Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Valkeakuu, 14.03.2017 klo 18.29.

 1. Valkeakuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars,Jokerit,Ilves,Kiekko-Vantaa,Örebro
  Aika avata topic että saadaan keskustelut käyntiin jo ennen sarjan alkamista. todennäköisesti luvassa on todella tiukkaa vääntöä näiden kahden joukkueen välillä. Tällä kaudella voitot ovat menneet tasan, joten miten vain voi käydä.

  Sarja lähtee käyntiin keskiviikkona 15.3 klo 18.30 Tikkurilassa :

  17.3, 18.3, 20.3, ja tarvittaessa 22.3, 24.3 ja 25.3

  Itsehän seison Kiekko-Vantaan takana 100%. Jos vain Kiekko-Vantaa pystyy pelaamaan, kuten nyt loppukaudella on totuttu näkemään, voi mitä vain tapahtua.
   
 2. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Avataan tällekin nyt ketju kun kerta huomenna jo alotellaan.

  Viime keväänä KiVa taisteli tosiaan Liiga-Jukureiden kanssa aina game sevenin jatkoerään. Joensuuhun matkas pronssi, molemmilla joukkueilla mahdollisuus ja halu vielä enempään, varsinkin Vantaalla missä ollaan vain kerran menty puolivälieristä jatkoon. Nälkää löytyy kummaltakin.

  Pitkien bussimatkojen sarja tulossa. Tästä saattaa olla hieman haittaa välierissä, varsinkin jos sarja venyy pitkälle. Jokipoikien kauden lopun hyvät esitykset tasoittavat entisestään tätä sarjaa, mielestäni voi kääntyä kummalle tahansa, playoffeissa kun pelit ratkeaa pieniin asioihin. Veskaripeli on molemmilla loistavaa, ja muutenkin rosterit kestävät vertailua kumpaankin suuntaan.

  Tämän kauden kohtaamiset on menneet tasan 2-2 ja merkillepantavaa on se, että vierailija on aina poistunut voittajana, tähän kyllä tulee nyt muutos.

  Itselleni ainoa toive on mielenkiintoinen ja tasainen sarja mistä Vantaa marssii TUTOn kaatoon välieriin. Oma veikkaus 4-2 Meille.
   
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Huhhuijaa, huomenna lähtee! Jokipojat voitti runkosarjan ensimmäisen kohtaamisen syssymmällä, mutta kahdessa Joensuussa pelatussa ottelussa ei Vantaa kyllä paljoa saumaa antanut. Runkosarjan viimeinen peli oli Lohipaitojen osalta vähän tylsää läpsyttelyä, joten veikkaan että Vantaa jatkaa tästä sarjasta eteenpäin voitoin 4-1. 14. playoffit täälläkin tahkottu ja vain kerran päästy jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta joten toivotaan että tähän tulee tänä keväänä muutos.
   
 4. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Ja vielä näin itseäni lainatakseni, toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä Trio Areenalle asti kannustamaan Kiekko-Vantaata jatkoon! Sen lisäksi olisi todella hienoa mikäli fanipäätyyn saataisiin lisää porukkaa kannustamaan, ihan vaikka vaan taputtamaan (huutaakin saa kukin oman mukavuutensa mukaisesti). Jos näin pitkälle ei viitsi vielä fanittamaan ruveta, laittakaa ihmeessä käsiä yhteen omalla paikalla. Tää on meidän vuosi!
   
 5. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Varmasti tiukka sarja tulee tästä. Välimatkahan on tietysti suurehko, mutta en usko sen vaikuttavan mihinkään. En tiedä, mikä siinä tosiaan on, kun Jokipojat on viihtynyt niin hyvin Vantaalla ja tosin K-Vantaan Joensuussa. Mutta eipä noilla tilastoilla ole mitään merkitystä. Varmasti jokunen etäfanikin löytää tiensä Trio Areenalle ja toivotaan, että sama tapahtuu Mehtimäelle. Jokipojathan paransi vähän otteittaan runkosarjan lopussa, mutta kyllähän tuo maalinteko ja yv tökkii aika pahasti vieläkin. Kuten mainittua, niin veskat on molemmilla hyvää tasoa, joten varmaan aika tiukkaa vääntöä tullaan käymään maaleista. Tietysti uskon, että Jokipojat itsensä kairaa jatkoon ja huomenna sitten pitäisi ensimmäinen voitto poimia Vantaalta. Huomenna sitten ollaan viisaimpia ja nähdään miten sarja starttaa. Varmasti latinkia riittää molemmilla. Parempi voittakoon ja loppuun pakollinen veikkaus: Jokipojat jatkoon 3-4.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Oma arvioni, että Kiekko-Vantaa jatkaa tästä sarjasta, vaikka toivoisinkin toista lopputulosta.
  Molemmilla on hyvät maalivahdit, mutta Kiekko-Vantaalla on heittää parempi 2. vahti askiin.
  Toisaalta Jokipojat ovat aina kova playoff-joukkue ja Vantaalla on monta SaPKotaustaista playoffhäviäjää.
  Arvio että koko sarja pelataan tasaisia vähämaalisia otteluita, jotka kuitenkin Kiekko-Vantaa onnistuu kääntämään voitoiksi paremmin ja vievät otteluparin 4-2

  E: en muistanut, että Jokipojilla on Iilahti kakkosena. Ei olekaan niin selvä ero, mutta silti pidän Peltonen-Kautto kaksikkoa Jukuri-Iilahti kaksikkoa kovempana.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017 klo 16.24
 7. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  K-Vantaa - Jokipojat 1-4
  Jokipojat - K-Vantaa 1-4
  Jokipojat - K-Vantaa 2-5
  K-Vantaa - Jokipojat 0-1 VL

  Tuossa kauden keskinäiset kohtaamiset. Viimeistä peliä ei kannata niin hirveästi huomioida, kun K-Vantaalle peli on panokseton samaan aikaan kun Jokipojat kamppaili kuumeisesti ylipäätänsä pudotuspeleihin pääsystä. Jokipojat vei ensimmäisen heti kauden alussa, mutta sen jälkeen kun K-Vantaan peli hioutui yhteen, tulos alkoi näkymään myös kaukalossa. Kyllähän viime kevät ja sarja Jukureita vastaan jätti sellaisen nälän, että muu kuin välieräpaikka olisi tällä hetkellä suuri pettymys. Viimeksi tosiaan K-Vantaa on edennyt välieriin keväällä 2003, eli oli kyllä jo aika. Rantaeskola palasi kokoonpanoon juuri sopivasti ennen runkosarjan loppua, ja viime kauden paras pistemies Joel Lehtinenkin on alkanut taas väläytellä sitä tuttua Liskoa syksyn loukkaantumisen ja pitkän poissaolon jälkeen.

  En usko sarjan menevän neljästä poikki, mutta ei se seitsemänteenkään asti mene. Oma veikkaus: 4-1 ja välierät TuToa vastaan. Kautto/Peltonen tekee maalin viimeisessä pelissä, kun Jokipojat hakee maalia ilman veskaa.
   
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ai että kun jännittää. Kolmen tunnin kuluttua ne viimein pyörähtää käyntiin. Itsekin olen vakuuttunut Kiekko-Vantaan viime kuukausien vireestä ja vaikka en todellakaan odota Jokipojista millään tavalla helppoa vastusta niin mielestäni Kiekko-Vantaa on tällä hetkellä yksilötaidossa ja kärkiketjujen laadussa sen verran edellä, että uskon sarjan kääntyvän meille vähintään kuudessa pelissä.

  Edellisestä Vantaan välieräpaikasta on tosiaan ikuisuus aikaa etenkin siihen nähden miten usein ollaan kuitenki oltu puolivälierävaiheessa. Mutta meillä on tänä vuonna ainakin avauskierrokselle kotietu ja se tulee näyttelemään suurta roolia ennakkoon tasaisessa sarjassa. Meidän viime aikojen kotivire on ollut melko hurja ja jos ei tuota päätöskierroksen "tilastotappiota" huomioida niin Kiekko-Vantaan edellinen kotitappio on tullut 20.1 ja silloinkin vastustaja oli se kovin mahdollinen eli SaPKo.

  Kautto vs. Jukuri on kyllä mielenkiintoinen maalivahtien kaksintaisto. Viime kohtaamisessa molemmat olivat liekeissä ja pitivät maalinsa tilkittyinä aina rankkareille asti. Tällä osa-alueella en näkisi kummallakaan suurta etua mutta kuten sanoin niin uskon että kotietu ja kärkihyökkääjien laatu tulevat tämän sarjan kääntämään Vantaalle ja päästään vääntämään mitaleista. Peli kerrallaan, hyvä siitä tulee!
   
 9. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ensimmäinen erä puhtaasti kotijoukkueen, pääs pelaamaan juuri omilla vahvuuksilla.

  Tokassa Jokipojat enemmän ja enemmän mukaan, varsinkin tuon pomppumaalin jälkeen. Toivottavasti se ei jää voittomaaliksi.
  Jonkin sortin apinaa on havaittavissa ratkaisupaikoissa, viime pelikin kuitenkin nollille...

  Seuraavan maalin merkitys on taas kliseisesti suuri, vaikka 20min onkin vielä jäljellä.
   
 10. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  No tulihan se sieltä! Todella tiukkaa vääntöä Joensuun kanssa. Kolmannessa erässä alkoi työnteko näkyä ja tarvittavat maalit tulivat!
  3-1 A.Mäkinen, F.Gymer ja J.Lehtinen tyhjiin!
  Tästä on hyvä jatkaa samalla asenteella ja vauhdilla vieraspeliin joka tulee varmasti olemaan paljon vaikeampi jo kaukalon koon takia.
   
 11. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Kiitos Vantaa! Jokipoikien maalin jälkeinen anemia saatiin hyvin kopissa pestyä pois ja kolmas erä oli kyllä juuri sen näköistä kun kuuluukin! Huhhuh, perjantaina jatkuu!
   
 12. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Otteluvoitot K-Vantaalle 1-0 eli erä kaksi vuorossa. Katkeaako jo tänään Joensuun selkäranka? Pitääkö Jukuri taas joukkuetta pystyssä vai pystyykö kotiyleisö nostamaan ärjypaidat lentoon? Kokoonpanoissa ei taida paljon muutoksia olla.
   
 13. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Aika heikko oli jokipojat vantaalla, joten ei jäänyt kun parannettavaa. Tosin valmentajan mukaan mennään samalla taktiikalla, kun keskiviikkona vierasottelussa, joten aika puuduttava peli voi olla taas tulossa. Siis ainakin Jokipoikien kannalta seurattuna. Itse jatkasin siitä, mihin kolmannessa erässä jäätiin keskiviikkona. Onneksi tänään on lentokenttä, joten puntit vähän tasottuu. Toivottavasti olisi vauhtia ottelussa, myös kotijoukkueella tänään.
   
 14. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Kivasti vietiin Vantaalta maali toisen erän loppuun, Jukuri törmäilee Harjamaan joka on maalivahdin alueen ulkopuolella ja no goal. Onko missään mestispaikkakunnalla tasaisia ja melkein aina hyvin puhaltavia tuomareita? Pk-seudulla tuntuu linja olevan joka kerta erilainen ja jäähyjä vihelletään ties mistä.
   
 15. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Voi vittu jos Leinonen meni nyt mäsäksi Huhtasen sikataklauksesta. Noin muuten pelistä sen verran että avauserä oli Kiekko-Vantaalta aika karseaa säheltämistä, avausmaalikin syntyi Vantaan räikeästä vaihtovirheestä. Mutta tuon Jokipoikien tuloksettoman 5vs3:n jälkeen peli on ollu täysin meidän hallussa. 2-1 kavennus oli niin ikään lahjamaali sillä Jukuri imaisi Atte Mäkisen roiskaisun sisään. Tuon jälkeen Kiekko-Vantaalla oli erän lopussa ylivoima josta tehtiin maali joka kuitenkin hylättiin varsin kyseenalaisesti "maalivahdin häirinnästä". Kolmannen erän alussa Kiekko-Vantaa pääsi neljän minuutin ylivoimalle korkeasta mailasta ja teki tuon aikana kaksi maalia ja siirtyi johtoon. Ja samalla kun kirjoitan tätä viestiä niin Jokipojat tasoittaa alivoimalla... Voihan helvetti. Aaro Peltosella muuten 0 torjuntaa tässä kolmannessa erässä. Kertoo erän tapahtumista jotain...

  Edit: Rantaeskola teki komean voittomaalin ja Leinonen näyttäis sittenki olevan kunnossa? Tästä on hyvä jatkaa huomiselle!
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2017 klo 20.56
 16. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Onnea vantaalle toisesta kiinnityksestä. Jokipojat kusi hienosti hommansa, ottamalla aivan turhia jäähyjä. Se Jukurin hörppy oli vähän ikävä, mutta niitä sattuu aina joskus. Eipä siinä, jos ottaa noin paljon jäähyjä, niin ei voi ottelua voittaa. Tunnetta oli ainakin pelissä. Kyllähän tuo Leinonen jo iloisesti luisteli voittoa juhlimaan, joten ei tuo nyt mikään tramaattinen tilanne ollut.
   
 17. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Kyllä ottelu olisi päättynyt Jokipoikien voittoon, jos ylivoimilla olisi onnistuttu tekemään maali/maaleja ja pelikuri olisi säilynyt loppuun asti (Huhtanen ja Rissanen). K-Vantaa oli kuutamolla ensimmäisessä erässä, mutta paransi peliään toisesta erästä lähtien. K-Vantaa myös käytti varsinkin kolmannessa erässä ylivoimansa tehokkaasti ja Jokipojat voivat syyttää vaan itseään tappiosta. Eipä siinä Jukurikaan oikein voi mitään, kun vastustajalle tarjotaan noin paljon ylivoimaa ja omat eivät tee sitten maalia omista ylivoimistaan. Tosin se K-Vantaan ensimmäinen maali meni vähän helposti Jukurin luistimen kautta? Oskari Lehtinen ja Joonas Larinmaa olivat mielestäni ottelun Jokipoikien parhaimmat pelaajat. Kumpikin pelaaja taklasi ahkerasti ja varsinkin Lehtinen laukoi aika aktiivisesti, josta palkintona 3-3 tasoitusmaali. Olkkoselle plussaa yrityksestä koittaa päästä kiekon kanssa kaksittain maalivahdin kanssa, mutta välillä tulee häneltä vähän liian turhaa neppailua kiekon kanssa.

  Tänään Jokipojilla on edessään pakkovoiton paikka, muuten on aika vaikea lähteä kirimään K-Vantaan 3-0 otteluvoittoa 3-4 voittoon. Jos pelikuri pitää, ylivoima, alivoima, maalivahtipeli ja puolustuspeli toimii, niin eiköhän Jokipojat tänään voita.
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Kohta taas mennään. Toivottavasti on taas fyysinen kamppailu tänään tiedossa. Tosin K-Vantaan kaverit tuntuu jatkuvasti olevan maassa, joten kannattaa Jokipoikien olla vähän hellempiä Vantaan pojille, niin ei sitten noita turhia makoiluita tulisi. Tänään se avausvoitto tulee. Tai sen on tultava, mikäli meinataan vielä jatkooon tästä kammeta. Huhtanen poissa Jokipoiken kokoonpanosta eilisen törkytaklauksen seurauksena, jossa K-Vantaa Leinonen vissiin loukkaantui.
   
 19. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Mestiksen sivujen K-Vantaa - Jokipojat ottelun kokoonpanojen perusteella Leinonen on mukana pelaamassa, joten tuskin loukkaantui vakavasti Huhtasen taklauksesta.
   
 20. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
 21. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Tänään K-Vantaalla on siis tilaisuus lähettää Jokipojat lomille suoraan neljässä pelissä, mutta jotenkin mulla on sellanen kutina, että Jokipojat voittaa tänään ja sarja ratkeaa vasta keskiviikkona Trio Areenalla.

  Jokatapauksessa, Vantaan ensimmäinen välieräpaikka yli vuosikymmeneen on nyt vain voiton päässä! En kyllä mitenkään jaksa uskoa että Jokipojat voittaisi neljää peliä putkeen kovavireistä vastustajaa vastaan kun vieläpä sen pitäisi voittaa kahdesti vieraissa ja Kiekko-Vantaa on ollu tän vuoden puolella hemmetin kova kotonaan.

  Noh, pelataan nyt täniltanen koitos alta pois ja katotaan mikä on tilanne illan päätteeksi. Vaikka veikkasin Vantaan etenevän tästä parista jatkoon niin enpä osannu oottaa että kolmen pelin jälkeen sarja ois jo katkolla meille :)
   
 23. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Sama kutina, että Jokipojat voittaa tänään. Kun on monta peliä jo pelattu samaa vastustajaa vastaan ja opittu jo vastustajan elkeet, niin sieltä yksi voitto tulee, uskon niin. Mutta koko sarjan vie Vantaa ja onnea siitä, K-vantaa on hyvin liikkuva joukkue.
   
 24. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Huhhuh, vaikea vieläkään uskoa kuinka hyvissä asemissa tällä hetkellä Vantaalla ollaan ja niinkuin @Smitty#41 sanoi, on Vantaalaisilla tänään mahdollisuus päästä välieriin pitkästä aikaa. Vähän veikkaan että Jokipojat saattaa tänään kairata voiton mutta eipä kyllä itseä haittaisi, pääsisi näkemään paikan päällä mahdollista välieräpaikan sinetöivää peliä (ja ehkä heitellä rantapalloja). Noh, pelataan nyt tänään ja katsellaan illemmalla mitä tapahtuu.
   
 25. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Seo hänes! 4 - 0 otteluvoitoilla Vantaa välieriin toista kertaa ikinä. Kiitos Jokipojat hyvästä vastuksesta, joukkue kasasi itsensä hyvin tappioputken jälkeen ja pääsi pleijareihin mutta tällä kertaa Vantaa vei voiton. LOHI MÄÄRÄÄ!