Playoffs 2022 puolivälierät: Ilves (3.) – Kärpät (6.)

  • 215 892
  • 2 518
Suosikkijoukkue
Ilves
Jännä nähdä millaisella jalalla Ipa onhuomenna. Tapparaa vastaan tämä pe-ilta + la-päivän combo tuotti 0-7 lukemat.

Eihän siellä sitä seksi-wau luistelu-flowta paljoo enää näy kun tappotahtia pelataan. Ilveksen puolustaminen oli kyllä erinomaista tasakentin. AV näyttää olevan akilleen kantapää.
Täältä päästä löytyy luistelua kyllä hamaan loppuun asti. Jos hiihtelyn ystäviä löytyy vielä kauden ulkopuolella, suosittelen seuraamaan Tapparan ja Lukon välstä otatusta. Unilääkettä tarjolla suksimisen ohessa.
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Mitä helvettiä? Langhamer on kyllä viimeinen pelaaja Ilveksen joukkueesta keneen osottaisin pienintäkään syyttävää sormea.
Langhamer ei ole ollut huono, mutta Blomqvist on ollut vaan helvetisti parempi. Mitään ei tule ilman.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Hätä tässä meinaa hiljalleen olla. Marjamäen Kärpät saa joka pelistä lisää yhteistä kokemusta ja sitä kautta askel kerrallaan eheämpää Marjamäen näköistä tekemistä. Jos vielä nämä toistaiseksi kiikareilla touhuavat kärkihepat alkavat löytää kiekkoa maaliin, niin vituiks män Ilveksen kevät.
Ei kannata jossitella. Peli on 2-2, Ilveksellä on kotietu, joskin se pienee mitä pidemmälle sarja venyy, mutta kuitenkin. Joka pelissä on saumat voittoon, tänäänkin. Ei mitään syytä myydä maataan nyt vaan ottaa tarvittavat voitot.
 

Whirl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Odesan Kärpät
En pidä Kärppien jatkoon menemistä mahdollisena, mutta onhan tuolla uskomaton määrä pelimiehiä kasvanut muutaman ottelun aikana. Iloista porukkaa. Selvästi eletään hetkessä ja pelataan tunteella. Että täydet pisteet pitää antaa siitä. Tämän illan taistelu joukkueilta oli kuin suoraan finaaleista.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Siksi me varmaan häivytään takavasemmalle. Ei vaan kokemus, valmennus ja paukut riitä enempään.
Sitten lähdetään, myönnetään vastustaja paremmaksi ja tehdään toivottavasti tarvittavia muutoksia kesällä. Mutta ei me 2-2 vaiheessa kotietu taskussa lähetä onniteleen ja pyyteleen olemassa oloo anteeks. Loppuun asti taistellaan ja siitä lähdetään, että huomenna sarja 3-2 ja katotaan sitten taas eteenpäin. Turha pleijareissa on pelaajien tai kannattajien yli yhden pelin päähän katsella.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onko liigassa muuten ikinä peliä ratkaissut muut kuin tuomarit? Ei tule mieleen...
Ei se tänäänkään peliä ratkaissut. Kärpät on onnistunut nostamaan tasoaan ja Ilves ei ole oikestaan sitä vielä tehnyt. Huomenna sitä aletaan vaatimaan jo ellei halua venyttää sarjaa seiskapeliin. Joka tapauksessa nuo kaksi jatkoajan kamppia olivat niin selkeitä, että kyllä mä ihan aidon oikeasti haluaisin kuulla tuomareilta selitykset, että miksi vitussa ette noita viheltäneet?! Ei peli noihin ratkennut, mutta vähän ikävä fiilis tässä on kun marjukan tuomarikritiikin jälkeen tuomarit ovat panneet pillit pussiin. Mielestäni Kärpät pelasi kyllä 60 min todella virheetöntä peliä enkä usko, että siellä tuli missaamisia ainakaan paljon, mutta kun kaksi selvääkin selvempää kamppia jää viheltämättä ja ylipäätään alla on reilu kaksi peliä ilman pelitilannepenalttia noiden kritiikkien jälkeen niin no...

Kyllä se jättää miettimään.
 

Kyle

Jäsen
Onko liigassa muuten ikinä peliä ratkaissut muut kuin tuomarit? Ei tule mieleen...

Tänään ei ratkennut. Olisi pärjätty pelkällä linjurilla.

Jos kuitenkin jättää ne kiihkolasit silmiltä, voi havaita, että aika moni oululainen itkee myös tämän illan tuomarilinjasta sen takia, että Kärpät hyötyi siitä.
Kyllä olen näitä kirjoittajioita huomioinut ja heille propsit siitä.

Vastaavasti aika luonnollinen ilmiö, että kahdessa viimeisessä ottelussa kitisijät ovat lähtökohtaisesti Ilvesläisiä ja vähemmän Kärppiä.

Kirjoitin edellisen ottelun jälkeen, että paras voitto olisi sellainen jossa oma joukkue ottaa enemmän jäähyjä. Nyt vain Ilveksen erikoistilanne pelaaminen on niin surkeaa, että se pienentää tämän skenaarion toteutumista.

Olen myös ihan varma, että Liigan sisällä on kiinnitetty huomiota tähän tämän hetken jäähytasapainoon ja Kärpät tuleekin samaan huomenna ekassa erässä jonkun huumorijäähyn. Valitettavasti. Liigassa on paha tapa tasoitella. Itselle kävisi hyvin, että nykyinen linja jatkuu eli vain ruumiit vihelletään tai sit jos lähetään ottaa helppoja, niin otetaan kaikki. Se, että otetaan helppo sieltä täältä on kaikkein huonoin tapa. Esim game 3 Salmelan jatkoaika jäähy oli ihan ok vihellys, mutta ihan vastoin pelin yleistä linjaa.
 

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jopas jotakin. Late ja Hilli otti sitten pikku riskin ja laittoi kuuman molarin pureen tuppea ja tilalle Galimov, jonka itseluottamus nyt sitten tähän iltaan oli vähintäänkin kysymysmerkki. Itse kauhistelin kovasti päivällä, kun kokoonpanot tulivat eetteriin, että ei näin. Ennen Ipan ensimmäistä helppoa maalia mielestäni peli oli Kärpillä hyvin hallussa ja noita ei vaan oikeen kärsi päästää tuon tason joukkuetta vastaan ja pelin suunta kääntyikin hetkellisesti tämän johdosta. Toka maali nyt sitten toki tuli siitä, kun Koivunen olisi voinut pistää puolityhjistä pelin tasoihin ja siiitä sitten melkeen suora vastahyökkäys mistä Baptiste teki hienon maalin ja oli selviö, että nyt on vaan Galimov otettava pois vaikkei 0-2 maali hänen piikkiin mennytkään.

Kärpät oli tänään mielestäni selvästi parempi ja helpommallakin oltaisiin tänään voitu päästä. Toista erää vietiin varsinkin aika hyvin ja Ipa puolusti keskustaa mallikkaasti, mutta paljon oli viivalla tilaa mistä olisi pitänyt pystyä toimittamaan kiekkoa laadukkaamin maalille. Monesti jäi blokkiin vedot tai ohi maalin . Mutta kyllähän tämäkin kelpaa viime miinutin tasoitusmaalilla ja jatkoerän ratkaisulla. Kasvattaa varmasti joukkueen luonnetta entisestään.

Todella surulliselta näytti Kärppien tila ennen Marjamäen tuloa ja nyt on Kärpät päässyt lyhyessä ajassa taas siihen pisteeseen, että se on joukkue, joka kyllä varmana otetaan joka liiiga paikkakunnalla taas vakavasti tämänkin kevään osalta.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei tässä muuten mitään hätää olisi, mutta vitsi kun joka pelissä putoo kärkihyökkääjää pois. Ilveksen peluutus ei näköjään kestä sitä.


Oot vissiin Tapparam miäs. Nekään ei tajua, että vanhempi on isoveli.
Se on symboolinen termi tässä yhteydessä, jos et ole tajunnut. Ei joukkueet ole veljeksiä.
Jos nyt edes joskus päästäis pelaan edes välieriä Ja Tappara tippuis niin kuin Ipa eli heti kättelyssä, niin sitten olis toiste päin. Mutta ei tuu tapahtuun. Meillä on häviäminen geeneissä.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miksei Ilves haastanut, jos asia oli sääntökirjan mukaan niin selvä? Tuohan olisi todella merkittävä moka koko ottelusarjan kannalta.
Myrrä säästi sitä aikalisää tärkeämpään hetkeen, ei kun, eihän Myrrä ikinä käytä aikalisää. Varmaan tarvitsisi tuonne vaihtoaitioon valmentajan tuon nykyisen patsaan tilalle.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Ei Ilves huono ollut. Se oli 20 sekunnin päässä voitosta ja kuitenkin antoi Kärpille vain 17 laukausta maalia kohti varsinaisella peliajalla vaikka Kärpät käytännössä 50 minuuttia olivat takaa-ajajia. Pari jäähyä josta vastustaja rankaisi ja sitten aloitusympyrässä suveneeria alakynnessä olemista. Pelillisesti Ilves ei todellakaan ole mitenkään jaloissa, nyt kaaduttiin henkilökohtaisiin virheisiin.

Kärpät oli tänään aavistuksen parempi ja käyttivät paremmin tilaisuutensa.

Se olisi 19 tuntia ja taas tippuu kiekko jäähän. Siinä kerkee hyvin ottaa pienet venyttelyt, unet, alkuverryttelyt ja lentää välissä 500 km.
Hienoa kuula että on tämmösiä kannattajia.
Jos Ipa voittaa tän niin lupaan hypätä bandwagoniin. Niin paljon kunnioitan vastusta.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Itse en kyllä arvosta peliä, jossa ei vihelletä mitään kenellekään. Niinkuin sanoin, niin ei tuo ole jääkiekkoa. Rikkeistä pitää rankaista.
Seuraatko edes tätä lätkäsarjaa ollenkaan?
Vai vaan mitä tuomarit tekee? Ei sielä tuomarit pelaa vaan eri joukkueiden pelaajat.
Mä seuraan peliä, en tuomareita.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Mikäs siinä nyt kestää? Oletin tämän olevan varmaa tietoa. Pistetääs sitä rahaa siihen kohtaan missä suu sijaitsee. Vai tynnyriosastoko siellä taas tyhjyyttään kolisee?
Nyt en ymmärtänyt, vaatii liikaa vaapukkamehua katsoa Kärppien tämän kauden pelejä :D
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Saturainen on omalle budjetille hieman liikaa. Olisiko parempi syksyn ensimmäinne liigapassi?
Käsite itselle tuntematon. Avaas vähän vanhemmalle valtiomiehelle mitä tarkoitat. Jons viittaat katseluun oikeuttavaan passiin olen siinä tapauksessa ymmärryksen reuna-alueella.

Eli passi on sinun, jos Kärpät voittaa kaksi seuraavaa otatusta käsilläolevasta puolivälieräsarjasta Ilvestä vastaan. Jons edellä mainittu ei toteudu olet minulle liigapassin verran velkaa.

Olenko kartalla vai kompassittomana keskellä metsää? Veikkaan jälkimmäistä..
 

Preeriakoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sarjan kolmannessa ottelussa oli samat tuomarit. Vihellettiinkö silloin mielestäsi samalla linjalla?
Voit kelata viesteissä sinne missä kommentoin kolmatta peliä. Siellä ilmaisin että kaikki muuten helvetin hyvin tältä kaksikolta, mutta jatkoajan kiinnipitojäähy meni vihkoon. Onneksi sillä ylivoimalla ei tullu ratkasua

EDIT. Vastaan vielä kysymykseen. Ei, tänään ei vihelletty samalla linjalla. Ei joukkueetkaan pelaa samalla tavalla joka pelissä. Ainoa millä on merkitystä on se että linja pysyy samana yhden pelin sisällä
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Seuraatko edes tätä lätkäsarjaa ollenkaan?
Vai vaan mitä tuomarit tekee? Ei sielä tuomarit pelaa vaan eri joukkueiden pelaajat.
Mä seuraan peliä, en tuomareita.
Seuraan, mutta ärsyttää tämmöinen linja. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Millään et tuota perustele. Jos vihellettäisiin kaikki rikkeet ja Kärpät painaisi 100% yyveellä maaleja niin se ei voisi mitään, onnea Oulu. Mutta onhan tuo yleinen viheltämättömyys aivan karseaa lajia kohtaa. Miksi rikkeistä ei rankaista?

No näkee että et oo pleijareita päässy seuraamaan hetkeen.

Eikä tarvitse ihmetellä, että ihmisiä ei oikein Liiga enää nappaa. Kauheata katsottavaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: GNR

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Käsite itselle tuntematon. Avaas vähän vanhemmalle valtiomiehelle mitä tarkoitat. Jons viittaat katseluun oikeuttavaan passiin olen siinä tapauksessa ymmärryksen reuna-alueella.

Eli passi on sinun, jos Kärpät voittaa kaksi seuraavaa otatusta käsilläolevasta puolivälieräsarjasta Ilvestä vastaan. Jons edellä mainittu ei toteudu olet minulle liigapassin verran velkaa.

Olenko kartalla vai kompassittomana keskellä metsää? Veikkaan jälkimmäistä..
Juuri näin. Kärpät voittaa kaksi seuraavaa, minulle kuukauden ilmainen liigapassi, ei voita: sinulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös