Playoffs 2016 puolivälierät: Kärpät – TPS

  • 143 062
  • 879

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No tämähän on oikein asiallinen kommentti. Ja kertoo miksi Kärppien karavaaniin ei pystyisi ikinä hyppäämään missään tilanteessa. Kärppien fanit eivät kyllä ansaitse minkäänlaista kunnioitusta.

Ai yhden kirjoittajan lausuman perusteella muodostat mielipiteen sadoistatuhansista muista Kärppien kannattajista? Paksua.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Tämän päivänen peli oli vaan yksi ja onhan niitä otteluita ainakin 3 mutta vähän on sellainen olo että tää sarja oli tässä. Vaikka 1-1 tilanne vasta onki. Mutta sellainen vaikutelma tulee kun lukee kolummeja ja toisaalta myös joidenki kirjoituksia täällä. Toivottavasti pelaajat ei lannistu vaikka tänään turpiin tuliki
 

Käytös10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt kun TPS-leirin isot pojat ja kovanaamat ovat näyttäneet, mitä heillä on pelotetasolla tarjota, ei taida enää kenelläkään Kärpissä pelottaa näiden herrojen uhkailut. Siinäpähän suorittavat yksipuoleiset hakunsa, Kärpät nakuttaa siitä seuraavalla ylivoimalla muutaman maalin ja paketoi pelin. Oli hyvää oppia meidän nuoriso-osastolle, erityisesti Sebastian Aholle siitä, että kun ei provosoiduta vaan kestetään ne mussutukset ja sikailut niin palkinnoksi päästään ratkomaan peli pelaamalla jääkiekkoa.

Toki TPS:llä on tässä sarjassa yhtälainen mahdollisuus pärjätä kuin Kärpilläkin, mutta tietyllä tapaa TPS teki tänään Kärpille palveluksen teoillaan ja toivottavasti vaikuttaa positiivisesti Kärppien jatkomahdollisuuksiin tästä sarjasta.

Minkäs kateellisten häviäjien kerhon kanssa tämä J. Pikkarainen on keskustellut Marjamäen seurustelukerhosta tuomareiden kanssa? Samalla lailla kaikki valmentajat käyvät tuomareiden kanssa asioita läpi enkä tuossa ajankäytössä ole mitään erikoista huomannut Marjamäen vuosina Kärpissä. Aika säälittävä hyökkäys TPS-valmennusjohdolta vastapuolen kollegoita vastaan. Yleensä näissä pelin jälkeisissä kommenteissa ollut kesken sarjankin jonkinlaista kunnioitusta olemassa, mutta näköjään TPS:lle mikään ei ole pyhää. Jos tuomarit TPS:n mielestä olleet tässä sarjassa puolueellisia, viestin siitä saisi uskottavammin perille asialliseen tapaan kuin suu vaahdossa jostain seurustelukerhoista jauhamalla.

Marjamäkeä ei varmasti hetkauta yhtään, että joku mestis-Pikkarainen jauhaa hänestä paskaa. Tuntuu, että tässäkin asiassa TPS ampui vain itseään jalkaan.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Kyllähän tämä tilanne jatkon kannalta on kaikenkaikkiaan henkinen taisto. TPS aloitti tänään hyvin, oli ekan kympin hyvin mukana ja pääsi yyveelle. Pikkarainen alussa jälleen elementissään, mutta miehen jäähy käänsi jo ottelun päälaelleen. Alussa ollut hyvä fyysinen lataus kääntyi täysin yli ja kolahti omaan nilkkaan. Kärpät sai melko vähällä työllä sen kolme maalia eteen jota ei Tepsin nuppi vain kestänyt. Maalit oli ihan tekemällä tehtyjä, sitä en kiistä, mutta TPS ei osannut niitä käsitellä. Tämän jälkeen olisi pitänyt kasata nupit ja keskittyä asioihin mitkä palvelee voittamista, mutta pojilta kiehui täysin yli. Ylilatautuminen tämä oli siis täysin.

Ymmärrän Pikkaraisen ja Virtasen roolin, mutta sitten kun menee yli niin eihän se omaa joukkuetta palvele, loppu oli täysin pelleilyä, koska pitää muistaa että me tarvitaan jokaista miestä myös tiistaina, pelikieltoihin ei siis ole varaa. Fyysistä horjuttamista voi yrittää vielä Oulussa tiistaina, mutta pitää olla tarkkana ettei läiky yli. Mikäli meillä jo Perrin ja Parekin menettää hermonsa, miehet joiden pitäisi ratkoa näitä pelejä, niin huonolta näyttää.

Tiistain pelin suunnan määrittää siis paljolti se miten tämä nyt osataan käsitellä, edelleen voidaan lähteä pelaamaan kovaan, mutta omiin muroihin ei vain voi kusta. Ymmärrän toki että tuomarien ratkaisut saattaa nostaa verenpainetta, mutta niillä se peli on kuitenkin aina pystyttävä voittamaan ketä siellä kentällä on viheltämässä, joten mikäli menetät keskittymisen niin peli on liki aina ohi. Kärpät näytti myös tänään hyvin miten ylivoimaa pelataan, ylivoima on oltava poffeissa kunnosa. Ei siinä auta itkeä jäähyistä, jos kaveri sahaa yyveellä maalit ja itse vastaavasti et saa edes juuri tilanteita luotua.

Kärpät siis nosti hyvin tasoa ja piti kasetin kylmänä, TPS puolestaan tyri mahdollisuutensa täysin jo alkuun. Tiistaina nähdään millaisella pelillä lähdetään hakemaan voittoa Oulusta, mutta se on varma että jos ei kasetti kestä, ei kestä pelikään.

Jokainen tilanne pitäisi siis oppia kääntämään joukkueen eduksi. Ymmärrän että Moisio koitta noutaa Kukkosta, mutta mikäli ei mies ole halukas lähtemään, pitäisi ymmärtää. Lopputulemahan tuosta oli se että Lasse vei tuon taiston ihan sata nolla, naureskeli kun kaveri koittaa rimpuilla perässä. Sama tästä Pikkaraisen kommentti Marjamäestä. Asiassa on varmasti aiheensa, mutta jatkoa ajatellen tilanne satoi kyllä Kärppien laariin. On vaikea kuvitella että Selinin suihkukomennus ainakaan parempaa neuvotteluasemaa antaa tiistain peliin jos Atu haluaa tuomareita jututtaa. Suihkukomennushan ei tullut huutelusta, vaan oli seurausta I.Pikkaraisen hölmöilyistä, jonka vuoksi tuomarit halusi miehen suihkuun ku ei pitänyt joukkuettaan näpeissä.
 
Viimeksi muokattu:
Aina olen luullut, että nimimerkki @Väsyneet Kädet on Tapparan miehiä, mutta nythän se minulle viimein valkeni. Kyseessä onkin Tappara-fania esittävä jääkiekkoammattilainen, joka toimii TPS:n kakkosvalmentajana. Tähän tulokseen tulin J. Pikkaraisen vedon Ruudusta katsottuani.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Mitä hittoa... yrittikö tepsukka samaa kúin matikaisen hifki muinon Lukkoa vastaan... Nyt tulos taisi mennä jopa enemmän vihkoon..
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Mitä hittoa... yrittikö tepsukka samaa kúin matikaisen hifki muinon Lukkoa vastaan... Nyt tulos taisi mennä jopa enemmän vihkoon..

Aika rankastikin enemmän. Tuolloin IFK sai sentään vastauksen puhelimeen joiltakin Lukon pelureilta ja sekoilihan siellä Toporowski raumalaisiltakin. Huvittavintahan tässä on se, ettei Kärpistä kukaan merimiesnaurua enemmän välittänyt saati että jotain konkreettista hyötyä TPS olisi missään muotoa saanut.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Joo, elisen pelin jälkeen luulin, että tästä tulee tiukka 7 pelin vääntö. Toki seuraavassa pelissä TPS voi yrittää pelata jääkiekkoa, mutta tuskin siihen pystyy. Valmentajan syy sanoisin tämänpäiväisestä esityksestä. Ei osannut oikealla tavalla joukkuettaan ladata tämän päivän peliin. TPS olisi saattanut kurinalaisella virheettömällä fyysisellä pelillä haastaa Kärppiä, mutta ei tuolla sekoilulla. Toivottavasti seuraavassa pelissä molemmat joukkueet pelaa hyvää jääkiekkoa. Eka pelissä molemmat pelasi paskasti. Tänään Kärpät pelasi jo hyvin, toivottavasti jatkossa molemmat.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Mites teillä meni tänään tuo "asetelmien haku" ja esiintyminen noin niin kuin omasta mielestä? Kun noita TPS-Sport 1. säälipleijariottelun lopun tapahtumia jaksettiin niin hemmetisti jeesustella, niin sanoisin, että tänään TPS vei tuon touhun kyllä ihan nextille levelille. Useampia mitenkään peliin kuulumattomia sirkustemppuja. Oliko Selinillä tänään hyvä ote joukkueeseen vai oliko toiminta kenties "vitun pimeetä"? Fiksuahan se on näin muutoin Pikkaraisen ja kumppaneiden ottaa pelikieltoa vielä tuleviin peleihin tuollaisessa paikassa, kun peli oli selvä jo ajat sitten. Moisio ei ole tokikaan mikään menetys.

Tepsin touhut häpäisivät koko seuran nimen, Todella surullinen kohtaus koko seuran historiassa. Minun TPS:ni on tätä parempi.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Peli oli viihdyttävä, mutta niin oli vieraileva, jurrinen kärppäyleisökin. Mieleen jäi baarijakkaran potkija ja housut kintuissa perse paljaana pisuaariin kuseva adonis.

Samanlainen TPS-fani rökötti Raksilassa perjantaina: taikinamainen lörisevä paljas arse tervehti ohikulkijoita miestenhuoneen oven karmeilla. Puntit tasan.
 
Ei muuten Kärppien pelaajat olleet kauhean innokkaasti tulossa puolustamaan ristiretkelle lähtenyttä veskariaan.

Tätä itsekin ihmettelin, mutta oliko siinä vapaita miehiä sitten muita kuin Aho, joka ei ymmärrettävästi lähde tuohon leikkiin mukaan. Lisäksi eipä se linjatuomari näyttänyt apua tarvitsevan.

Minkä tapauksen johdosta Friman voisi saada pelikieltoa?

Eikös se ollut Friman, joka ajoi Kukkosta päähän? Siitä voisi jotain arpoa.

Jos jollain on linkkejä heittä tämän päiväisen matsin kuumista hetkistä niin tänne vaan niitä mielelläni näkisin mitä siellä on tapahtunut!

Huippuhetket: TPS - Kärpät | Ruutu

TPS:n pelaajat täysin hiilenä: kolme suihkukomennusta ja valmentaja ulos – Kukkonen pysyy coolina | Ruutu

Kova taklaus Turussa: Kukkonen pukukoppiin – Marjamäki tulistuu tuomiosta | Ruutu
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Kyllähän Tapparankin pelaajat tänään turhautuivat, mutta uskallan tulla silti tänne sanomaan, jotta olipahan säälittävää touhua tänään Moisiolta ja Pikkaraiselta. Hyvä alku sarjaan mureni täysin viimeistään näihin hassutteluihin - Talonmies olisi jengille kuitenkin tärkeä mies ihan jääkiekon pelaamisessakin.

Pakko kyllä myöntää, että vaikka kuinka takapiiska syötti katkeraa kalkkia meille viime keväänä, niin mulla on pieni man (boy) crush tuohon Sebu Ahoon. Eilen poika laitettiin täysin pimentoon ja miten vastasi tänään? No, kaikki näkevät tulostaululta. Meidän Patullakin on varmasti hieno ura tiedossa, mutta kyllä tämä takatukka on Suomikiekon ykköstoivo seuraavat 20 vuotta sanon minä.

Edit: No, okei allaolevaan viitaten: ykköstoivo saattoi olla vähän liioiteltua, mutta ei kovin kaukana kuitenkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Pakko kyllä myöntää, että vaikka kuinka takapiiska syötti katkeraa kalkkia meille viime keväänä, niin mulla on pieni man (boy) crush tuohon Sebu Ahoon. Eilen poika laitettiin täysin pimentoon ja miten vastasi tänään? No, kaikki näkevät tulostaululta. Meidän Patullakin on varmasti hieno ura tiedossa, mutta kyllä tämä takatukka on Suomikiekon ykköstoivo seuraavat 20 vuotta sanon minä.

Vaikka Aho loistava pelaaja onkin, väitän että se eräs kivitalon kokoinen sentteri Floridassa on vielä aika monta napsua edellä.

Mutta tähän sarjaan. Kärpät osoitti tänään olevan kovempi porukka. Ei lähtenyt pelaajat pelleilemään, samoin Marjamäki piti päänsä kylmänä. Samalla TPS veti vihkoon, valmentaja lensi pihalle ja apuvalmentaja tuli alahuuli väpättäen kertomaan kuinka heitä sorsitaan. Tämä sarja menee 4-1 kärpille.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka Aho loistava pelaaja onkin, väitän että se eräs kivitalon kokoinen sentteri Floridassa on vielä aika monta napsua edellä.

Barkov on loistava pelaaja, siitä ei kahta sanaa, mutta jos nyt edes odottaisit Sebun näyttöjä änärissä, kun ei se ole sinne vielä edes ehtinyt pelaamaan. Vähän epäreilua sikäli alkaa vertaamaankaan.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt ei kyllä hyvältä vaikuta TPS:n osalta. Pystyn ymmärtämään, että tietyillä pelaajilla sylttää kiinni. Se, että päävalmentaja lentää suihkuun kesken pelin aiheuttaa jo pikkaisen enemmän huolta. Lopullisen niitin joukkueen sekasorrosta lyö kuitenkin se, että apuvalmentaja ja jopa joukkueen kapteeni syyllistävät tuomareita sen jälkeen, kun oma joukkue on muninut täydellisesti. Tämä vieläpä sen jälkeen, kun pöly on jo laskeutunut ja katseen pitäisi olla tiukasti seuraavassa kampailussa. Sekä apuvalmentaja Pikkarainenkaan että joukkueen kapteeni Kallio valittivat pelin jälkeen, että edellisen pelin tuomaritoiminnasta oli jäänyt ärsytystä päälle tähän iltaan. Voi hyvä päivää ja kauniita unia sentään! TPS oli riistänyt ennakkosuosikilta kotiedun ja se, mitä pelistä jäi käteen, oli tuomaritoiminta.

TPS on niin paljon Kärppiä perässä, että he kokevat ainoan mahdollisuutensa olevan Kärppien fyysisessä horjuttamisessa ja tyhjänpäiväisessä räksyttämisessä. Aika epätoivoinen ja epäkiitollinen asetelma TPS:n kannalta. Eilen kävi niin, etteivät TPS: räksykoirat saaneet vastakaikuna takaisin muuta kuin hymyilyä. Kärpät pääsi TPS:n ihon alle ja lopputuleman tiedämme. Harmillista on se, että tuollainen epätoivoinen sikailu sotkee joukkueen tähtipelaajienkin suorituksen. Paljon pitää tapahtua, että TPS tästä suosta nousee.
 
Viimeksi muokattu:

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Barkov on loistava pelaaja, siitä ei kahta sanaa, mutta jos nyt edes odottaisit Sebun näyttöjä änärissä, kun ei se ole sinne vielä edes ehtinyt pelaamaan. Vähän epäreilua sikäli alkaa vertaamaankaan.

Miksi niitä tarvisi odottaa? Aho on upea ja aivan saatanan kova pelaaja, mutta Barkov on aivan eri tason pelaaja. Enkä usko että Aho tuota eroa kuroo koskaan täysin kiinni.
 
Minkäs kateellisten häviäjien kerhon kanssa tämä J. Pikkarainen on keskustellut Marjamäen seurustelukerhosta tuomareiden kanssa? Samalla lailla kaikki valmentajat käyvät tuomareiden kanssa asioita läpi enkä tuossa ajankäytössä ole mitään erikoista huomannut Marjamäen vuosina Kärpissä. Aika säälittävä hyökkäys TPS-valmennusjohdolta vastapuolen kollegoita vastaan. Yleensä näissä pelin jälkeisissä kommenteissa ollut kesken sarjankin jonkinlaista kunnioitusta olemassa, mutta näköjään TPS:lle mikään ei ole pyhää. Jos tuomarit TPS:n mielestä olleet tässä sarjassa puolueellisia, viestin siitä saisi uskottavammin perille asialliseen tapaan kuin suu vaahdossa jostain seurustelukerhoista jauhamalla.

Marjamäkeä ei varmasti hetkauta yhtään, että joku mestis-Pikkarainen jauhaa hänestä paskaa. Tuntuu, että tässäkin asiassa TPS ampui vain itseään jalkaan.

Ottelua paikanpäällä seuranneena noita keskusteluja käytiin KOKO AJAN. Tosi harmittavaa että tuollaista seurustelukerhoa käydään jokaisella pelikatkolla. Tappaa pelin rytmin eikä tuomari ole mielestäni velvollinen selittelemään jokaista ratkaisuaan valmentajille.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ottelua paikanpäällä seuranneena noita keskusteluja käytiin KOKO AJAN. Tosi harmittavaa että tuollaista seurustelukerhoa käydään jokaisella pelikatkolla. Tappaa pelin rytmin eikä tuomari ole mielestäni velvollinen selittelemään jokaista ratkaisuaan valmentajille.

Tämä, tosin en ollut paikan päällä, mutta olen nähnyt riittävän otannan pelejä, jossa liiton mies saa tehdä, mitä haluaa. Peliin halutaan eri tilanteissa (esimerkiksi takaa-ajoasemassa) tietty rytmi, ja se todellakin katoaa, mikäli joka ainoa vihellys paitsioita ja pitkiä kiekkoja myöten käydään neuvottelemassa aition kanssa.

Sikäli ymmärrän kyllä, että harvoin Marjamäki on se, joka alkaa avautua yläasteslangilla, keskustelu hänen kanssaan on siis mielekkäämpää moniin muihin verrattuna. Silti hänelle ei pitäisi suoda tätä etuoikeutta kollegoihinsa verrattuna. Kärpätkään ei tarvitse tätä pientäkään hyötyä itse peliin, siellä on kuitenkin pari kentällistä pelaajia harkkahallissa verryttelemässä.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ottelua paikanpäällä seuranneena noita keskusteluja käytiin KOKO AJAN. Tosi harmittavaa että tuollaista seurustelukerhoa käydään jokaisella pelikatkolla. Tappaa pelin rytmin eikä tuomari ole mielestäni velvollinen selittelemään jokaista ratkaisuaan valmentajille.
Mietippäs vähän. Se on tuomari joka sinne vaihtoaition tykö tulee, ei Marjamäki sinne kentälle mene. Toiseksi, tuo väitteesi on sikäli absurdi että TPS on joukkueista se joka yrittää saada pelistä rikkonaisen ja tapettua rytmin. TPS sekoili kentällä ihan vitusti, ihan oikeutetusti Marjamäki kyseli että mitä idiootteja vastustajilla oikein pelaa ja miksi he ylipäätään saavat pelata.

Kertoo kyllä TPS:n joukkueen tilasta aika paljon nuo Pikkaraisen itkut. TPS:n valmennukselle voisi vaikka toimitsijakieltoa antaa, niin selvä tuo Moision käskytys oli noutaa Kukkonen pois pelistä. Ei tuommonen kuulu edes pleijarijääkiekkoon.
 

12961

Jäsen
Harmillista on se, että tuollainen epätoivoinen sikailu sotkee joukkueen tähtipelaajienkin suorituksen. Paljon pitää tapahtua, että TPS tästä suosta nousee.

Tuomareista vinkuminen saattaa hyvinkin juontaa siitä, että valmentajilla on aivan erilainen ulosanti. Marjamäen kanssa keskustelu on molemminpuolista toisin kuin suurimmalla osalla liigavalmennusryhmistä. Pikkaraisen kaltaiselle, aggressiiviselle katujätkälle, jonka ainoa tapa keskustella tuomarin kanssa on karjuminen, tuo saattaa näyttäytyä aivan eri tavalla. Tyylitöntä joka tapauksessa, ei tämä peli tuomareihin ratkennut.

No, katsotaan pelikiellot ensin. Ainoa temppu, josta voisi olla taktista hyötyä oli Virtasen veskarin koskemattomuuden rikkominen ja Kärppien vastaamattomuus siihen. Jos TPS lähtee sikailemaan, lienee taustalla signaali siitä, että "koodin mukainen" veskarin koskemattomuus on todettu käytännössä olevan paperia ja kontaktia voi ottaa huoletta.

Toivottavasti tuollaiseen ei lähdetä, mutta TPS-valmennuksesta ainakin Pikkarainen saattaa hyvinkin nähdä tämän viimeisenä oljenkortena sarjan loppuvaiheessa.

Eilinen peli oli kaiken kaikkiaan hämmentävä. Ensimmäinen maali tappoi koko pelin, ja jo ennen sitä oli kotijoukkueen tunnetaso ehtinyt läikkyä rumasti yli. TPS ei ehtinyt kasata itseään ennen kuin tilanne oli jo 0-4, ja lopulta valmennus päätti todeta hävinneensä ja laittaa homman läskiksi. Tuokin tapahtui merkillisessä vaiheessa, juuri kun Nummelinin osuman jälkeen fokus alkoi olla oikeissa asioissa. Myöhäistähän pelaaminen oli tuossa vaiheessa kuitenkin todella suurella todennäköisyydellä.
 
Viimeksi muokattu:

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
TPS:n on saatava jatkossa Kärppien YV kuriin tai sitten karsittava omat jäähyt minimiin. Ei se sen kummoisempaa ole. Tasaviisikoin Kärpät harvemmin maaleja tekevät.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Tepsin osalta eilinen peli oli ihan farssi. Kärpät keskittyivät jääkiekon pelaamiseen. En usko, että noista tilanteista ruvetaan kuitenkaan pelikieltoja lätkimään. Ainoa minkä kurinpito voisi tarkistaa oli tuo Frimanin taklaus. Kiekoton pelaaja ja kyllä se päänseutuville tuntuu kopsahtavan.

Saa nähdä kuinka TPS saa itsensä kerättyä tiistain peliin. Olikohan eilinen sekoilu käännekohta koko sarjalle? Se jää nähtäväksi.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ottelua paikanpäällä seuranneena noita keskusteluja käytiin KOKO AJAN. Tosi harmittavaa että tuollaista seurustelukerhoa käydään jokaisella pelikatkolla.
Ei pidä paikkansa, siis tämä seurustelukerhoväitteesi.
Tappaa pelin rytmin eikä tuomari ole mielestäni velvollinen selittelemään jokaista ratkaisuaan valmentajille.
Tuomari ei ole velvollinen selittelemään jokaista ratkaisua valmentajille. Yhteistyö on kuitenkin voimaa. Keskustelun avulla pystytään välttämään ylilyönnit. Harmi, ettei TPS:n valmennusjohdosta kukaan pystynyt asialliseen keskusteluun tuomariston kanssa. Mitä tuohon pelirytmin tappamiseen tulee, niin oletko aivan tosissasi? Marjamäki pyrkii tappamaan pelirytmin? Sehän olisi juuri sitä, mitä vastustaja haluaa. TPS:n ainoa tarkoitus on ollut pelirytmin tappaminen, tyhjän huutelu ja sikailu. Kyllä Marjamäki haluaa pelin soljuvan mahdollisimman sujuvasti eteenpäin.
 
Mietippäs vähän. Se on tuomari joka sinne vaihtoaition tykö tulee, ei Marjamäki sinne kentälle mene. Toiseksi, tuo väitteesi on sikäli absurdi että TPS on joukkueista se joka yrittää saada pelistä rikkonaisen ja tapettua rytmin. TPS sekoili kentällä ihan vitusti, ihan oikeutetusti Marjamäki kyseli että mitä idiootteja vastustajilla oikein pelaa ja miksi he ylipäätään saavat pelata.

Kertoo kyllä TPS:n joukkueen tilasta aika paljon nuo Pikkaraisen itkut. TPS:n valmennukselle voisi vaikka toimitsijakieltoa antaa, niin selvä tuo Moision käskytys oli noutaa Kukkonen pois pelistä. Ei tuommonen kuulu edes pleijarijääkiekkoon.

Olet oikeassa että pelin loppu oli pelkkää rikkomista ja pelleilyä TPS:n osalta. Ymmärrän että pelin lopussa oli paljon keskusteltavaa kun oli sen verran lapsellista touhua tepsiltä.

Pointtini oli että koko tuon ottelun ajan siellä käytiin ihan liikaa keskusteluja. Myös ensimmäisen ja toisen erän aikana. Välillä voitaisiin pelata ja jättää turhat lässytykset pois. Kun olen katsomassa ottelua en halua nähdä mitään helvetin torikokousta vaihtoaitioiden luona jokaisen katkon jälkeen. Ja olet oikeassa siitä että ei Marjamäki kentälle mene mutta tuomari tulee selittelemään tuomioitaan valmentajan pyynnöstä. Näin minä olen asian ymmärtänyt. Ja näköjään sitä on pakko mennä tulevalle maajoukkuevalmentajalle tarkasti selittämään ja perustelemaan joka päätös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös