Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: Kärpät (1.) – HIFK (5.)

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Liikkuva Maski, 29.03.2018 klo 21.54.

 1. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Stadi vastaan lande. Etelä vastaan pohjoinen.

  Olen erittäin iloinen tästä välieräparista. Kärpät tuo IFK:lle hyvää vaihtelua viime vuosiin verrattuna. Joko mennään?

  (Asia)keskustelua alla.
   
 2. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Jotenkin tarttis saada kärppien tapettua tuo HIFKn hurmostila. Tuskin tästä mitään ylikävelyä tulee kummallekaan.
   
 3. Bob Rambo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, AC Oulu
  Pelottava, jännittävä ja samalla paras mahdollinen vastus. Ennalta ainekset legendaariseen sarjaan. Runkosarjan lopun pelit varmasti kaikilla muistissa, ai että. Alkais jo!
   
 4. sinikettu Jäsen

  Lainaus:
  Mikä vitun hurmostila? Oikeesti tuo on heikkojen joukkueiden keksimä juttu sille, että voidaan kuvitella suosikkijoukkueella olevan enemmän tsäännssejä vahvempaa joukkuetta vastaan kuin oikeasti onkaan. Hurmosjoukkueet ovat tänäkin vuonna yksi toisensa jälkeen kaatuneet.

  "Hurmos"-Hifk kelpaa hyvin vastustajaksi. 4-2 tai 4-3 päättyy tämä sarja Kärpille ja hurmosjoukkue pääsee uljaasti pelaamaan pronssista.
   
 5. sinnepäinsä Jäsen

  Ai tänne saatiinkin jo ketju pystyyn. Kopioin siis tuon äskeisen fiilistelyni tuolta Kärppien osiosta paremmin soveltuvaan ketjuun.

  Nyt on sitten kaikilla lupa oikeasti nauttia tästä sarjasta. Tulee muuten herättämään isoja tunteita ainakin tämän ruudun takana. Ennakkoasetelmatkin on mainiot, kun runkosarjassa kohtasimme niin monesti, joista IFK pystyi tasaisesti peli peliltä haastamaan Kärppiä paremmin, lopulta ottaen tuon b2b-voittonsa. Löytyy Kärppien ryöstämää talviklassikkoa ja Tyrväisen suurta kohua aiheuttanutta poikittaista mailaa. Löytyy Ikosen Jassea ja Kristian Vesalaista, joilla varmasti on näyttöhaluja entistä seuraansa vastaan. Löytyy viime kauden ruotsalaissentteriseuratoverit, joidenka paremmuutta mitataan nyt todenteolla. Löytyy kaksi nuorta ja IMO Liigan parasta maalivahtia, Lankinen vastaan Vehviläinen. Löytyy juuri ensimmäisen pudotuspelisarjavoittonsa ottanutta Seliniä, jonka punakonekätyri Pikkarainen tullee taas käymään kuumana keskustelukerhoista.

  Ai jumalauta mä nautin jo nyt. Tästä tulee niin kuumaa. Pohjoinen vastaan etelä. Alkais jo!
   
 6. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Samoin, erittäin iloinen olen tästä otteluparista. HIFK on suuri ja mielenkiintoinen. Myös pikkaisen sytykettä on runkosarjan aikana näiden joukkueiden alle aseteltu: ulkoilmapeli, Åstenin ruma polvitaklaus ikikärppä Niemelään, Tyrväisen poikittainen superlupaus Vesalaisen takareiteen/polvitaipeeseen sekä näistä seuranneet pelikiellot ja Niemelän loukkaantuminen. Monenlaista mielenkiintoista on tapahtunut, joten joukkueet syttyvät varmasti. Saa nähdä, kuinka korkealle liekit roihahtavatkaan.

  Hyvät vastakkainasettelut olit valinnut myös. Ei puuttunut kuin Daavid vs. Goljat. Onneksi se ei ole tässä parissa mahdollista. Mielummin katsonkin kahta Goljatia.
   
 7. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Onko Kärpillä edes mitään mahdollisuutta? Paras pakki sivussa (?) ja keskinkertainen poff-sarja takana. Pari pudotuspeleissä yleensä sulavaa veskaa ja muutama kuumakalle. Jotenkin tuntuu siltä, että tää on IFK:n sarja.
   
 8. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Kumpi vaan vie, niin toivottavasti menee mestaruuteen asti!
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Kappas. Jo ketjun neljäs viesti osoitti sen, mihin suuntaan ketju taipuu väistämättä ja väkisin. Ikävä tulee asiallisia keskusteluja keskisuomalaisten kanssa.
  Taidan jättää suosiolla ketjun omaan arvoonsa heti alkuunsa.
   
 10. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Varmasti tunteikas sarja tulossa. Ässiä vastaan käyty sarja oli näin jatkoaika.comin suurkuluttajana ehkä raskain sarja koko 2000-luvulla, joten hienoa päästä seuraamaan sarjaa toista suurseuraa vastaan. Nuo pikkujoukkueiden kannattajat kun ei älyä näistä oikeista Playoff-peleistä yhtikäs mitään, niin menee helposti itkuksi.. :)

  Lopputulosta aivan turha lähteä veikkaamaan, antaa pelien näyttää!
   
 11. Mensonge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tämä pari kelpaa. Pääsee matseihin kätevästi. Pitkästä aikaa nämä joukkueet kunnon pleijarisarjassa vastakkain. Runkosarjassa jo oli hyviä vääntöä. Kärppien on nostettava tasoa, jos mielii voittoja napsia. Kotiedulla matkaan. Pidetään keskustelu vastustajaa kunnioittavana. Provoamisen ja uhoa tietenkin. Mutta kaveria kunnioittaen. Parempi voittakoon. Eli Kärpät!
   
 12. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hifkissä ja Hesassa on Kärppien kannalta hyvää matkustamisen helppous. Kova materiaali tulee Kärppiä vastaan, mutta mutta, onhan niitä pelimiehiä Kärpilläkin. :) Hyvää, tai suorastaan loistavaa on, että Kärpät-Hifki sarja alkaa vasta tiistaina. Saadaan viettää jääkiekoton pääsiäinen tässä välissä. Myös joukkueet saavat levätä hyvin ennen sitä, ja ehkä parannella pikku vaivoja. Sitä myöten hyvät enteet ovat hyvälle sarjalle.
   
 13. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Ottakaa nyt huomioon, että me ollaan just väännetty melkein tuhat viestiä porilaisten kanssa!! Huh!

  Ei sitä nyt nappia painamalla vaihdeta moodia :)
   
 14. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Case-Tyrväisen pahimmat Kärppä-mouhoojat ilmoittautukaas nyt rehdisti tähän ketjuun, niin saan laitettua jo valmiiksi ignorelistalle. :)

  Noei, viihdyttävää sarjaa odotan - IFK:lle jäi käteen totaalinen henkinen yliote Kärpistä runkosarjan lopun ns. minipoffeista, joiden seurauksena Kärpät olivat vähän joka rintamalla aivan sekaisin.

  IFK:lle 4-2.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2018 klo 22.23
 15. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tämä on hyvä pointti. Finaalisarjaa ajatellen tämä on aivan optimaalinen tilanne. Matkarasitus on nyt minimissään. Tosin ensin pitää kaataa HIFK ja kaadetaanhan se. Miika Koiviston ollessa täydessä kunnossa ennakoin Kärppien vievän sarjan voitoin 4-1. Jos Koivisto ei pelaa, Kärpät vie voitoin 4-3. Toki uudet loukkaantumiset voivat muuttaa tilannetta.

  Rehti kamppailu niin kaukalossa kuin tällä palstalla on toiveissa. Tulta munille!
   
 16. sinikettu Jäsen

  Lainaus:
  Ja sitä ennen ne neljä tappiota olivat vaan kehnoa tuuria.

  Ensi viikolla Kärpät iskee tulta munille. Hifkin pelaajat jäävät makaamaan jään pinnalle mahalleen, Atu Selin. Hih hih.

  Liigan miljoonamiehien mittelö. Kummalla on enemmän rahaa ostaa tuomarit? Kärpillä kotietu on edelleen kova etu. Hifk ottaa maksimissaan yhden voiton Raksilasta, ja senkin mahdollisesti vain pakon edessä sarjan ollessa 2-0 tai 3-1.

  Kärppien kohdalla avainkysymys on avainpelaajien kestäminen ja Koiviston terveys. Toivottavasti kaikki saadaan vähänkään peliin kykenevät saadaan kuntoon ja Kärpät pääsee parhaimmillaan sarjaan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2018 klo 22.31
 17. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Kärpät ja HIFK kohtaavat siis välierissä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2004 jolloin Kari Heikkilän valmentama Kärpät marssi Hannu Aravirran luotsaaman HIFK:n kustannuksella finaaleihin otteluvoitoin 3-2 ja hoiti samana keväänä myös kannun pohjoiseen ensimmäistä kertaa 23 vuoteen. Mielenkiintoista siinä sarjassahan oli se että HIFK:lla oli jo ottelupallo kotonaan neljännessä välierässä ja se johtikin ottelua 2-0 mutta Kärpät kampesi tasoihin ja jatkoerässä nykyään HIFK:ssa pelaava Juha-Pekka Haataja pelasti Kärpät viidenteen otteluun Ouluun jossa Brett Lievers räjäytti Raksilan ensimmäisessä jatkoerässä ja vei Kärpät finaaliin toisena keväänä peräkkäin.
   
 18. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Onhan tää hienoa. Edellisen kerran välierissä vastakkain keväällä 2004, ja se onkin ainakin meidän kärppäläisten mielissä todellinen klassikkosarja. Sarja näytti jo vääjäämättömästi menevän Helsinkiin mutta kääntyi meille 3-2 (koska Aravirta) ja kaikki voitetut ottelut voitettiin jatkoajalla 3-2 -lukemin. Ratkaisijoina Tenkrat, Lievers ja eräs J-P "Junnu" Haataja (linkki vie kyseiseen maaliin). Muutenhan ei olekaan pleijareissa 2000-luvulla kohdattu lukuunottamatta viime kevään säälisarjaa, jossa keskeisessä roolissa oli Jasse Ikonen joka puolestaan nyt on meidän miehiä. Josko viimein nyt osoittautuisi edes vähän hyödylliseksi hankinnaksi? Rahan arvoiseksi enää tuskin mutta yhdellä jatkoaika-maalilla saisi paljon anteeksi.

  Normaalisti sanoisin, että runkosarjan kohtaamisilla ei näissä karkeloissa ole niin väliä, mutta kieltämättä nuo runkosarjan lopun kohtaamiset jätti henkisiä ja fyysisiä arpia meille. HIFK:lla on todentotta mahdollisuus horjuttaa meitä fyysisesti ja aivan varmasti sarjan alussa se on teemana. Muutenkin aika jännittävät ja runkosarjasijoituksista huolimatta hemmetin tasaiset ennakkoasetelmat. Molemmilla kuumat nuoret maalivahdit, Koiviston palatessa tasainen pakisto ja hyökkäyksessä hyvin roolitetut kentät. Hifkin ruotsalaiset ja Rask ovat olleet kyllä pelottavan kovassa vireessä mutta onneksi meidän ykkönenkin on parin kuukauden tauon jälkeen osoittanut heräämisen merkkejä.

  Eipä jaksaisi tiistaihin odottaa, ja erityisen hienoahan tässä on että itsekin pääsee varmaan useamman matsin näkemään paikan päältä.
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Haataja ja Niklas Bäckström on nyt pikaisen muistelon mukaan ainoat pelaajat jotka tuosta vuoden 2004 sarjasta ovat nytkin mukana. Bäckström tosin ei tunnetusti enää kokoonpanoon mahdu, mutta Haatajalla on merkittävä rooli IFK:ssa. Perkele siitäkin jo 14 vuotta aikaa, vaikka se oli vasta "ihan äsken".

  KukkosLasse nautti tuohon aikaan NHL-statusta ja muista tuohon aikaan pelanneista Mika Pyörälä on tämän kauden lainasopimuksella Sveitsissä. Siinäkö tosiaan muuten ainoat aktiivit enää tuolta ajalta, ei tule ainakaan muita enää mieleen? Eiku joo, Pekka Rinne tietysti vielä. Mutta muita ei taida enää olla.
   
 20. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Corsi lähtökohdiksi:

  18.10 Kärpät-HIFK 24-17 (9-4,9-8,6-5) 5-0
  17.11 Kärpät-HIFK 27-18 (7-7,8-7,12-4) 3-2ja
  5.12 HIFK-Kärpät 22-15 (9-4,6-5,7-4) 3-4ja
  18.1 HIFK-Kärpät 23-20 (6-5,11-7,6-8) 2-4
  2.3 HIFK-Kärpät 18-21 (8-6,5-9,5-6) 3-2ja.
  3.3 Kärpät-HIFK 26-23 (3-8,10-9,13-6) 1-4

  yhteensä: 133-121 Kärpille
  keskiarvo: 22,2-20,2

  Tasainen sarja luvassa. Oulussa Kärpät on ollut niskan päällä ja Helsingissä pääosin kotijoukkue. Jatkuuko kotietu valttina?

  Ainakin Selin pääsee kohtaamaan omat demoninsa. Eikö se niin ollut, että hän on ainut valmentaja, joka ei ole lähihistoriassa pystynyt onnittelemaan voittaneen joukkueen valmentajaa? Yksi typerimpiä ottelusarjoja, mitä olen nähnyt: https://www.youtube.com/watch?v=-vVf12nwsHk (linkki johtaa videoon TPS-Kärpät playoff-ottelun loppuhetkiin vuodelta 2016, kun Selin valmensi Turun Palloseuraa)
   
 21. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ensi kaudeksi takaisin Kärppiin mahdolliset palaava Jokisen Jussi!
   
 22. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Jokinenhan muuten ohjasi sen tasoituksen siinä neljännessä välierässä 2004.
   
 23. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Lainaus:
  Pesonen ja Jokinen Kärpistä tulee heti mieleen. Ja kai se Taikuri Luttinenkin vielä jossain pelaa? Petrell ei tainnut vielä tuolloin juuri edustuksessa pelata. Lisätään vielä Viitaluoma.
   
 24. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onhan näitä, Kärpistä: Jokinen, Jaakola, Junnilan Jyri, Paakkolanvaara, Aaltonen (nämä kaksi edellistä eivät tosin pudotuspeleissä pelanneet), sekä Pesonen noiden aiemmin mainittujen lisäksi.

  HIFK: Varakas, Hirso, Luttinen, Petrell, Vihko sekä Viitaluoma.
   
 25. Yargon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
  Lainaus:
  Jyri Junnila? En muista oliko kokoonpanossa HIFK-sarjassa tai edes poffeissa mutta edellisellä kaudella eli keväällä 2003 teki debyyttinsä pleijareissa.