Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

  • TUTO Hockey

    Ääniä: 21 80,8%
  • Peliitat

    Ääniä: 5 19,2%

  • Äänestäjiä
    26

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
2013 Peliitat vei heti ekan pelin, mutta TUTO väänsi sarjan lopulta itselleen. Toistuuko tämä vai onnistuuko TUTO aloittamaan vahvan kotipelien esitykset heti alussa. Ennakkosuosikki TUTO tässä tietysti on, mutta paineita edelliset kaudet tuovat. Runkosarjassa voitot menivät 3-1. Nämä ottelut ovat kuitenkin aivan uusia.
Lähdetään 0-0 tilanteesta ja katsotaan kummalle kevät koittaa aiemmin.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
2013 TUTO - Peliitat -sarja sai jotenkin erikoisen lähdön. Ei siksi, että Peliitat voitti vaan siksi, että ottelu kesti poikkeuksellisen pitkään, yli 100 minuuttia. Taisi olla (viisaammat korjatkoon) ainoa hemmetin iso juttu iltapäivälehdissäkin se ottelu. Julkisuutta ei liikaa voi Mestiksessä saada.

Tänä vuonna asetelma on mielestäni pitkälti sama kuin viime kerralla. Peliitat on tällä kaudella kammennut kerran voiton melko runsasmaalisessa ottelussa. Muuten TUTO on vienyt keskinäisiä pistein 8-4. TUTO on myös rutinoituneempi joukkue pudotuspeleissä, enkä pitäisi suurena ihmeenä jos Turkulaiset jatkavat tästä parista jatkoon.

Peliitoilla on kuitenkin ollut saumat voittoon jokaisessa tämän vuoden kohtaamisessa. TUTO on rankaissut peliittavirheistä armotta ja ainakin viimeinen kohtaaminen ratkesi pitkältä juuri näihin Peliittojen omiin virheisiin. Mikäli runkosarjan pelit yhtään korreloivat pudotuspelejä, heinolalaisilla olla pienet saumat jatkoonkin. Se jos mikä olisi päijät-hämäläiselle kiekkoilulle hieno asia.

Toinen tärkeä asia on maalivahtipeli. Jos Timo Niemi on joka ilta kunnossa ja parhaalla päällä, ei maalinteko tule olemaan Keinäselle ja kumppaneille helppoa. TUTOn maalivahtitilanne taasen on melko kovalla pohjalla mikäli Kaarlehto kantaa vastuuta. mielenkiintoista tietysti on kauden mittaan ollut se, että Peliitojen edellisen pudotuspelisession pienen menestyksen suuri tae oli Rasmus Rinne, joka saattaa vartioida tällä kertaa verkkoa eri nuttu päällä.

Yksi tärkeä palanen Heinolalaisten palapelissa on tietty päävalmentaja Marko Tuomainen. Tuomainen sai jonkin sortin pelikiellon viimeisessä pelissä kun suutuspäissään (oli kyllä hieman syytäkin olla) laittoi vaihtoaition oven melko tiukasti pamahtaen kiinni ja linjurin sormihan siellä oli välissä. Ei kai tahallinen, mutta tuomarit ovat koskemattomia. Peliitat on tuosta pykälästä kärsinyt tällä kaudella aiemminkin, mutta se on jo toinen tarina se. Joka tapauksessa Tuomainen on penkin takaa pois ainakin perjantaina, paikallislehden mukaan ensimmäiset kolme pudotuspeliottelua. Jos näin todella on, vaikuttaa se kyllä Peliittojen "viilinkiin". Maailmanmestari kun on välillä saanut Peliittapakan suorastaan lentoon pelin sisällä. En löytänyt asiasta mitään sen virallisempaa tiedotetta.

Oli kuinka vaan, tosipelit alkaa keskiviikkona. Henk koht toivon, että pelaajat saavat keskittyä pelaamiseen ja todella tekevät sitä toisiaan kunnioittaen. Parempi voittakoon!

Heh, jos en väärin muista, haukkui Aurinkokuningas viime kerralla Peliittoja väärin pelaamisesta eli sitkeästä puolustamisesta TUTOn hoitaessa päävastuun pelin hyökkäämisestä so yrittämisestä. Saas nähdä mistä nyt moitteet tulee vai tuleeko mistään.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-
Suosikkijoukkue
TuTo
TUTO:lla kävi mäihä kun Peliitat tuli vastaan. Ei sen takia, että Peliitat olisi vaihtoehtoihin verrattuna helpompi vastustaja, vaan koska etäisyys Heinolaan on huomattavasti lyhyempi kuin Joensuuhun. Raskas otteluohjelma tuppaa rankaisemaan välierissä tai viimeistään finaaleissa, nyt kilometrejä ei kerry ihan mahdottomasti. TUTO voisi tähdätä turvalliseen 4-1 tulokseen; siten saadaan 3 kotipeliä ja lepoaikaa ennen välieriä.

TUTO pääsee avauspeliin jokseenkin ehjänä. Kaiken lisäksi veteraanipelaajat ovat, Keinästä lukuun ottamatta, levänneet viikon, joten he ovat hyvin valmistautuneita tämän viikon kolmeen otteluun. Keskiviikkona nähdään, pelaako Petteri Nummelin hyökkääjänä vai puolustajana, ja onko kokoonpanossa TPS:n jätkiä. Ilmankin kyllä pärjätään, materiaali on ainakin etukäteen ajateltuna varsin laaja.

Lätkäjätkän vuoden paras aika on käsillä. Päivät pitenevät, pudotuspelit alkavat, kaikki on vielä mahdollista.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
TUTO pääsee avauspeliin jokseenkin ehjänä. Kaiken lisäksi veteraanipelaajat ovat, Keinästä lukuun ottamatta, levänneet viikon, joten he ovat hyvin valmistautuneita tämän viikon kolmeen otteluun.
Hokin selostajaa löyhästi lainaten: Keinänen kävi pohjoisessa lämmittämässä molarit ja korttiringin. Ei siis sekuntiakaan pelannut.

Itse veikkaan myös, että Peliitat vääntää yhden kotipelinsä itselleen, mutta jatkoaikoja saattaa olla tiedossa. 4-1 TUTOlle ja Vantaan kimppuun.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jaa-a. Aika odottavat mietteet ennen ottelusarjan alkua. Taas TUTO heinolalaisia vastassa. Ennakkoasetelmat on kaikkien tiedossa. Pystyykö Peliitat enää tekemään isommalleen samanlaista kiusaa kuin muutama vuosi takaperin? Ensimmäiset ottelut antanevat suuntaa tulevasta. Jos TUTO vie ja Peliitat vikisee niin tuskin kurssi siitä kummemmin enää muuttuu. Taistellakseen tosissaan jatkopaikasta on Peliittojen pystyttävä taistelemaan voitto heti alkutaipaleella. Mutta kuten Samu Vilkman haastattelussa sanoi niin vaihto ja peli kerrallaan eteenpäin. Tänään eletään kotikompuutterin edessä jännän äärellä.
 
Kussa on mun hopotiti?

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Do Dih. Torjunnat (19 - 46) kertonee olennaisen tuosta ekasta koitoksesta. Kapteeni Koponen ja tämän ottelun pääkäskijä Keinänen totesivat jotenkin, että ei oltu siellä missä piti eikä olla tyytyväisiä. Lätkäjournalismia parhaimmillaan...

Kyllä tuossa täytyy suoranainen ihme tapahtua, mikäli Peliitat jatkoon menee tästä parista. joku paremmin tietävä voinee tehdä tarkempaa analyysiä mutta omaan silmään näytti, että Heinolalaiset ei saa nyt jostain syystä pidettyä kiekkoa hallussa. Syötön vastaanotot jännittää jotenkin ja TUTO otti karkit pois jotenkin helpon näköisesti. Toinen piiitkä miinus oli "muutama" lahjasyöttö. Sitten vielä nuo kaksi lahjamaalia alkuun niin lopputulos on vähintäänkin tuo 3-0 TUTO:lle.

Pe sitten Heinolassa. Kyllä täytyy hallille työntää ja uskoa, että se ihme tapahtuu. Jos tuota hyökkäystä saa Peliitat jotenkin parannettua niin silloin voi puhua haastamisesta paremmin. Nolla maalia ei voittoa tuo, koskaan.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vahva aloitus TuTolta pudotuspeleihin. Peliitoillakin oli tänään paikkoja, mutta TuTo oli selvästi pelin hallitsevampi osapuoli. 2400 katsojan edessä kotijoukkue innostui välillä oikein kunnolla myllyttämään vastustajan päädyssä ja laukauksia sateli kohti Timo Niemen maalia. Vieraat kuitenkin jaksoivat taistella vaikeasta alusta huolimatta koko ottelun ja mitään ei annettu ilmaiseksi. Peliitat onnistuivat tänään himmentämään TuTon konkariketjun Keinänen-Pulliainen-Nummelin, mutta muista kentistä löytyi sitä leveyttä ja ratkaisijoita.

Tänään ratkaisijanviittaa TuTosta kantoivat Rutanen, Laine ja Tuohilampi maaleillaan. Rutanen teki voittomaalin alivoimalla pienestä vastustajan hölmöilystä olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Laine iski TuTon toisen maalin melkein Rutasen maalin perään. Laineen laukaus luistelusta on todella kovan tuntuinen ja tätä vastustajan veskarinkin ihmetteli hieman pyörittelemällä päättään maalin jälkeen. Tuohilammen maali tuli hyökkäys sinisen kulman tuntumasta ja onnistuneesta maskipelistä. Tuohilampi on mielestäni tehnyt vastaavia maaleja jonkun verran ja ehkä veskarit eivät aina odota tuolta kulmasta laukausta, mitä Tuohilampi osaa hyödyntää. Illan isoin sankari taisi kuitenkin löytyä TuTo maalin tolppien välistä, missä entinen Peliitta vahti Rasmus Rinne torjui kaiken. Elomolla on nyt seuraavaan peliin positiivinen maalivahtiongelma.
 

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Ainoana miinuksena Peliitta-pelaajien hörhöilyt. Ensin kahden miehen voimin telottiin Nummelinin polvi, ja toisessa erässä Suomisen taklaus päättyi, kun peliittamiehen kyynärpää oli suussa. Playoff-henkeen molemmat palasivat peliin ja pelasivat loppuun. Saikohan Suominen hockeysmilen?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvää peliä TUTO pelasi, mutta ei vastustaja huono ollut. Siis paikkoja oli heilläkin. Terävimmät syömähampaat TUTO onnistui pimentämään. Rasmus hoiti oman hommansa mallikkaasti ja jo pohjoisen reissulla hyvää ilmettä esittänyt neloskenttä jatkoi hyvää esitystä. Perjantaina uusi peli, johon lähdetään taas ihan nollasta. Siellä sitten tiukkaa peliä taas ja katsotaan mihin se johtaa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Homma kaatui Peliitattojen hölmöilyyn ja vielä oman ylivoiman aikana. Loppupeli puolustuksellisesti hyvä. Hyökkäyspeli vaikeaa jota edesauttoi jatkuvasti hävityt aloitukset. Mutta TUTO pelasi kyllä hyvin. Johtoasemassa turkulaiset pelasivat erinomaisesti jättäen Peliitat pois maalipaikoilta. Rasmus sai maalillaan nauttia pakkien hyvästä työstä.

Ensimmäisen pelin perusteella TUTO vie sarjan 4-0. Onneksi perjantaina pelataan Heinolassa. Siellä on Peliittojen rymistettävä alusta lähtien täysillä.
 
Kussa on mun hopotiti?

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Osa 2, Heinolan betonihelvetti ja Turusta autokuntia lähdössä reissun päälle. Itsellä menee Fanseat-hommiksi ikävä kyllä. Jos Peliitat meinaa tässä sarjassa jotain voittaa, niin nyt on se aika. Jokohan junnu-Nummelin saadaan ahdettua bussiin mukaan?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Aika samoilla TUTO lähtee otteluun numero 2 ja Numppa on kyydissä. Karhu on myös mukana ja Nurmi ei. Tämä olisi Peliitoille tärkeä paikka tasoittaa sarja. TUTO taas haluaisi varmasti tämänkin ottaa ja hyvä olisi jos onnistuisi. Tiukkaa ottelu odotettavissa. Jatkuuko hyvä puolustuspeli edelleen ja tuki Rinteelle ja miten Niemi aloittaa vastustajan päässä pelin. Toivon mukaan TUTO lähtee heti pelin alussa otteluun oikealla asenteella eikä anna alkuun vastustajalle pelin hallintaa. Eka maali näissä peleissä voi merkata paljon.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tänään oletettavasti melkoista kiekkohumun tuntua Heinolan betonilla. 17:30 hallilla avataan uudistettu päätybaari, joka on nimetty legendaarisen Steve MacDonaldin mukaan Steve's Corner -nimiseksi. Paikalla on itse herra MacDonald leikkaamaassa juhlallisin seremonioin nauhan pois baarijonosta. Mukana myös Pasi Nurmista ja Karri Rämöä... Todella hieno kiekkoilta ainakin etukäteen tiedossa. Toivottavasti näin on myös kaukalon sisäpuolella.
 
Kussa on mun hopotiti?

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Tän illan matsi määrittää todella pitkälle ottelusarjan luonnetta. TUTOlta ehdotonta eliittiä paljon (ja ansaitusti) kehuja saanut nelssoni, eli Moisio-Toivanen-Hyvärinen. Tulee ihan mieleen IFKn mestaruusvuoden nelosketju, Bobby Nyholm-Märkä Simo-Eetu Pöysti
 
Allekirjoituspaikka myynnissä 5,99€/kk (ei määräaikaisuutta)

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Toinen kiinnitys TuTolle jatkopaikkaan. Helpolla ei Peliitat TuToa tänäänkään päästäneet ja vasta jatkoajalla Juusela vapautti vieraat voittojuhliin.

Nummelin otti myös ratkaisijan roolia iskemällä tehot 1+2. Ei 44-vuotiaalla taida vielä jalka paljoa painaa. Peliitoilla Ruotsalainen oli kotijoukkueen tehokkain peluri iskemällä tehot 1+1. Veskareista TuTon Rinteellä oli tänään hieman vaikeampi peli edellisen hyvän pelin jälkeen. Peliittojen maalissa Niemi keräsi jälleen paljon torjuntoja, mutta ne eivät aivan riittäneet voittoon asti.

Huomenna jo jatketaan ja Peliitoilla alkaa olla pakkovoiton paikka, jos haluavat vielä haastaa TuToa pudotuspeleissä. TuTolla voisi olla huomenna ehkä varaa jopa pieneen rotaatioon pelaajistossa, jos Elomo haluaa tuoreita jalkoja enemmän jäälle.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kolmas kiinnitys saatu. Nyt sitten seuraavaksi se vaikein eli ottelusarjan katkaisu. Tämä on ehkä se vaikein osa ja vielä Heinolassa. Sieltä voitto voi olla vaikeaa ja on kyllä kova haaste. Saa nähdä miten siihen pystytään asennoitumaan. Positiivista on ollut, että TUTO:n pelaajat ovat kyenneet pitämään hermonsa kurissa. Fyysisessä pelissä vastustaja on ollut parempi, mutta se pitää kestää. Keinäsen pari maalia on positiivista ja muutenkin esitys oli hyvää koko joukkueelta. Peliitoilla oli maalipaikkoja tänäänkin, joten siihen ei pidä luottaa etteivät he voisi Kupittaalla voittaa. Sitä tärkeämpi olisi hakea neljäs voitto heti seuraavassa ottelussa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kolmas kiinnitys saatu. Nyt sitten seuraavaksi se vaikein eli ottelusarjan katkaisu.
Näinhän tämä menee. Selkä seinää vasten pelatessa monesti löytyy vielä se viimeinen puristus ja tehdään kaikki vielä sen viimeisen oljenkorren säilyttämiseen. Tilanne on kuitenkin Peliitoille nyt todella tukala. 4 voittoa putkeen heidän pitäisi saada, jos mielivät sarjasta jatkoon.

Eilen TuTolla oli jälleen selvästi pelin hallitsevampi osapuoli ja Peliitat taisteli vastaan sen minkä pystyi, mutta se ei vain rittänyt. Peli oli hyvää pudotuspeli kiekkoa ja tilanteita pelattiin paljon loppuun asti ja mitään ei saanut ilmaiseksi kumpikaan joukkue. Ratkaisijoiksi nousivat Keinänen, Rutanen ja Moisio maaleillaan. Keinänen iski kaksi ja Rutanen kerran. Moisio iski pelin voittomaalin ohjaamalla Tuohilammen laukauksen maaliin. TuTo maalissa Kaarlehto näytti, että hän pystyy todella kannattelemaan joukkuettaan tiukassa paikassa. Kaarlehdon nolla rikkoutui vasta pelin lopussa, kun Peliitat pelasi ilman maalivahtia. Lopun maali oli varmasti tärkeä Peliitoille, kun saivat vierasmaalitinsä auki.

Muutama erikoisempi episodi pelissä myös eilen nähtiin. Vieraiden Joonas Harald kävi kääntymässä Peliitta maalilla TuTon pelatessa alivoimaa. Kylmiltään maaliin tullut veskari sai muutaman torjunnan, joista toinen tuli varsin näyttävästi TuTo pelaajan läpiajosta. Läpiajon jälkeen Timo Niemi palasi taas Peliitta maalille. Pelin viimeisellä vitosella TuTon pienikokoinen väkkärä Mika-Matti Hyvärinen taisteli vieraiden maalinedustalla Peliittojen Joona Hiltusen kanssa ja Hiltusella paloivat hermot totaalisesti. TS-kiekossa Hyvärinen kommentoi tilannetta seuraavasti: "Ajoin maalille, ja kaveri rupesi hakkaamaan. Rupattelin siinä lupsakasti savon murteella mukavia, ja kaverilla ei pää kestänyt yhtään". Tuloksena molemmat lopulta jäähylle, mutta hermonsa menettänyt Hiltunen sai 5 minuuttia ja pelirangaistuksen. Hyvärinen selvisi tilanteesta 2 minuutin jäähyllä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Onhan tämä hiukan toista kuin 2013 keväällä. Silloin neljänteen peliin mentäessä Peliitat johti 2-1, ja TUTO oli lähes pakkovoiton edessä. No, Peliittojen bensa oli loppunut, ja ottelusarja päättyi TUTO:lle 4-2-

Nyt vaikuttaa siltä, että Peliitat eivät pysy TUTO:n vauhdissa läheskään yhtä hyvin kuin 2013. Molemmissa Turun peleissä TUTO on ollut selvästi parempi joukkue, ja Peliittojen turhautuminen näkyi jälkimmäisen ottelun viimeisessä erässä kauas.

Huomenna maanantaina on ensimmäinen yritys katkaista sarja. Valistunut arvaus on, että keskiviikkona vielä pelataan. Mutta siitä alkaakin Peliittojen kesäloma.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
TUTO esittänyt parasta pudotuspelikiekkoaan Peliittoja vastaan tässä sarjassa. Turkulaiset eivät ole lähteneet torvailemana yltiömäisiin hyökkäyksiin, vaan ovat keskittyneet paljon puolustuspelaamiseen, joka on ollut laadukasta. Merkille pantavaa on kuitenkin joukkueen tehokkaat rokotukset Peliittojen virheisiin, joista TUTO on päässyt joka ottelussa johtoasemaan. Kukaan ei Heinolassa usko Peliittojen jatkomahdollisuuksiin. Toivottavasti joukkue on eri mieltä asiasta. Valmennuksella uskoa riittää varmasti. Peliittojen pitää yksinkertaisesti pystyä venymään vielä enemmän ja pelaamaan vielä tiiviimmin. Lisäksi tarvitaan sitä onneakin peliin.
 
Kussa on mun hopotiti?

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Peliittojen Hiltunen pelikiellossa tulevassa ottelussa yksipuolisesta tappelustaan. Olen kaikki kolme peliä paikanpäällä nähnyt, ja pakko sanoa, että tuskin tekee kipeää Peliittojen alakertaan. Heinolalaiset voivat korjata jos huomioni on väärä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
TUTO lähtee tutulla kokoonpanolla illan peliin, maalissa Rasmus Rinne. Ilahduttavasti kukaan ei ole kolmen ekan ottelun aikana pudonnut rivistä. Peliitoilla on kolme äijää Pelicaanien A-junnuista, saa nähdä tuovatko lisää energiaa joukkueeseen.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Kolmas kiinnitys saatu. Nyt sitten seuraavaksi se vaikein eli ottelusarjan katkaisu. Tämä on ehkä se vaikein osa ja vielä Heinolassa.
Tämä on aina ollut meikäläisen mielestä sitä kaikkein rasittavinta mahdollista lätkäjargonia. En vaan voi ymmärtää, että mites helvetissä se peli voisi olla lähtökohtaisesti vaikeampaa kun on jo voittoja alla ja toinen pahasti perässä ottelusarjassa.

Hauskasti ne käsitteet muuttuu lätkäjargonissa aina tilanteen mukaan. Hyvät peliesitykset ja voitothan tuovat noin normaalisti jargonin mukaan hyvän "flown" päälle, mutta pudotuspelisarjassa hyvä peli ja katkaisumahdollisuuteen johtaneet voitot kuulemma ovat ikäänkuin pahasta. Ja samoin kun useasti se "keppi tutisee" tiukassa paikassa, niin pudotuspelisarjassa jargon kertoo "sen extravaihteen löytyvän" kun on selkä seinää vasten. Kai se logiikka jossain on, mä en vaan ymmärrä missä.

Eli kyllä, TUTOn on takuuvarmasti helpompi lähteä tämän illan peliin kuin mitä Heinolan edelliseen. Se ei silti tarkoita sitä etteikö pajatsoon voisi tulla, ei se kaukana viimeksikään ollut.

M-M Hyväriseltä odotan samanlaista esitystä kuin viimeksikin. Loistavaa joukkuepeliä, eikä kaikki varmaan kaikkia miehen temppuja huomannutkaan, kuten esimerkiksi sitä, kun Hyvärinen muina miehinä kävi keräämässä heinolalaisen mailan jäältä ja kuljetti sen kotijoukkueen mailatelineeseen. Meikä ainakin pitää tuollaisista show-tyyppisistä jutuista, oli tuokin hauskan näköistä kun jätkä kantaa sylissään kahta mailaa vaihtoaitioon, poikamainen virne kasvoillaan.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Nimitin aiemmin tällä kaudella Hyvärisen TUTOn Brendan Gallagheriksi (Canadiens). Molemmat n. 165 senttisiä, ja ensimmäisenä kaikissa rähinöissä ja laitaväännöissä tai maalineduskahakoissa. Lisäksi välillä käy vahinko ja tulee vähän pisteitäkin.

Olen myös sitä mieltä, että pienet koiruudet kuuluvat playoffeihin, ja joskus ratkovat pelejäkin (Keinänen ja jatkoaikamaali Heinolassa esim). Uskoisin että tänään ei tule mitään maalintekokilpaa, vaan peli päättyy jotain 2-1 suuntaan tai toiseen.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tiukkaa teki, mutta tuli se sieltä. Heinola ei ollut helppo paikka ja AV maalilla Peliitat pääsi vielä kokonaisen erän hakemaan tasoitusta. Tästä hetkeksi lepoa ennen seuraavaa taistoa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Onnea paremmalle. Kyllä on jotenkin olo kuin tyhjällä rantapallolla. Playoffit alkoi ja samantien ne onkin jo ohi. TUTO oli kotipeleissään kylmäävän tehokas ja tyly. Heinolassa pelattiin sarjan viihdyttävimmät pelit. Maanantaina Peliitat yritti kaikkensa, mutta ei riittänyt. Maalivahti Timo Niemeltä paras suoritus viimeiseen otteluun. Rasmus Rinne vaan pisti TUTOn maalilla vielä paremmaksi ja sanoisin, että tässä pelissä nähtiin TUTOlta parasta maalivahtipeliä tässä sarjassa. Koko sarjan kulminaatiopisteeksi muodostui ensimmäinen Heinolan peli, joka Peliittojen olisi pitänyt kääntää voitoksi.

Ottelun jälkeen heinolalaispelaajilla oli kuitenkin monella hymykin herkässä joukkueiden kätellessä toisiaan. Jopa valmentaja Marko Tuomainen esitti hienon eleen ja kävi jäällä tervehtimässä yleisöä. Tuomainen nosti pelin jälkeen lehdistöprässissä esiin joukkueiden kokemuseron, joka nousi esiin etenkin pelin harmaalla alueella liikuttaessa. Ja mieshän tietää itse mistä puhuu... Tuomaisen aikakausi Heinolassa oli 0-4 tappiosta huolimatta loistava. Tuolla kapealla materiaalilla taisteltiin lähes loppuun asti jopa playoffien kotiedusta. Kaikki merkit viittaavat siihen, että TUTO ja SaPKo tulevat kohtaamaan toisensa finaaleissa.
 
Kussa on mun hopotiti?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy