Playoffs 2022 välierät: Tappara (1.) – KooKoo (7.)

  • 52 677
  • 465

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jep ja Nikkilän poistuminen oli meille ratkaisevaa, pakit loppuu kapeassa rosterissa.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Osui Kinnusta ylös, mutta Kinnusen ylö oli kyllä tosi matalalla. Mutta tuo Mannisen hyppyyn ponnistamiselta näyttävä liike (tässä näkyneessä hidastuksessa ei toinen luistin näy kunnolla) voi olla raskauttava haara, mikäli videotuomarilla ei tänään ole dinnerivarausta ja laittaa katottavaksi.

Aika raju osuma oli. Sanoisin että olisi voinut jättää tuon taklauksen tekemättä jos otetaan huomioon vastustajan asento ja tilanne, eli ei mietitty ollenkaan että tuossa voi käydä pahasti. Veikkaan että jos Kinnuselle tulee huilia tuosta niin 4 peliä eli saikku koventaa tuomioo niinkuin on ollut tapana. 2 peliä todennäköinen mikäli ei aiempaa törkyhistoriaa.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tapola on nero! Peluutti KooKoon altavastaajan asemasta pois noin viidessä erässä. ;D
 

Kukko

Jäsen
Merelä teki todennäköisesti tämän ottelusarjan kannalta kovimman tempun telomalla Nikkilän, onneksi olkoon.
Taisi Nikkilä pelata itsensä ulos. Haastoi jatkuvilla poikkareilla Merelän. Tuosta vielä jatkoi vääntö otteluun, jonka sitten heikompana hävisi. Merelä nyt tietystikään asiassa ei tehnyt mitään väärää. Hölmö homma Nikkilältä, että sai jalkansa tohjoksi tuossa.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Merelä teki todennäköisesti tämän ottelusarjan kannalta kovimman tempun telomalla Nikkilän, onneksi olkoon.

Tulee mieleen takavuosien Tappara-Ässät sarja missä lasarettiin lähti muutama Tapparan ukko joka edesauttoi sitä että Ässät voitti sarjan.

No saattaa olla Tapparan etu tässä nyt kun Heljangon nykyvire on hieman hukassa niin Kalnins hoitanee ainakin seuraavan pelin (luulis).
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Huolestuttavan näköistä kyllä pelillisesti KooKoon kannalta. Ei hirveästi ollut tuosta kiekollisesta iloittelusta tietoakaan ekan viidentoista jälkeen. Virheitä ja harhasyöttöjä enemmän kun 10 aikaisemmassa pelissä yhteensä.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Plus teillä ei oo Mannistakaan enää tämän illan jälkeen. Sen verran härskillä pääniitillä poisti Kinnusen pelistä, että eiköhän tuosta jälkikäteen arvota pidemmänpuoleista pelikieltoa.



Näkemyshän se on toikin. Puhdas taklaus päämunissa tulevaan Kinnuseen. Ei poika oppinut ekasta pelistä mitään, kun luisteli Strömbergiä päin. Toivottavasti oppii nyt jotain ja toivottavasti ei käynyt pahemmin.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
KooKoo pystyi vielä alussa viemään peliä hyvällä liikkeellä, ja maaleja syntyi suunnilleen joka toisesta tilanteesta. Sitten alko kuitenkin bensa loppua, ja Tappara jyräsi aika rutiinivoittoon. Kliinistä viimeistelyä paikoista, noin se tulee hoitaa.

Kyllä tässä alkaa hirveä pelirasitus näkyä KooKoolla, joten en edes viitsi puuttua muutamiin selviin virheisiin, joista Tappara rokotti. Taistelivat sen minkä pystyivät. Nikkilän loukkaantuminen on tietenkin valtava, ehkä jopa ratkaiseva menetys. Tappara pelasi kyllä ensimmäisen vartin jälkeen erittäin vakuuttavasti. Kiva näitä matseja on katsoa.
 

Tappara #27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko siis kouvolalaisena nyt parempi tyhjentää takki siitä kuinka kaikki on mennyt vihkoon, opiskelijavalo palaa, pelaajat loppuu, kuorma on kova, jne? Koska sittenhän kaikki on plussaa ja iloinen yllätys jos jotain veilä sattui saamaan. Tämän tyhjennyksen jälkeen on helpompi olla ottelusarjatappion koittaessa, kun voi sanoa että ”mähän sanoin”.

Tuo asennemuutos on ensimmäinen asia joka täytyy tehdä jos haluaa kasvattaa voittamisenkulttuuria. Rinta kaarella, loppuun asti omien rinnalla, vaikka taululla olisi 0-7. Älä luovuta, se ei ole kaunista! Usko omiin! KooKoo oli semifinaalien ensimmäiset 70 min täysin ylivertainen suhteessa Tapparaan. Usko siihen! Seuraava peli alkaa maanantaina nollista. Älä hylkää omiasi!

Vaikka meidän Tapparan kannattajien pitääkin tässä kohtaa itsevarmasti kertoa kuinka kahdella surkealla pelillä ollaan tilanteessa 1-1. Ja voimme päivitellä, että jokohan jatkossa nähdään tuota peliä täydet 60 min, millä peli käännettiin. Ja kuinka KooKoon paikka oli tässä ottelusarjan alussa. 0-2 olisi ollut Tapparalle shokkihoitoa. Ja vaikka 0-2 olisi ollut tämän päivän jälkeen sarjan tilanne, olisimme me tapparalaiset uskoneet omiimme kuin vuoreen, joka ei järkähdä. Sitä on voittamisen kulttuuri! Älkää kouvolalaiset siis nyt hylätkö tätä hienoa seuraanne ja sen komeaa kautta, joka on edelleen KÄYNNISSÄ!!!
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peli oli oikeastaan juuri sellainen kuin ennustin pl. sen, että KooKoon tehokkuus jatkui vielä ensimmäisen erän. Käytännössä kolmesta maalipaikasta laittoivat pelin 3-1:n. Tappara terästäytyi toiseen erään ja KooKoolta ei oikeastaan enää ollut lainkaan paikkoja. Tappara vei pelin ihan ansaitusti ja hienosti punnersi tarvittavat maalit. Maanantaina on hyvä jatkaa. Hienoa, että jääkiekossa 100 %:n tehokkuus ei edelleenkään jatku aikaansa pidempään.
 

Schlange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Merelä teki todennäköisesti tämän ottelusarjan kannalta kovimman tempun telomalla Nikkilän, onneksi olkoon.
Kirjoituksessasi on täysin väärä sävy. Nikkilä itse oli tohkeissaan painimassa, muttei osannut. Ei Tappara mitään temppuja tarvitse. Se on valitettavasti ylivoimainen materiaaliltaan ja millä mittarilla tahansa Kookoohon nähden. KooKoo on hyvä, mutta ehkä ripaus realismia olisi paikallaan.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Juu, ekassa erässä oli hyvin paikkoja ja Tapparan diiseli vielä puksutti hiljakseen. Harmi Nikkilän loukkaantuminen vaikkei se ottelua ratkaissutkaan mut ei Tapparaa vastaan vaan pelata 5 puolustajalla.
Maanantaina taas jatkuu, parsitaan joukkue kasaan :)
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Kaikki on vielä auki, mutta onhan vuori taas järkyttävästi jyrkempi kuin eilen. Jos Nikkilän pelit oli siinä ja liigan arvontakone arpoo Manniselle jotain pelikieltoa, niin onhan se pienenbudjetin joukkueelle järkyttävä kolaus. Siinä vaiheessa on 3 top-6 pakkia poissa kokoonpanosta ja korvaajina on 18v Tuomola ja parikymppinen Loponen. Mutta taistelu jatkuu niin kauan kuin toisella on ne 4 voittoa tilillä.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
No ei siinä, mennään niillä ketä saadaan kasaan ja ne panee kaiken likoon. Totta kai vituttaa kun ukkoja tippuu eikä ole tilalle laittaa, mut näillä mennään.
Ei siellä maanantainakaan ole kun yks voitto tarjolla.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Taisi siihen loppua Kookoon lento. Bensa ja äijät vaan loppuu. Ehkä kannattaa hävitä suoraan 4-1 niin saa huilia ennen pronssipeliä. Mahkut saada kuitenkin eka mitali!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös