Playoffs 2014 Puolivälierät: SaiPa – JYP

  • 104 377
  • 415

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Saa nähdä tippuuko, koska SaiPalla on kokoonpanossa ainoastaan kaksi Virtasen kokoista kaveria, joilla on jopa jotain pelillistä annettavaa joukkueelle toisin kuin Jonnella.
Jos seuraisit muitakin kuin SaiPan otteita, niin tietäisit että Jonnella on parhaimillaan hyvinkin paljon annettavaa pelillisesti joukkueelle - ihan eri mies kuin SaiPa aikoina oli.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ei ole Virtasen poika yhtään viisastunut täältä lähdettyään, vaikka eipä tuo ihmeitä olisi lähtötason huomioiden vaatinut. Ei varmaan tullut mieleen, että jos jonkun kylmäksi ajelee, niin siitähän pääsee käräjille kun on asiaa etukäteen mainostanut.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Tuskin tässä mistään mediapelistä on kysymys ja jos on, kannattaisi Virtasten ottaa mallia vaikka Jortikasta tai Sheddenista. Yleensä tällä pleijarien aikaisella psyykkaamisella kun on muitakin vaikutuksia kuin totaalinen myötähäpeä, mitä tämä Jonnen pauhaaminen aiheuttaa. Veikkaan, että SaiPan kopissa Virtaselle lähinnä naureskellaan ja huomenna Jonne on se, joka saa hieman ylimääräistä tökkimistä.

Valmentaja-Virtasen kommentit menee vielä tunnekuohun piikkiin, vaikka täysin harkitsematonta sekin oli. Rannistokin pääsi varmaan paremmin jyväskyläläisten ihon alle kommenteillaan kuin Jonne näillä jonneiluillaan.
 

Hiitonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paitsi SaiPa, joka painaa välieriin Valtran keskittyessä sekoiluun ja tietty JYP:in kovanaamat, jotka saavat sylin lämpöä Jyväkylän Onnelassa. Puolustettiin omia, ugh!

Tarkoitin tuolla "voittajaa ei ole" sitä, että kyllähän se Savon Pallonkin välierärupeama on huomattavasti vaikeampi viedää läpi jos tämä yks apina otti pari-kolme peliä banaania viimepelistä ja toinen senttereistä Koho/Davis telotaan... Tai Markkanen, ilman sitä jätkää te pelaisitte rantalenttistä ja puhaltelisitte uimaleluja. Ei se teidänkään rosteri niin leveä ole.

Oletan että mieluummin pelailette sen seittemän peliä välierissäkin ennemmin kun lähette neljästä lauluun?

edit. Siis allekirjoittanutta pelottaa mitä tämä (Valmentaja) Virtanen keksii, näyttöjä ois annettava, muuten ensikaudella mies ei valmenna edes akatemiassa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
JYPillä on kaikki keinot käytössä ja henkistä sodankäyntiä harrastetaan. Vaikka SaiPa ei antaisi tämän vaikuttaa peliin, jollakin tavalla se vaikuttaa kun lehdistä soitellaan ja pyydetään kommentteja. Itse ennustin että ketju on siisti kunnes tapahtuu ylilyönti ja näin kävi. Tosin odotin JYPin olevan se joka tämän suorittaa mutta tässä tilanteessa se on ihan sama - JYPin on pakko voittaa.
 

Barney

Jäsen
Jos seuraisit muitakin kuin SaiPan otteita, niin tietäisit että Jonnella on parhaimillaan hyvinkin paljon annettavaa pelillisesti joukkueelle - ihan eri mies kuin SaiPa aikoina oli.
Jos käydään SaiPan rosterista etsimään tappelukaveria Virtaselle, niin ensimmäisenä tulee mieleen Per Savilahti. Jos verrataan noiden kahden pelillistä arvoa omalle joukkueelle, niin ei varmaan tarvitse väitellä siitä kumpi on joukkueelle tärkeämpi? Toinen on pieniä minuutteja pelaava nelossentteri, kun toinen on taas yli- sekä alivoimaa uurastava luottopakki. Savilahteen verrattuna Virtasen pelillinen anti on ns. olematon. Eiköhän tuo Flinckin taklaustilanne ole jo aikalailla käsitelty.

Huomenna edessä mielenkiintoinen ottelu. Itse uskon SaiPan voittavan ottelun, mutta eniten mietityttää millainen kokoonpano on Flinckin ollessa sivussa. Onko Rissanen jo pelikunnossa? Itse en kyllä edes uskalla ajatella Roope Hämäläistä sentterinä näissä peleissä, joten nostaisin Suutarin kokoonpanoon, ja laittaisin jonkun laiturin keskelle. Giliati tuuraili yhdessä vaiheessa keskellä ihan hyvin, mutta sitten pitäisi rikkoa ulkomaalaisketju, joka ei kyllä ihan parhalla mahdollisella tavalla toiminut edellisessä pelissä. Luottoa löytyy, että Tirkkonen löytää joukkueelle parhaan mahdollisen kokoonpanon, ja sarja lyödään huomenna poikki.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Saa nähdä tippuuko, koska SaiPalla on kokoonpanossa ainoastaan kaksi Virtasen kokoista kaveria, joilla on jopa jotain pelillistä annettavaa joukkueelle toisin kuin Jonnella.

Kovin on sulla vähän tietoa Jonnen pelillisestä annista joukkueelleen. Päivitä tämäkin osasto. Markku Flinck tai Per Savilahti-Nagander haastajana, ei herranjestas. Eihän tässä voi muuta kuin toivoa jomman kumman itsesuojeluvaiston pettämistä Lappeenrannan kevätkiimassa ja katsoa minkälaista jälkeä tulee ennenkuin tuomarit ovat välissä repimässä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tarkoitin tuolla "voittajaa ei ole" sitä, että kyllähän se Savon Pallonkin välierärupeama on huomattavasti vaikeampi viedää läpi jos tämä yks apina otti pari-kolme peliä banaania viimepelistä ja toinen senttereistä Koho/Davis telotaan....
(boldaus oma)

Ihan sellaisen pienen off-topicin tähän laitan, että Savon Pallo on pieksämäkeläinen jalkapalloseura, joka pelaa tällä hetkellä muistaakseni nelosessa. :) Saimaan Pallo sen sijaan pelaa tällä hetkellä jääkiekon SM-Liigassa puolivälieriä. Eikä Lappeenranta tosiaan ole Savoa nähnytkään.

Itse tästä ottelusarjasta sen verran, että itse uskon sen menevän poikki huomenna. Kisapuisto on varmasti sen verran infernaalinen paikka huomenna, että SaiPa haluaa varmasti katkaista sarjan hurmioituneen kotiyleisön edessä.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täällä nyt puhutaan, että Jonne olisi jotenkin päässyt jonkun "ihon alle". Eli tuo kaiketi tarkoittaa, että on onnistunut ärsyttämään, sekoittamaan ja saamaan suuria tunnereaktioita aikaiseksi.

Ei minulle ainakaann ja varmasti vielä vähemmän pelaajille. Tuo on lähinnä säälittävä ja huolestuttava kommentti, eikä aiheuta muuta kuin kaiken kunnioituksen katoamista Virtasta kohtaan. Tuollaisia valopäitä siellä sitten suhailee... Olisi edes jotenkin Flinckille lähettänyt viestiä tulevasta tasonmittauksesta, niin olisi mennyt vielä "äijämäisen machoilun" piikkiin, mutta nyt.. Ei vaan voi ymmärtää, mitä Jonne tuolla haki.

Muutenkin ihan yli mennyt koko tämä tapaus Flinck. Sarjassa on molemmin puolin tullut ihan selviä selkääntaklaamisia, korkeita mailoja, filmaamisia ym. Miten tästä Flinkcin taklauksesta kasvoi näin iso haloo? No vastaus tietysti on se, että Löfman loukkaantui, mutta tapaus itsessään ei edelleenkään mielestäni ole mitenkään erityisen törkeä. Tarpeettoman kova taklaus ihan normaalissa kiekontavoittelutilanteessa, missä varmasti suurin osa fyysistä kiekkoa pelaavista pelaajista olisi taklannut. Sääli tietysti Anssin kannalta ja sääli SaiPan kannalta, kun yksi fyysinen pelaaja puuttu(nee) ainakin yhdestä pelistä.

Muistaakseni katsoin pelin aikana hidastuksesta, että lähimpänä oleva tuomari ei edes nostanut kättään ylös. Eli hän näki taklauksen täysin puhtaana. Siinäkin on vähän lisää miettimistä tämän taklauksen jatkoseuraamuksia spekuloitaessa.
 

Etelärinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itseäni tuommoiset Virtasen tapaisen kaverin lausunnot saavat miettimään jälleen kerran koko lajin järjellisyyttä.

Jääkiekkoa ei toki kannattaisi verrata urheiluun tai sen arvoihin, mutta tätä tulee silti harrastettua. Vastaavaa lausuntoa ei monessa lajissa aikuinen ihminen voisi ikinä kuvitella päästävänä suustaan. Jääkiekossa näitä kuitenkin riittää ja hämmästyttävän moni fani ei edes tajua hävetä.

Tsemppiä Saipalle. Hoitakaa homma kotiin perjantaina!
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Modejen toivomuksesta (uusia ketjuja), siirretään seuraavan matsin osalta keskustelu otteluketjufoorumiin. Avasin jo sinne ketjun perjantain matsille, jotta seuraavaan peliin liittyvän tavaran voi postata sinne. Jatketaan täällä tuota taklaus-homman yleistä keskustelua..
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Itseäni tuommoiset Virtasen tapaisen kaverin lausunnot saavat miettimään jälleen kerran koko lajin järjellisyyttä.

Ne, jotka ovat seuranneet Jonne Virtasen uraa ja kommentointia JYP-vuosien aikana enemmän kuin kolmesta lausunnosta ja/tai videopätkästä, tuntevat kaverin lähinnä omintakeisena läpänheittäjänä.

Että sinällään juuri "Virtasen tapaisilta kavereilta" kuullaan pilke silmässä lausuttuja juttuja laidasta toiseen. Onpahan taas iltapäivälehdistöllä materiaalia klikkaushuoraukseen.

Sama toimittaja voisi tehdä jutun siitä, kuinka "jääkiekkotappelija" pitää itseään joukkueen komeimpana jätkänä (Katso kuvat!). Tämäkin lausunto olisi suoraan Jonnen suusta poimittu (tosin muodossa "komeimmat laitetaan pr-hommiin").
 
Alkaa naurattaa jo koko touhu... Iltapulut ja jääkiekon uutisointi on ollut jo niin naurettavalla tasolla pitkään. Pelkkää klikkihuoraamista. Täälläkin tapellaan siitä kuka on päässyt kenenkin ihon alle. Tasainen sarja ja edelleen uskon tämän menevän game-seveniin ja uskon silloin SaiPan hoitavan tämän sarjan.

Ainoa kenen ihon alle on menty on Virtanen... Siis se puku päällä oleva Virtanen. Ihmeellisiä lausuntoja ja lausuntojen selittelyjä mediassa. Tuntuu kuin JYPissä olisi vähän samanlainen tilanne kuin Jokereissa eli valmentajalla ei ole otetta joukkueesta. JYPin onneksi joukkueen ns. avainpelaajat ovat fiksumpia ja puhaltanevat yhteen hiileen eikä joukkueen sisäistä eripuraisuutta samalla tavalla ole? Siksi uskon ja toivon SaiPan vievän tämän sarjan...

Huomenna taas nautitaan Kisauiston tunnelmasta. Kävi tässä lopulta miten tahansa niin Lappeenrannan kiekkoliulle tämä on jo tehnyt hyvää ja tämä kausi muistetaan. Oikeasti toreilla ja kadulla on keltamusta tunnelma. Nautitaan nyt tästä "ylämäestä" sillä aina joskus tullaan myös alas... Toivottavasti ei muutamaan vuoteen ja näihin vuosiin mahtuu se "unelmakausi".
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Alkaa naurattaa jo koko touhu... Iltapulut ja jääkiekon uutisointi on ollut jo niin naurettavalla tasolla pitkään. Pelkkää klikkihuoraamista. Täälläkin tapellaan siitä kuka on päässyt kenenkin ihon alle. .

Tähänhän se on mennyt, mutta siitä kirjoitetaan mikä kiinnostaa. Tääkin ketju oli ihan täysin kuollut ennen tätä tapausta. Eli samoja klikkihuoria me täällä ollaan, ne asiat mitkä nousee yleisön huulille, kiinnostaa.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itseäni tuommoiset Virtasen tapaisen kaverin lausunnot saavat miettimään jälleen kerran koko lajin järjellisyyttä.

Jääkiekkoa ei toki kannattaisi verrata urheiluun tai sen arvoihin, mutta tätä tulee silti harrastettua. Vastaavaa lausuntoa ei monessa lajissa aikuinen ihminen voisi ikinä kuvitella päästävänä suustaan. Jääkiekossa näitä kuitenkin riittää ja hämmästyttävän moni fani ei edes tajua hävetä.
Nuo kommenttisi saavat miettimään koko viestisi järjellisyyttä? Jos ei olisi ihan noin kuutamolla niin tietäisi, että huumorilla höystettyjä kommentteja joita Jonne viljelee paikallislehteen (ja jota Iltapulut siteeraa omilla huomiohuoraus otsikoillaan), ei kannata ottaa aivan noin tosissaan. Johan tuo Rannistonkin kommentti oli sen suuntainen, että turha tehdä isompaa numeroa. Ei tämä niin vakavaa ole, eihän kukaan jaksa kuunnella aina samaa kiekkojargoniaa pelaajilta. Näkyvyytä ainakin saatiin tästä otteluparista enemmän, kuin mitä sieltä pohjoisesta.
 

53300

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Virtasen "provot/läpät": Kyllä näkisin, että näistä tällaisista heitoista ja lausunnoista voisi Liiga jotain muistutuksia jaella, sakkoja seuralle tai vastaavaa. Koskee myös noita talonpolttamisia jne. Eihän voi olla perusteena, että "No se pitää seurata tuota Jonnea pari vuotta, että tajuaa tämän olevan herran tyyli heittää läppää.". Todella typerästi sanottu ja todella paljon negatiivista huomiota lajille.

Flinckin taklaus: Räikeästi epäonnistunut taklaus. Ei kerennyt Löfman kääntyä ja Flinckillä niin kova vauhti typerästi, että numeroihin meni. Vastuu täysin Markulla, itse en tuosta klipistä kovin selkeää hyppyä havaitse, mutta kait se on niin kun kaikki sitä sanovat. Ei mielestäni mikään teloitus tai tarkoituksellinen vahingoitus. Todennäköisesti tarkoituksena ajaa kova niitti pitääkseen vastustajat varuillaan, sehän se Flinckin rooli on. 1-3 peliä pelikieltoa mielestäni.

Koko sarjan ajan on nähty kovia niittejä, selkään on tullut kumpikin joukkue. Paljon huomiota on nyt saanut (sattuneesta syystä) nämä SaiPan taklaukset, niin on niitä kummankin leirin osalta. JYPistä tässä ovat kunnostautuneet esim. Perrin. Pihlman pelaa myös siinä sääntöjen rajamailla koko ajan. Eikä siinä ole mitään vikaa, mutta sitten kun menee yli tai sattuu huono tuuri ja vastustaja loukkaantuu, niin se pitää kestää se rangaistus. Pihlmanille esim olisi voinut poikkarista päähän jotain jäähyä antaakin.

Toivotaan, että huomenna sarja katkeaa. Olisi kiva olla todistamassa tätä täydessä Kisapuistossa. SaiPa ollut selkeästi yhtenäisempi porukka tämän sarjan ajan, mutta tosi tasaisia ovat pelit olleet. Jokin syy siinä vain on aina miksi toinen on sen maalin parempi. Eilen mielestäni JYP oli selkeästi parempi kokonaisuutena ajatellen.
 

Höyry

Jäsen
Itseäni tuommoiset Virtasen tapaisen kaverin lausunnot saavat miettimään jälleen kerran koko lajin järjellisyyttä.

Jääkiekkoa ei toki kannattaisi verrata urheiluun tai sen arvoihin, mutta tätä tulee silti harrastettua. Vastaavaa lausuntoa ei monessa lajissa aikuinen ihminen voisi ikinä kuvitella päästävänä suustaan. Jääkiekossa näitä kuitenkin riittää ja hämmästyttävän moni fani ei edes tajua hävetä.

Tsemppiä Saipalle. Hoitakaa homma kotiin perjantaina!

Jos Etelärinne olisit joskus itse pelannut jääkiekkoa, niin ymmärtäisit paremmin. Virtaselle pisteet rehellisyydestä. Hän toi julki sen mitä tälläkin hetkellä monessa saurassa mietitään. Kyllä siellä on jokaisessa jengissä merkitty pelaajat joita taklataan kovempaa ja sitten sattuu näitä vahinkoja. Veikkaus on vielä talkoissa mukana ja merkkaa parhaan pelaajan kultaisella kypärällä, että varmaan tietää ketä taklataan eniten.

Etelärinne: Etkö itse tajua hävetä? Tulet kirjoittamaan jääkiekko sivustolle tuollaista jääkiekon vastaista propakandaa.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Jos Etelärinne olisit joskus itse pelannut jääkiekkoa, niin ymmärtäisit paremmin. Virtaselle pisteet rehellisyydestä. Hän toi julki sen mitä tälläkin hetkellä monessa saurassa mietitään. Kyllä siellä on jokaisessa jengissä merkitty pelaajat joita taklataan kovempaa ja sitten sattuu näitä vahinkoja. Veikkaus on vielä talkoissa mukana ja merkkaa parhaan pelaajan kultaisella kypärällä, että varmaan tietää ketä taklataan eniten.

Etelärinne: Etkö itse tajua hävetä? Tulet kirjoittamaan jääkiekko sivustolle tuollaista jääkiekon vastaista propakandaa.

Virtasen "toimesta" on pelaaja loukkaantunut ainoastaan yhden kerran, ja silloinkaan kyseessä ei ollut rike, eikä edes kunnon taklaus.
On täysin absurdia kuvitella, että herrasmiespelaajaksi profiloitunut Jonne alkaisi kaukalossa hakemaan vastustajan vahingoittamista.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Virtasen "toimesta" on pelaaja loukkaantunut ainoastaan yhden kerran, ja silloinkaan kyseessä ei ollut rike, eikä edes kunnon taklaus.
On täysin absurdia kuvitella, että herrasmiespelaajaksi profiloitunut Jonne alkaisi kaukalossa hakemaan vastustajan vahingoittamista.

Nimenomaan näin. Mutta kyllä se kunnioituksen aura on näkynyt aiemmissakin peleissä selkeästi. Ei Jonnen nenää kutitella maalin edessä samalla tapaa kuin muiden, joten Jonnen on hyvä heittää moinen kommentti liigan suuntaan. Vaikkei koskaan mitään teekään, niin silti on pelko persiissä. Tulee mieleen eräskin tilanne tästä ottelusarjasta, jossa Virtanen pötkötteli Markkasen päällä, eikä sitä sieltä nyt kovin kovasti yritetty nostella. Hyvä ettei päätä silitelty sen jälkeen. Jonnen ei siis toistaiseksi edelleenkään tarvitse tehdä mitään, että häntä pelätään. Toisaalta nykyään JYP-pelaajia taas ajellaan paskaksi, mitä ei pari vuotta sitten tapahtunut. Ehkä olisi aika siirtyä sanoista tekoihin, mutta vain nyrkein.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuollaisia valopäitä siellä sitten suhailee... Olisi edes jotenkin Flinckille lähettänyt viestiä tulevasta tasonmittauksesta, niin olisi mennyt vielä "äijämäisen machoilun" piikkiin, mutta nyt.. Ei vaan voi ymmärtää, mitä Jonne tuolla haki.

Joku aikoinaan kirjoitti ettei Jonne Virtanen mahdu 400 fiksuimman liigapelurin joukkoon. Tuon kommentin jälkeen olen hyvin tyytyväinen ettei tämä mies HIFK:hon tullut. Vaikka pullistelu ja hauiksen näyttäminen siistiä onkin, niin ei tuollainen typerä pohdinta julkisesti ole mistään kotoisin.
Hienoa että liigan johtomiehet tekivät selväksi ettei tämä vaikuta mahdolliseen Flinckin pelikieltoon mitenkään. Sen sijaan olisivat voineet lisätä, että Virtasen on hyvä tietää että hölmöilyistä on sitten rangaistus kovimman mukaan.

Sitä paitsi pari kertaa taklauksen nähneenä en ole ihan varma oliko se edes selästä taklaus vai oliko Löfman enempikin vinottain laitaan ja taklaajaan nähden.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Tässä tapauksessa Iltasanomien toimittaja Harri Pirinen on harrastanut Turun Sanomien Kari Vainion lanseeraamaa "kehystämistä".
Nämä kommentit annettiin eilisen pelikahveilla jossa Jonne Virtanen oli.
Kiekko-Keskisuomalainen purki Virtasen kommentin sanasta sanaan nauhurilta.

– Kyllähän se ihan sikailu oli. Mun mielestä aina jos hyppää, pitää tulla kovia rangaistuksia. Hauska nähdä, että mitä liiga nyt päättää. Jos tästä tulee joku onneton yhden pelin pelikielto, niin sittenhän mun täytyy itsekin miettiä, että onko meidän joukkueen etu, jos mä otan yhden pelin pelikiellon ja vedän tuonne Kohon niin, että se ei pelaa loppusarjassa. Se on ihan hyvä vaihtokauppa meille. Liigahan itse vähän määrittää nyt, että miten se jatkuu. Liigalla on tänä vuonna ollut ihan hyvä linja pitkästä aikaa-

Pirisen juttu:

- On jokaisen pelaajan oma asia, miten tuollaisen asian käsittelee. Riippuu paljon liigasta, millaisen sanktion he antavat. Jos siitä tulee esimerkiksi vain yksi ottelu, täytyisi miettiä, voisiko uhrata itsensä yhdeksi peliksi ja ottaa esimerkiksi Ville Kohon tai Patrick Davisin pois pelistä loppusarjan ajaksi. Sehän olisi meille vaan hyöty. No, voitostahan tässä pelataan. Hyödyttäisi meitä, jos esimerkiksi Koho ei pelaa. Jos linjaus on vaikka yksi peli, mietin, pitäisikö minun kolata Koho samalla tavalla.Voisin. Yhden pelin voisi olla sivussa. Se olisi meille hyvä vaihtoehto, jos heiltä olisi poissa Koho ja meiltä minä. Mutta katsotaan nyt, mitä liiga linjaa.


Erityisesti nuo kysymykset jotka Pirisen artikkelissa oli niin niitä ei kysynyt kukaan. Teksti on vaan pilkottu ja leipätekstien sijaan on keksitty kysymättömiä kysymyksiä. Minun mielestäni moinen olisi journalistisen tavan vastaista, mutta koska Julkisen sanan neuvosto on Helena Erosen tapauksessa linjannut että on asiallista kehystää ja vähän muunnella sanomisia, niin tämä on ihan linjassa.


Harri Pirinen, eikö sinua okseta tehdä tuollaisia juttuja?

- Ei.
 
Viimeksi muokattu:

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Tässä tapauksessa Iltasanomien toimittaja Harri Pirinen on harrastanut Turun Sanomien Kari Vainion lanseeraamaa "kehystämistä".
Nämä kommentit annettiin eilisen pelikahveilla jossa Jonne Virtanen oli.
Kiekko-Keskisuomalainen purki Virtasen kommentin sanasta sanaan nauhurilta.



Pirisen juttu:




Erityisesti nuo kysymykset jotka Pirisen artikkelissa oli niin niitä ei kysynyt kukaan. Teksti on vaan pilkottu ja leipätekstien sijaan on keksitty kysymättömiä kysymyksiä. Minun mielestäni moinen olisi journalistisen tavan vastaista, mutta koska Julkisen sanan neuvosto on Helena Erosen tapauksessa linjannut että on asiallista kehystää ja vähän muunnella sanomisia, niin tämä on ihan linjassa.

Arvelinkin, että on hiukan muokkailtu, mutta tuossa alkuperäisessä tekstissä on vain hajatelmia, joista toimittaja on napannut parhaaksi näkemänsä osat.
Tuommoiset toimittajat pitäisi viedä saunan taakse.
Ihan turhaa jääkiekkokansan yllyttämistä! Saati sitten ulkopuolisten, jotka eivät pelistä ymmärrä mitään.
 

Hiitonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SaiPan Flinckille 2 ottelua, josko sitä game sevenissä niisteltäis kaverin nokkaa...

Tänään saatte Lappeenrannassa kokea miten hiljaa voi täysi halli olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös