Playoffs 2018 puolivälierät: Kärpät (1.) – Ässät (8.)

  • 109 649
  • 939

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilinen peli saattoi olla tasoltaan huonoin koskaan näkemäni playoff-peli. Ennemmin tuli mieleen, että olisi katsonut jotain Liigakarsintaa, jossa Kärpät oli Liigajoukkue ja Ässät Mestiksestä nousua yrittävä haastaja.

Ässien on oikeasti alettava pelaamaan rohkeammin Oulussa, koska ei peliä voi voittaa pelkästään pyörimällä omassa päässä. Nuo typerät jäähyt myös on vaan karsittava pois, vaikka osa johtui ala-arvoisesta tuomarilinjasta.

Loukkaantumisten taakse on turha mennä kummankaan joukkueen kannattajan. Molemmilta puuttuu 1 kärkiäijä ja muutama rivimies, joten siinä mielessä puntit ovat tasan. Itse odotan, että molempien joukkueiden pelaajat nostavat tasoaan lähelle omaa parastaan.

Lopuksi on todettava, että Kärpät oli tuon verran eilen parempi ja ansaitsi onnekkaan voittonsa. Olisi se Veinin syöttö maalin takaa voinut pompata Hakanpään luistimista maaliinkin.
 

Kafrom

Jäsen
Eiköhän tämä sarja ole sama lopettaa jo tähän, Kärpät voitoin 2-1 jatkoon. Turha pelata loppuun asti kun ei Ässillä ole mitään saumaa.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo. Kärpät ei varmastikaan enää tule pelaamaan pelillisesti nii paskaa ottelua kuin eilen. Eikä maalivahtien osalta niin paskaa erää kuin torstaina. En tiedä, mitä horinoita nämä jutut Ässien edgestä ovat, mutta sorge vaan, se edge meni jo, eikä Ässät sitä kyennyt käyttämään. Tiukat paikat tulee Ässille ja en usko, että he enää voittavat yhtään ottelua tässä sarjassa.

Tietyllä tapaa tämä pohjanoteeraus pelillisesti ja voitto siitä oli henkisesti varmastikin Kärpille enemmän kasvattava kuin pohjamutiin vetävä kokemus.

Kolmas kerta putkeen kun sanotaan ettei kärpät tule pelaamaan noin paskaa matsia. Ja joka kerta pelannut vielä paskemmin.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Eiköhän tämä sarja ole sama lopettaa jo tähän, Kärpät voitoin 2-1 jatkoon. Turha pelata loppuun asti kun ei Ässillä ole mitään saumaa.
Eihän se ole 2-1 Kärpille, vaan 3-2 Ässille, koska Kärpät ei voi missään olosuhteissa Porissa voittaa. Kyllä tässä hieman saa jännittää voittaako Kärpät seuraavat kaksi kotipeliään.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ässien fokus alkaa lipsumaan epäolennaisuuksiin, hyvä hyvä. Vielä kun Veini näyttää ottaneen kivan niskalenkin Ässien maalintekoyrityksiin, niin ihan hyvältähän tämä näin oululaisittain näyttää. Kärpillä on älyttömästi vara parantaa peliään, todennäköisesti myös Ässillä. Jotain pitää kuitenkin Ässillä keksiä, kolme voittoa neljästä pelistä on kova temppu tehtäväksi.
 
Kolmas kerta putkeen kun sanotaan ettei kärpät tule pelaamaan noin paskaa matsia. Ja joka kerta pelannut vielä paskemmin.
Kärppien peli tosiaan huononee ja huononee. Tuo huolestuttaa seuraavaa sarjaa silmällä pitäen. Ilman ihmeitä noutaja tulee silloin, nyt vastustaja on onneksi sitä tasoa että tämä riittää.
 

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Huomenna onkin sitten iso peli (kuten nämä kaikki), jos Kärpät onnistuu vierasvoiton ottamaan niin Ässät ei kyllä siitä enään tule toipumaan. Varsinkin ensimmäisen 10 minuutin aikana porilaiset tulee todella kovaa ja se pitää Kärppien kestää. Jospa Ässät ottaisi rangaistuksen alkuun ja Kärpät rokottaisi petratulla ylivoimalla tai ylivoiman jälkeisissä vaihdoissa ottelun ensimmäisen maalin niin se tekisi kyllä poikaa. Pakko uskoa Kärppien pelilliseen tasonnostoon ja huomenna ollaan hereillä!
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos noista tuomareista jotain pahaa sanoo, niin tuollaisella kuralla pilaavat koko hienon pelin ja tapahtuman. Yhtälailla Kärppien ja kannattajiensa osalta. Tänään maistui paikoin peli niin paskalta etten muista pudotuspeleissä ikinä kokeneeni, suorastaan masentavaa miettiä että tätäkö tässä on odotettu syyskuusta lähtien. Joskus jäähyissä oli sentään joku linja, että maalipaikoissa otetaan tarkemmin ja niin poispäin. Nyt vedellään milloin mistäkin olemattomasta miestä jäähylle, kuten vaikkatuo Tommilan jäähy maalin takana puolesta kentästä tuomittuna. Ei nuo kuulu peliin, etenkään playoffeissa. Sen sijaan Ässien maalipaikassa, Varttisen rynnistys about läpiajoon ummistetaan vaan silmät, vaikka siinä kohtaa menisi läpi vähän herkempikin vihellys, kaikki ymmärtäisivät. Matushkinin päähän kohdistunut taklaus selällä vastataklaten oli illan kruunu, tajuaako nuo kaverit oikeasti viheltämästään lajista edes mitään?

Tällä pelleilyllä tapetaan itse peli täysin eikä pelin jälkeen jää juuri muuta pureskeltavaa, tasaviisikoin mitellään paremmuutta ehkä puolet peliajasta ja loput on rikkonaista paskaa.
Mitä tulee illan maaleihin, niin Kärppien voittomaali oli kuitenkin ihan playoff -maali, jos sitä kiekkoa ei toimita sinne maalille, niin harvemmin se uppoaa sisään. Harmillinen Ässien kannalta mutta enemmän pitäisi itsekin vaan saada ukkoa sinne maalin eteen pyörimään ja saada se kiekko toimitettua sinne joukkoon. Ässien tekemistä hyökkäysalueella on leimannut tietty päämäärättömyys, monella pelaajalla liian hitaita ratkaisuja ja turhaa neppailua. Jepu Kotkaniemi on ehkä pahin koomailija ollut läpi playoffien, mutta eipä ole reserviäkään joten pelipaikka ei ole edes uhattuna.

Isä Kotkaniemi voisi puolestaan tehdä Ässille nyt yhden ylivoimaketjun, touhuun on pakko saada joku päämäärä ja tehoja, tällä siirtelyllä ei ottelusarjoja voiteta. Olkootkin Kärppienkin ylivoima todella tukkoista. Molemmat joukkueet puolustaa oman maalinedustan mallikkaasti ja niistä paikoista pitäisi vaan tehdä, tänäänkin Ässät pääsi etenkin avauserässä kokeilemaan muutamaankin otteeseen ihan hyvistä paikoista. Nyt maanantaina on Ässien kannalta taas pakko voittaa, muuten homma alkaa olla ylipääsemätön. Toivon näkeväni vielä ainakin pari peliä pudotuspelikiekkoa eikä näitä peliä raiskaavia Suorsia tarvi enää katsella jäähallilla.
Palstaveljelle peukku tästä kirjoituksesta. Mukava, kun joku on jo omat ajatukset kirjoittanut, niin ei tarvitse itte enempiä näpytellä.

Ässille oikeasti iso rispekti oman alueen puolustuspelaamisesta! Tosi hyvin äijät puolustaa Kärpät pois maalipaikoilta ja pitkistä Kärppien hallintajaksoista huolimatta, Andy ei ihan hirveästi joutunut töitä tekemään. Sivumennen haluan mainita myös, että tuomarit auttoi aika paljon Kärppiä pitämään peliä noinkin paljon hallussa. Ässille vihellettiin ihan naurettavia jäähyjä ja ne muutamat Kärppärikkeet sitten jätettiin jostain syystä viheltämättä.

"Ässien tekemistä hyökkäysalueella on leimannut tietty päämäärättömyys, monella pelaajalla liian hitaita ratkaisuja ja turhaa neppailua. " - @Crapbag tämä on asia johon itsekin on tullut kiinnitettyä huomiota. Määrätietoisuus ja ylipäänsää tekemisen meininki on loistanut aika isoilta osin poissaolollaan Lukko sarjasta asti. Vastustajan kenttäpuoliskolla vääriä tai muuten vain huonoja ratkaisuja nähdään huomattavasti useammin kuin hyviä. Hyökkäykset päättyvät usein huonoaikaiseen laukaukseen tilanteissa, joissa ei ole edes niitä omia ukkoja siellä maalin edessä. Tuntuu, että jotkut hakevat niitä pitkiä hyökkäyksiä, mutta sitten liian monilla menee sormi suuhun kun se kiekko omaan lapaan kolahtaa.

Vaikka varsinkin eilisen pelin kohdalla toteamus "puolustuspeli määrittää miten voit hyökätä" pitääkin isosti paikkaansa, niin sanoisin Ässien puolustuspelin olevan riittävän hyvällä tasolla Kärppien kaatamiseen. Hyökkäyspeliin napsu terävyyttä, rohkeutta ja päättäväisyyttä niin tämä sarja voi vielä kääntyä Ässille. Kyllä Ässät tämän vielä vie!
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Varmaan jokainen meistä katsoo täällä asioita oman joukkueensa värilaseilla, mutta olen aidosti yllättynyt, että kun kaukalossa oli tänään rehellisesti sanottuna kaksi huonoa joukkuetta, joista vähemmän huono voitti ja sarja on näin ollen Kärpille 2-1, niin miten ihmeessä Ässäfanit näkee, että sarja on nyt kääntynyt heille ja Ässien voittomahdollisuudet kasvaa? Oon varmaan lappilainen lesta, kun en tajuu.
Varmaan aika monen mielestä voittomahdollisuudet on kasvanut lähtökohtaan nähden, joka siis oli, että säälijoukkue kohtaa runkosarjan ylivoimaisen voittajan ja ylivoimaisen mestarisuosikin. Kärpät tahkosi runkosarjassa valtavan määrän maaleja, mutta Ässät on onnistunut pitämään Kärpät aika hyvin poissa hyviltä maaliaikoilta. Olihan eilinenkin peli Kärppien hallinnasta ja oheissyistä huolimatta melkoinen kolikonheitto lopputuloksen suhteen.
 

sinikettu

Jäsen
Kolmas kerta putkeen kun sanotaan ettei kärpät tule pelaamaan noin paskaa matsia. Ja joka kerta pelannut vielä paskemmin.
Ei oo. Kolmas matsi oli paskin. Kakkosmatsissa mokke oli vaan paska 3/4 erän ajan. Eka oli parempi kuin toka pelillisesti ja toka oli parempi kuin kolmas. Neljäs matsi ei vaan voi olla paskempi kuin tuo edellinen, ellei kelailla ajassa taaksepäin Suikkasen perkele-kiekkoon. Mahdollisesti huonoin ottelu tällä kaudella tämä edellinen.

Spekulointi on toki vaan spekulointia. Arviota kehiin seuraavasta ottelusta, niin nähdään, kummalla se osuu lähemmäs. Itse veikkaan, että Kärpät voittaa porissa yhdellä tai kahdella maalilla. Tuloksena olkoon 3-2 tai 4-2 tyhjiin.
 

sinikettu

Jäsen
Varmaan aika monen mielestä voittomahdollisuudet on kasvanut lähtökohtaan nähden, joka siis oli, että säälijoukkue kohtaa runkosarjan ylivoimaisen voittajan ja ylivoimaisen mestarisuosikin. Kärpät tahkosi runkosarjassa valtavan määrän maaleja, mutta Ässät on onnistunut pitämään Kärpät aika hyvin poissa hyviltä maaliaikoilta. Olihan eilinenkin peli Kärppien hallinnasta ja oheissyistä huolimatta melkoinen kolikonheitto lopputuloksen suhteen.
Unibetin kertoimien mukaan (muualta en tähän hätään löytänyt) Kärpät on suurempi voittajasuosikki kuin ennen sarja alkua Ässiä vastaan. Kärpille 1.08 ja Ässille 7.25. Eli voimasuhteet voiton suhteen ovat tällä hetkellä Unibetin kertoimien mukaan 87-13, kun taas sarjan alussa ne olivat noin 80-20.

Tämä on ihan loogista, sillä Kärpät tosiaan johtaa sarjaa 2-1 ja lähtee jokaiseen tulevaan otteluun ennakkosuosikkina, myös Poriin. Todennäköisyys suurenee voitolle verrattuna 0-0 tilanteeseen.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ei Kärpät Porissa huonosti pelannut viimeksikään. Rynnäs pilasi alullaan Kärppien mahdollisuuden tuossa pelissä. Huonommin Kärpät tuohon kotipeliinsä tuli mitä Porin peliin. Kärppien viime kertainen Porin vierailun taso voi hyvinkin riittää voittoon, kunhan maalivahti ei päästä kahta helppoa avauserään niinkuin viimeksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Koska suippokorvat ei näe koskaan että oltaisiin oikeasti huonompia kuin vastustaja niin pitäähän sitä alkaa tuomareita syyttämään. Sitä se on aina ollut ja tulee olemaan.

Ei sieltä lomilta hirveästi kannata huudella. Ässät löi Lukon puhtaasti ja olisihan se nyt aika ihme, jos runkosarjan selkeä ykkönen ei olisi kauttaaltaan parempi joukkue kuin runkosarjan 8. Se ei silti tarkoita, etteikö Ässillä olisi mahdollisuutta yllättää.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei oo. Kolmas matsi oli paskin. Kakkosmatsissa mokke oli vaan paska 3/4 erän ajan. Eka oli parempi kuin toka pelillisesti ja toka oli parempi kuin kolmas. Neljäs matsi ei vaan voi olla paskempi kuin tuo edellinen, ellei kelailla ajassa taaksepäin Suikkasen perkele-kiekkoon. Mahdollisesti huonoin ottelu tällä kaudella tämä edellinen.

Spekulointi on toki vaan spekulointia. Arviota kehiin seuraavasta ottelusta, niin nähdään, kummalla se osuu lähemmäs. Itse veikkaan, että Kärpät voittaa porissa yhdellä tai kahdella maalilla. Tuloksena olkoon 3-2 tai 4-2 tyhjiin.

Kuten itsekkin sanot, eka oli parempi kuin toinen ja toinen parempi kuin kolmas. Eli Kärppien parhaat esitykset tässä sarjassa ovat järjestyksessä 1-2-3 joten taso lakenut jokaisessa pelissä. Ja jokaisen pelin jälkeen tässä ketjussa on painotettu, ettei Kärpät tule pelaamaan yhtä paskaa peliä kuin edellinen. Maanantaina nähdään mikä on totuus.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Koska suippokorvat ei näe koskaan että oltaisiin oikeasti huonompia kuin vastustaja niin pitäähän sitä alkaa tuomareita syyttämään. Sitä se on aina ollut ja tulee olemaan.
Tämä on muuten totta. Onneksi suippojen kausi tuli jo tavanomaisesti päätökseen, eikä kenenkään tarvitse enää tällä kaudella kärsiä moisesta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eilinen peli saattoi olla tasoltaan huonoin koskaan näkemäni playoff-peli. Ennemmin tuli mieleen, että olisi katsonut jotain Liigakarsintaa, jossa Kärpät oli Liigajoukkue ja Ässät Mestiksestä nousua yrittävä haastaja.
Totta! Taso oli kyllä yllättävän huono.
Ässien on oikeasti alettava pelaamaan rohkeammin Oulussa, koska ei peliä voi voittaa pelkästään pyörimällä omassa päässä. Nuo typerät jäähyt myös on vaan karsittava pois, vaikka osa johtui ala-arvoisesta tuomarilinjasta.
Typerät jäähyt pois, se on selvä. Noin kurittomasti ei voi pelata, jos haluaa Raksilassa voittaa. Mielestäni tasakentällisin Ässät oli aivan tarpeeksi rohkea ja loi enemmän maalipaikkoja kuin Kärpät. Kyllä Ässillä oli lauantaina voiton paikka. Maalivahtipeliinhän lauantainen kamppailu hyvin pitkälti ratkesi. Bernard oli surkea.
Lopuksi on todettava, että Kärpät oli tuon verran eilen parempi ja ansaitsi onnekkaan voittonsa. Olisi se Veinin syöttö maalin takaa voinut pompata Hakanpään luistimista maaliinkin.
Minä en arvosta näitä höpinöitä. Voittot ansaitaan työllä ja paremmuudella. Ei Kärpät onnella voittanut.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Ei Kärpät onnella voittanut.
Jatkoajan Kärpät-toimittaja Sami Halonen kiteyttää tähänastisen sarjan mielestäni aika hyvin:
"Ensimmäinen ottelu meni porilaisilta hieman ihmetellessä. Porissa Ässät otti komennon. Oulun toisessa kohtaamisessa Kärpät oli onnekas voitettuaan ottelun."

Kyllä, Kärpät voitti onnella.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Täytyy sanoa, että vaikka Kärpät runkosarjan voittikin niin se ei todellakaan saanut helpointa vastusta puolivälieriin. Kärpät ei ole ollut sarjan alussa terävimmillään mutta kyllä siitä iso osa menee kurinalaisesti puolustavan vastustajan piikkiin. Ässät on täysin hyydyttänyt Kärppien kärkihyökkääjien pelin ja se saa osaltaan esimerkiksi Junttilan ja Leskisen näyttämään asennevammaisilta vätyksiltä. Kärpät ei ole oikeastaan kertaakaan koko sarjan aikana päässyt yhtä vapaasti ajamaan hyökkäysalueen keskustaan kuin vaikka Tappara pääsi useamman kerran eilen Kalpaa vastaan puhumattakaan TPS-Saipa sarjasta jossa on välillä ladon ovet selällään auki. Kärppien oma puolustusalueen puolustuspelikin on haavoittuvamman oloista kuin Ässillä. Ässät ei kuitenkaan ole tätä pystynyt sarjassa tarpeeksi hyödyntämään. Osansa on varmasti loukkaantumisillakin mutta kyllä Ässien hyökkäyksessä silti olisi tarpeeksi taitoa ja hyökkäyspään osaamista laittaa yhtälailla vajaamiehinen Kärppäpuolustus kovempaan ahdinkoon. Jos Ässiltä puuttuu puolitoista ketjua kärkihyökkääjiä niin Kärpiltä vastaavasti puuttuu käytännössä puolet pelaavasta puolustuksesta. Loukkaantumisten taakse ei kumpikaan voi mennä.

Tuomaritoiminta eilen Oulussa muutamassa tilanteessa satoi Kärppien laariin. Se on ihan selvä mutta sen sijaan, että Ässät olisi tästä hakenut voimaa ja energiaa kuten voittava joukkue tekee niin se jatkoi ja jopa lisäsi kuritonta hölmöilyä. Ässät ei kompastunut tuomareihin vaan omaan kurittomuuteen ja mielikuvituksettomaan hyökkäyspeliin. Mitään oikeusmurhaa ei nähty. Kärpät taas ei tunnu löytävän Ässien puolustuksesta tarpeeksi aukkoja, että se saisi oman iloisen hyökkäyspelin rullaamaan. Se on vähän huolestuttavaa koska jos hetki fantasioidaan tilanteesta jossa Kärpät menisi otteluparista jatkoon ja saisi vastaansa JYPin, HIFK:n tai Tapparan niin en epäile hetkeäkään etteikö em. joukkueet voisi betonoida puolustustaan vähintään yhtä hyvin kuin Ässät ja lisäksi esittää parempaa ja tehokkaampaa hyökkäyspeliä. Sama koskee toki Ässiä mikäli jatkoon menevät. Molempien kannalta hieman huolestuttavaa on siis se, että kumpikaan ei vielä ole pystynyt merkittävästi parantamaan otteitaan. Päinvastoin Kärpät oli jopa huonompi eilen kuin se oli kotiavauksessa tiistaina eikä Ässätkään kyllä mitään ihmeellistä kummassakaan Oulun ottelussa esittänyt. Toivottavasti kukaan ei käsitä tätä ylimielisenä vittuiluna mutta mielestäni Ässät oli eilen lähempänä voittoa kuin tiistaina siksi, että Kärpät pelasi huonomman ottelun eilen. Porilaisten hyökkäyspelaaminen oli itseasiassa heikompaa eilen kuin se oli tiistaina. Uskon, että jos Ässät olisi eilen yltänyt sarjan avausottelun tasolleen olisi se todennäköisesti ryöstön hakenut. Jääkiekossa onneksi riittää, että on paras paikalle saapuneista.

Huomenna on kiistatta sarjan isoin ottelu. Ässät on käytännössä pakkovoiton edessä. Kärppien pitää keksiä lääkkeet erityisesti aivan jäässä olevaan ylivoimapeliinsä. Uskon ja toivon, että Kärpät puhaltaa huomenna uhkakuvat sivuun ja hakee sarjan parhaalla esityksellään 1-3 voiton Isomäestä. Veini on rautaa maalilla ja kaksi maaleista tulee ylivoimalla.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä, Kärpät voitti onnella.
Voi sinua, olet huono häviäjä. En arvosta tuollaista ollenkaan. Täydellistä vastustajan ja vielä syvemmin ajateltuna urheilemisen aliarvostamista. Hyi!

Minusta Ässät ei voittanut Porissa onnella, vaikka Kärppien maalivahti kaksi maalia imaisikin ja vaikka Leskinen laukoi yläriman alaosaan ja vaikka Kärpät voitti maalipaikat perin selkeästi. Ässät oli kokonaisuudessaan parempi ja siihen kuuluu myös maalivahtipeli. Sinä näet ilmeisesti tämän asian toisin, eli mielestäsi Ässät voitti torstaina onnella?
 

Lintta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jatkoajan Kärpät-toimittaja Sami Halonen kiteyttää tähänastisen sarjan mielestäni aika hyvin:
"Ensimmäinen ottelu meni porilaisilta hieman ihmetellessä. Porissa Ässät otti komennon. Oulun toisessa kohtaamisessa Kärpät oli onnekas voitettuaan ottelun."

Kyllä, Kärpät voitti onnella.

No jos Jatkoajan toimittaja on näin kertonut, niin senhän on oltava absoluuttinen totuus.

Onni ansaitaan, olen kuullut sanottavan. Toki jos Ässät tämän sarjan kääntää, se todistaa tuon väitteen vääräksi. Onnella ei Ässien voittaessa ole sijaa.

Onneksi itse kannustan hannuhanhi joukkuetta. Siinä on aina pikku edge tasaisissa sarjoissa.
 

Nigi

Jäsen
Koko teksti

Hieno kirjoitus. Suurimmilta osin samaa mieltä kanssasi.

Voi sinua, olet huono häviäjä. En arvosta tuollaista ollenkaan. Täydellistä vastustajan ja vielä syvemmin ajateltuna urheilemisen aliarvostamista. Hyi!

Minusta Ässät ei voittanut Porissa onnella, vaikka Kärppien maalivahti kaksi maalia imaisikin ja vaikka Leskinen laukoi yläriman alaosaan ja vaikka Kärpät voitti maalipaikat perin selkeästi. Ässät oli kokonaisuudessaan parempi ja siihen kuuluu myös maalivahtipeli. Sinä näet ilmeisesti tämän asian toisin, eli mielestäsi Ässät voitti torstaina onnella?
Se on tässä kolmen pelin aikana jo nähty, että molemmilta puolilta löytyy huonoja voittajia sekä huonoja häviäjiä.
 

sinikettu

Jäsen
Kuten itsekkin sanot, eka oli parempi kuin toinen ja toinen parempi kuin kolmas. Eli Kärppien parhaat esitykset tässä sarjassa ovat järjestyksessä 1-2-3 joten taso lakenut jokaisessa pelissä. Ja jokaisen pelin jälkeen tässä ketjussa on painotettu, ettei Kärpät tule pelaamaan yhtä paskaa peliä kuin edellinen. Maanantaina nähdään mikä on totuus.
Ei ihan. Toka peli oli lähtökohtaisesti hankalampi kuin eka kotipeli, kun Porissa pelattiin. Kolmanteen peliin oli odotettavissa parannusta edellisestä, mutta sitä ei tullutkaan.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ihan. Toka peli oli lähtökohtaisesti hankalampi kuin eka kotipeli, kun Porissa pelattiin. Kolmanteen peliin oli odotettavissa parannusta edellisestä, mutta sitä ei tullutkaan.

Listaas nyt itse, että mikä Kärppien peli on ollut tässä sarjassa paras, mikä toiseksi paras ja mikä huonoin.
 

sinikettu

Jäsen
Listaas nyt itse, että mikä Kärppien peli on ollut tässä sarjassa paras, mikä toiseksi paras ja mikä huonoin.
Listasin jo. Ykönen paras, toka sitten ja kolmas huonoin. Kyse ei ollut siitä, mitkä ovat olleet parhaat ottelut, vaan odotuksista peliin. Väitit, että Kärppien puolelta joka ottelussa on sanottu, että seuraavassa parannetaan. Samalla käsittääkseni implikoit, että seuraavassakin ottelussa mennään heikompaan suuntaan, koska sellainen on ollut trendi kolmessa ekassa pelissä. En ole samaa mieltä.

Lähtökohtaisesti tokassa pelissä, Ässien kotihallissa, ei kyetä yhtä hyvään suoritukseen kuin ekassa ottelsussa kotihallissa ja suuressa kaukalossa. Toiseen otteluun ei ollut niin suuri pelillinen odotusarvo kuin ensimmäiseen. Kolmanteen otteluun oli suurempi odotusarvo kuin kahteen ensimmäiseen, koska pelituntumaa olisi pitänyt saada alle ja Vehviläinen osoitti pystyvänsä kylmäpäiseen työskentelyyn maalilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös