Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 välierät: LeKi (2.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana J_L_, 29.03.2019 klo 23.17.

 1. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Avataan tämäkin ketju.

  Tiistaina aloitetaan Lempäälässä ja eiköhän sieltä kairata avausvoitto sekäö viedä tämä sarja 4-0-voitoin.
   
 2. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Keskinäiset pelit runkosarjassa tällä kaudella: KeuPa voittanut varsinaisella peliajalla kaksi ja rankkareilla yhden, kun taas Leki voittanut kerran varsinaisella peliajalla. Aikalailla erilaiset lähtöasetelmat molemmilla joukkueilla tähän sarjaan lähdettäessä ja veikkaankin että Keupalla on sen verran kova draivi päällä että hoitavat sarjan 4-2 voitoin.
   
 3. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Huomenna alkaa vääntö finaaleista! KeuPa on löytänyt kuin ihmeen kaupalla huiman pelivireen kevään peleihin. Runkosarja oli enempi ja vähempi hakemista eikä peli lähtenyt kulkemaan missään vaiheessa. Nyt kulkee - neljän pelin voittoputki, sarjakärki lauluun... Onnistuuko LeKi haastamaan KeuPaa, jolla on hyvin muistissa mitä viime keväänä saavutettiin? Kestääkö LeKin bussin renkaat? Kuka sen bussin ylipäätään maksaa? Missä vaiheessa Välimaan kasetti pettää?

  Paljon on kysymyksiä ennen välieräavausta. Ensi viikolla ollaan viisaampia. Veikkaus: KeuPa 4-0 otteluvoitoin jatkoon.
   
  Ratchand ja J_L_ tykkäävät tästä.
 4. Ratchand Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa, Boston Bruins
  KeuPalla kokoonpanossa ainoa muutos että Viinikainen vaihtaa etunimeään, Joonas otettu seiskapakin paikalle.
  Eka peli tulee varmasti näyttämään tämän sarjan suunnan, usko on kova että KeuPa varastaa kotiedun jo tänään.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2019 klo 15.25
 5. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Ensimmäiset höyryt päästetty pois, Keuruulle ensimmäinen kiinnitys matkalla finaaleihin. Todella heikkotasoista peliä molemmilta joukkueilta. Ei ollut jalkoja, käsiä eikä päätä. Välimaalla alkoi kasetti pettää jo ensi-illassa, saas nähdä mitä tässä vielä nähdään. Maalivahdeista Tervo huomattavasti varmempi kuin virkaveli Rautiainen, jolla kiekot pomppivat eikä montaa huippukoppia nähty.

  1-0 KeuPalle, eteenpäin.
   
 6. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Roki sarjassa Rautiainen oli todella hyvä ja toki Rokin maalintekotaito huono ensimmäiset 3 peliä. Viimeiset pelit oli sitten huonompia ja varsinkin 8 maalin peli. Maalivahtipelissä etu on Keupalla.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  https://www.youtube.com/watch?v=uJUgHKK0IaU

  Siellä heittää KeuPa taas vettä myllyyn. Pakko mun on tähän bandwagoniin hypätä ainakin välierien ajaksi (eikä vähiten Pihlajamäen takia), finaalissahan se vielä voi uudestaan muuttua.
   
 8. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Tänään taas mennään ja vahvasti näyttää siltä, että illalla sarja on 3-0 KeuPalle. Ei ole LeKi löytänyt vielä avaimia voittoon ja vaikeaa tulee tänäänkin olemaan. KeuPa tulee taatusti parantamaan, sillä peli ei ole todellakaan vielä ollut sitä mitä Hermestä vastaan. Tähän lisättynä vielä LeKin muutamien pelaajien sipulin pettäminen, niin hienot karkelot tiedossa. Vanhusosastolta Välimaa näyttää LeKin poikasille mallia, miten hölmöillään ja otetaan hölmöjä jäähyjä. Käsittämätöntä, miten noin kokenut herra, joka voisi olla useimpien joukkuekavereidensa isä, hölmöilee illasta toiseen ja kusee oman joukkueen muroihin. KeuPallehan tämä sopii, kun voi naureskella kaverin hölmöilyille ja rankoa ylivoimalla voitot kotiin.
   
 9. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jahas. Täältäkin poistuu porukkaa U-18 leiritykseen, kun Lekistä Patrik Puistola lähtee Leijonapaitaan.
   
 10. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Nyt on LeKi saanut pari peliä pientä hyvänolontunnetta, niin eiköhän tänään taas palata normaaliin päiväjärjestykseen. Loppunumerot 0-4 Keuruulle ja "Välly" pääsee taas näyttämään centteriään KeuPa-faneille. Kokoonpanojen osalta näyttää myös siltä, että Laavainen, Väkiparta ja Tanus seurailee tämän illan katsomon puolella. Tanus jätti toki jo viime pelin kesken, ilmeisesti pientä osumaa tullut matkan varrella.
   
 11. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ja maaliviivan ylittää ensimmäisenä kiekon mitalla KeuPa HT Temppiä!
   
 12. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Herätys nyt hei Leki:n ja Keupan väki! Teillä on tiukka ja mielenkiintoinen sarja menossa ja täällä Pakki-Pakki on lähes yksin keskustellut. Tiedän, että teitä kannattajia täällä on niin olisi hienoa seurata kunnon debaattia teidänkin ketjussa. Sarja 2-2 ja tunteitakin on varmasti herännyt puhumattakaan erikoisista käänteistä pelien sisällä.
  Ps. Tämä ei ollut missään tapauksessa vittuilua.
  Saadaanko taas Ketterä-Keupa finaali vai kampeaako Leki mukaan loppuotteluihin?
   
  OCE ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 13. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Valmennus tehnyt odotetun liikkeen, Hölsä aloittavaksi maalivahdiksi. Tervolle meni edellisessä pelissä muutama helppo ja pudotteli muutenkin eteensä helppoja kiekkoja. LeKi iski maaleja juuri ripareista, Hölsä voisi olla lääke tähän. Toki miehen edellisestä pelistä on reilut kolme viikkoa, toivottavasti tarttuu.

  Saa nähdä miten KeuPa-sotureilla luistin tänään liikkuu. Vähän on näyttänyt siltä, että alkaisi jalka loppumaan ja LeKi ottanut kuskin paikan.

  Luotto omiin on kuitenkin kova. KeuPa ottaa kolmannen kiinnityksen tänään lukemin 2-4.
   
 14. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lekiltä näyttäisi olevan myös nippu avainmiehiä sivussa. Kyllä tässä sarjassa näyttää olevan kummallakin mahdollisuus viedä itsensä finaaliin. Ei kun kaasu auki vaan ja kiekkoa liikkeelle.
   
 15. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hienoa nähdä Hölsä maalilla, kunon täältä Etelä-Karjalasta. Katsellaampa sillä silmällä.....
   
 16. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Paljoltihan tuo tänään riippuu siitä, kestääkö kasetti. Edellisessä Lempäälän pelissä ei oikein kestänyt ja Keupa rankoo kyllä huolella tarjotuista ylivoimista. Tanus on rikki ja taitaa olla aika lähellä, että kausi on sitten siinä, Laavainen on kyllä kokoonpanossa, vaikkei Mestiksen sivuilla näykään. Edellinen peli oli tämän sarjan parasta peliä Lekiltä ja jos Keupa pystyy napsun parantamaan ja Leki pysyy tuolla tasolla, niin tänään on edessä hiton hieno matsi. Keupassa sitä ihmettelen, että miksei Kumpulainen mahdu ykkösylivoimaan? Omaan silmään hieno pelaaja. Oma veikkaus, Lekille 4-3. Tuomarit muuten vaihtuu kahdesta edellisestä Lempäälän pelistä ja tänään mennään kaksikolla Laakkonen-Brander.
   
 17. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo, kyllä Puppe Kumpulainen on ehdottomasti ykkösylivoiman mies myös minun mielestäni. Ainakin Brander on ollut Ketterän playoff peleissä nyt useaan otteeseen ja viheltänyt mielestäni ihan jees, myös Laakkonen on selviytynyt odottamaani paremmin täällä playoffeissa. On annettu pelsta jopa ihan playoff kiekkoa.
   
 18. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Mieluusti otan tuon tuomarivaihdoksen, jos nyt saataisiin jonkinlainen linja. Vuohtoniemi ei juuri omiin suosikkeihin kuulu, eikä tämä sillä, että olisi Lekille enemmän antanut jäähyjä. Jäähyjä tuli puolin ja toisin hiukan mistä sattuu ja jostain ei ollenkaan. Laakkonen oli ainakin viime kaudella hyvä, tällä kaudella miestä ei ole juuri Lempäälässä näkynyt. Onneksi tänään tulee taas reilusti Keupalaisia hallin, niin saadaan sinne meteliä. Lempäälä Ice Palace kun muuten on melkoinen hiljaisuuden tyyssija.

  Ei mene omaan kaaliin se, että porukkaa ei täällä pelit kiinnosta. Talous on mitä on, mutta jätkät pelaa elämänsä kevättä, pelit on lähes järjestään hyviä, mutta ei vaan kiinnosta. Mun mielestä noita Keupan Kumpulaista, Lekin Puistolaa, Vanhataloa, Tanusta, Haarasta jne on hieno kattella. Noi jätkät tulee pelaamaan jossain kirkkaammissa saleissa taatusti myöhemmin. Lahtinen on nostanut tasoa järkyttävän paljon, Vuotia ja muita unohtamatta. Paljon on tuosta Lekin taloudesta puhuttu ja kommentoitu, että riittääkö edes kauden loppuun. Oon sitä mieltä, että toi porukka lähtee jäljellä oleviin peleihin vaikka omilla autoillaan, henki on mielettömän hyvä.
   
 19. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  :D Villen fanclub alkaa olla maanlaajuinen…

  Ja noiden nuorien tulevaisuuden ammattilaisten vuoksi olisi erinomaisen tärkeätä, että yleisö kävisi heitä tsiigailemassa. (vaikka olisivat vastustajan riveissäkin)

  Nämä Puistolat, Simontaipaleet (Kasper), Mäntykivet jne jne...ovat sellaisia taitureita jo nyt tuolla aikamiesten seassa, että pahaa tekee välillä kun "papat" saavat kahvia niin isoja annoksia, että rinnuksille läikkyy..
  Noita jamppareita pääsee vielä seuraamaan niin pienillä summilla, että todellakin suosittelen!!
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2019 klo 16.04
  Sergei Fedorov, X-Stiff, OCE ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 20. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä aivan hyvällä tuomari parilla mennään. Ja nimen omaan en kyllä jättäisi yhtään peliä väliin jos ois mahdollista livenä paikan päällä nähdä noita nuoria kiekkotaitureita. On ne vaan niin hyviä.
   
 21. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Ainakin sattuu ja tapahtuu tässä pelissä. Leki antoi Keupalle sitä ylivoimaa, kaksi perättäistä 2+10 ja omissa soi. Tilanteita en itse nähnyt joten aiheesta tai aiheetta, mutta tuskin kannattaa edes antaa mahdollisuutta viheltää. Pelamo tuntuis olevan ainakin pelipäällä. Tulossa makee kolmas erä.
   
 22. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Tällä hetkellä näyttää siltä, että KeuPa-fanit pääsee näkemään pelin jälkeen Tommi Välimaan keskisormen.
   
 23. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Ei kahta sanaa, parempi voitti ja perjantaina jatkuu Keuruulla.
   
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tiukkaakin tiukempi playoff vääntö päättyy vieraiden 5-8 voittoon :D Hurja meininki kyllä Keupalla sen alun shokkihoidon jälkeen. Kuusela kyllä rehdisti myönsi pressissä, ettei saanut pidettyä joukkuetta näpissä 3-0 johtoaseman jälkeen. Eikun uutta matoa koukkuun ja Keuruulle. Edelleenkään ei näistä kahdesta meinaa parempaa saada selville. Hyvin suuria momentum vaihteluita ja kumpikin vie peliä vuorollaan. Kauheita mokia ja omassa päädyssä kumpikin vuorollaan vaikeuksissa. Keupan erikoistilanteet ehkä olivat se avain tänään. Tuomareilta mielestäni muutama helppo vihellys, mutta muuten ok. Tämä olikin sitten aivan erilailla viihdyttävää peliä, kuin Ketterä-Tuto.
   
 25. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Ei se kolmas erä sitten kovin makee pelillisesti ollutkaan. Keupa painoi kovalla prosentilla paikoista sisään ja jos 8 menee omiin, niin harvemmin voittaa. Kuuselan kanssa samoilla linjoilla, että tuon alun 3-0 ja 4-2 jälkeen kun aletaan odottelemaan loppuvihellystä ja pelaamaan hyvä olo puserossa, niin kaverihan siitä rankaisee. Keuruulla on vielä saumat ja tuo edellinen voitto siellä oli tärkeä Lekille, kun tuli todistettua, että sielläkin voi voittaa. Toivottavasti nähdään seiskapeli.

  Hiukan linjaton peli tuomareiden osalta ja jäähyt suhteellisen tasan. Jos lauantaina vielä Lempäälässä pelataan, niin Vuohtoniemi on taas kehissä ja linjattomuus jatkuu.

  Kumpulaisen pelistä tykkään edelleen.