Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Stadi vastaan lande. Etelä vastaan pohjoinen.

Olen erittäin iloinen tästä välieräparista. Kärpät tuo IFK:lle hyvää vaihtelua viime vuosiin verrattuna. Joko mennään?

(Asia)keskustelua alla.
 
2.11.2017. Vapise, bönde.
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Jotenkin tarttis saada kärppien tapettua tuo HIFKn hurmostila. Tuskin tästä mitään ylikävelyä tulee kummallekaan.
 
Taitaa tulla kylmä yö.

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Pelottava, jännittävä ja samalla paras mahdollinen vastus. Ennalta ainekset legendaariseen sarjaan. Runkosarjan lopun pelit varmasti kaikilla muistissa, ai että. Alkais jo!
 

sinikettu

Jäsen
Jotenkin tarttis saada kärppien tapettua tuo HIFKn hurmostila. Tuskin tästä mitään ylikävelyä tulee kummallekaan.
Mikä vitun hurmostila? Oikeesti tuo on heikkojen joukkueiden keksimä juttu sille, että voidaan kuvitella suosikkijoukkueella olevan enemmän tsäännssejä vahvempaa joukkuetta vastaan kuin oikeasti onkaan. Hurmosjoukkueet ovat tänäkin vuonna yksi toisensa jälkeen kaatuneet.

"Hurmos"-Hifk kelpaa hyvin vastustajaksi. 4-2 tai 4-3 päättyy tämä sarja Kärpille ja hurmosjoukkue pääsee uljaasti pelaamaan pronssista.
 
Ai tänne saatiinkin jo ketju pystyyn. Kopioin siis tuon äskeisen fiilistelyni tuolta Kärppien osiosta paremmin soveltuvaan ketjuun.

Nyt on sitten kaikilla lupa oikeasti nauttia tästä sarjasta. Tulee muuten herättämään isoja tunteita ainakin tämän ruudun takana. Ennakkoasetelmatkin on mainiot, kun runkosarjassa kohtasimme niin monesti, joista IFK pystyi tasaisesti peli peliltä haastamaan Kärppiä paremmin, lopulta ottaen tuon b2b-voittonsa. Löytyy Kärppien ryöstämää talviklassikkoa ja Tyrväisen suurta kohua aiheuttanutta poikittaista mailaa. Löytyy Ikosen Jassea ja Kristian Vesalaista, joilla varmasti on näyttöhaluja entistä seuraansa vastaan. Löytyy viime kauden ruotsalaissentteriseuratoverit, joidenka paremmuutta mitataan nyt todenteolla. Löytyy kaksi nuorta ja IMO Liigan parasta maalivahtia, Lankinen vastaan Vehviläinen. Löytyy juuri ensimmäisen pudotuspelisarjavoittonsa ottanutta Seliniä, jonka punakonekätyri Pikkarainen tullee taas käymään kuumana keskustelukerhoista.

Ai jumalauta mä nautin jo nyt. Tästä tulee niin kuumaa. Pohjoinen vastaan etelä. Alkais jo!
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Stadi vastaan lande. Etelä vastaan pohjoinen.

Olen erittäin iloinen tästä välieräparista.
Samoin, erittäin iloinen olen tästä otteluparista. HIFK on suuri ja mielenkiintoinen. Myös pikkaisen sytykettä on runkosarjan aikana näiden joukkueiden alle aseteltu: ulkoilmapeli, Åstenin ruma polvitaklaus ikikärppä Niemelään, Tyrväisen poikittainen superlupaus Vesalaisen takareiteen/polvitaipeeseen sekä näistä seuranneet pelikiellot ja Niemelän loukkaantuminen. Monenlaista mielenkiintoista on tapahtunut, joten joukkueet syttyvät varmasti. Saa nähdä, kuinka korkealle liekit roihahtavatkaan.

Hyvät vastakkainasettelut olit valinnut myös. Ei puuttunut kuin Daavid vs. Goljat. Onneksi se ei ole tässä parissa mahdollista. Mielummin katsonkin kahta Goljatia.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Onko Kärpillä edes mitään mahdollisuutta? Paras pakki sivussa (?) ja keskinkertainen poff-sarja takana. Pari pudotuspeleissä yleensä sulavaa veskaa ja muutama kuumakalle. Jotenkin tuntuu siltä, että tää on IFK:n sarja.
 
"Spora kaulaan ja skragalla Nordikselle"

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kumpi vaan vie, niin toivottavasti menee mestaruuteen asti!
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Kappas. Jo ketjun neljäs viesti osoitti sen, mihin suuntaan ketju taipuu väistämättä ja väkisin. Ikävä tulee asiallisia keskusteluja keskisuomalaisten kanssa.
Taidan jättää suosiolla ketjun omaan arvoonsa heti alkuunsa.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmasti tunteikas sarja tulossa. Ässiä vastaan käyty sarja oli näin jatkoaika.comin suurkuluttajana ehkä raskain sarja koko 2000-luvulla, joten hienoa päästä seuraamaan sarjaa toista suurseuraa vastaan. Nuo pikkujoukkueiden kannattajat kun ei älyä näistä oikeista Playoff-peleistä yhtikäs mitään, niin menee helposti itkuksi.. :)

Lopputulosta aivan turha lähteä veikkaamaan, antaa pelien näyttää!
 
Ei näitä sääntökirjan mukaan vihellellä. Jos niin tehtäisiin, olisimme täällä vielä aamullakin. -Pertti Juhola, Liigan otteluvalvoja.

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä pari kelpaa. Pääsee matseihin kätevästi. Pitkästä aikaa nämä joukkueet kunnon pleijarisarjassa vastakkain. Runkosarjassa jo oli hyviä vääntöä. Kärppien on nostettava tasoa, jos mielii voittoja napsia. Kotiedulla matkaan. Pidetään keskustelu vastustajaa kunnioittavana. Provoamisen ja uhoa tietenkin. Mutta kaveria kunnioittaen. Parempi voittakoon. Eli Kärpät!
 
Ensin tullee Kärpät. Sitte tullee helevetin palijon tyhyjää, eikä sittekää tuu mittään. Kolomen joukosa on TPS ja toinen Tsadin jengeistä.

Lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hifkissä ja Hesassa on Kärppien kannalta hyvää matkustamisen helppous. Kova materiaali tulee Kärppiä vastaan, mutta mutta, onhan niitä pelimiehiä Kärpilläkin. :) Hyvää, tai suorastaan loistavaa on, että Kärpät-Hifki sarja alkaa vasta tiistaina. Saadaan viettää jääkiekoton pääsiäinen tässä välissä. Myös joukkueet saavat levätä hyvin ennen sitä, ja ehkä parannella pikku vaivoja. Sitä myöten hyvät enteet ovat hyvälle sarjalle.
 
"Ihmisellä on tässä avaruudessa kusiaisen valtuudet." - Konsta Pylkkänen / Veikko Huovinen
"Kun lukee nuorempien näkemyksiä ajoista, jotka itse on elänyt, tulee mieleen, että on yhtä vaikea nähdä menneisyyteen kuin tulevaisuuteen." - Kari Suomalainen 70 v.
Kerran Kärppä, aina Kärppä!​

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Kappas. Jo ketjun neljäs viesti osoitti sen, mihin suuntaan ketju taipuu väistämättä ja väkisin. Ikävä tulee asiallisia keskusteluja keskisuomalaisten kanssa.
Taidan jättää suosiolla ketjun omaan arvoonsa heti alkuunsa.
Ottakaa nyt huomioon, että me ollaan just väännetty melkein tuhat viestiä porilaisten kanssa!! Huh!

Ei sitä nyt nappia painamalla vaihdeta moodia :)
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Case-Tyrväisen pahimmat Kärppä-mouhoojat ilmoittautukaas nyt rehdisti tähän ketjuun, niin saan laitettua jo valmiiksi ignorelistalle. :)

Noei, viihdyttävää sarjaa odotan - IFK:lle jäi käteen totaalinen henkinen yliote Kärpistä runkosarjan lopun ns. minipoffeista, joiden seurauksena Kärpät olivat vähän joka rintamalla aivan sekaisin.

IFK:lle 4-2.
 
Viimeksi muokattu:
RIP Blues

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hifkissä ja Hesassa on Kärppien kannalta hyvää matkustamisen helppous.
Tämä on hyvä pointti. Finaalisarjaa ajatellen tämä on aivan optimaalinen tilanne. Matkarasitus on nyt minimissään. Tosin ensin pitää kaataa HIFK ja kaadetaanhan se. Miika Koiviston ollessa täydessä kunnossa ennakoin Kärppien vievän sarjan voitoin 4-1. Jos Koivisto ei pelaa, Kärpät vie voitoin 4-3. Toki uudet loukkaantumiset voivat muuttaa tilannetta.

Rehti kamppailu niin kaukalossa kuin tällä palstalla on toiveissa. Tulta munille!
 

sinikettu

Jäsen
Noei, viihdyttävää sarjaa odotan - IFK:lle jäi käteen totaalinen henkinen yliote Kärpistä runkosarjan lopun ns. minipoffeista, joiden seurauksena Kärpät olivat vähän joka rintamalla aivan sekaisin.
Ja sitä ennen ne neljä tappiota olivat vaan kehnoa tuuria.

Ensi viikolla Kärpät iskee tulta munille. Hifkin pelaajat jäävät makaamaan jään pinnalle mahalleen, Atu Selin. Hih hih.

Liigan miljoonamiehien mittelö. Kummalla on enemmän rahaa ostaa tuomarit? Kärpillä kotietu on edelleen kova etu. Hifk ottaa maksimissaan yhden voiton Raksilasta, ja senkin mahdollisesti vain pakon edessä sarjan ollessa 2-0 tai 3-1.

Kärppien kohdalla avainkysymys on avainpelaajien kestäminen ja Koiviston terveys. Toivottavasti kaikki saadaan vähänkään peliin kykenevät saadaan kuntoon ja Kärpät pääsee parhaimmillaan sarjaan.
 
Viimeksi muokattu:

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Kärpät ja HIFK kohtaavat siis välierissä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2004 jolloin Kari Heikkilän valmentama Kärpät marssi Hannu Aravirran luotsaaman HIFK:n kustannuksella finaaleihin otteluvoitoin 3-2 ja hoiti samana keväänä myös kannun pohjoiseen ensimmäistä kertaa 23 vuoteen. Mielenkiintoista siinä sarjassahan oli se että HIFK:lla oli jo ottelupallo kotonaan neljännessä välierässä ja se johtikin ottelua 2-0 mutta Kärpät kampesi tasoihin ja jatkoerässä nykyään HIFK:ssa pelaava Juha-Pekka Haataja pelasti Kärpät viidenteen otteluun Ouluun jossa Brett Lievers räjäytti Raksilan ensimmäisessä jatkoerässä ja vei Kärpät finaaliin toisena keväänä peräkkäin.
 
Espoolainen ja ylpeä siitä

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
Onhan tää hienoa. Edellisen kerran välierissä vastakkain keväällä 2004, ja se onkin ainakin meidän kärppäläisten mielissä todellinen klassikkosarja. Sarja näytti jo vääjäämättömästi menevän Helsinkiin mutta kääntyi meille 3-2 (koska Aravirta) ja kaikki voitetut ottelut voitettiin jatkoajalla 3-2 -lukemin. Ratkaisijoina Tenkrat, Lievers ja eräs J-P "Junnu" Haataja (linkki vie kyseiseen maaliin). Muutenhan ei olekaan pleijareissa 2000-luvulla kohdattu lukuunottamatta viime kevään säälisarjaa, jossa keskeisessä roolissa oli Jasse Ikonen joka puolestaan nyt on meidän miehiä. Josko viimein nyt osoittautuisi edes vähän hyödylliseksi hankinnaksi? Rahan arvoiseksi enää tuskin mutta yhdellä jatkoaika-maalilla saisi paljon anteeksi.

Normaalisti sanoisin, että runkosarjan kohtaamisilla ei näissä karkeloissa ole niin väliä, mutta kieltämättä nuo runkosarjan lopun kohtaamiset jätti henkisiä ja fyysisiä arpia meille. HIFK:lla on todentotta mahdollisuus horjuttaa meitä fyysisesti ja aivan varmasti sarjan alussa se on teemana. Muutenkin aika jännittävät ja runkosarjasijoituksista huolimatta hemmetin tasaiset ennakkoasetelmat. Molemmilla kuumat nuoret maalivahdit, Koiviston palatessa tasainen pakisto ja hyökkäyksessä hyvin roolitetut kentät. Hifkin ruotsalaiset ja Rask ovat olleet kyllä pelottavan kovassa vireessä mutta onneksi meidän ykkönenkin on parin kuukauden tauon jälkeen osoittanut heräämisen merkkejä.

Eipä jaksaisi tiistaihin odottaa, ja erityisen hienoahan tässä on että itsekin pääsee varmaan useamman matsin näkemään paikan päältä.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Kärpät ja HIFK kohtaavat siis välierissä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2004 jolloin Kari Heikkilän valmentama Kärpät marssi Hannu Aravirran luotsaaman HIFK:n kustannuksella finaaleihin otteluvoitoin 3-2 ja hoiti samana keväänä myös kannun pohjoiseen ensimmäistä kertaa 23 vuoteen. Mielenkiintoista siinä sarjassahan oli se että HIFK:lla oli jo ottelupallo kotonaan neljännessä välierässä ja se johtikin ottelua 2-0 mutta Kärpät kampesi tasoihin ja jatkoerässä nykyään HIFK:ssa pelaava Juha-Pekka Haataja pelasti Kärpät viidenteen otteluun Ouluun jossa Brett Lievers räjäytti Raksilan ensimmäisessä jatkoerässä ja vei Kärpät finaaliin toisena keväänä peräkkäin.
Haataja ja Niklas Bäckström on nyt pikaisen muistelon mukaan ainoat pelaajat jotka tuosta vuoden 2004 sarjasta ovat nytkin mukana. Bäckström tosin ei tunnetusti enää kokoonpanoon mahdu, mutta Haatajalla on merkittävä rooli IFK:ssa. Perkele siitäkin jo 14 vuotta aikaa, vaikka se oli vasta "ihan äsken".

KukkosLasse nautti tuohon aikaan NHL-statusta ja muista tuohon aikaan pelanneista Mika Pyörälä on tämän kauden lainasopimuksella Sveitsissä. Siinäkö tosiaan muuten ainoat aktiivit enää tuolta ajalta, ei tule ainakaan muita enää mieleen? Eiku joo, Pekka Rinne tietysti vielä. Mutta muita ei taida enää olla.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!
Suosikkijoukkue
Kärpät
Corsi lähtökohdiksi:

18.10 Kärpät-HIFK 24-17 (9-4,9-8,6-5) 5-0
17.11 Kärpät-HIFK 27-18 (7-7,8-7,12-4) 3-2ja
5.12 HIFK-Kärpät 22-15 (9-4,6-5,7-4) 3-4ja
18.1 HIFK-Kärpät 23-20 (6-5,11-7,6-8) 2-4
2.3 HIFK-Kärpät 18-21 (8-6,5-9,5-6) 3-2ja.
3.3 Kärpät-HIFK 26-23 (3-8,10-9,13-6) 1-4

yhteensä: 133-121 Kärpille
keskiarvo: 22,2-20,2

Tasainen sarja luvassa. Oulussa Kärpät on ollut niskan päällä ja Helsingissä pääosin kotijoukkue. Jatkuuko kotietu valttina?

Ainakin Selin pääsee kohtaamaan omat demoninsa. Eikö se niin ollut, että hän on ainut valmentaja, joka ei ole lähihistoriassa pystynyt onnittelemaan voittaneen joukkueen valmentajaa? Yksi typerimpiä ottelusarjoja, mitä olen nähnyt: https://www.youtube.com/watch?v=-vVf12nwsHk (linkki johtaa videoon TPS-Kärpät playoff-ottelun loppuhetkiin vuodelta 2016, kun Selin valmensi Turun Palloseuraa)
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Haataja ja Niklas Bäckström on nyt pikaisen muistelon mukaan ainoat pelaajat jotka tuosta vuoden 2004 sarjasta ovat nytkin mukana. Bäckström tosin ei tunnetusti enää kokoonpanoon mahdu, mutta Haatajalla on merkittävä rooli IFK:ssa. Perkele siitäkin jo 14 vuotta aikaa, vaikka se oli vasta "ihan äsken".

KukkosLasse nautti tuohon aikaan NHL-statusta ja muista tuohon aikaan pelanneista Mika Pyörälä on tämän kauden lainasopimuksella Sveitsissä. Siinäkö tosiaan muuten ainoat aktiivit enää tuolta ajalta, ei tule ainakaan muita enää mieleen? Eiku joo, Pekka Rinne tietysti vielä. Mutta muita ei taida enää olla.
Ensi kaudeksi takaisin Kärppiin mahdolliset palaava Jokisen Jussi!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
Haataja ja Niklas Bäckström on nyt pikaisen muistelon mukaan ainoat pelaajat jotka tuosta vuoden 2004 sarjasta ovat nytkin mukana. Bäckström tosin ei tunnetusti enää kokoonpanoon mahdu, mutta Haatajalla on merkittävä rooli IFK:ssa. Perkele siitäkin jo 14 vuotta aikaa, vaikka se oli vasta "ihan äsken".

KukkosLasse nautti tuohon aikaan NHL-statusta ja muista tuohon aikaan pelanneista Mika Pyörälä on tämän kauden lainasopimuksella Sveitsissä. Siinäkö tosiaan muuten ainoat aktiivit enää tuolta ajalta, ei tule ainakaan muita enää mieleen? Eiku joo, Pekka Rinne tietysti vielä. Mutta muita ei taida enää olla.
Pesonen ja Jokinen Kärpistä tulee heti mieleen. Ja kai se Taikuri Luttinenkin vielä jossain pelaa? Petrell ei tainnut vielä tuolloin juuri edustuksessa pelata. Lisätään vielä Viitaluoma.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
KukkosLasse nautti tuohon aikaan NHL-statusta ja muista tuohon aikaan pelanneista Mika Pyörälä on tämän kauden lainasopimuksella Sveitsissä. Siinäkö tosiaan muuten ainoat aktiivit enää tuolta ajalta, ei tule ainakaan muita enää mieleen? Eiku joo, Pekka Rinne tietysti vielä. Mutta muita ei taida enää olla.
Onhan näitä, Kärpistä: Jokinen, Jaakola, Junnilan Jyri, Paakkolanvaara, Aaltonen (nämä kaksi edellistä eivät tosin pudotuspeleissä pelanneet), sekä Pesonen noiden aiemmin mainittujen lisäksi.

HIFK: Varakas, Hirso, Luttinen, Petrell, Vihko sekä Viitaluoma.
 
Jokinen & Pesonen - 500k€

Leskinen IFK:hon

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
Siinäkö tosiaan muuten ainoat aktiivit enää tuolta ajalta, ei tule ainakaan muita enää mieleen?
Jyri Junnila? En muista oliko kokoonpanossa HIFK-sarjassa tai edes poffeissa mutta edellisellä kaudella eli keväällä 2003 teki debyyttinsä pleijareissa.
 
#24 Viuhkola #5 Kukkonen #39 Palsola
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy