Playoffs 2023 puolivälierät: Pelicans (4.) – KalPa (5.)

  • 84 094
  • 860

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Lyhyt on muisti muutamalla "Pelsukannattajalla". Hovisen kolaus aika hyvin muistissa.Toki tässä oli ihan puhdas pelitilanne.

En kyllä lähtisi edes läpällä nuoren urheilijan loukkaantumisen kustannuksella laukomaan tollasta sontaa. Mietitääs vähän ennen ku kirjoitellaan.
Viittaatko Hovisen saamalla kolauksella hopeakevääseen? Sehän oli kakkosveskari Joonas "Tötsä" Kuusela, jonka se yks jypiläinen kolasi tohjoksi. Hovisellahan oli jo ennen tuota matsia lonkat "kaputt".

Noh, tänään taas hirmuinen vääntö käyntiin kaukalossa ja täällä palstalla. Tuskinpa Pelicansin YV-peliin on tullut tehoja vieläkään.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Veikkaus illan peliin. Rahm pelaa hurmiossa ja KalPa voittaa tänään 3-1. Viimeisellä minuutilla Rahm kuitenkin reväyttää nivusensa yrittäessään päästä poikittaisliikkeeseen ja poistuu tuskaisena kaukalosta. Loput pelit mennäänkin sitten Pasasella.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Niemelä ajatellut että ihan turha lähteä enää hänen Kuopioon, sarja taputeltu lahtelaisille.
Todennäköisemmin Niemelä oli kesän kynnyksellä katsonut paperilla Pelicansin rosteria, todennut saman kuin kannattajat tuolloin eli "**ttu tästä mitään tule" ja päättänyt laittaa vaimon kanssa perheenlisäyksen aluille kun Niemelän laskelmien mukaan Pelicans olisi ollut tässä vaiheessa jo kesälomilla. Nyt sitten onkin Niemelällä tuplaten kuumottavat paikat, kun tiirailee puhelimesta CMoren lähetystä samalla kun jälkikasvua puskee maailmaan.
 

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nupen Pelicans
Perjantain Pelicans - KalPa peliin ei ole vielä ilmoitettu selostajaa. Kaikkiin muihin perjantain peleihin on. Mun on tosi vaikea keksiä kukakohan mahtaa tuon ottelun selostaa.
Luojalle kiitos olen hallilla, sitä verbaalista siemensyöksyä ei kestä kuunnella jos Pelicans painelee neljän joukkoon tuolloin.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jännittää ihan perkeleesti.

Luotan siihen, että KalPa on käsitellyt tilanteen, luottaa Rahmiin ja jokainen ymmärtää, että nyt vaaditaan tasonnostoa ja vastuun ottamista.
 

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karjalaisen mikkihiiret (23-24)
Kyllä oli aivan idioottimainen temppu tuolta Galletilta. Ei pitäisi pelata enää ainakaan tässä sarjassa peliäkään. Selästä suoraan numeroihin.
Vähintään yhtä idioottimaisesti Vilen pelasi ton tilanteen. Katsoo kaksi kertaa, että taklaus tulossa ja silti kääntää selän ja vetää ittensä spagetiks. Tietysti Liigasta, kun kyse niin pitäisi jättää aina taklamatta, kun junnut ei osaa ottaa taklauksia vastaan. Kiekkoa ränniin ja ole valmiina ottamaan taklaus vastaan.

Toivottavasti Vilen kuitenkin selviää vähällä ja pelaa jo perjantaina Lahdessa.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taas lahtelaiset pääsee vauhtiin. Jos vastaanotto on tuota tasoa, niin voi vaikka siitä pleksin peilikuvasta yrittää syyllistä etsiä. Tosin tätähän tämä ollut koko ajan tässä sarjassa.

Huomattavasti parempi toinen erä KalPalta kuin muissa peleissä tähän asti ja näyttihän tuo jo pitkään ettei pelsut tee maaliakaan 5v5 pelissä. Mutta sitten taas alkoi tuo tuomarishow niin eipä sitä tarvinnutkaan. Nyt vaan pitäisi KalPankin se yv-maali saada tehtyä.

Editoitu täydennystä.
 
Viimeksi muokattu:

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
tuomarishow.
Koko sarjan ollut tuo linjaton tuomaritoiminta. Välillä saa hyppiä niskassa kiinni, välillä pelkästään puhaltamalla saat jäähyn.

Mitä tulee taklaukseen: Helvetin huonoa tuuria, toivotaan Eliakselle kaikkea hyvää. Olkoonkin että käänsi selkänsä, mutta Galletilla olisi ollut aikaa oll ajamatta. Tilanteena sellainen, josta ymmärrän hyvin ulosajon, joskin pelikieltoa en osta vert muut tilanteet tänä keväänä.

Onhan nämä poffit valitettavasti olleet kurinpito&tuomarit show
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näkihän sen sokeampikin, että Vilenin tasapaino horjahti. Tähän myös Galletilla oli aikaa reagoida, mut päätti vetää numeroihin. Tuskin tulee kakkua, peli kaks maksimissaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kyllä oli aivan idioottimainen temppu tuolta Galletilta. Ei pitäisi pelata enää ainakaan tässä sarjassa peliäkään. Selästä suoraan numeroihin.
Galletilla tupla-kurinpitohistoriaa, joten pelaa seuraavan kerran marraskuussa jos pelikieltoa tulee
 

Kaidekuningas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, #16, #87
Kyllähän tosta toi ulosajo oli oikea tuomio. Muutenhan tuossa kyllä oli myös helvetisti huonoa tuuria, pää osui plekseihin. Aika kujalla oli Elias, toivottavasti on kunnossa. Näitä suoria tai epäsuoria päävammoja tulee nyt kautta linjan liikaa. Tuntuu, että vähän joka paikkakunnalla kolisee.

Kyllä on vaikeaa Pelsulla. Tarjoamalla kun tarjottiin niin saivat yvllä osumia. Iso erä tulossa. Ei ole kyllä millään tavalla vakuuttavaa.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Joko KalPan selkäranka on poikki vai jaksetaanko tulla takaa ohi?
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Edelleen sitä mieltä, että tuo Rahm on ihan kelpo veska.
 

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pelicans, kun tarvitaan ratkaisuja: kaksi viimeisintä erää ja neljä laukausta.

Pelillisesti täysin jäljessä pussinokat, KalPa luistelee sen minkä ehtii. Myös fyysisyydessä ihan eri meininki.

Nytkun maalihanat saatiin auki, niin latu on auki. Jatkolan loukki tais herättää ton jengin taistelee vielä kerran yhdessä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös