Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 23.01.2017 klo 13.53.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla, toki uskon että Hermes kampeaa ihtensä jatkoon. Helppoa ei tuu olemaan, mutta uskon että kotiedun turvin jatkoon 6 tai 7 ottelun jälkeen. Kukaan ei osaa arvatakkaan mitä Raimo on Hermestä varten keksiny. Tässä parissa tulee olemaan aika suurella todennäköisyydellä kipinöitä reilusti ilmassa! Toittovasti pysyy pää kylmänä ja miehet terveinä. :))

  K-Vantaan uskon selviävän jatkoon 4-2 otteluvoitoin. En usko että Paukun jälkeisen ajan Jokipojat pystyy haastamaan 7 otteluun asti nopeaa KVantaata, vaikka ne tosipelit alkaaki vasta nyt ja pelin luonne muuttuu pikkusen.
   
 2. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  SaPKo - KeuPa HT ---> SaPKo
  SaPKolla on yksinkertaisesti kovempi rutiini ja joukkue liitää harvinaisen kovassa lennossa. Toki lentokin katkeaa joskus, mutta ei vielä tässä sarjassa.

  TUTO - Peliitat ---> Toverit
  Tästäkin tulee ehdottomasti tiukka sarja, mutta kotiedun turvin TuTo jatkaa eteenpäin.

  Kiekko-Vantaa - Jokipojat ---> Jokipojat
  Jokipojille mieluisa tikkurilan jäähälli ja vastaan K-Vantaa. Tämä on sellainen pari, jossa ei todellakaan ole kotietua, joten Jokipojat kairaa itsensä väkisin jatkoon game sevenissä.

  Hermes - Espoo United ---> Hermes
  Varmasti kuuma ottelusarja tulossa tästä. Mutta heitän ihan fiiliksen ja toivomuksen pohjalta, että Hermes jatkaa matkaansa tästä parista.
   
 3. Kaheksas pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TUTO, Leijonat, NHL:n suomalaiset
  Miksi Jokipojat on runkosarjan kuudes vaikka samoilla pisteillä olevilla Peliitoilla ja KeuPalla on enemmän kolmen pisteen voittoja? Onko mestiksessä eri systeemit tässä kuin liigassa?
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kaiketi maaliero tuon ratkaisi.
   
 5. Hyman Roth Jäsen

  Kaikki puoltaa sitä, että SaPKo ottaa pleijarirevanssin Keuruusta tänä keväänä, mutta en usko sarjan olevan mikään läpihuutojuttu. Toki siellä on nyt eteläsavolaisillakin ihan oikeat molarit ja KeuPa vailla Nemon psyykkausta, mutta veikkaan 4-2 värikkäiden vaiheiden jälkeen.

  TUTOn uskon selättävän Peliitat suoraan 4-0. Kokenut nippu täynnä meritoituneita pelimiehiä herää saletisti ihan eri jalalla nyt, kun on pudotuspelit kyseessä.

  Jokipoohon en nykyisellään jaksa oikein uskoa. Kiekko-Korsolle selvä 4-1 tulos tästä sarjasta.

  Hermes ja EU, hankala sanoa mitään. Toki Hermekselle enemmän voittoa soisi, mutta ennalta arvaten tiukin kohtaaminen. Seiskamatsiin mentäneen..
   
 6. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Minä samaa jo kyselin peliitta-osiosa. Laskeskelin, että peliitat olisi kuudes, koska 3 pisteen voittoja enemmän kuin jokipojilla ja sitten sen jälkeen maaliero sama kuin keupalla, mutta taas tehtyjä enemmän. Liigassa näköjään eri säännöt.
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Mestiksessä mennään liiton säännöillä. Liigalla on omat säännöt. Liiga halusi painottaa kolmen pisteen voittoja. Tämä Mestiksen sääntö on siitä hyvä, että ainakin teoriassa maalieroa voi parantaa äärettömästi toisin kuin kolmen pisteen voittosaraketta, joka paranee max pykälän kerrallaan. Toisin sanoen vaikka maaliero olisi paljon huonompi on teoriassa mahdollista mennä ohi viimeisessä pelissä jos pääsee tasapisteisiin. Kun taas mikäli kolmen pisteen voitoissa on kaksi tai enemmän perässä, niin peli on menetetty vaikka tasapisteisiin pääsisikin. Iso merkityshän noilla asioilla ei ole. Tärkeintä on, että kaikki tietävät runkosarjan alussa miten sijoitukset ratkotaan.
   
 8. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Heitänpä nyt itsekin pienet veikkaukset ilmoille:

  SaPKo - KeuPa HT (4-1, toiveissa toki KeuPan jatkopaikka)
  - Viime kaudella KeuPa onnistui yllättämään, tällä kaudella SaPKo vaikuttaa kuitenkin paljon tasapainoisellamalta, kirsikkana kakun päällä tuo Tanus-Monto-Lepaus. KeuPa on kuitenkin yllätysvalmis ja hyvä nippu täälläkin on. KeuPalla on mahdollisuudet jatkoon jos onnistuvat pimentämään tuon SaPKon ykkösen, taitaa olla kuitenkin helpommin kirjoitettu kuin tehty. KeuPa on kuitenkin arvaamaton ja yllätysvalmis, täydellisen altavastaajan asema sopii.

  TuTo - Peliitat (4-1)
  - Pidän tätä paria ennakkoon selvimpänä. Laitetaan nyt Peliitoille se yksi voitto jommastakummasta Heinolan pelistä. TuTon nimilista ja rutiini on sitä luokkaa, että en jaksa uskoa Peliittojen pystyvän missään vaiheessa tosissaan TuToa uhkaamaan. Peliittojen kausi on jo nyt plus-merkkinen, TuTon kausi vasta puolestaan alkaa keskiviikkona.

  K-Vantaa - Jokipojat (4-2)
  - Runkosarjan alussa olisi voinut kuvitella Jokipoikien olevan kolmas ja Vantaan kuudes, mutta Jokipon konttaaminen talvella tuli yllätyksenä. Pari voittoa oikeaan väliin riitti kuitenkin pitämään joensuulaiset viivan paremmalla puolella ja pari viimeistä peliä näyttivät jo hyvältä. Jokipojat pystyy parhaimmillaan pelaamaan jopa finaalipaikasta, mutta jos esitykset ovat sitä luokkaa kuin muutama viikko sitten, niin nopea lähtö tulee. En jaksa uskoa Jokipoikien pystyvän nipistämään tästä jatkoon.

  Hermes - Espoo United (2-4)
  - Espoota veikkailtiin ennen kauden alkua "varmaksi" mestariksi, toisin kävi. Tosin viime viikkoina meno on ollut sitä luokkaa, ettei mestaruudesta puhuminen enää sittenkään ole kaukaa haettua. Itse pidän Espoota TuTon kovimpana haastajana, SaPKoon en ihan loppuun saakka jaksa uskoa. EU:n peli on näyttänyt viime aikoina juuri sellaiselta kuin pudotuspeleissä menestyvän joukkueen pelin pitääkin näyttää. Hermes taas ailahtelee sen verran jopa pelin sisällä, että uskon EU:n jatkavan tästä. Hermes vaikuttaa jotenkin sellaiselta hurlumhei-joukkueelta, joka pärjää runkosarjassa, mutta playoffseissa on vaikeaa. Toivottavasti todistavat olevani väärässä ja menevät perinteisenä seurana välieriin ja vaikka päätyyn saakka.
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei se ihan nappiin mennyt tämäkään, esimerkiksi SaPKo ja TuTo voivat kohdata toisensa aikaisintaan finaaleissa. SaPKo (mikäli pääsee jatkoon puolivälierissä), kohtaa välierissä runkosarjassa heikoiten sijoittuneen välieräjoukkueen jne.
   
 10. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Älä ainakaan taloasi pantiksi laita tuolle kaaviolle, sillä jos oikein ymmärsin, kaaviossasi SaPKo ja TuTo kohtaa välierissä mikä on kaikissa tapauksissa mahdotonta.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Joo, vähän ihmettelinkin tuota kaaviota. Kun siis katsoin livetulokset.com sivulta, ja ajattelin menevän NHLn tapaisesti. Taidankin poistaa viestini :D
   
 12. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Itse veikkailen että kaikki kotiedun saaneet jatkaa, mielenkiintoisin ja varmasti ennakoltaan tiukin on tuo Hermes-EU ottelupari. Hermes pystyy ottamaan stepin lisää tuohon pelaamiseen ja veikkaan menee jatkoon. EU on tahkonnut pleijareita joulusta asti ja en usko että sieltä löytyy enää pykälää lisää. Tuto menee jatkoon suoraan neljässä, samoiten kun Sapko. Jokipoikien tuska näkyi napapiirille asti ja Vantaalaiset jatkaa kohti välieriä.

  Tuton bandwagoniin tässä hypätään, sitä kannatin ennen Rokin tuloa ja nyt kun oma jengi on jo Pyhätunturilla laskemassa, niin on helppoa kannattaa toista sinistä ja Petulle mestaruus ennen eläketä. Sapko saa hopiat, Hermes ronssit ja Vantaa nelijäs. Hienoa aikaa teille kannattajille, kannattaa hallille vääntyä!!!
   
 13. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Onhan sen mahdollista, että Hermes pystyy sen yhden stepin lisää ottamaan, mutta mikään ei kyllä viittaa siihen. Runkosarjan viimeinen kolmannes (viimeiset 15 ottelua) on Hermeksellä ollut keskimäärin heikompi kuin runkosarja kokonaisuudessaan. Samaan aikaan EU on ollut sarjan 2. paras joukkue. Pudotuspelit ovat toki oma maailmansa, joka täällä Espoossa hyvin tiedetään, mutta ne nyt suorilta keksi syytä miksi juuri Hermes saisi isomman vaihteen silmään juuri nyt, mikään tilasto ei sitä puolla.

  En toki pidä Hermeksen jatkoon pääsyä mahdottomana. Enneminkin näen sarjan aika 50-50. Em. peruste vaan sattui silmään.
   
 14. He-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittajajoukkue
  Mahdollisesti tyhmä kysymys, mistä löytyy semifinaalien ja finaalien pelipäivät? Eli milloin esim pelataan finaalien mahdollinen 7 ottelu?
   
 15. Linnankundi Jäsen

 16. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Ainut 'tosipeli' näyttää olevan Hermes-EU. Tämä pari voi jatkaa ns. loppuun asti keskinäistä tahkoamista. Muut ovat ratkeamassa neljällä suoralla voitolla. Yllättävää.
   
 17. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Jep. Viime vuonnahan oli hemmetin tasaset puolivälierät kun kolme neljästä meni seittemänteen peliin asti mutta tänä vuonna saattaa kolme neljästä ratketa jopa suoraan neljässä pelissä. Ainut sarja joka on vielä täysin auki on juurikin Hermes-EU