Playoffs 2021 välierät: HIFK (2.) – TPS (3.)

  • 61 221
  • 519
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
HIFK tuskin lähtee mitään hölmöilemään tuon Anttalaisen kanssa. Nyt pelataan Suomen mestaruudesta, eikä mihinkään kostoretkiin ole enää varaa. Kuten tonne IFK:n puolelle jo kirjoitin, niin harvoin jos koskaan olen ollut yhtä luottavainen IFK:n suhteen ennen yhtäkään sarjaa. TPS on pelinopeampi kuin Kärpät, mutta kuitenkin nuori ja aika kokematon. On se TPS kuitenkin ihan syystä ollut runkkarin kolmas, samoin kuten Kärpät oli syystäkin sääleissä, joten rotsin napit pitää pitää kiinni, vaikka ne faneillakin komeasti jo aukeaisikin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jännä nähdä herääkö kärkiketjujen äijät vielä välieriin vai antaako neloskentän ja etunenässä Åstenin hoitaa tämänkin parin käytännössä yksinään.

Ai niin siellä on se joku phudde vai bosse vai mikä puudeli se on, jolla on se pleksi huurussa jo alkulämmittelyssä. Malttaa vielä muutaman pelin räksyttää, niin sitten ihan kohta pääsee pronssipelin kautta terassilimonaatille. Aivan varmasti on rankkaa.

Niin ja samoin kuin sillä isolla kultaisella noutajalla vol 2. Viikkarin Gracekin kääntyy nopeammin suunnasta toiseen. Mutta onhan se hyvä olla aina yksi ”Ustrnul” siellä ettei good old days unohdu.

Nyt kun Lahden kanssa oli jo tiukkaa, niin Lahden esikaupunkialueen kanssa ei varmaan tarvitse ihan niin sykkiä kuitenkaan, kun finaaliin mennään (hymiö).
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikko Kousa loukkaantui Kärppä-sarjassa, kukaan ei tiedä kuinka pitkäksi aikaa vai onko jo torstaina mukana. Muuten mennään parhaimmalla mahdollisella kalustolla, poislukien Auvitu. Ja Anttalaiselle kostamisessa ei mitään järkeä ja tuskin IFK edes harkitsee tällaista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, Ukraina
Helsingin IFK ai että! En pysty sanomaan mikä olis kauniimpaa. Toivottavasti sarja pysyy tasaisena ja nähdään kaikki viisi ottelua. IFK on selkeä suosikki ja oli Kärppiä vastaan täysin suvereeni. Onko pelituntuma palloseuraa vastaan vielä selkeästi parempi? Onko palloseura väsynyt Pelicans-sarjan jäljiltä?

Ruutu vs. Kipper on vielä tuoreessa muistissa. Olisiko vastustajan muulitykistä eli MM Åstenistä samaan eli pelaajaan, jota muistellaan vielä vuosikymmeniä tästä eteenpäin? Jakeleeko Anttalainen pommeja?

Vaikka en koskaan toivo kenenkään loukkaantuvan, voisi jonkinlainen ylilyönti sytyttää tämän sarjan vanhojen aikojen liekkeihin. Toivotaan ainakin ahkeraa painiskelua tilanteiden jälkeen. Pelicansia vastaan näistä tuli jäähyjä valitettavan usein. Parempi voittakoon.
 

12961

Jäsen
TPS on pelinopeampi kuin Kärpät, mutta kuitenkin nuori ja aika kokematon. On se TPS kuitenkin ihan syystä ollut runkkarin kolmas, samoin kuten Kärpät oli syystäkin sääleissä, joten rotsin napit pitää pitää kiinni, vaikka ne faneillakin komeasti jo aukeaisikin.

Se mikä on varmaa, on tempon ja intensiteetin nouseminen IFK-Kärpät -sarjasta. Raipen Palloseura elää ja hengittää pelinopeudesta. TPS ei peruuttele eikä asetu puolustuskannalle vaikka siihen ajattelisi olevan taktisesti aihetta.

Paine tulee joka lähes joka tilanteessa, myös silloin kun se ei välttämättä olisi järkevää. Siksi esimerkiksi johdon puolustaminen näyttää synkältä paskalta ja joka pelissä näkyy jossain vaiheessa myös käsittämätöntä, junnumaista höntyilyä.

TPS:n kannalta kriittistä on viime ajat varjoissa hiihtäneiden kärkikenttien herääminen.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä on nyt iso riski, että Tepsin pojilla on pelikaanin nylkemisestä jo vattat täynnä hunajaa, jolloin sarja menee Hifkille suoraan 3-0. Tämä on ehkä se todennäköisin tulos. No, katsellaan miten käy ja toivotaan sarjan kannalta, että TPS ei tule sarjaan liian kylläisenä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Omissa papereissani IFK lähtee tähän sarjaan melko selvänä ennakkosuosikkina. Uskon, että 5 vs. 5 peli menee vahvasti IFK:n hallussa, joten jos TPS tämän sarjan itselleen kääntää se tapahtunee erikoistilanne pelaamisen kautta ja maalivahtipelin pitää toimia tietenkin. TPS:llä löytyy hyviä ylivoimapelaajia (samoin alivoimaspesialisteja mallia Jasu ja Wirtanen), joten IFK:n ei pidä jäähyillä liikaa. Nuo aloitukset muuten kääntynee melko vahvasti TPS:lle kun siellä on suorastaan erinomaisia aloittajia ja IFK:lla nuo eivät tarttuneet kovinkaan hyvin Kärpät-sarjassa.

Niin joo, mitään Karjalainen vs. Anttalainen on turha odotella, Karjalainen tuskin paljon pääsee edes pelaamaan ellei nyt sitten ala pelaajia tippumaan edestä.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Paineettomassa tilassa on hyvä pelata. Ei välttämättä edes vituta vaikka lähdettäisiin suoraan kolmessa matsissa lauluun, niin yli odotusten Tepsi on tällä kaudella pelannut.









Ja paskat, aina vituttaa hävitä Länsi-Viipurille. Tehkääs tästä kunnon sarja poja.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Hifki vie Tepsiä kuin pässiä narussa. Toki toivon, että näin ei käy, mutta realistisesti ajatellen TPSllä ei ole mitään palaa tässä sarjassa, ellei koko joukkue nosta tasoaan Pelicans-sarjasta huomattavasti.

Toivotaan, että tulee hyvä sarja.
 

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ai että! HIFK. Tuoreimmat muistot näiden kahden välisistä pudotuspelimittelöistä eivät ole niin kovin hyviä Palloseuran kannalta. 2018 pronssipeliä en laske mukaan, mutta 2017 keväällä pettymys oli valtaisa, kun huikean runkosarjan jälkeen saatiin oppitunti playoff-lätkästä. Tästä tulikin Palloseuralle myös trendi parin kauden ajaksi. Muistissa on myös vuoden 1999 finaalisarja, se oli pojat hienoa se ja juuri tuo kevät on parhaimpia pudotuspelimuistoja itselleni, sillä se on ensimmäinen mestaruus, jonka muistan elävästi.

Jokereiden Liigasta lähdön jälkeen on ollut vaikea sanoa yksittäistä joukkuetta, joka vastustajana sytyttää eniten, mutta kyllä HIFK on ainakin lähellä sitä. Kuhta ja Harkins ovat onneksi lyöneet hokkarit naulaan, ja Pärssisen nimikin löytyy TPS:n paidasta tätä nykyä, mutta kyllä siellä tulivoimaa piisaa. Äskettäin päättyneessä sarjassa riitti, että pimennettiin yksi pelaaja, mutta nyt vastassa on kolme NHL-tason sentteriä. Palloseuralla kärkihevoset olleet aivan yössä toistaiseksi, Juuso Pärssistä lukuunottamatta, mutta haalariosasto on hoitanut hommansa kunnialla. Odotan erittäin intensiivistä ja fyysistä ottelusarjaa, josta tunnetta ei tule puuttumaan. Toivotaan, että molemmat saavat parhaat rosterinsa käyttöön ja saamme nähdä laatuhokia. Palloseura voi olla tyytyväinen jo tähän astiseen suoritukseensa, mutta epäilen, että kopissa näin ei ajatella. Eiköhän tästä painella viidennessä pelissä finaaleihin, kun on vauhtiin päästy!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hifki vie Tepsiä kuin pässiä narussa. Toki toivon, että näin ei käy, mutta realistisesti ajatellen TPSllä ei ole mitään palaa tässä sarjassa, ellei koko joukkue nosta tasoaan Pelicans-sarjasta huomattavasti.

Toivotaan, että tulee hyvä sarja.

Aikamoisia koukkupolvia siellä on joukkue täynnä. Tuo Keränenkin ettei ollut Tamin Kärpissä jo divarinousun aikaan, miten se voi jaksaa enää kovatempoista mitään pleijarikiekkoa? Ymmärrän kyllä, että nuo heidän ei enää neuvolan punnitukseen menevät pakit lepuutellaan sitten jatkopeleille tai siis peliin. Eikös se pronssi ratkaista nykyään yhdellä ottelulla?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tässä on nyt iso riski, että Tepsin pojilla on pelikaanin nylkemisestä jo vattat täynnä hunajaa, jolloin sarja menee Hifkille suoraan 3-0. Tämä on ehkä se todennäköisin tulos. No, katsellaan miten käy ja toivotaan sarjan kannalta, että TPS ei tule sarjaan liian kylläisenä.

En jotenkin jaksa tähän uskoa. Päivän pari varmaan fiilistelevät (aiheestakin), mutta eiköhän siellä finaalin kiilto silmissä lähdetä sarjaan. Tosiaan runkosarjan 2. ja 3. vastakkain, ja yhteistä on se, ettei kumpikaan pelannut puolivälierissä lähimainkaan parasta lätkäänsä. Uskon että nyt molemmat parantaa ja oikeen reilusti tekemistään. Voi vähän tunteetkin kuumeta tossa menossa.

Mahtavaa että kohdataan poffeissa nyt. Harvoin on näin käynyt viime vuosikymmeninä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paineettomassa tilassa on hyvä pelata. Ei välttämättä edes vituta vaikka lähdettäisiin suoraan kolmessa matsissa lauluun, niin yli odotusten Tepsi on tällä kaudella pelannut.
Tavallaan ajattelen samoin, että enää on pelkkää voitettavaa, mutta kyllä se silti vituttaisi, jos tässä vaiheessa lähdettäisiin vain osallistumaan, kun välieriin on kerran päästy. En halua nähdä, että TPS olisi yhtä paha vastaantulija välierissä kuin esimerkiksi K-Espoo oli keväällä 1998, SaiPa keväällä 1999 tai Kärpät ja Ilves keväällä 2001, sillä tässä joukkueessa on kyllä potentiaalia lähteä ihan tosissaan Hifkiä haastamaan, vaikka finaalipaikkaan se tuskin riittääkään. No, tarkemmin ajateltuna uskon ja toivon, että Tepsin tämän kauden joukkueesta löytyy enemmän nälkää kuin noista mainitsemistani välieriin aikoinaan kylläisinä vain osallistumaan lähteneistä joukkueista. Ja se sopisi kyllä ihan tämän joukkueen kasvuprosessiin, että Hifkille lähdetään tosissaan laittamaan kampoihin. Alkukaudesta kesti noin kuukauden, että joukkueeseen ympäri maailmaa haalitut pelaajat sekä ensimmäisiä miesten pelejä pelaavat omat junnut oppivat pelaamaan yhteen liigatasolla voittavaa kiekkoa. Puolivälierissä tuli samalla tavalla šokkihoitoa ensimmäisessä matsissa, mutta joukkue otti opiksi ja oli jo seuraavassa pelissä valmis pelaamaan pudotuspelikiekkoa ja koko kauden tavaramerkkinä olleella sitkeydellä kaivoi lopulta jatkopaikan. Sarjassa tuli muutamia heikkoja hetkiä, joita jo henkinen väsymys varmasti aiheuttaa, kun pelataan viidessä päivässä neljää ottelua. Välierissä jatkuu taas sama pelitempo, joten ei voi realistisesti olettaa pelin pysyvän täysin paketissa koko ajan. Mutta niinä iltoina, kun pystytään kolme erää kamppailemaan parhaimmillaan, pitäisi vastustaja kyetä pitämään enintään kahdessa maalissa, jolloin on mahdollisuus voittaa.

Erikoistilannepelaaminen voi tosiaan myös olla Tepsin ase, mutta mitenkään sanottua se ei ole. Pelicansia vastaan etu oli Tepsillä, koska Pelicansin alivoima oli heikkoa, kun taas TPS on kova alivoimalla. Kuitenkin HIFK on myös kova alivoimalla, joten yv-maalien tekeminen tulee nyt olemaan huomattavasti vaikeampaa.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Pakko kyllä nauttia tästä kun TPS:n omat kasvatit on nostanut niin valtavasti tasoa tälle kaudelle. Parikymppiset omat kasvatit isossa roolissa ja nyt ollaan tämän legioonan kanssa jo välierissä! Huikeeta!

Silti, paljon pitää parantaa puolivälieristä jos finaalit kiinnostaa. Kareev ei ollut parhaimmillaan Pelicans sarjassa, tulosyksikön peli oli ajoittain tosi tukossa. Kakkosketjun oman pään pelaaminen oli hirveää.

Toisaalta, Wirtanen oli odotuksia parempi, Jasu oli varsinkin tänään jo ihan huikea. Uskon, että alemmat ketjut pystyvät pimentämään kenet vaan. Eli pienellä ruuvauksella; Nuoret Pärssinen ja Pajuniemi (miksei Nurmikin) nostaa napsun pari tasoa ja pari onnistumista pohjille, siitä se lähtee. Ishakov ja Kestner sitten erikoistilannepelaamisessa dimangia ja Kareev laittaa god-moden päälle, niin tällä joukkueella on potentiaalia mennä vaikka kuuhun asti.

HIFK saa melkoisen lepoedun. Näkynee sarjan pitkittyessä.

Uskotaan silti, että turkulainen muukalaislegioona tulee ja luistelee HIFK kumoon! Toivotaan hyvää ja tunnerikasta sarjaa!
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sen kyseisen taklauksen jälkeen tekisi nimenomaan Karjalainen itsestään pellen? OK.

Lahti-sarja osoitti että TPS:n on henkisesti horjutettavissa, aika epästabiilia toimintaa monelta nuoremmalta pelaajalta. Huomaa että pudotuspelit on uusi juttu monelle TPS:n pelaajalle. Vastassa nyt joukkue jossa aika mukavasti kevätkokemusta ja menestystä (Leskinen, Sallinen, Keränen, Varakas jne.). Tulee lyhyt sarja jos fokus karkailee IFK:ta vastaan yhtä pahasti kuin Pelicansia vastaan.

Kyllä aikapaljon saa uida pelkkiä affenia korvienvälissä, jos 2020-luvulla käy hakemassa jonkun pelaajan sen takia, että runkosarjassa taklannu pelikiellon arvosesti. Anttalainenhan on tuomionsa jo kärsinyt ja pelaa pääasiassa hyvää jääkiekkoa. Auvitun kohtalo on toki valitettava.

Mut jos sieltä 4:52 puolivälierissä pelannut Karjalainen tulee hakemaan Anttalaisen 5+20 pois, ni siitä hyvä antaa sitte 20ottelun pelikielto ja sulkea koko HIFK pois sarjasta. Eriasia on sitten kova ja puhdas taklaus, jolla otetaan luulot pois. Mutta siihen tuskin Karjalaista tarvitaan. Etenki ku kaveri ilmeisesti pleijareissa käyny sillontällöin kokeilemassa, että osaako vielä luistella. Toivotaa, että se Karjalainen pysyy siellä katsomossa ja ottelussa pelataan kovaa mutta puhtaasti ja peli ratkaistaan pelaamalla.

Toki samaan hengenvetoon toivon, ettei Pajuniemen ja Nurmen kuolevia joutsenia nähdä ja jäähyt annetaan teoista eikä näyttelystä. Toki TPS-Pelicans sarjassakin tämän aloitti,jo ekassa pelissä Björninen. Muttei se silti oikeuta muita tekemään samaa.

Toivottavasti tulee tasainen sarja.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tepsillä oli aika paljon paineita Pelicansia vastaan. TPS ei ole tottunut pelaamaan ennakkosuosikkina.

Nyt tilanne on eri. TPS pääsi jatkoon ja IFK tulee vastaan ennakkosuosikkina. TPS pääsee pelaamaan hyvin vapautuneesti.
 

Hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
TPS:n pahin ase on Pajuniemi. On niin ärsyttävä että voi olla IFK:n pelaajilla hankala pitää pää kylmänä. Noin tyhmää käytöstä harvoin näkee. Toinen minkä suhteen IFK:n tulee olla varovainen on TPS:n kaatuilut jos jatkavat samalla tavalla. Toivottavasti saa pelata kova ja filmaamiset ei enää mene läpi tänä keväänä.

Musta noi listaamasi kohdat 1 ja 2 ovat samasta puusta. Vitun ärsyttävä, miksi, koska kaatuilija.
 
J

Just-Ice-Hockey

Mut jos sieltä 4:52 puolivälierissä pelannut Karjalainen tulee hakemaan Anttalaisen 5+20 pois, ni siitä hyvä antaa sitte 20ottelun pelikielto ja sulkea koko HIFK pois sarjasta. Eriasia on sitten kova ja puhdas taklaus, jolla otetaan luulot pois.

Miksi ihmeessä pitäisi tulla 20 ottelun pelikielto ja IFK sulkea sarjasta?

Vaan ollos huoletta. Ei tule Karjalainen tempomaan Anttalaista tai ketään muutakaan tässä sarjassa. Miro tietää, että se olisi hänen pudotuspelien loppu. Ei Liigan vaan Pikkaraisen toimesta.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpä nyt paljon kirjoitetaan IFK:n 8.pakista. Karjalainen ei siis ollut edes 7.pakkina kuin yhdessä puolivälierässä, ja siinäkin pelasi alle 5 minuuttia. Karjalainen ei yksinkertaisesti ole hyvä jääkiekkoilija. Tempo kiristyy playoffeissa, ja Karjalaisella on vaikeuksia jo runkosarjassakin. Ehkä Karjalainen saa tässä sarjassa silti mahdollisuuden, kun ei Teräväinenkään ole häävi pakki.

TPS oli se IFK:n kannalta suotuisampi vastus välieriin. Tappara olisi ollut meille paljon veemäisempi vastus. Tappara on ollut se, joka on osannut hyydyttää IFK:n playoffeissa. Ehkä pystyy TPS:kin, mutta pidän tätä epätodennäköisempänä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Raipen TPS on kyllä mielenkiintoinen joukkue. Raikas ja nuorekas rosteri, jossa myös kokeneita palasia kuten Ville Lajunen ja Petteri Wirtanen. IFK on rosterin puolesta ennakkosuosikki tässä sarjassa, ja se antaa myös IFK:lle lähes kaikki paineet tässä sarjassa. TPS voi aika paineetta lähteä pelaamaan finaalipaikasta.

IFK pelasi koronatauon jälkeen heikkoa lätkää, myös nuo kaksi ensimmäistä puolivälierää Kärppiä vastaan oli puolivillaista tekemistä. Mutta 3. välierä Oulussa oli jo lähempänä Pikkaraisen-lätkän maksimia. IFK pelasi paremmalla temmolla, ja ajoitukset alkoi olla paineistuksen osalta kunnossa.

Tuo paineistuspeli sekä hyökkäysalueella että keskialueella on se Pikkaraisen IFK:n kulmakivi. IFK ei pelaa mitään modernia kiekkokontrollia, vaan kiekkoa roiskitaan omalta alueelta lähinnä eteenpäin, joten IFK:n pitää saada karvattua kiekkoa kahdella muulla osa-alueella. Ja jos IFK voittaa ne keskialueen ja hyökkäysalueen irtokiekot, niin IFK saa pitkiä hyökkäyksiä jota vastaan useimmat vastustajat on helisemässä.

Puolustus on IFK:n rosterin selkeä heikkous. Kesken kauden hankittu Auvitu on loppukauden sivussa, ja kärkipakki Kousa tippui myös Kärppä-sarjassa, hänen paluusta mulla ei ole tietoa. Lyytinen, Motin ja Bernhardt joutuu kolmestaan tahkoamaan isoimmat minuutit IFK:n alakerrassa. TPS:n kannattaisi ehdottomasti paineistaa IFK:n pakkeja syvältä. Ja IFK tulee varmasti paineistamaan TPS:n pakkeja ja kovaa. TPS:n pakit joutuu erittäin kovaan stressitestiin tässä sarjassa.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS:n kannattaisi ehdottomasti paineistaa IFK:n pakkeja syvältä. Ja IFK tulee varmasti paineistamaan TPS:n pakkeja ja kovaa. TPS:n pakit joutuu erittäin kovaan stressitestiin tässä sarjassa.
Älä oo huolissasi, TPS tulee aivan varmasti paineistamaan HIFK:n pakkeja. Siihen on Raipen peli koko kauden perustunut ja tulee varmasti perustumaan torstain ensimmäisestä päätykiekosta lähtien. Jos teiltä tippui vielä Kousakin (toivottavasti ei) pois niin Tepsin vikkelät junnut saa maitohappoa aikaan isoja minuutteja pelaavien pakkien reisissä.

Mitä tulee Karjalaiseen niin uskon tulevan kokoonpanoon jossain kohtaa sarjaa. Pajun oksettavat filmit menee ihon alle myös valmennuksella ja Pikkarainen asettaa Pajulle oikeasti kovan haasteen. Paju on siis isoin riski sille että sarjassa kiehahtaa, eikä todellakaan Pajun kovuuden vaan oksettavien filmien takia.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Ennakkoon: puolustus tepsille, molket tasan, hyökkäys hifk. Tepsillä on jasu joten
Tps jatkoon 3-2.
 

12961

Jäsen
Nähtyäni 3 peliä tuosta sarjasta voi todeta, aika karmean näköistä on TPS:n pelaaminen. Kuritonta kukkoilua nuorelta kaarilta, huomaa ettei pojat ole oikein näitä aikuisten pudotuspelejä pelanneet.

3-1 IFK:lle tämä sarja.

Tätähän se oli palloseuralla pelsua vastaan. Useammassa matsissa väkinäistä puristamista ja nuorisolta kuritonta kukkoilua. Useammassa pelissä 3-4 kentät pelasivat selvästi isompia minuutteja kuin 1-2.

Raipen porukalla on muutama päivä aikaa psyykata jengi ennakkosuosikin asemasta, pakkovoiton edestä paineettomaksi altavastaajaksi. Tällä voi olla iso vapauttava psykologinen vaikutus joka näkyy myös peli-ilmeessä positiivisesti. Jos kärkijunnujen fokus pysyy pelissä, tulee tästä tiukka sarja, muuten TPS antaa liikaa tasoitusta. Onko Mickey-Mouse Åsten muuten nykyään vain pistelinko vai voisko sillä olla joku ei-niin-pelillinen agenda?

Kestnerin ja Ishakovin olisi syytä herätä. Olivat täysin yössä varsinkin 5v5 -pelissä pelsua vastaan.

Muistellessani näkemiäni IFK:n pelejä tällä kaudella, sanoisin, että se sopii vastustajana tepsille pelsua paremmin. Tässä sarjassa molemmat liikkuvat oikein perkeleesti, paineistavat vastustajaa rajusti ja hyökkäyksessä on käsiä. Välillä koohotetaan liikaakin, jolloin myös ylivoimahyökkäyksiä syntyy. Kumpikaan tuskin heittää bussia omalle siniselle ja kilpparia maalinedustalle edes pelin lopun johtoasemassa.

Molemmissa päissä pitäisi pakeille tulla kiire. Alkais jo!
 
Viimeksi muokattu:

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
IFK sai vapaalipun finaaleihin, valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös