Playoffs 2016 finaalit: HIFK – Tappara

  • 265 929
  • 1 898

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Ihan liikaa ironiaa tossa yliajan tasoituksessa. Jos ja jos. Olis saanu jäädä syntymättä. Vituttaa aivan saatanasti

Onnea Tapparalle, parempi voitti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onnittelut Tapparalle vitutuksen keskeltä! Parempi joukkue voitti, niinkuin aina paras seitsemästä -sarjassa. Mä en jaksa enää yhtään HIFK-puolen ininää ja marinaa ja jurnutusta. Huonoa häviämistä. Tänään Tampere on täynnä Tapparammiähiä!
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Mitä se Törmänen vielä jaksoi uikuttaa? Peltola siellä kuitenkin pelasi kentällä.. Siis vittu ? Feikkas kun kaveri veti lavan silmää?
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Tappara otti Mestaruuden! Se oli nyt niiden aika! Pulinat pois kuten @JHag tossa toteaa.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Onnea vaan Tapparalle, parempi voi kyllä lopulta. Tota 5.finaalin ratkaisua ja 6. finaalin lopun tilannetta voi aina jossitella, mutta jätetään se tällä kertaa. Karhunen oli viimeiset 3 peliä järkyttävä hyvä ja HIFK maalipaikoissa surkea, siihen se lopulta sitten ratkesi.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mun on kyllä helvetin vaikea ymmärtää, jos Patrik Laine ei ole 1st overall ensi kesänä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea ansaitusta mestaruudesta Tampereen Tapparalle ja sen faneille! Harmittaa vietävästi ja olipa pienestä kiinni ettei tultu tasoihin viimeisellä sekunnilla, mutta parempi voitti, enkä voi olla ihailematta Tapparan mukautumiskykyä finaalisarjan aikana.

Nauttikaahan nyt niiden kolmen edellisenkin kevään edestä!
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea Tapparalle ja faneille!

Toivottavasti Törmästä ei enää haastatella tänä keväänä ettei pääse nolaamaan itseään enää pahemmin.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kolme hopeaa ja nyt kulta, onnittelut Tapparalle! Viimeisten vuosien bussit oltiin laitettu kuntoon ja kilpikonnat herätetty henkiin. Ei, en tarkoita tätä pahalla, mutta varsinkin tässä viimeisessä ottelussa tuo Tapparan viisikon tiiveys oli järkyttävän kovalla tasolla.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Parempi voitti! Onnea, Tapparan miähet, hopeaputken kirkastamisesta! HIFK:ta kovasti kannattanutta lankomiestä harmittaa tänään niin vietävästi, mutta itse tuumin, että meni mestaruus oikeaan osoitteeseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Tapparalle. Parempi voitti. HIFK:n maalipaikkojen hukkailu ja huono yv koko sarjassa jätti jossiteltavaa. Ensi vuonna uudestaan vaikka joukkue taitaa hajota melkoisesti.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kiitos, loppujen lopuksi hieno sarja tästä saatiinkin. Surullinen loppu omalta kantilta, mutta jengistä voi olla aivan tavattoman ylpeä. Stögö kun vielä oppisi pitämään mölyt mahassaan — ja miksei Tapolakin. Ensi kaudella uudestaan — mistä sitä tietää, ehkäpä otetaan teistä revanssi.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Onnea Tapparalle!

Iso Pat MVP ansaitusti. Saakeli on teillä vaan kova jengi kun on tuollainen junnu ja sitten nuo vanhatkin jäärät jaksaa painaa kaikista pettymyksistä huolimatta. Ihan ansaittu voitto. Kaikki sympatiat HIFK faneille, kovaa HIFK taisteli. Ainoat miinuspisteet tuosta Törmäsen avautumisesta vielä pelin jälkeenkin. Olisi voinut vaan antaa olla, mutta ymmärrän että pettymys on valtava. HIFK tulee kovaa tulevina vuosina.
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vilpittömät onnittelut Tampereelle! Jännä juttu, Tappara vei vaikka tuomarinelikkokin oli laitettu uusiksi ;) Toivottavasti Patella ei tule pää kipeeksi "nakkikattilan" äärellä :)
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Onnittelut Tapparalle ja joukkueen kannattajille. Parempi vei sarjan ja kyllä se vaan näissä peleissä lopulta tuo kokemus näyttelee isoa roolia. HIFK jätti oman momentuminsa game 2:ssa käyttämättä ja Tappara käytti omansa. Tasaiset väännöt menivät lopulta kaikki Tapparalle ja HIFK:n yv saatiin pimennettyä täysin. Harmi sinänsä, että viidennen pelin ratkaisu tapahtui osittain tuomareiden johdosta, mutta kuten HIFK tänään osoitti, sarja ei tähän kääntynyt/ratkennut.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Huh vihdoinkin, on tätä odotettu... En kyllä ymmärrä miten Tappara pystyy aina rakentamaan tämmöisen draaman kaaren. Ja Ramstedt saatana oli kyllä pelottava, mutta onneks minunkin dissaama Karhunen oli helvetin hyvä.

Ei muuta kun SARAVON PEKKA PEKKA PEKKA PEKKA
 

Wire

Jäsen
Huh, takki tyhjä. Kiitokset kaikille liiga kaudesta.

Nyt katseet parin päivän päähän niin sit tiedetään kuka varaa Paten ykkösenä...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Onnittelut Tapparalle ja Laineelle.

Jännä fiilis. Turpaan tuli mutta päällimmäisenä fiiliksenä on se että tämä oli siitä huolimatta hyvä kausi. Helvetin hyvä. Pelitapa. Asenne. Uskon palautuminen. Jaksa edes ruikuttaa kakkoseksi jäämistä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Tapparalle.
Tyhjä olo täällä, mutta kyllähän Tappara vihdoin tuon mestaruutensa ansaitsi viime vuosien jäljiltä ja tässäkin sarjassa oli lopulta parempi oikeaan aikaan.

Tyhjä fiilis tästä hopeasta ja vaikea olisi kuvitella kuinka sitä kestäisi kaksi game sevenin jatkoaikatappiota tähän perään, jos Tapparan tietä miettii.
On siellä ollut seura, pelaajat ja fanit sika helvetin kovilla.
Isot onnittelut!

Ensi kaudella saatte sitten vaikka ne hopeanne punaisen kevään tullessa taas esiin.(Provo)
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Suomen jääkiekon synnyin- koti ja pääkaupunki voitti kultaa Helsinki-keskeisen median jäädessä hopealle. Eritysterveiset Ylen Jälkihien porukalle, joka puhuu ensi viikolla enemmän tuomareista ja hopeasta kuin mestaruudesta.
 
Suomen jääkiekon synnyin- koti ja pääkaupunki voitti kultaa Helsinki-keskeisen median jäädessä hopealle. Eritysterveiset Ylen Jälkihien porukalle, joka puhuu ensi viikolla enemmän tuomareista ja hopeasta kuin mestaruudesta.

Voi olla älyltä ja väläykseltä, eli Rantaselta ja Nyholmiltakin tulossa vielä muutama katkeransävyinen kirjoitus sekä video näistä finaaleista. Kunhan nyt kyyneleet kuivuvat ensin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös