Playoffs 2015 puolivälierät: Tappara – HIFK

  • 119 746
  • 672
Suosikkijoukkue
Porkkanapöksyt
Oot varmaan varakas mies tän sarjan jälkeen, siis noin niinku vedonlyönti mielessä. Taidanpa tästä ottaa vinkit talteen, niin päästään sitte porukalla retosteleen, oisko Kaijakka meidän mesta??
Selvennykseksi yllä olevaan; En harrasta uhkapelejä ja rahani saan kyllä muutenkin kulumaan. Aletaan sitten tosikko linjalle ettei täällä ison, pahan ja punaisen isot, pahat ja punaiset kannattajat pahoita mieltään. Muut fanithan eivät saa kirjoitella mitään positiivista omasta joukkueestaan. Provoiluksi heti lasketaan. Olen oikeasti sillä fiiliksellä, mitä sarjan pelien tulokseksi veikkailin. Yrittäkää se vain kestää.
Kahvarat, tuppurat, papparat yms hahahahhahaa. Näitä saa lukea koko ajan ja niihin ei kyllä tapparalaisten suunnalta juurikaan kommentoida ja se kyllä kertoo jotain älykkyyden tasosta Tampereen (Mouhijärven) suunnalta.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Keskustelun tasosta sanon, että ei nyt anneta yhden vatipään varastaa showta, peukku Tappara- faneille, että olette ensimmäisenä tuominneet tämän höyrypään annin keskusteluun. Muista Tappara- faneista ei mitään valittamista.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Sitä hieman kummastelen, että millä ilveellä Auvitu tässäkin ketjussa dumataan heikoksi puolustuspäähän. Kaveri oli runkosarjassa paras pakki +/- -tilastossa ja nähdyn perusteella paikkaa ajoittaista fyysisyyden puutetta liikkeellään todella hyvin. Tällä hetkellä IFK:n ykköspakki.

Mitä tulee itse sarjaan, fyysistä ja tiukkaa vääntöä luvassa. IFK:n avaimet ovat siinä, että saavat keskustan pidettyä tiiviinä ja pelin mahdollisimman paljon suossa tarpomiseksi Tapparalle. Lankiseen on luottoa täällä. Altavastaajana tässä toki lähdetään ilmeisesti Liigan ykkösmestarisuosikkia kaatamaan, mutta mikäs sen mukavampaa. Tappara on tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä eikä lähtenyt TPS:n tavoin painamaan paniikkinappulaa hätäpäissään. Kuten Dennis tuolla aiemmin mainitsi, runko on pysynyt hyvin kasassa ja pelitapakin pysynyt pääosin samana(?) vaikka Tapola sitä ilmeisesti jalostanut onkin. IFK:n osalta toivon, että tuo uskomaton piinapeli Ilvestä vastaan hitsaa jengiä yhteen entistä enemmän.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos saa pyytää, niin nämä "hinkit", "Kahvarat" ja "tappurat" voisi jättää pois tästä ketjusta. Yhtään en laittaisi pahitteeksi, vaikka moderaatio lätkäisi näille "hinkittäjille" pelikieltoa heti suorilta.

Jos edes vastustajan nimeä ei osaa kirjoittaa oikein, tuskin mitään muutakaan järkevää sanottavaa on.


Mielestäni tässä on kaikki mahdollisuudet 4-0:n ja 1-4:n välillä. Hyvinkin 6 peliä pelataan. Harvinaisen tasaisen oloinen sarja etukäteen ajateltuna, vaikka vastassa 2. ja 7.. Tämä siksi, että tällä hetkellä Tapparalla on huippuiskussa vain yksi tulosyksikkö, jonka päälle Peltola & Co. sitten varauksin.

Jos Tappara saisi kairattua kaksi ensimmäistä voittoa, sarja saattaisi mennä jo 4-0 poikki. Epäilen kuitenkin, että HIFK tulee sarjaan kovempaa, ja erityisesti ensimmäisen pelin alussa HIFK on vaarallinen. Näin sarjasta saattaa tulla todella tasainen. Yksittäisistä otteluista tulee luultavasti joka tapauksessa tasaisia.

Alkais jo.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Playoff kokemuksesta joukkueiden kesken oli jossain vaiheessa puhetta ja nyt varastan röyhkeästi tuolta Tapparan omalta keskustelupalstalta erään kirjoittajan ansiokkaan kirjoituksen tähän. Tässä on käyty joukkueiden pelaajien playoffkokemusta ja pisteitä läpi:

Ottelut / Pisteet / PPG
Kuusela 95 22+32=54 0.57
Aalto 112 10+22=32 0.29
Erkinjuntti 60 10+17=27 0.45
Kankaanperä 106 4+14=18 0.17
Palola 48 9+8=17 0.35
Peltola 44 8+6=14 0.32
Järvinen 32 1+12=13 0.41
Marjamäki 19 8+4=12 0.63
Green 20 5+6=11 0.55
Jormakka 29 5+6=11 0.38
Saravo 90 2+8=10 0.11
Kaksonen 33 1+7=8 0.24
Malinen 38 3+4=7 0.18

Luttinen 86 22+10=33 0.38
Söderholm 60 11+16=27 0.45
Kuparinen 42 7+13=20 0.48
Rask 20 6+4=10 0.50
Honkaheimo 43 2+7=9 0.21
Ramstedt 28 4+4=8 0.29
Elkins 10 3+3=6 0.60
Puustinen 20 3+2=5 0.25
Auvitu 27 4+2=6 0.22
Generous 28 2+2=4 0.14

Koitan muokata huomenna tämän parempaan muotoon, kun ei tällä Padillä jaksa tämän enempää sohlata.
 
Viimeksi muokattu:

hcp27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Korkeintaan puolitoistaketjua ratkaisijoita, silti itse luettelet 7 sun mielestä ratkaisuihin pystyvää pelaajaa;) Ja Grillforsia et muistanu pakkipäähän sijoittaa ollenkaan; loistavaa syvällistä analyysia kerta kaikkiaan, vielä kun lisätään, että Keken torjunta% on vaan 97 päällä ja päästetyt maalit 0,7 paikkeilla, niin ollaan tosiaan niin jumissa ettei tosikaan, kiitokset tästä.
Me tullaan nyt kuitenki ne kaks peliä sinne Manseen pelaamaan, kun ne on ohjelmaan merkitty...

Grillforssissa ei pelannut ilvestä vastaan? Loukkaantumisia?
HIFK on paha vastus mutta silti niin helppo, ikävä sitä vanhaa pahaa HIFKta jonka teot olivat maineensa arvoisia.

Mene oli kyllä mies paikallaan Ilvestä vastaan, yli kolme ottelua kahteen päivään ja kaks omissa, kaks torjuttua rankkaria yms mutta kokemus vie voiton tässä sarjassa ja Tapparalla sitä on sen verta enemmä kahdelta viime kaudelta pelkästään että uskon menevän viides ottelussa poikki.


Auvitulle iso peukku täältä, liigan parhaita puolustavia pakkeja Saravon kanssa.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
IFK:lla on sarjan pyörähtäessä käyntiin tietty etu siitä, että sillä on tuoreempaa pelikokemusta ja mikä tärkeintä: tuoretta kokemusta voittamisesta. Tapparan pitää aluksi muistella, että miten sitä jääkiekkoa taas pelattiinkaan.

Ryöstön mahdollisuus on suurin ekassa pelissä, joten siinä ei juuri enempää panosta voi olla. Punaisille voitto tuosta ja kotihalliin hurmoksessa, näin se voisi parhaiten IFK:lle kääntyä.

Vastaavasti Tapparalle paras alku olisi joku kliininen 2-0-voitto kotona "tunnelmaltaan vaisuksi jääneessä" ottelussa. Mitä enemmän sarjassa on tunnetta, sitä enemmän asiat muuttuvat puoleen ja toiseen ja nyt kun Tappara lähtee "parempana" joukkueena sarjaan, niin vähäinen tunne olisi sen etu.

Omasta mielestäni sarja on tuntunut vaikealta siitä hetkestä lähtien, kun IFK sen pitkän pelin vei.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketju täynnä hyvää pohdintaa molempien kannattajilta, mahtavaa luettavaa.

Omat fiilikset Ilves-sarjan klaaraamisesta olivat jo vallan positiiviset huomioiden alkuvuoden -15 vaikeudet. Jollain tapaa vatsani on siinä määrin täysi, että saavutettu tulos riittäisi näin Törmäsen ensimmäiseksi. Toki odotan täyttä sotaa viimeiseen vihellykseen.

MV
IFK ei tule kaatumaan maalivahtipeliin tänä keväänä. Lankinen osoitti, että kuuppa kestää ja torjuntatyöskentely vaikutti eleettömältä ja rauhalliselta. Aikaisemmin joku osuvasti mainitsi, että työskentely vaikutti Riksmanilta vm. 2011.

P
IFK sai runkosarjan viimeisissä peleissä viisikkopuolustuksen kuntoon. Jokainen jäljellä oleva jengi puolustaa keskialueen helvetin hyvin, joten elin tärkeää että Törmänen/IFK:kin sai sen toimimaan viime hetkellä. On perkeleen tärkeää, että saataisiin Grillfors takaisin ruotuun. Salmi ja Pikkarainen ovat täysiä katastrofeja. Generous on vahva ja tärkeä jässikkä maalin edustalle. Söderholmilta uskomaton comeback. Olen pitkin kautta ihaillut Tapparan ja Kärppien puolustajien pelaamista. IFK:lla se on kieltämättä ollut melkoista hasardia, joten tärkeää että koko kenttä osallistuu talkoisiin.

H
Hyökkäyksestä puuttuu näillä tiedoin Elkins, koko jengin tärkein äijä. Melkein tekisi mieli väittää, ettei ilman Elkinsiä tätä sarjaa klaarata, mutta huikeita tasonnostoja on ollut havaittavissa kun eturivin kundi tippui ruodusta. Nykopp on tärkeä äijä, mutta hänen peräänsä on ilmeisesti yhtä turha haikailla kuin Jasse Ikosen tai Matti Lambergin, loppukausi paketissa.

V
Törmänen on Playoffs-koutsi, tilastot puhuvat puolestaan. Havaintojeni perusteella Törmänen on saanut puhallettua jengiin hyvän ja vapautuneen ilmapiirin, jota IFK:ssa ei hetkeen olla havaittu.

IFK:n jatkoon pääsy mahdollisuudet paranevat huomattavasti kun:
-IFK tekee ottelussa avausmaalin. Alkukauden kaltaiset hurmokselliset takamatkalta nousut ovat tahtoneet vaihtua kokovartalokipsiin ja mailan puristukseen.
-Lankinen pitää tasonsa. Tämä osa-alue kaikki kaikessa.
-Grillfors ja Elkins pelikuntoon.

Taisteluparit:
Kankaanperä-Zaborsky, Kanki osaa hommansa ja Zaborsky tullee saamaan lämpimän erityskohtelun.
Palola-Lankinen, maailmanluokan viimeistelijä yrittää pehmittää tulikuuman ensikertalaisen.
Törmänen-Tapola, Playoffs-koutsi v. ensikertalainen. Onko Tapola ihan poika vielä?

Ennustus:
IFK menee ottelusarjassa (sensaatiomaisesti?) 2-0 johtoon.

Hienoa Playoff-kevättä tasapuolisesti molempiin leireihin!

e: korjauksia
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketju oli vielä jokin aika sitten luettavalla tasolla, mutta muutaman uraohjuksen ansiosta tämäkin on menossa ihan vituilleen. Kiitos siitä jo valmiiksi.

Ymmärrän pikku piilovittuilut jotka hoidetaan hyvällä maulla, mutta kun teksti menee pelkäksi provoiluksi mukahauskoilla joukkueen nimillä varustettuna, niin ketä se oikeasti palvelee?

Joo tämä ketju karkasi yllättävän nopeasti huonolle raiteelle tiettyjen käyttäjien vuoksi. Tappara faneilla on oikeus pitää itseään ennakkosuosikkina, mutta turhat provo keulimiset pois ja meidän leiristä voidaan jättää nämä kahvarat ja ''Metsola sulaa'' länkytykset väliin. Onneksi molemmista leireistä löytyy myös asiallisia ja asiantuntevia kirjoittajia kuten lainaamani käyttäjä.

Hyviä pohdintoja tässä ketjussa alkusarjan osalta, myös omasta mielestä IFK tarvitsee erinomaisen startin sarjaan (ensimmäiset 2 peliä) jos se haluaa Tapparan tosissaan haastaa. Jos Tappara saa koneen alusta asti käyntiin, tulee luultavasti lyhyt sarja. IFK sai henkistä boostia Ilves sarjasta, mutta itseluottamus menee varmasti nopeaa tahtia pakkaselle, jos tulee alussa kovaa turpaan. Tapparan pelillinen ja henkinen selkänoja taas on vahvempi, erinomaisesta kevätkaudesta johtuen. Yksittäisten otteluiden ja sarjan sisällä näihin toki vaikuttaa myös valmentajien kyky reagoida ja tsempata joukkuetta. Törmäsellä on kokemusta muiden liigojen playoffeista, mutta Liigan puolivälierät on vielä kokematta. Tapolakin voi osoittautua kylmänviileäksi playoff koutsiksi, kokemuksista Rautakorven rinnalla on varmasti hyötyä.
 
Viimeksi muokattu:

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos verrataan tätä otteluparoa kahden vuoden takaiseen, niin huomattavasti tasaisempaa on odotettavissa. Väitän, että tämä on paras säälipleijareissa pelannut HIFK ja ensimmäistä kertaa uskoa on että ottelusarjan voi hoitaa näin alhaiselta runkosarjasijoitukselta. Ei ole HIFK pitkään aikaan lähtenyt puolivälieriin neljän ottelun voittoputkessa. Toki tammikuussa olisi saanut klaarata yhden voiton lisää, niin oltaisiin saatu vastaan Tapparaa huomattavasti helpompi vastus, mutta näillä mennään ja kaikki vastustajat täytyy pystyä voittamaan tavoiteeseen pääsemiseksi.
Toivotaan sarjalta kovaa mutta rehtiä peliä ja hyvää tuomaritoimintaa.

Pohdintaa voimasuhteista HIFK-optimistin silmin:

Metsola oli 60 ottelun runko parempi kuin Husso/Lankinen.
Mutta...maalivahtien suoritustaso elää onnistumisten ja epäonnistumisten kautta. Lankinen oli jäätävän hyvä Ilvestä vastaan. Maalivahtien tasoero Metsolan ja Lankisen välillä on viimeisten matsien otteilla suuntaan tai toiseen marginaalinen. Toki Metsolalla on suoritusvarmuutta enemmän, mutta lyhyessä 4-7 matsin ottelusarjassa sillä ei ole niin suurta painoarvoa. Päivän kunto ratkaisee.

Toivottavasti Törmänen/Lundell peluuttaa ensimmäisessä pelissä Lankista, vaikka Husso olisikin kondiksessa! Jos Lankinen pettää niin sitten ollaan kusessa ellei Husso löydä ihmeellisesti jostain syyskauden tasoaan.

Pakisto menee aavistuksen Tapparalle, joka on HIFK:n vastaavaa tasaisempi. Tosin HIFK:lla on Grillfors (ehkä liigan paras allround-pakki) sekä Söderholm, joka on ollut tämän vuosikymmenen paras puolustaja SM-Liigassa. Molemmilla on ollut loukkaantumisia, mutta mikäli ne eivät häiritse, niin Tapparalla on erittäin vaikeaa näiden kanssa. Tähän päälle vielä uransa parasta lätkää pelaavat Auvitu ja Taipalus, niin top4-pakkien osalta HIFK jopa vie Tapparaa. Toisaalta junnupakkiensa kanssa HIFK on ollut välillä hätää kärsimässä ja ottelutahdin ollessa tiivis virhealttius näiden osalta lisääntyy.

Hyökkäys kääntyy loukkaantumisista huolimatta hieman HIFK:lle. Sääli, että Ikonen, Lamberg ja Nykopp ovat todennäköisesti loppukauden sivussa, sillä heidän kaltaisiaan pelaajia aina tarvitaan. Toisaalta tilalle on noussut Åstenia ym jotka ovat yllättäneet positiivisesti. Kärkipelaajista Palola ja Zaborsky tulevat olemaan merkittävässä osassa tässä sarjassa. Aloitustilastoissa Elkins ja Kuparinen ovat olleet erinomaisia.

Loppuun lyhyet ennustukset:
- Ottelusarja kestää vähintään kuusi ottelua!
- Jokainen matsi on ns. maalin peli joka ratkeaa aikaisintaan kolmannessa erässä
- Åsten saa onnistumisia
- Lankinen pelaa suurimman osan matseista
- Zaborsky > Palola
- Tunnetta katsomoihin kummankin hienon seuran fanien osalta!
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olenko ainut jolla tulee deja vu kahden vuoden takaa? Viitaten siis yläpuoliseen kirjoitukseen.
Meinasin juuri alkaa analysoimaan että pari vuotta on vierähtänyt siitä kun tätä paria viimeksi sai analysoida ja sama meno päällä tällä yhdellä sankarilla. No ei uhrata siihen enempää!

Hienoa analyysiä molempien seurojen kannattajilta ja sopia toivoo että sarjasta muodostuu kunnon mittelö, joukkueet ja fanit sen ansaitsevat. Se 12-13 kauden sarja oli vähän tuhnu ainakin meidän.osalta
 
Viimeksi muokattu:

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Selvennykseksi yllä olevaan; En harrasta uhkapelejä ja rahani saan kyllä muutenkin kulumaan. Aletaan sitten tosikko linjalle ettei täällä ison, pahan ja punaisen isot, pahat ja punaiset kannattajat pahoita mieltään. Muut fanithan eivät saa kirjoitella mitään positiivista omasta joukkueestaan. Provoiluksi heti lasketaan. Olen oikeasti sillä fiiliksellä, mitä sarjan pelien tulokseksi veikkailin. Yrittäkää se vain kestää.
Kahvarat, tuppurat, papparat yms hahahahhahaa. Näitä saa lukea koko ajan ja niihin ei kyllä tapparalaisten suunnalta juurikaan kommentoida ja se kyllä kertoo jotain älykkyyden tasosta Tampereen (Mouhijärven) suunnalta.
Mä en ole koskaan puolella sanallakaan sanonu yhtään mitään negaa Tapparan pelityylistä, enkä lie sanonu että sä harrastat uhkapelejä, vaan sanoin; "noin niinku vedonlyöntimielessä", ja ottavani sun vinkit talteen, jotta mulla olisi rahaa, koska mä lyön vetoa. Pahoittelut jos sua uhkapeluriksi syytin.
Enkä mä pahoita mieltäni keskustelupalstalla. Sen sijaan ihmettelen muutaman nimimerkin pullistelua, ennen kun peliäkään on pelattu, koska joukkueet olivat mielestäni tasaisia kuluneella kaudella runkosarjan osalta.
Odotellaan Perjantaita hymy huulessa ja mennään lujaa alusta loppuun. Päättyy sitten miten tahansa.
HIFK:n kannalta tärkein sentteri lienee sivussa, tarvitaan sitten lopuilta kovempaa panosta.
Pakkikalustosta Grillforsin kunto niin ikään kysymysmerkki. Myös suuri aukko, jos ei pysty pelaamaan.
Mutta jotenkin vaan olen silti luottavainen, koska olen optimisti.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Oletko nähnyt Auvitulta ainuttakaan peliä?
Anu, nyt ihan oikeesti... Auvitulla oli runkosarjassa muistaakseni pakkien paras teholukema, olisko ollu +20.
Mene nyt provoilemaan jonnekin muualle, jooko.
Ja mun näkemykseni mukaan ottaa enemmän takapaine-riistoja enemmän kun kukaan muu pakki, koska on jalalla kenties liigan paras pakki. Ei tosiaan suht pienen kokonsa takia heittele ukkoja seinille, vaan puolustaa jalalla mailaa käyttäen.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meinasin juuri alkaa analysoimaan että pari vuotta on vierähtänyt siitä kun tätä paria viimeksi sai analysoida ja sama meno päällä tällä yhdellä sankarilla. No ei uhrata siihen enempää!

Hienoa analyysiä molempien seurojen kannattajilta ja sopia toivoo että sarjasta muodostuu kunnon mittelö, joukkueet ja fanit sen ansaitsevat. Se 12-13 kauden sarja oli vähän tuhnu ainakin meidän.osalta
Kas, mitä ukko? Kun nimimerkkisi napsahti ruudulle, niin tuli kyllä hyvät muistot parin vuoden takaa.

Tässä on nyt yksi perustavaa laatua oleva ongelma edessä perjantaille. Ilmaisen viinan bileet/työtehtävät vesittää minun osaltani perjantain avauksen. Toisaalta mitään tässä parissa kuitenkaan ratkea vielä toisessakaan pelissä, joten voi olla, että menee viikonlopun pelit minulta vähän "sumuun". Tai sitten katson perjantain pelin krapulassa/korjaillen lauantaina ja lauantain pelin jo hyvässä nousussa. Joten viikonloppuna napsuu luultavasti viiltävää analyysia. Lupaan kuitenkin yrittää kirjoittaa joukkueet oikein.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tällä hetkellä IFK:n ykköspakki.

Tämä on helppo uskoa Ilves-pelien perusteella. Juuri tuo Auvitun liukkaus pisti silmään, vaikka hyväksi luistelijaksi hänet muistin jo entuudestaan. Mielenkiintoista seurata miten Auvitu ja toisen pienen kiekkomaan maajoukkuepuolustaja Bonsaksen playoffeissa pärjäävät. MM-pelit kuitenkin voidaan jossain määrin verrastaa playoff-kokemukseen. Auvitulla tietysti on jo Suomestakin playoff-keväitä alla useita.

Puolustusten suhteen olen samoilla linjoilla muiden kanssa. HIFK:n pakistosta löytyy kiekollista taitoa ripaus Tapparan takalinjoja enemmän, mutta omiin päin näen Tapparan puolustuksen vahvemmaksi ja nimenomaan suoritusvarmuuden osalta.
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kas, mitä ukko? Kun nimimerkkisi napsahti ruudulle, niin tuli kyllä hyvät muistot parin vuoden takaa.

Tässä on nyt yksi perustavaa laatua oleva ongelma edessä perjantaille. Ilmaisen viinan bileet/työtehtävät vesittää minun osaltani perjantain avauksen. Toisaalta mitään tässä parissa kuitenkaan ratkea vielä toisessakaan pelissä, joten voi olla, että menee viikonlopun pelit minulta vähän "sumuun". Tai sitten katson perjantain pelin krapulassa/korjaillen lauantaina ja lauantain pelin jo hyvässä nousussa. Joten viikonloppuna napsuu luultavasti viiltävää analyysia. Lupaan kuitenkin yrittää kirjoittaa joukkueet oikein.

Päätin kaivautua kurkkimaan poterosta, kun ollaan kuitenki taas oikeissa peleissä mukana. Viimeks tosiaan jäi pikkasen piippuun meidän esitykset ja mieleen jäi lähinnä Luceniuksen vatsa ja Tapparan kliininen ohjauspeli jolloin meillä jäi osaksi pyöriä kulmissa jos edes siellä.

Olen menossa lauantaina mestoille ja toivon näkeväni Elkinsin ja Grilforssin rivissä, muuten annetaan turhaa tasoitusta. Muuten olen luottavainen että sarjasta tulee tasainen, ainakin pelien sisällä.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Voi siirtyä Noronen. Maalivahti saa pelata siirtorajan jälkeen yhdessä Mestis- ja yhdessä Liiga-seurassa.

Muotoillaan asia niin, että toivottavasti näemme Nortin kentällä tässä sarjassa.
Viimeeksi kun näin Norosen pelaavan pudotuspelejä Liigassa, niin se näky ei ole unohtunut :)

Sinänsä olisi kyllä erittäin kiva saada pari miestä takaisin sairastuvalta. Kaikille olisi käyttöä.

Enpä olisi myöskään varma tuosta Z>Palola vertailusta. Periaatteessa näin voisi olla, ei vain ole ollut kuin hetkittäin tällä kaudella.

Uskon myös, että kaikki sarjan matsit eivät ole maalin pelejä. Eiköhän tässä nähdä vielä kunnon hörppyjä ja hermoilua tosissaan. Täällä ainakin näkyy jo ihan turhaa hermoilua, siinä ei sinänsä ole mitään uutta.
 
Viimeksi muokattu:

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Anu, nyt ihan oikeesti... Auvitulla oli runkosarjassa muistaakseni pakkien paras teholukema, olisko ollu +20.
Mene nyt provoilemaan jonnekin muualle, jooko.
Ja mun näkemykseni mukaan ottaa enemmän takapaine-riistoja enemmän kun kukaan muu pakki, koska on jalalla kenties liigan paras pakki. Ei tosiaan suht pienen kokonsa takia heittele ukkoja seinille, vaan puolustaa jalalla mailaa käyttäen.
En tiedä mitä provoa tuossa oli. Kysyin vain onko hcp nähnyt pelejä Auvitulta. Mielestäni väite, että Auvitu on Saravon kanssa yksi parhaimpia puolustavia pakkeja Liigassa on paskapuhetta. Liigasta löytyy 10-20 parempaa puolustavaa pakkia kuin Auvitu.

Ja tuo teholukema ei kerro mitään. Vai onko mielestäsi esim. Markus Hännikäinen Liigan paras puolustava hyökkääjä?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
En tiedä mitä provoa tuossa oli. Kysyin vain onko hcp nähnyt pelejä Auvitulta. Mielestäni väite, että Auvitu on Saravon kanssa yksi parhaimpia puolustavia pakkeja Liigassa on paskapuhetta. Liigasta löytyy 10-20 parempaa puolustavaa pakkia kuin Auvitu.

No sittenhän Seksi-Peksi on yksin paras. Passaa mulle, hienoa että Raumallakin ymmärretään hyvän päälle.

Peksi voi itse asiassa ollakin Liiga-tasolla paras puolustava puolustaja. Mutta sitten ei kyllä ole enää Liigan paras puolustava puolustaja, kun pannaan vastaan ricknashejä ja ericstaaleja. Siinä katsotaan vähän eri ominaisuuksia. Mutta Liigassa, varmasti on paras. Saravon Peksi.

Huomaa tahallinen väärinymmärrys. "Yksi parhaimpia" ei toki ole yhtä suuri kuin "paras", sen tiedostan. Hassuttelin silti.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
No sittenhän Seksi-Peksi on yksin paras. Passaa mulle, hienoa että Raumallakin ymmärretään hyvän päälle.

Peksi voi itse asiassa ollakin Liiga-tasolla paras puolustava puolustaja. Mutta sitten ei kyllä ole enää Liigan paras puolustava puolustaja, kun pannaan vastaan ricknashejä ja ericstaaleja. Siinä katsotaan vähän eri ominaisuuksia. Mutta Liigassa, varmasti on paras. Saravon Peksi.

Huomaa tahallinen väärinymmärrys. "Yksi parhaimpia" ei toki ole yhtä suuri kuin "paras", sen tiedostan. Hassuttelin silti.
Kyllä, Saravo on yksi parhaimpia. Mutta Auvitu ei.
 

Ville Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä oli kyllä yllätys, jos ja kun meidän Auvitun +- on 20. En oikein usko, kaveri ampunut Zapon jälkeen eniten ja innokkaasti hyökkää. Todennäköisesti voi olla ok, koska pelannut Elkinsin ja Drillin kanssa. Jos nuo kaksi kaveria rosterissa niin meillä hyvät saumat. Muuten tullaan kaukaa, niin tuli Ville ja Carlkin:)
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä, Saravo on yksi parhaimpia. Mutta Auvitu ei.

Auvitu ei ole Liigan parhaita puolustavia puolustajia, koska hän ei ole puolustava puolustaja rooliltaan. Auvitu ei myöskään ole Liigan paras puolustaja. Rooliltaan Auvitu on jossain kiekollisen puolustajan ja yleispuolustajan välimaastossa ja siinä roolissa hän on todella hyvä. Osa jatkoajankin käyttäjistä (en yleistä) luulee edelleen että jääkiekossa on ainoastaan kiekollisia puolustajia ja peruspuolustajia. Näiden kahden lisäksi löytyy myös yleispuolustajia jotka eivät ole erinomaisia kumpaankaan päähän kenttää, mutta eivät omista myöskään heikkouksia kumpaankaan suuntaan eli ns. allaround-pakkeja.

Samalla ihmettelen missä vaiheessa Pekka ''Tappara fanien silmissä D.Phaneuf'' Saravo on noussut Liigan parhaisiin puolustajiin? 35 vee Saravon parhaat vuodet on menny ajat sitten. Liigan paras puolustaja on Esa Lindell, ja toisena luultavammin Lasse Kukkonen joka pelaa AV:t ja jopa YV:t kovalla tasolla. En laittaisi Saravoa edes kolmanneksi. Jos joku väittää Saravoa Liigan parhaaksi pakiksi missään puolustajalle tärkeällä osa-alueella, suosittelen vakavaa harkintaa kirjoitusoikeuksista luopumisesta.

@Anu Saukko pakin teholukema ei kerro mitään? Nyt jotain järkeä hei.. Se +/- kertoo aina jostain ja varsinkin pakin kohdalla se on merkittävä tilasto. Aika hatarasti käy Anu kyseenalaistamassa muiden kirjoituksia.

Tulipas paljon väännettyä rautalankaa tekstiin, seuraavana käytän vielä tarvittaessa orjantappuraa ja piikkilankaa.
 
Viimeksi muokattu:

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Samalla ihmettelen missä vaiheessa Pekka ''Tappara fanien silmissä D.Phaneuf'' Saravo on noussut Liigan parhaisiin puolustajiin? 35 vee Saravon parhaat vuodet on menny ajat sitten. Liigan paras puolustaja on Esa Lindell, ja toisena luultavammin Lasse Kukkonen joka pelaa AV:t ja jopa YV:t kovalla tasolla. En laittaisi Saravoa edes kolmanneksi. Jos joku väittää Saravoa Liigan parhaaksi pakiksi missään puolustajalle tärkeällä osa-alueella, suosittelen vakavaa harkintaa kirjoitusoikeuksista luopumisesta.

@Anu Saukko eli pakin teholukema ei kerro mitään? Nyt jotain järkeä hei.. Se +/- kertoo aina jostain ja varsinkin pakin kohdalla se on merkittävä tilasto. Tämän käyttäjän kirjoituksia lukiessa, tulee kuva, että käy ainoastaan kyseenalaistamassa muiden kirjoituksia, mutta ei omista juurikaan omaa visiota tai arvioita.

Tulipas paljon väännettyä rautalankaa tekstiin, seuraavana käytän vielä tarvittaessa orjantappuraa ja piikkilankaa.
Saravon kohdalla puhuttiinkin parhaista puolustavista pakeista, ei parhaista pakeista.

Teholukema voi kertoa ehkä jotain, mutta ei sen perusteella voi sanoa, että Auvitu olisi paras puolustava pakki. Sitä ainakin tarkoitin alunperin.

Ja puolustajia on erilaisia, on hyökkääviä pakkeja (Nummelin, Kousa), kiekollisia pakkeja/allround pakkeja (Auvitu, Söderholm) ja puolustavia pakkeja (Saravo, Kankaanperä).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös