Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 välierät: LeKi (2.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana J_L_, 29.03.2019 klo 23.17.

 1. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä ihmettelen jos valmentajat eivät saaneet vähintään neljää sydänkohtausta pelin aikana. Veikkaanpa, että perjantaina ei ihan tällaista Hawaijia nähdä.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Höpö höpö, Härkönen sanoi eilen lehdistötilaisuudessa, että KeuPan oli tarkoituksena lähteä pelaamaan puolustuksen kautta. Jospa sitten huomenna löytyisi tehot hyökkäyspäässäkin ettei aivan puolustuksen varaan täytyisi laskea.

  Pelit voitetaan hyökkäämällä, mestaruudet puolustamalla, vai miten se meni? Onneksi huomenna riittää pelkkä yhden pelin voittaminen.
   
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Voihan se olla noinkin, mutta pelin lopputulokseen ja yleiseen kulkuun peilasin tämän oman tulkintani. Ei ollut ehkä se tavallisin välierä käsillä eilen.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tuollainen pieni kevennys, loppunumeroista voi tosiaan päätellä ettei se Härkösen suunnitelma tainnutkaan aivan täysin aukoton olla.
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Noniin. Jokohan tämä tänään ratkeaa vai tuleeko game 7? LeKin kokoonpanossa muutoksia Keupan näyttäisi suht samalle äkkiä katsastettuna. Mielenkiinnolla iltaa täällä odotellaan.
   
 6. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  KeuPan kokoonpano pysynyt samana maalivahteja lukuun ottamatta koko playoffien.
  Eiköhän tänään kairata voitto niin päästään lepäämään kolme päivää..
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Onnea Pihlikselle ja KeuPalle toisesta finaalipaikasta. Tänä vuonna keuruulaisnippu on ollut jopa semi sympattava playoffeissa. Ketterä - KeuPa kuulostaa ihan hyvältä parilta. Tsemppiä.
   
 8. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Taisi lopulta keskiviikon ottelu ratkaista todella tämän sarjan. Perjantaina KeuPa hoiti neljännen voiton suht tyylikkäästi eikä jatkoonmenijästä jäänyt epäselvyyttä. Ei LeKi helppo ollut ja teki omalla tekemisellään hienon sarjan. Joukkue täynnä pelaajia, jotka herättää tunteita ja ärsyttää. Mutta pakko on hattua nostaa konkareille muun muassa Sami Laaksolle ja Tommi Välimaalle. Hienoa, että kokeneempaakin osastoa näitä pelejä pelaa. Myös LeKille ja heidän faneilleen kiitos, siellä on ollut aina mukava käydä ja fanien sunnasta ovat huomioineet hienosti myös keuruulaisfaneja. Jos LeKin tarina loppuu tähän kauteen, niin tsemppiä sinne ja menestystä tulevaisuuteen.
   
 9. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Loppupeleissä ei jää sarjasta jossiteltavaa, parempi voitti. Keupa pelasi laajalla rintamalla, kun LeKillä peliajat kasaantui huomattavasti suppeammalle porukalle. Toki jätkiä putos pois melko lailla, mutta niinhän se kiekossa menee, niillä mennään ketä kunnossa on. Keupa iski kiekkoa verkkoon kovalla prosentilla ja kun Tervo pääsi takaisin tasolleen, niin homma oli sitä myöten selvä. Ylpeä toki hienoista kasvutarinoista LeKin osalta, todella moni nosti tasoaan kauden loppuun. Varmasti on useampi jätkä LeKin nipussa jotka joko ens kaudella tai myöhemmin pelaa Liigassa tai jossain kirkkaammissa valoissa. Sama toki Keupassakin. Hieno sarja, vauhtia riittävästi.

  Tsempit Keupalle finaaleihin, vaikka oma veikkaus onkin Ketterälle 4-1 ja Kumpulainen voittaa po-pistepörssin.

  Aika näyttää mitä ja missä sarjassa pelataan Lempäälässä tulevaisuudessa. Itse toivon näkeväni vielä näitä tulevaisuuden tähtiä kehittymässä, liigan kynnyksellä olevien jätkien kasvuja ja toki vanhojen sotaratsujen itsensä likoon laittamista ens kaudellakin. Tällä mallilla ei ens kaudella pelata, sen sanoi joku jo jossain lehtijutussakin. Joko rahaa jostain löytyy, tai sitten ei. Homma selvinnee kun kausi on lopullisesti löyty pakettiin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2019 klo 13.47