystyvät vastaamaan KalPan fyysisyyteen ja agitointiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös