Playoffs 2022 puolivälierät: Ilves (3.) – Kärpät (6.)

  • 215 779
  • 2 518

GNR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jäähytasapainot jne. Tykkäsin kun Alkio sanoi, että ”siellä vähän kolattiin Langhameria, mutta tuomarit näyttää että nyt pelataan”
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Jäähytasapainot jne. Tykkäsin kun Alkio sanoi, että ”siellä vähän kolattiin Langhameria, mutta tuomarit näyttää että nyt pelataan”

Yllättävän kauan pysyi ketju hiljaa tuomareista! Hyvä Ilveksen leiri, alatte selvästi oppia!!
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ilveksen häviön syyt:

- Ilveksen poikien pallivahat oli kotona, kun joutuivat väkisin jäämään inhottavaan Ouluun yöksi
- Liiga suosii Kärppiä
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kärpät ei ole tehnyt maalia tasakentällisin kolmospelin alun jälkeen ja on vääntänyt silti tämän seiskapeliin. Näin nämä ratkeavat playoffeissa. Vaikka Ilves on edellä tasaviisikoin niin ei tarpeeksi niinkuin tänään nähtiin kun ei tehty kuin yksi. Hallille tulee lähdettyä huomenna mutta vaikea uskoa että Ilves tuota onnistuu viemään kun erikoistilanteet kääntyvät niin vahvasti Kärpille.

Ei auta kuin sitten koko kesä taas jossitella nelospelin lopun housuunpaskomisella, on tämä Ilveksen kannattaminen kyllä keskimäärin niin vitun perseestä.
 
Viimeksi muokattu:

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Tiukkaa on ja ehkä tästä nyt sopii kuvaan se, että pelataan täydet 7 ottelua. En tiedä oliko Kärpät parempi, mutta ylivoimalla kun ratkoo niin ei ole pakko olla.

Ilveksen jäähyistä ei kyllä mitään sanomista, ihan oikein puhallettu nuo kaikki. Kärpillä taas vähän samanlaista puolustamista kun Ilveksen ensimmäisessä Oulun pelissä. Eli ehkä jonkun kiinnipitämisen olisi voinut viheltää, mutta pääosin niin siistiä puolustamista, ettei mikään tilanne jäänyt mieleen.

Kyynärpää taklaus taas... No.... :D
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Sama trendi jatkuu, eli parempi voitti tänäänkin. Ilveksellä oli paremmin hallussa 5-5 peli, mutta hyvät maalipaikat Kärpille erittäin selvästi. Torjunnat 14 - 29. Ja onhan tuo Kärppien ylivoima kaunista ja toimivaa.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Valitettavasti Ilveksellä ei riittänyt. Aika paljon saa tapahtua, että huomenna voitetaan. Haapala pitää nyt ainakin saada takas kokoonpanoon, että saadaan vähän hyökkäykseen ideaa.

Lisäksi ikävä sanoa, mutta Anttila on kyllä melko.. noh, avuton liigassa.
 

Jpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä tänään Kärpät oli jatkopelissä selkeästi parempi. Ansaitsivat kiinnityksen. Se ois huomenna sit game 7. No, joka tapauksessa parempi menee jatkoon, sen osoittaa jo pelkästään se, että on 7 peli kyseessä!
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikka Ilves on edellä tasaviisikoin niin ei tarpeeksi niinkuin tänään nähtiin kun ei maaliakaan tehty.
Jos Ilves olisi yhtään edellä tasakentällisin tai liikkuisi Kärppiä paremmin, Kärpät joutuisivat rikkomaan. Mutta kahden ensimmäisen pelin jälkeen nimenomaan Ilves on istunut jäähyllä, ei suinkaan Kärpät.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Uskomattoman hieno sarja, ja tasaiset joukkueet.

Huominen trilleri tulee olemaan toiselle joukkueelle karvas. Ilves on ollut niskan päällä kotihallissaan, ja lähtee edelleen hienoisena ennakkosuosikkina peliin.

Tänään oli kyllä muutama outo vihellys tuomareilta, jotenkin toivoisin että ei ratkea mihinkään halpaan jäähyyn nyt.

Parempi voittakoon!
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Kärpät ei ole tehnyt maalia tasakentällisin kolmospelin alun jälkeen ja on vääntänyt silti tämän seiskapeliin. Näin nämä ratkeavat playoffeissa. Vaikka Ilves on edellä tasaviisikoin niin ei tarpeeksi niinkuin tänään nähtiin kun ei maaliakaan tehty. Hallille tulee lähdettyä huomenna mutta vaikea uskoa että Ilves tuota onnistuu viemään kun erikoistilanteet kääntyvät niin vahvasti Kärpille.
Vaikea vierasjoukkueen on kyllä täpötäydessä Nokia-areenassa voittaa. Hyvä sarja tämä, mukavan tasaista vääntöä. Parempi voittaa huomenna.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vuoronperään kummankin kannattajat ovat olleet maansa myyneitä kun edellisen pelin jälkeen ollaan oltu hyvin vakuuttuneita jatkoon menemisestä. Hienoa tunteella elämistä, tällaista pudotuspelien pitääkin olla!

Huomenna toinen juhlii ja toinen on pettynyt, toivottavasti seiskapeli ei jätä enää mitään jossiteltavaa. Ilves oli kuutospelin alussa eilen ja tänään vahva, mutta pelin loppua kohden Kärpät sai otetta myös tasakentällisin vaikka ratkaisikin ylivoimalla. Mielestäni nähtiin juuri sitä mitä minä ja moni muu oli peräänkuuluttanut, eli kärkipelaajien tasonnostoa ja hankampaa maalille menoa.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Yllättävän hyvin Kärpät pärjänny tässä sarjassa ennakkoasetelmaan nähden. Heh, en olis ehkä uskonut eka pelin jälkeen, että Kärpät voittaa ilveksen ainakin kolmesti. Tasainen sarja saa ansaitsemansa päätöksen. Huomenna Suomen äänekkäimmät fanit laittavat Tampereen sekasi
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
On kyllä Ilveksen fanit ainakin hyvällä asenteella liikenteessä, toivottavasti ei elämää ylipäätään ota noin negatiivisesti.

No tämä. Aivan käsittämätön asenne, kun oma jengi pelaa hienoa lätkää ja kotiyleisön edessä pääsee vääntämään seiskapeliin.

Ilves myös edelleen ennakkosuosikki. Lopettakaa negailu.
 

MaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Reipas
Kyllä se vaan niin on että Kärpät vie rutiinin ja voittamisen kulttuurin voimin. Ilves ei tule ikinä pääsemään välieriin. Harmi sinänsä, monelle fanille olisi "Once in lifetime" juttu ja varmasti osattaisiin arvostaa.

Sinänsä ymmärrän tuon fanien negatiivisuuden. Kausi on päättynyt vuoden 2001 jälkeen aivan joka kerta enemmän tai vähemmän pettymykseen. Mikä tekisi tästä keväästä erilaisen?
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
G7! Kyllähän tämä sarja sen ansaitsi. Vahva usko, että huomenna nähdään Ilvekseltä G5:n kaltainen esitys. Luotto on erittäin kova!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös