Playoffs 2019 – Kaskisen johdolla torille vai terassille?

  • 41 976
  • 248

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän vituttaa, kun ihmiset ilmeisesti olettaa täälläkin että tämä oli jotenkin Tepsistä kiinni. Wirtanen halusi ulkomaille ja sillä selvä, TPS oli vaan paikka mistä hakea ponnahduslautaa ja päästä pelivauhtiin. Tästähän on ihan haastattelutkin olemassa missä Antsa suoraan sanoo että Wirtanen ei Tepsiin halunnut jäädä ja piste.

Paljon voi Antsalle kritiikkiä antaa mutta jotan rajaa sitten taas.

Kuitenkin Wirtasen tullessa Tepsiin sanoi itse, että kiva asettua reissuvuosien jälkeen? Asia ei varmasti ole pelkästään Niittymäen vika tai pelkästään siitä kiinni, että Wirtanen ehdottomasti halusi takaisin ulkomaille, vaan jotain siltä väliltä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Voi vittu ja case-Wirtanen jo jyllää täällä kuin paskatauti joukkueen sisällä, käsitelläänkö vielä case-Vahalahti ja Lehkonenkin vielä?

Lippu ostettu jo aikaisemmin perjantaiksi hölmön optimistisena. Noh, voi ainakin todistaa vikan pelin ja osoittaa kiitokset joukkueelle, siis niille sieltä ketä sen ansaitsee. Ihan kaikki ei nyt luokkaa läpäissyt.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kaskinen sivuun perjantaina ja antaa jätkille vapaat kädet pelata miten tykkäävät, ei ainakaan huonommaksi enää voisi mennä mitä tänään nähtiin.

Hmmm... Ehkä Monnin on tosiaan aika tehdä Mark Messierit. TPS:n someryhmä tarkkana kun iltafingerimäistä skuuppia pukkaa!
 
Viimeksi muokattu:

Hyzzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Onneksi tässä on yksi välipäivä, niin ehditään niellä tämän iltainen karvas tappio. Perjantaina olisi syytä jättää ne kuuluisat peräsuolen palaset jäälle ja pyyhkiä HPK:lla jäätä. Vaikkakaan tämän iltainen tappio ei lipunmyyntiä hirveästi avita, niin toivon ja uskon, että perjantaina saadaan väkeä hallille. Perjantaina voitto, lauantaina tuoreita jalkoja perunakaupunkiin mukaan ja PAM, sarja on tasan. Sen jälkeen maanantain pelin voittaa kummalla hermo kestää. Näin asia on nähtävä, loppuun asti omien tukena!
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sepä siinä hilpeintä onkin. Ei kerho millään tavalla häikäise. Larmikin pompottelee, mutta eihän meidän äijät pääse vetosektoreille edes miestä testaamaan. Hauki on tulikuuma maalissa. Miehen ohittamiseen tarvittiin tänään kaksi onnenpomppua, jotka kieltämättä ovat nimenomaan sitä pleijarimaailmaa.

Tässä ollaan nimenomaan lähdetty koittamaan. Puhutaan toista ja tehdään toista. Jälkiviisaana on helppo huudella, mutta kyllä Wirtanen piti kiinnittää. Pakisto on surkea Piskulan loukkaantumisen myötä, mutta tällä rintamalla oli myös paljon huonoa tuuria(Jaakolan pikavisiitti ja Piskulan loukki). Eht-Lukka ollut ihan lapanen. Ei paska, mutta odotuksiin nähden niin väritön.

Tästä huolimatta perjantaina seurataan jälleen matsia. Tällä palstalla vallitsee isolta osin negatiivisuus(minä mukaanlukien). Kuitenkin se, että jaksamme katsoa tätä taapertamista kertoo siitä, miten tärkeä seura tämä meille on! Toivottavasti seurajohtokin tajuaa tämän.

On tämä urheilufanius kyllä ihmeellinen asia, kun aina välillä meinaa iskeä uskonpuute ja fiilis on sama, kuin näinä Tepsin synkkinä vuosina jokunen vuosi takaperin. Tuntuu, että ei tästä mitään tule. Nytkin on viime päivinä huomannut välillä miettivänsä, että miksi minä oikein kannatan Tepsiä. Kai se Tepsin fanittaminen on iskostunut niin syvälle mieleen, että hetken päästä taas ajattelee, että kyllä se tästä lähtee kohta kulkemaan ja kyllä sitä menestystä tulee, kun ollaan kärsivällisiä. Ensi vuonna meillä on uudet pelaajat, uusi valmennus, ehkä enemmän rahaa käytettävissä, voidaan taas aloittaa uusi kausi puhtaalta pöydältä jne. Ei tämä Tepsin kannattaminen helppoa ole, mutta kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Toivottavasti vain myös Tepsin johto tajuaisi sen, kuinka paljon Tepsi merkitsee minulle ja kaikille muille kannattajille. Tämän jälkeen joukkueeseen, valmennukseen, fysiikkavalmennukseen ja kaikkeen organisaation sisällä panostettaisiin täysillä ja tehtäisiin kaikki menestyksen eteen, mitä vaan voi tehdä. Unohdetaan saunakaveri systeemit ja Turun taudit. Toisaalta kyllä Tepsi herättää ihmisissä tunteita ja välittämistä, koska täälläkin näin paljon aiheesta keskustellaan. Jos ihmisiä ei kiinnostaisi, niin ei varmaan kukaan kirjoittaisi. Vajaan kuuden kuukauden päästä alkaa uusi kausi.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Katsoin ottelun jälkeisen valmentajahaastattelun, ja Kaskista käy nyt jopa vähän sääliksi, kaikella hyvällä.

Hyvä ja hieno sarja on joka tapauksessa ollut tähän mennessä, ja lopputulos on edelleen täysin auki.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katsoin ottelun jälkeisen valmentajahaastattelun, ja Kaskista käy nyt jopa vähän sääliksi, kaikella hyvällä.

Kyllä myötähäpeä on ihan järkyttävä kun tuota katsoo. Kaveria vituttaa, mutta silti tuo käyttäytyminen on ihan käsittämätöntä. Kermana kakun päällä kysymykseen "Meinaatteko analysoida tätä peliä jotenkin?" - Tää oli 2-1, ei tätä sen enempää tarvitse analysoida.

Mihin tässä olisikaan päästy valmentajalla joka ymmärtää pelin päälle, ittu.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vittu, että vituttaa tuo perunoiden voittomaali. Kiekko oli jo miinuskulmassa, mutta sieltä se vain kimpoili EJ:n välistä ja Hauken kautta maaliin. Todella huonoa tuuria, vähänkin jos pidemmälle olisi kiekko ehtinyt valua, niin eipä tuosta maalia olisi tullut. Pieniin marginaaleihin nämä ratkeavat, saatanalliseen pieniin.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Toivon todella, että olen väärässä Kaskisen suhteen ja TPS menee päätyyn asti. Mutta menihän taas minun ja monen muunkin palstailijat huolet jo vaikka tammikuun alussa olankohautuksella, "Kyllä se paranee". Vituttaa aina olla oikeassa Tepsin suhteen ja vielä niin, että negailu osuu aivan oikeaan. Olin sitä mieltä jo vuosi sitten, ettei Suorannastakaan varmaan ole mitään hyötyä keväällä, kun sellainen uhkakuva leijui ilmassa. Totta vitussa tämäkin taas realisoitui. Sama pätee Filppulaan.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Jos huomenna vihdoin näkisi seuraavanlaisia asioita.

Irtokiekkotilanne TPS päädyssä ja pakki ehtii siihen ensimmäisenä. Sen sijaan, että otetaan kiekko haltuun ja se menetetään, lyödään kiekko ränniin. Jompaan kumpaan suuntaan. Laiturit ovat tietoisia tästä ja menevät laitaansa valmiiksi lähes kiinni. Tämän jälkeen laiturit pelaavat sen kiekon keskialueelle tai sentterille keskustaan. Muussa tapauksessa sentteri kirmaa keskialueella olevan kiekon perään. Jos kiekko jää laiturille, koska paine, sentteri on lähellä apuna ja tilanteessa on ylivoima. Tähän mennessä Tepsin pakeilla ei ole ollut oikein käsitystä mitä tehdä, on yritetty syöttelemällä purkaa. Ei toimi. Muutaman kerran johtanut todella pitkään oman alueen paineeseen.

Toinen juttu, joka voisi jo 5 pelissä muuttua. Tepsillä on kiekko kontrollissa ja tulee pakki - pakki syöttö. Kiekon saanut palki ei nosta heti ylös vaan liikkuu ensin keskustaan. Hyökkääjät eivät juokse karkuun HPK:n trapin keskelle. Hyökkääjät liikkuvat ensimmäisen HPK linjan yli niin, etteivät joudu syöttövarjoon, vaan ovat pelattavissa. Jos pakilta ei kiekko irtoa lavasta, alkaa tarjonta viistolla poikittaisliikkeellä sentteri ja painoton puoli, pysyen pois syöttövarjosta. Painollinen puoli voi pitää kaistansa, eikä haittaa vaikka pysähtyykin sinisen kulmaan. Pitää tarjonnan. Kiekko hyökkääjälle, joko haltuun tai ohjauksella päätyyn ja hyökkääjistä ainakin kaksi on liikkeessä kohti HPK:n päätyä. Eli, pakki ei nosta kiekolla liian aikaisin, eikä varsinkaan laidan kautta, jossa ei ole kuin yksi syöttösuunta, alaspäin.

Voi tuntua turhalta, mutta näillä on valtava vaikutus siihen, kuinka peli virtaa ja kenen kannalta suotuisasti. Nyt HPK vain nautiskelee, kun Tepsin pakit joutuvat kerta toisensa jälkeen tekemättömään paikkaan kiekolla. Toinen puoli tässä on se, että kun hyökkääjät karkaavat seisomaan vastustajan siniselle, heidän puolustusvalmiutensa on nolla. Se missä ja miten kiekkoa hallitaan, vaikuttaa myös menetyksen jälkeiseen tilanteeseen ja vastahyökkäyksen vaarallisuuteen. Onko viisikko hyökätessä valmis heti puolustamaan ja prässäämään tarvittaessa? Missä on turvallista menettää kiekko jne.

Av:lla joku voittaisi aloituksen, ettei HPK pääse heti pyörittämään. Ja paremmat purkukiekot kuin eilen.

Oi jos...
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Jos huomenna vihdoin näkisi seuraavanlaisia asioita.

Irtokiekkotilanne TPS päädyssä ja pakki ehtii siihen ensimmäisenä. Sen sijaan, että otetaan kiekko haltuun ja se menetetään, lyödään kiekko ränniin.

Tätä on tullut manailtua. HPK:n ehdoton vahvuus sarjassa on meidän hitaiden ja puolinopeiden lähtöjen tukahduttaminen sekä päätypeli rännittämällä. HPK tukahduttaa meidät meidän omaan pullaamme sekä pelin rakentamisessa että oman pään puolustamisessa. Henki kulkisi paljon paremmin, jos kiekko olisi enemmän meidän vahvuusalueella. Omaa päätä saisi kunnioittaa enemmän, tunnistaa riskit paremmin ja painopistettä siirtää nopeammin keskialueelle. Jos on aikaa, niin syöttelemällä ulostulo on fine. Nyt sitä vängätään väkisin.

En usko, että hyökkäyksen rakenne menee tästä enää yhtään huonommaksi vaikka annettaisiin sattumalle hieman enemmän tilaa. Voisin jopa veikata, että kaverin alueelle päästää keskimäärin tasaväkisemmin miesvahvuuksin.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänäänhän oli jalkaa ihan eri tavalla ja seuralta kirkkaasti sarjan paras peli. Saatiin jopa painetta ja maalintekopaikkoja. Vituttaa tosin kahta kauheammin kun ei riittänyt.

Ootko sä nähnyt vaan yhden pelin tästä sarjasta? Kirkkaasti sarjan paras peli my ass. Hirveetä kurapaskaa jossa roikuttiin HPKn saamattomuudella mukana kuin ihmeen kaupalla. Laske nyt vaikka HPKn avopaikat ekassa erässä. Ihan mikä tahansa muu jääkiekkojoukkue ois naulannut tuon jo siinä kohtaa.

Vaikka pelin taso on samaa kuin elokuun CHL:ssa, antaa kotietu edelleen pienen tsäänssin tässäkin sarjassa, sillä ei HPK:kaan totuuden nimissä kovin erikoinen jengi ole. Perjantaina huilanneet ukot kehiin ja kotona klaarataan homma voiton päähän.

Tiukkoja pelejä Hämeenlinnan väännöt ovat olleet, joten jos lauantaina saataisiin peli alusta asti käytiin niin ei voitto mikään mahdottomuus. Maanantaina sitten häkki täyteen ja väkisin jatkoon.

----

Harmittaisi kuitenkin tippua ilman kunnon taistelua HPK:n tasoiselle joukkueelle.

HPK on ihan paska? Vie kuitenkin valmennuksellisesti ja pelillisesti miljoona-Tepsiä 100-0. Hiukan respectiä vastustajallekin. Pennanen ottaa tuosta materiaalista kaiken irti. Ihan samaa ei voi sanoa meidän sakista.

Huilanneet ukot? Valmennus peluuttaa ykköstä reilut kaksyt minuuttia, alivoimia myöden. Nämä rotaatioukot pelaa alta kymmentä minuuttia. Eipä siinä ykkönen paljoa huilaa kun kahteen viime peliin pelanneet lähes kokonaisen matsin minuutit.

Häkki täyteen? Aivan varmasti näillä esityksillä. Jos viis-kuustonnia on niin hyvä.


Katsoin ottelun jälkeisen valmentajahaastattelun, ja Kaskista käy nyt jopa vähän sääliksi, kaikella hyvällä.

Hyvä ja hieno sarja on joka tapauksessa ollut tähän mennessä, ja lopputulos on edelleen täysin auki.

Voi helvetti että on nolo haastattelu. No, vitutus on onneksi kova. Menee sentään tunteisiin, kuten on syytäkin. Mutta meneekö oikeasta syystä? Hiukan ikävällä tavalla valahtaa ylimielisyyden puolelle tuossa. Toisaalta vittuako näistä, jos voittoja tulisi.

Hyvä ja hieno sarja on varmasti helvetin mustaa huumoria? Hyvää ei ole kuin HPK:n esitys. Tepsi on ollut hävettävän huono lukuunottamatta muutamia väläyksiä. Ylivoimaisesti paskin playoff-sarja Kaskisen aikana ja se on jo paljon sanottu se.

Pieniin marginaaleihin nämä ratkeavat, saatanalliseen pieniin.

Jos on selkeästi huonompi joukkue koko ottelun ajan, niin onko se pieni marginaali? Mun mielestä oli suoranainen ihme että roikuttiin noinkin kauan mukana. HPK oli käsittämättömän huono tekemään maalia vaikka paikkoja oli kymmenittäin. Joka kerta vetivät/ohjasivat Hauken syliin avopaikasta.

Tepsillä taas oli niin vähän paikkoja että yli kahta maalia ei olisi saatu edes vahingossa.

----

Jos suhteuttaa tilanteeseen (playoff sarja ja ratkaisun paikka) niin ei yhtään huonommin olisi enää voinut suorittaa. Saatanan munaton sakki valmentajista pelaajiin. Kauanko tuon valmennuksen pitää opetella porukan peluuttamista ja varsinkin sitä että saa joukkueen latingiin heti alusta alkaen? Mahdoton uskoa että HPK tätä enää mokaisi. Yhtä mahdoton uskoa että Tepsin peli jotenkin muuttuisi eli ts. HPKlla on kolme peliä aikaa hyödyntää lukemattomat avopaikat ja TPS helvetillinen töhöily ympäri kenttää.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos on selkeästi huonompi joukkue koko ottelun ajan, niin onko se pieni marginaali? M.

Siinä mielessä pieni, että tuollainen pomppu jos olisi sen sentin pari liukunut kauemmaksi maalin lähettyviltä poispäin tolpasta, olisi jäänyt maali tulematta. Yhtä kaikki, eiköhän kerho löisi jatkoilla naulannut homman kuitenkin. Sillassa ollaan ja sillä hyvä, ei urheilussa väärät joukkueet voita.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siinä mielessä pieni, että tuollainen pomppu jos olisi sen sentin pari liukunut kauemmaksi maalin lähettyviltä poispäin tolpasta, olisi jäänyt maali tulematta. Yhtä kaikki, eiköhän kerho löisi jatkoilla naulannut homman kuitenkin. Sillassa ollaan ja sillä hyvä, ei urheilussa väärät joukkueet voita.

Nii, jostain ne olisi sen tehnyt jossei siitä. Ei se ole pieni marginaali. Pieni on se jos peli on oikeasti tasaväkinen ja molemmilla on yhtä lailla paikkoja.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HPK on ihan paska? Vie kuitenkin valmennuksellisesti ja pelillisesti miljoona-Tepsiä 100-0. Hiukan respectiä vastustajallekin. Pennanen ottaa tuosta materiaalista kaiken irti. Ihan samaa ei voi sanoa meidän sakista.

Eli vedit sitten kunnolla mutkat suoriksi ”Ei Kerho kovin erikoinen ole” = ihan paska, selvä juttu. Ehkä kuitenkin tarkoitin, että materiaaliltaan vastassa ei ole mikään Kärpät vaan niin ikään myös maalinteon kanssa tuskaileva HPK, joten ei nyt vielä kannata kirvestä kaivoon heittää. Pennanen vie Kaskista 100-0, se on toki selvää.

Levänneillä äijillä tarkoitin toki Palmua, Filppulaa ja Korpikoskea. En tiedä onko kukaan näistä pelikunnossa, mutta ainakin Palmun kohdalla uskon kyseessä olleen rotaatiokierrätys. Se on Tepsin etu joka tapauksessa, että äijiä löytyy määrällisesti edes, vaikkeivat toki parhaassa iskussa läheskään olekaan. Pelejä on kuitenkin melkein joka päivä.

Ja jos maanantaina pelataan niin 10 000 on lähellä. Tiedän kyllä ettei se kovin lähellä ole, mutta koko viestin pointti olikin positiivisuuden haku tähän erittäin hankalaan jamaan.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaskisen ketjulotto taas pyörähtänyt. Näillä tänään:

Kakko-Palve-Budish
Filppula-Bjorkstrand-Nieminen
Palmu-Karvonen-Nurmi
Korpikoski-Virtanen-Pajuniemi

Heikkinen-Lukka
Ekeståhl-Jonsson-Eronen
Forsström-Salonen
Kaskinen

Haukeland, Tirronen
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kaskisen ketjulotto taas pyörähtänyt. Näillä tänään:

Kakko-Palve-Budish
Filppula-Bjorkstrand-Nieminen
Palmu-Karvonen-Nurmi
Korpikoski-Virtanen-Pajuniemi

Heikkinen-Lukka
Ekeståhl-Jonsson-Eronen
Forsström-Salonen
Kaskinen

Haukeland, Tirronen

Näytää oikeastaan ihan hyvältä. Toki kaikkien pitää laittaa se 100% tiskiin ja onnistua roolissaan sooloilematta.
Salonenkin mukana, vaikka olin melko varma, että lusii pari ottelua pelikieltoa.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Näytää oikeastaan ihan hyvältä. Toki kaikkien pitää laittaa se 100% tiskiin ja onnistua roolissaan sooloilematta.
Salonenkin mukana, vaikka olin melko varma, että lusii pari ottelua pelikieltoa.

Tepsin nimilista on niin hyvä, että näyttää aika hyvältä vaikka ne pyörittäis mihin järjestykseen. Ongelma tulee siitä, että omalla tasollaan pelaavat mahtuu helposti yhden käden sormiin.

Edit. Voi se myös olla pelitavallinen ongelma, mutta shittiä joka tapauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös