Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Valkeakuu, 14.03.2017 klo 18.29.

  1. Smitty#41 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
    Huh! 4-0 meni kuin menikin ottelusarja Kiekko-Vantaalle. Tämä viimeinen matsi olikin sitten melkoinen trilleri ja eteni aina toiseen jatkoerään asti, jossa Atte Mäkinen ratkaisi Lasse Uusivirran vedosta tulleesta reboundista pelin Vantaalle. Täytyy toki sanoa että Kiekko-Vantaalla oli varsinaisella peliajalla useampi tolppa ja kerran kiekko kävi kerran jopa maaliviivalla että kyllähän tämä peli olisi voinut ratketa jo varsinaisella peliajalla mutta ei oteta mitään pois Jokipojilta. Taistelivat tänään hemmetin kovaa ja nyt se ei vain riittänyt. Toinen erä ja ensimmäinen jatkoerä olivat selvästi Jokipoika-voittoisia mutta noissa erissä Jokipojat ei onnistunut maalinteossa ja se oli ottelun kannalta ratkaiseva tosiseikka. Ekassa jatkoerässä Jokipojilla oli kaksi ylivoimaa mutta tehotonta oli kuten koko sarjan läpi. Mielestäni tämä sarja ratkesi ennen kaikkea Kiekko-Vantaan parempaan erikoistilannepelaamiseen sekä parempaan viimeistelytaitoon. Kuitenkin tuota kolmatta ottelua lukuunottamatta Jokipojilla oli käytännössä kaikissa muissa peleissä sauma ottaa voitto mutta täytyy sanoa että on tuo Kiekko-Vantaa tällä hetkellä sitkeä joukkue. Tänäänkin se olisi voinut taipua kun Jokipojat siirtyi 1-0 johtoon mutta Simo Mälkiän rohkea veto ottaa Kautto pois maalinsuulta kun peliä oli vielä melkein kolme minuuttia jäljellä kannatti ja niin vaan taisteltiin tääkin peli väkisin tasoihin. Jokipojat teki avausmaalin kolmessa ottelussa neljästä mutta Kiekko-Vantaa voitti silti sarjan puhtaasti 4-0. Kertoo jotain tuosta joukkueesta. Me ei anneta periksi! Nyt puolitoista viikkoa latausta ja sitten TuTon kimppuun. Veikkaan että tuosta sarjasta ei tule dramatiikkaa puuttumaan. Kaksi erittäin laadukasta joukkuetta vastakkain ja kumpi tahansa voi tuosta edetä finaaliin. TuTo ehkä hienoinen suosikki mutta kuten tänäänkin nähtiin; Vantaa ei luovuta! Kiitoksia Jokipojille hyvästä ja (enimmäkseen) rehdistä sarjasta. Maalivahtiin ette tänään kaatunu. Iilahti oli ihan helvetin hyvä ja vähän käy sääliksi miestä. Kaikkensa antaneena lysähti jäähän tuon Kiekko-Vantaan voittomaalin jälkeen.