Playoffs 2018 finaalit: Kärpät (1.) – Tappara (3.)

  • 237 270
  • 1 600

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Seurattavia asioita:
- Onko Mikin kirjekuori ruskeampi kuin Ahon?
- Osaako Rautakorpi käyttää Fonectaa ja luoda pelon ilmapiirin tuomareiden kotirauhaan?
- Matkustavatko kotituomarit Kärppien kanssa samaa matkaa?
- Onko Lassella omat väkisinmakuusäännöt?
- Onko Tapparan kahvat teroitettu tauon aikana?
- Malttaako Tappara hyökätä ollenkaan tiiviistä träp-muodostelmastaan?
- Päästäänkö ensimmäiseen otteluun asti ilman mainintaa taannoisen karsintasarjan G - K -episodista?
- Ajaako Domi jollain erätauolla jään Zambonilla?
- Näkeekö Jani82 jonkin tilanteen Tapparalle suosiollisesti?
- Kummassa hallissa läpsytetään tykimmin?
- Kuka pahoittaa mielensä mahatifoista ja hassuista peruukeista/hatuista?
- Onko Manner niin herrasmies, että luovuttaa mestaruuden Jukalle?
- Onko Manner niin herrasmies, ettei vie Jukalta lisänimeä Hopea-Jukka?
- Onko Manner jotain muuta kuin herrasmies?
- Hallitseeko TPS Kallion mielestä finaaliotteluita?
- Sulaako Veini, entä Metsola?
- Onko Jukka robotti vai näkyykö jotain inhimillistä tunnetilaa finaalisarjan aikana?

Kaikki tämä ja paljon muuta hienosti käsikirjoitettua draamaa selviää huomisesta alkaen Ruudussa. Tuskin maltamme odottaa.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Seurattavia asioita

Siinä ne kotomaan kiekon tendenssit oli oivasti ja kattavasti listattu. Kiitos! Minulle ei jäänyt mitään lisättävää. Tätä sarjaa voi seurata aika rennosti. Piskuinen ja sympaattinen oululaisseura pääsee ihastelemaan idoleidensa otteita kentällä, yksistään se on jo upeaa.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Kärppien piti eräissä spekulaatioissa tippua Ässä-sarjassa jo. Kärppien piti eräiden ennakoiden perusteella tippua HIFK-sarjassa viimeistään. Taisteluun pytystä lähdetään edelleen kotiedulla, mutta silti monet pitää Tapparaa ennakkosuosikkina. Kevät on hienoa aikaa olla kärppäkelkassa, kun joka tuutista pusketaan altavastaajan viittaa. Rosteri on hieman kaveria kapeampi, vaan luottoa löytyy kyllä kannujahtiin. Alkais jo!
 
Kannattaa käyttää tuota "älä huomioi" -nappia tuon yhden trollin kohdalla.
Minä taas suosin noiden provokaattoreiden kohdalla asiallisia vastauksia. Kärkevää ja värikästäkin kieltä, mutta asiasisällöllä. Provokaattoreilla usein puuttuu se faktaosio. Kokeile!
Jos puhutaan siis ihan hitaudesta luistimilla, niin ei siellä ole kuin Kukkonen jolle tämä on ongelma. Esim. Hakanpää on kokoisekseen huikean hyvä luistelija.
Kyllä, hyviä luistelijoita, mutta lähinnä ajattelin vastaavia kuin Rantakari ja Salonen Tapparalla. Kemiläinen ainoa tervassa hiihtäjä. Mutta Heshka, Koivisto ym. ovat jättäneet mielikuvan nimenomaan ”ihan ok” luistelijoista. Tämä siis etenkin, jos paineen alta pitäisi tulla jalalla pois.
Onko Domia vielä edes haastettu?
On. Muutamia aivan huikeita torjuntoja ja todella varmaa työskentelyä muuten.
Kärpät on ottanut huolimattomia/laiskoja jäähyjä tukuttain ympäri kenttää.
Tapparalla ollut samaa vikaa. Edelleen ihmettelen, ettei Tepsi saanut enempää ylivoimamaaleja. Kärppiä vastaan en usko samaan olevan enää varaa.
Pakistosta ei ole paljonkaan tukea hyökkäykseen, poislukien Rantakari
Kyllä siellä tukea tulee, vähän kaikilta. Pakit nousevat myös hyökkäyskulmiin ja -päätyyn asti, Mikkola ja Elorinne etunenässä.

Aloitukset tulevat olemaan mielenkiintoinen yksityiskohta. Tappara on viime vuosina ollut todella vahva niissä ja päässyt siten hallitsemaan kiekkoa. Tepsiä vastaan niissä oli kuitenkin paljon ongelmia ja etenkin Jasu oli jopa kehno. Ennakkoon vaikuttaisi melko tasaiselta tällä saralla.
 

Justus76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kun vertaa finaalijoukkueiden puolustajien tilastoja näissä playoffeissa, niin etu on Kärpillä huomattava. Kärpät vie Tapparan pakkiosastoa lähes kaikilla oleellisilla osa-alueilla. Tehdyt tehopisteet ja laukaisumäärät menevät huomattavasti Kärppien eduksi eikä +/- tilastoissakaan ole häpeämistä. No puolustajan tehtävä on ensisijaisesti puolustaa, senhän Tappara tietenkin osaa laadukkaaasti, mutta seiska peli Raksilassa näytti, että kyllä Kärpätkin siihen pystyy tiukassa paikassa. Uskon, että Kärpillä on tässä sarjassa iso etu, kun ratkaisuvoimaa löytyy myös alakerrasta, onhan nähty, että puolustajat jopa jopa ratkovat mestaruuksia, mieleen tulee esimerkiksi eräs Ari Vallin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Minä odotan sitä montako ottelua pelataan ennenkuin oululaiset perustavat adressin: "Estopeli kiellettävä liigassa." Kärpiltä näin kaksi välieräottelua ja niissä molemmissa se teki luvattoman paljon virheitä omalla puolustusalueella, harhasyöttöjä ja merkkausvirheitä. Marjamäen ajalta en muista että olisivat tehneet koko sinä aikana noin montaa oman alueen virhettä. Noihin ei ole Tapparaa vastaan varaa. Tripla on haussa ja varmasti kaikki sitä janoavat, sekä pelaajat että organisaatio. TPS:lla on kaksi joten on luonnollista että Suomen menestynein jääkiekkoseura korjaa tämän epäkohdan ja tasoittaa tilit turkulaisten kanssa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Onnittelut Tampereelle triplamestaruudesta! Vaikea nähdä, että Kärpät pystyisi haastaa tosissaan. Voi mennä 6 peliin niin saa Mikko optimoitua tuotot.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tripla on haussa ja varmasti kaikki sitä janoavat, sekä pelaajat että organisaatio.

Ei triplaa kannata voittaa, se johtaa vain organisaation pöhöttymiseen ja mahalaskuun!

Kannattaa voittaa tuplia aina parin vuoden välein. Sillä tavalla on mahdollista "surffata" menestysaallon harjalla pidempään. Tai jopa loputtomasti! :)
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Minä odotan sitä montako ottelua pelataan ennenkuin oululaiset perustavat adressin: "Estopeli kiellettävä liigassa."

Onko estopeli siis Tapparan vahvuuksia tänäkin vuonna? En ole nähnyt Tapparan plejaripelejä. Mielestäni siellä olisi kuitenkin hyvin taitoakin eli periaatteessa koko taktiikkaa ei olisi välttämätöntä rakentaa pelkän estämisen varaan.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko estopeli siis Tapparan vahvuuksia tänäkin vuonna? En ole nähnyt Tapparan plejaripelejä. Mielestäni siellä olisi kuitenkin hyvin taitoakin eli periaatteessa koko taktiikkaa ei olisi välttämätöntä rakentaa pelkän estämisen varaan.
Se on Tapparan kiistaton vahvuus ollut jo 90-luvulta. Joskus, kun ei menestytä, ei toimi kuin estopeli. Jos muutkin osa-alueet ovat kunnossa, taistellaan mitalipeleissä. Poikkeuksetta. Niinä keväinä siinä on myös jännä kaiku, aivan kuin koiran haukunta karavaanin rattaiden kirskuessa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ei triplaa kannata voittaa, se johtaa vain organisaation pöhöttymiseen ja mahalaskuun!

Kannattaa voittaa tuplia aina parin vuoden välein. Sillä tavalla on mahdollista "surffata" menestysaallon harjalla pidempään. Tai jopa loputtomasti! :)

Tripla kannattaa voittaa aina kun se on mahdollista, sen jälkeen quadruple jota ei vielä ole kenelläkään liigan historiassa. Tappara on dynastia, pavunvarsi joka kasvaa taivaaseen asti. Sen latvasta Mikko Leinonen on meitä tuomitseva ansioidemme mukaan.
 

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Modernin ajan klassikko, Väsyneet Kädet nimimerkin kädet väsyy, puhutaan trapista ja huudetaan pohjoista maammelaulun aikana...kevään merkki! Tällä kertaa hieman erilaiset lähtökohdat sarjaan vaikkakin Kärpät saapuu taistelukentille tutun ja turvallisen kotiedun turvin. Tällä kertaa manselaisilla on nimekkäämpi joukkue ja ovat ainakin paperilla ennakkosuosikki. Turkusen Palloseura oli paperia ja levätty on...HIFK laittoi Kärpät koville ja väsy painaa..? No voin kertoa, että ei tule painamaan! Kovin merkittävä osa näiden palstojen viesteistä ei edes snorklaa pinnalla saatika paneudu sen alle. Yritän tuottaa asiallista sisältöä ja hienoja lukuelämyksiä teille arvoisat fanit!

Tappara voittaa, koska:

- Leveämpi pelaajamateriaali
- Mestaruusrunko kasassa
- Paljon puhuttu lepoetu

Kärpät voittaa, koska:

- Kotietu
- Vähemmän lepoa = voi olla valmiimpi sarjan alussa
- Rohkea pelitapa tulee luomaan paljon maalipaikkoja hyökkäyspäässä
- Kärpät on oppinut paljon seitsemän pelin sarjasta ja vastassa oli trappia toteuttava HIFK
- Rautakorpi

Tilastoja pudotuspeleistä:

TOP5 pistemiehet ( Tappara ):
1. Kristian Kuusela 10gp 4+7=11
2. Jukka Peltola 10gp 4+5=9
3. Tomas Zaborsky 10g 2+6=8
4. Otso Rantakari 10gp 2+6=8
5. Sebastian Repo 10gp 4+3=7

TOP5 pistemiehet ( Kärpät):
1. Julius Junttila 12gp 5+3=8
2. Mikael Ruohomaa 11gp 3+5=8
3. Shaun Heshka 12gp 3+5=8
4. Ville Leskinen 12gp 1+7=8
5. Saku Mäenalanen/Kristian Vesalainen 12gp 4+3=7

Maalivahdit (Tappara):
Dominik Hrachovina 93,12% 2,10 päästettyä per.peli

Maalivahdit (Kärpät):
Veini Vehviläinen 92,89% 1,63 päästettyä per.peli

Jussi Rynnäs 87,50% 3,16 päästettyä per.peli

Erikoistilanteet (Tappara)
Ylivoima 27,78%

Alivoima 79,55%

Erikoistilanteet (Kärpät)
Ylivoima 17,78%

Alivoima 93,62%

Samat faktat löytää kyllä kaikki lukematta tätä minun postaustani, mutta ajattelinpahan finaaleiden kunniaksi laittaa! Ylivoima on ollut Tapparalla selkeästi parempaa ja alivoima taas päinvastoin. Tappara pelaa paljon parempaa ylivoimaa, kuin HIFK joten avautuuko Kärppien alivoimapakka tässä sarjassa? Saako Kärpät ylivoimalla tehoja Tapparan heikohkosti pelannutta alivoimaa vastaan?

Mielenkiintoista nähdä tuleeko Kärpät pelaamaan omaa peliänsä eli kovalla paineella päälle ja aiheuttaako se maalipaikkoja hyvien riistojen kautta. Kaksi hyvinkin erilaista kiekkoa pelaavaa joukkuetta on vastassa, toinen on aggressiivinen ja toinen on passiivinen. Muuttaako jompi kumpi pelissään jotain? Kärppien duunariosasto oli välierissä erittäin hyvä ja samanlaista laitojen ryskettä ja "perkele" meininkiä tullaan näkemään jatkossakin. Jari Saliolle soisin jo lisää osumia sillä paikkoja on ollut ja paljon. Tapparalta silmään pisti välierissä Joona Luodon erittäin hieno pelaaminen. Toki onhan siellä tutut Haapalat ja Kuuselat laittamassa kiekkoa nuottaan, mutta haluan nostaa esille muitakin.

Hyökkäyksessä Tapparalla on enemmän taitoa, mutta Kärppien duunarit osaavat kyllä tylsyttää sitä hyvin. Kärppien kärkiosastolla pitää panna parasta pöytään, jos meinataan kannua nostella. Pakkikalustot ovat paperilla mielestäni melko tasaiset, Tapparalta löytyy joka parista kovan luokan pakkia ja ei Kärppien Hakanpää, Kukkonen, Heshka, Koivisto jne. kalpene mielestäni siinä rinnalla ollenkaan. Maalivahtien taistelusta tulee mielenkiintoinen, kun Veini ja Dominik iskevät yhteen. Kaksi erittäin kovaa veskaria.

Pelejä tässä sarjassa tullaan näkemään vähintään 6. Seiskapeli toistaisi historiaa melkoisen hyvin. Kärpät avaa huomenna voitolla ja toivottavasti voitetaan myös ensimmäinen vieraspeli. 2-0 tilanne löisi hieman painetta Tapparan suuntaan vaikka ovatkin henkisesti erittäin vahva jengi. Tapparalla on aikaisemmin mainittu mestaruusrunko kasassa ja luotto omaan peliin kunnossa. Kärpät on kasvanut kauden aikana huikeaksi joukkueeksi. Ennustan, että tripla tullaan näkemään Kärppien ottaessa kolmannen finaalivoittonsa Tapparasta 2010-luvulla. 4-3 Kärpille!
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Kyllä, hyviä luistelijoita, mutta lähinnä ajattelin vastaavia kuin Rantakari ja Salonen Tapparalla. Kemiläinen ainoa tervassa hiihtäjä. Mutta Heshka, Koivisto ym. ovat jättäneet mielikuvan nimenomaan ”ihan ok” luistelijoista. Tämä siis etenkin, jos paineen alta pitäisi tulla jalalla pois.
Mitä olen Tapparan ja Kärppien pelejä katsellut niin ehdottomasti paras puolustaja luistelemaan on Kivihalme, Playoffeissa ei vielä ole kovin hyvin esiintynyt, mutta koko kauden mitalta väitän Teemun olevan parhaimpia luistelijoita koko sarjasta.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitä olen Tapparan ja Kärppien pelejä katsellut niin ehdottomasti paras puolustaja luistelemaan on Kivihalme, Playoffeissa ei vielä ole kovin hyvin esiintynyt, mutta koko kauden mitalta väitän Teemun olevan parhaimpia luistelijoita koko sarjasta.
Helppo se on keulia, kun Peksi nosti potkulaudan naulaan ja lopetti
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tripla kannattaa voittaa aina kun se on mahdollista, sen jälkeen quadruple jota ei vielä ole kenelläkään liigan historiassa. Tappara on dynastia, pavunvarsi joka kasvaa taivaaseen asti. Sen latvasta Mikko Leinonen on meitä tuomitseva ansioidemme mukaan.

Kyllä hopea sekstetti ois hienompi, pari harhalaukausta sallitaan :D
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toisin kuin moni muu, niin veikkaan, että avauspelistä tulee täysin ohipeli Kärppien osalta, mutta tulevat sarjaan mukaan myöhemmin. Toisaalta taas sitten, jos/kun mennään kutos- ja seiskapeleihin, niin Tapparan freesiys saattaa näkyä. Varsinkin, kun myös pelitapaa voisi sanoa Kärppien vastaavaa taloudellisemmaksi.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joku Kärppä-fani kirjoitti pari vuotta sitten äärimmäisen hyvän kirjoituksen tänne Jatkoaikaan siitä, kuinka mestaruus vapauttaa fanien “paineet”. Sen jälkeen ei enää tarvitse todistella mitään, ei nostaa tuomarityöskentelyä jatkuvasti tikun nokkaan eikä muutenkaan olla joka välissä aukomassa päätä muiden seurojen kannattajille. Hän kirjoitti, että on iloinen Tapparan kannattajien puolesta, kun saavat kokea saman vapautumisen tunteen jonka Kärppä-fanit ovat kokeneet. Kyseinen kirjoitus on minulle ikimuistoinen ja kuvastaa sitä, miten myös muita osataan kunnioittaa.

Kyseinen kirjoitus oli Tapparan ensimmäisen mestaruuden jälkeen, jolloin lähes koko jääkiekkoa seuravaan Suomen sympatiat olivat kirvesrintojen bandwagonissa. Toisin kuin nyt, jolloin miltei kaikki odottavat Tapparan kompurointia, jolloin he pääsisivät ilkkumaan träpistä, hopea-Jukasta jne. Dynastia luokin aina ihailua ja vihaa: sitä halveksutaan ja sitä kopioidaan. Haluttaisiin olla kuin se, mutta keksitään syitä, miksi mestaruudet on väärin voitettu. Vanhan sanonnan mukaisesti kateus on ansaittava. Dynastioita eritoten vihataan ja ymmärrän sen aivan täysin. Ymmärrän senkin, että moni ei haluaisi nähdä kahden 2000-luvun dynastian kohtaamista finaaleissa, vaan vaihtelu niin sanotusti virkistäisi.

Kuten Tapparan omalle foorumille kirjoitin, olen erittäin iloinen Kärppien tulemisesta Tapparan vastustajaksi siksi, että pelit ratkaistaan lähtökohtaisesti pelaamalla. Pidän Kärppiä taitojoukkueena sanan varsinaisessa merkityksessä ja sitä on myös Tappara, vaikka muutamat ilmeisen vähän Tapparan pelejä tällä kaudella nähneet toimittajat jaksavatkin edelleen jauhaa träpistä. Vielä Rautakorven edellisen visiitin viimeisen kauden yhteydessä olisin jossain määrin voinut ostaa tämän kritiikin, mutta tämän kauden osalta se kuvastaa ainoastaan joko esittäjänsä täydellistä ymmärtämättömyyttä jääkiekosta tai sitä, ettei henkilö ole nähnyt kovinkaan montaa Tapparan peliä tällä kaudella. Tappara on nimittäin puskenut miltei koko runkosarjan sellaista pystysuunnan kiekkoa, että Petteri Sihvosen fläppitaulu on likimain murtunut, ja Rautakorven jääräpäisyys kirottu alimpaan kiekkomanalaan.

Odotankin sarjalta rehtiä ja rehellistä kiekkoa ja sitä, että vastustajalle osataan aidosti antaa krediittiä silloin, kun sen paikka on. Voin rehellisesti myöntää, että Kärpät oli se taitavampi joukkue edellisissä 2010-luvun finaalisarjoissa. Nyt uskon ja toivon, että se on Tappara.
 

Apheu

Jäsen
Gurkha kirjoitti:
Tapparan pelejä olen nähnyt muutaman pudotuspeleissä ja niistä ajatuksia:
- Ensimmäisen maalin tehtyään varjelee maaliaan niinkuin vanhapiika neitsyyttä.
- Sitkeä, ei varmaan katkea eikä luovuta
- Pakistosta ei ole paljonkaan tukea hyökkäykseen, poislukien Rantakari

- Tällä kaudella Tappara ei ole lopettanut pelaamista ja ns. taktikoinut pelkkään puolustustaisteluun johtoasemaan päästessään, kuin aivan loppuminuuteilla. Aikaisempina kausina toki jotain 1-0 johtoa saatettiin puolet pelistä puolustaa vain aikaa vastaan.

- Sitkeä Tappara kyllä on.

- Tämä on hämmentävä kommentti. Kemiläisen kausi oli vaisu, mutta potentiaali on iso; voittihan mies viime kauden playoffien puolustajien pistepörssin, ja taisi olla kokonaispörssissä TOP-3:ssa. Elorinne ja Mikkola nousevat vahvasti kulmapeleihin, Mikko Lehtonen on profiililtaan hyökkäävä puolustaja, ja joku voisi sanoa "olympiatasoa". Rantakari ollut todella, todella kova, niin kuin sanoitkin. Vittasmäki ja Salonen molemmat myöskin hyviä tukemaan hyökkäyksiä. Oikeastaan koko pakisto pelaa suhteellisen vahvasti hyökkäyspäähän, eivätkä he kaihda pieniä riskejä.
 
Viimeksi muokattu:
Mitä olen Tapparan ja Kärppien pelejä katsellut niin ehdottomasti paras puolustaja luistelemaan on Kivihalme, Playoffeissa ei vielä ole kovin hyvin esiintynyt, mutta koko kauden mitalta väitän Teemun olevan parhaimpia luistelijoita koko sarjasta.
Aivan totta. Unohtui koko poika, kun Kärppien pakistoa muistelin. On mainio luistelija, nopea ja taitava. Kärppien vastine Rantakarille ja Saloselle.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Saako Kärpät ylivoimalla tehoja Tapparan heikohkosti pelannutta alivoimaa vastaan?

TPS teki muuten yhden ylivoimamaalin koko sarjassa, ja teki sen ensimmäisen pelin alkuvaiheilla. Sen jälkeen joku sata tuntia ilman maalia, josta puolet 5 vs. 3. No, laitetaan Kallion seisoskelun... siis kiekkojumalien ja maalivahdin piikkiin.
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
- Tällä kaudella Tappara ei ole lopettanut pelaamista ja ns. taktikoinut pelkkään puolustustaisteluun johtoasemaan päästessään, kuin aivan loppuminuuteilla. Aikaisempina kausina toki jotain 1-0 johtoa saatettiin puolet pelistä puolustaa vain aikaa vastaan.


- Tämä on hämmentävä kommentti. Kemiläisen kausi oli vaisu, mutta potentiaali on iso; voittihan mies viime kauden playoffien puolustajien pistepörssin, ja taisi olla kokonaispörssissä TOP-3:ssa. Elorinne ja Mikkola nousevat vahvasti kulmapeleihin, Mikko Lehtonen on profiililtaan hyökkäävä puolustaja, ja joku voisi sanoa "olympiatasoa". Rantakari ollut todella, todella kova, niin kuin sanoitkin. Vittasmäki ja Salonen molemmat myöskin hyviä tukemaan hyökkäyksiä. Oikeastaan koko pakisto pelaa suhteellisen vahvasti hyökkäyspäähän, eivätkä he kaihda pieniä riskejä.

Joo en tarkoitakaan sitä, että Tappara jotenkin vetäytyisi kuoreensa johtaessaan. Mutta pirun vaikea sinne on maaleja tehdä.

Se on selvä, että pakit avaavat ja tukevat hyökkäyksiä. Kuitenkin ihan puhtaasti pistepörssin valossa siellä on vain Rantakarilla pelottavat pisteet.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toisin kuin moni muu, niin veikkaan, että avauspelistä tulee täysin ohipeli Kärppien osalta, mutta tulevat sarjaan mukaan myöhemmin.
Itsekin näkisin myös noin, mutta miten perustelet tuon?

Kärpillä on ehkä huomiseen sarja-avauksen kotipeliin jonkin sortin kotipaineet ennalta vahvempaa ennakkosuosikkia kohtaan. Kärpät teki HIFK sarjassa paljon puolustuspään virheitä, joissa riittää korjattavaa. Tuon lisäksi luulen, että myöskin fyysisesti tuosta tulee vaikea peli. Kärpät ei oikein tiedä eka pelissä tässä parissa, että mikä on se taso, jolle pitää päästä Tapparan kepittämiseksi.

Siis minullakin on kutina, että huomisesta tulee Kärpille ohipeli, mutta vaikea vähän kuvata ennakkoon, että mitkä sen tekee ja miten se näkyy.
 

Pederheier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä minä veikkaan että jos Kärpät yhdenkään pelin voittaa, on se juurikin tämä ensimmäinen. Toisaalta Kärpät voi viedä koko sarjan puhtaasti 4-0, toisaalta sen voi tehdä Tapparakin, toisaalta sarja voi venyä seiskapeliin. V*tustako näistä tietää, peliäkään en ole Tapparalta tällä kaudella nähnyt joten paha sanoa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Satavarma seiskapeli tiedossa. Ainut kysymys on enää, että montako jatkoerää tarvitaan ja kuka on tämän kevään oululainen sankari numero uno?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös