Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: TUTO Hockey – Peliitat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Eesau_65, 13.03.2017 klo 18.44.

?

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

 1. TUTO Hockey

  21 ääntä
  80,8%
 2. Peliitat

  5 ääntä
  19,2%
 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Peliitat varmasti antoivat kaikkensa ja kaatuivat saappaat jalassa. Kovassa paineessa yritettiin venyä äärimmilleen ja kun ei tämänkään jälkeen jäänyt mitään jossiteltavaa, niin paineen alta vapautuminen toi varmaan pienen hymynkin huulille.

  TuTo paransi jo nyt sijoitustaan pudotuspeissä verrattuna viime kauteen. Seuraavaksi taistellaan finaalipaikasta ja edellisestä kerrasta finaaleissa on jo aikaa. Tähän kohtaan tie on tyssännyt hyvin useasti ja ei tässä nytkään tunnu mikään vielä varmalta. Seuraavaksi TuTo kohtaa myös 4-0 oman pudotuspelisarjansa voittaneen K-Vantaan, joka haluaa varmasti myös pääsyä loppuotteluun.