Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2013: Ennakkokaavailua

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana xkouhiax, 08.02.2013 klo 15.07.

 1. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Otetaas vähän mallia tappara.infon puolelta ja laitetaan pystyyn reilun kuukauden päästä starttaavien pleijareiden spekulointiketju.

  Tästä ensimmäinen keskustelunaihe tulille:

  1. Mitkä joukkueet olisi kolme mieluisinta vastustajaa playoffeissa?
  2. Mitä joukkueita haluaisit välttää viimeiseen asti?

  Pistetään omat TOP kolmoset kehiin:

  1. Mitkä joukkueet olisi kolme mieluisinta vastustajaa playoffeissa?
  • Kärpät - Kärpillä ei ole ollut oikeastaan mitään saumaa Tapparaa vastaan tämän kauden matseissa. Rautakorven pelitapa on ollut suorastaan kuolettavaa myrkkyä Aran pelikirjalle. Tämä sarja menisi vähintään 4-1 Tapparalle.
  • Ässät - Ässät ei välttämättä edes pääse koko pleijareihin, mutta jos sieltä kyseinen joukkue jossain vaiheessa vastaan tulisi, niin ei hirveästi tämän hetken Padat pelottaisi. Parhaat on myyty pois ja pienessä kriisissä siellä vissiin ollaan.
  • Jokerit - Vaikka Jokerit on äärettömän kova joukkue, niin silti tämän sarjan haluaisi toteutuvan. Tämän kauden Jokerit-pelit ovat olleet hienoa kiekkoa ja en usko, että pelin laatu ainakaan huononee pleijareihin. Finaaliparitoive nro. 1.

  2. Mitä joukkueita haluaisit välttää viimeiseen asti?
  • Kalpa - Tappara ei osaa pelata Kalpaa vastaan. Itse joukkuekaan ei herätä oikein mitään tunteita, joten huonoin mahdollinen vastus.
  • Lukko - Dufvan Lukko on ollut kova tänä vuonna ja uskon, että vielä parantaa kevättä kohden. Vehanen maalissa on myös iso tekijä.
  • Hifk - Summasen Hifk saattaa myös olla kova keväällä. Iso kysymysmerkki, mutta varmuuden vuoksi jätetään mielellään kohtaamatta.
   
 2. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Miten tämä on helvetti mahdollista?

  Kärpät on taas KalPalle totaali myrkkyä. Miten ihmeessä Tappara ei muka osaa pelata KalPaa vastaan??
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Hienosti seurattu liigaa! :)

  Ässät on myynyt jopa yhden pelaajan (Dixon) ja tämän jälkeen onkin tullut pelkkiä voittoja. Ässät on noussut kuilunpartaalta kohti pleijariviivaa. Eli sanoisin jopa, että Ässät on tällä hetkellä yllättävänkin kuuma joukkue, tosin tämä ennen meneillä olevaa maajoukkuetaukoa mutta kuitenkin.
   
 4. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Lainaus:
  Zori :) Eikös kuitenkin ollut niin, että odotettuja ykköskorin vahvistuksia ei hommattu? Umicevic käväisi, häntä ei saatu pidettyä ja ketään ei tilalle?

  Tällasta tää on, kun ei ehdi kaikkia joukkueita seuraamaan...
   
 5. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Jos Blues pleijareihin pääsee, tulee sieltä väkisinkin joku kärkipään joukkue vastaan. Sanoisin että aika samantekevää mikä. Lähtökohtaisesti se vastustaja on kuitenkin ennakkosuosikki mutten mitään pidä täysin mahdottomana - paitsi HIFKiä ja se tuskin kärkisijoille yltää joten ainakaan vielä puolivälierissä se ei tule vastaan. Sääläreissä IFK-Blues on toki hyvin mahdollinen.

  Sanotaan vaikka että Jokerit olisi mieluisin, koska se vetäisi hyvin yleisöä ja olisi muutenkin hyvätunnelmainen pudotuspelisarja.

  Epämieluisinta en oikein tiedä. Ehkä Jyp.
   
 6. Pllnen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
  Kolme mieluisinta olisivat

  HPK
  HPK ei ole tällä kaudella vakuuttanut ja kaikki tietää HPK:n historian Jokereita vastaan playoffeissa ja Areenalla

  SaiPa
  Vaikka onkin voittanut Jokerit kolme kertaa neljästä, on tuo joukkue palannut ns."omalle" tasolleen paperilla ja jäällä. Ei kauheasti kokemusta playoffeista.

  Blues
  On ollut huono Jokereita vastaan tällä kaudella ja muutenkin pelit menevät tällä hetkellä huonosti. ( ei välttämättä selviä edes poffeihin)

  Kolme joita haluaa välttää ovat

  Kärpät
  Kärpät on ollut hyvä tällä kaudella Jokereita vastaan, eikä Jokerit hirveän montaa ottelua ole Kärppiä vastaan playoffeissa voittanut. Olisi kyllä todella suuri pettymys hävitä Kärpille playoffeissa.

  HIFK
  Paikallisottelut kärsii siitä, että niitä on koko ajan ja olisi jo 3 kerta putkeen, kun kohdattaisiin HIFK playoffeissa. Summanen saattaa saada myös tuon joukkueen syttymään pelottavalla tavalla.

  Ässät
  On ollut Jokereilla vaikeata Ässiä vastaan viime aikoina. Ei välttämättä pääse playoffeihin ja hyvä vaan jos ei pääse.
   
 7. XO-konu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Top 3:

  1) Jyp, jotenkin vaan sopii kerholle
  2) HIFK, kiva tiputtaa kissalauma
  3) Kärpät, ihan vaan Aravirran itkemisen takia

  Ei kele Top 1:

  1) Jokerit, historian kirjoja ei paljoa tarvitse selailla syyn löytämiseksi varsinkin kun Jokereilla kotietu

  Kerho on tainnut kerran hävitä puolivälierissä (Kalpa 2009) joten ihme jos kukaan ei laita kerhoa ei kiitos listalle..
   
 8. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Voi kun kivaa, taas mielikuvaharjoittelua ja listausta, näissä minä olen aina mukana. Ja varsinkin jos vain mielipiteitä kysellään. Hmmm...

  Ensimmäisenä tulisi mieleen epämieluisimmista vastustajista:

  1) HPK. Playoffs-maailma on kyllä vähän omanlaisensa, joten en tiedä löytyykö yhtäläisyyksiä sitten runkosarjaan, mutta jos löytyy, niin joku siinä HPK:ssa vaan o.

  2) Kärpät. Tämä olisi vain tylsää. Ei sillä, että Kärpät olisi tylsä joukkue, mutta viime kautta lukuunottamatta kohtaamisia on ollut ihan tarpeeksi, vaikkakin voitokkaita viime kausina.

  3) Blues. Jos pääsee pleijareihin. Tässäkin historiallista havinaa. Alkoi vituttamaan se Barona-areena, ensimmäistä kertaa kun kävin JYP hävisi jo toisen ottelunsa välierissä. Siinä katkesi.

  Suosikkeja:

  1) KalPa. KalPa on niin kiva joukkue, ja fanit niin piristäviä, joten jos nyt JYPa ei mestaruutta voittaisi niin olisihan se ihan kivaa jos savolaiset edes pääsisivät yrittämään. Jotakin kivaa vähän sinnekin. En nyt bandwagoniin heittäytyisi, mutta tiijätstsetse.

  2) Jokerit. Kovin kandidaatti mestariksi, jonka voittaminen saattaisi tehdä JYPistä todella vaikean voittaa enää jatkossa. Tämä on siis hyötynäkökohta, eli jos ja vain jos JYP voittaa Jokerit. Tulisi olemaan vaikeaa mutta toki ihan mahdollista. Viime kevään välierissä Jokerit oli jo todella vahva.

  3) HIFK. Taas hyötynäkökohta ja jos ja vain jos voitetaan jne... Päin vastoin kuin Jokereiden tapauksessa HIFKin voittamisesta tuskin samanlaista boostia tulisi, mutta haluaisin nähdä JYPin murskaavan HIFKin toiveet mestaruudesta.
   
 9. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  Suoraan sanottuna vituttaisi, jos IFK kohtaisi HPK:n heti ekalla kierroksella. Joka vuosi on uudet kujeet, mutta tietyt asiat eivät vain muutu.. Ei mielellään siis HPK:a vastaan.

  Lainaus:
  Mitkä haaveet? Ainakaan fanien keskuudessa Summasen ja Hannulan tulo ei ole aiheuttanut henkseleiden paukutusta. Toistaiseksi.

  Omat suosikit:

  Kärpät: Tasaisia pelejä luvassa ja jatkoonkin voisi päästä.

  Tappara: Kauden matsit tasaisia, vaikka voitot ovatkin Tapparalle 3-1. Kurinalaisella puolustamisella mahdollisuus jatkoon.


  Ei-toivotut vastustajat:

  Jokerit: Kyllä tukka karisisi Jokereita vastaan. Ja vaihtelu virkistää.

  HPK: Ei voiteta Hämeenlinnassa eikä takeita himassa voittamiseenkaan ole. Niin kiva, kun olisikin jos IFK joskus pudottaisi HPK:n jatkosta.

  KalPa: Rekordit viime vuosilta ovat karmaisevat.
   
 10. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Ei mistään hinnasta:

  HIFK, Jokerit. Ne kirkkaat valot.

  Katsotaan ja toivotaan:

  Blues, Tappara, KalPa, Jyp

  Näitä lisää!:

  Ässät. Never forget 2012-2013 playoffit.
   
 11. Verilepakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olen tyytyväinen kunhan Kärpät kohtaa Jokerit jossain vaiheessa. Mestaruuden voittaminen ilman Jokereiden kaatamista olisi pettymys. Ainoa jota haluaisin välttää on Tappara, sieltä saattaa tulla nihkeää persraiskausta, Tappara ryöstää ottelut yhden maalin marginaalilla ja kaikkia vituttaa. Muille oikeastaan ihan sama.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  No kuntopuntari kertoo hieman lisää muiden joukkueiden tilanteesta

  http://www.sm-liiga.fi/tilastot/kuntopuntari.html

  Esim. Ässät viimeiset 5 peliä 2.20 pisteen keskiarvolla. Ilman Dixonia.
   
 13. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Blues - Kärpät -sarja olisi kiva nähdä, kun ei juurikaan olla pleijareissa kohdattu.
   
 14. Hxxx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mental tension
  Haluaisin nähdä tänä keväänä HIFK-Jokerit -playoff sarjan. Mitä muuta voisi playoff-sarjalta edes toivoa!? Syyskuun tapahtumat, Ben-Amor -Peltonen, Kekäläinen vs. Summanen. Siinä olisi kyllä varmasti kaikille seurattavaa!
   
 15. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Sanoppa muuta! Tämä olisi täysin veret seisauttava sarja. Vielä kun olisi finaali (mitä nyt en tietenkään toivo) niin aina vaan parempi! Huhhuijaa :D
   
 16. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lukko-Ässät-sarja olisi jotain tajunnan räjäyttävää. Siinä olisi korvissa pitelemistä kun kattilat molemmissa kylissä pauhaisivat infernaalisesti. Tällä hetkellä aika epätodennäköinen pari. Jos Lukko jatkaa pistetehtailuaan viimeisen 10-20-30 pelin tahdilla niin kuuden joukosta meitä ei syrjäytä kukaan.
   
 17. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  3 jengiä joita en halua Ässien kohtaavan: Jyp, Blues ja Lukko. Ei varmaan tarvi hirveästi edes perustella. Ässille kaikkein vaikeimmat vastustajat jo useamman vuoden. Pari vuotta sitten hoideltiin Blues kyllä 5 kertaa runkosarjassa, mutta mites kävikiin keväällä play offeissa..

  Mieluisimmat vastustajat selvätsi HPK ja KalPa. Ässillä sujuu oikeastaan aina näitä vastaan. Koska esim. KalPa on pystynyt viimeksi Ässät voittamaan? Ei ainakaan kotonaan ole vuosiin pystynyt jos nyt oikein muistan? Jokerit on myös ollut viime vuosina Ässille aika mieluinen vastustaja.

  Toki toivotaan että Ässät ensin play offeihin itsensä pelaa :)
   
 18. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Tässäpä hyvä topic!

  1. Mieluisat:

  HPK - Tarvitseeko edes selvittää? Historia puhuu puolestaan.

  KalPa - Jotenkin KalPan pelitapa on aina sopinut Jokereille. Kuopiolaisilla on kokematon valmennus kuten Jokereillakin. Uskoisin vahvasti jatkoonmenoon tästä sarjasta.

  SaiPa - Runkosarja on runkosarja ja playoffit on playoffeja. Mitään -99 vuotta on tässä kohtaa enää turhaa muistella, sillä tilanne on nyt täysin erilainen. Jokerit ei missään tapauksessa häviäisi SaiPalle paras seitsemästä-sarjassa ilman täydellistä asennevammaa tai jenkkitermejä käyttäen "scoring slumpia". Edellä olevan saa ottaa kaikin mokomin talteen. :)

  2. Ei-mieluisat:

  JYP - Tylsä joukkue, jota vastaan pelataan yleensä tylsiä matseja. Lisäksi äärimmäisen vittumainen vastustaja, jossa pelaa paljon pelaajia, joilla on tuoretta kokemusta voittamisesta. Synergia-Areena on kaiken lisäksi ehkä liigan vaikein vierashalli Jokereille, joten ei kiitos! Pudottakoon joku muu Valtran pois jo puolivälierissä.

  Kärpät - Historia, se historia. Jostain syystä Kärpät on aivan ylitsepääsemätön vastustaja Jokereille areenalla playoffeissa. Oulu on vierasmatkakohteena mukava, mutta kallis lentoineen kaikkineen. Uskoisin kyllä jatkoonmenoon tästä sarjasta tällä kertaa, mutta silti: Ei kiitos!

  Sekä-että:

  Tappara - Tää on sinänsä vähän kaksipiippuinen homma, sillä playoff-sarja Tapparaa vastaan olisi varmasti pitkä ja pelien laatu olisi todennäköisesti todella korkealla. Tampere on lisäksi oiva matkakohde sijaintinsa puolesta. Toinen puoli taas on se, että Tapparaa vastaan saattaisi hyvinkin käydä kylmät mestaruushaaveiden suhteen. Rautakorpi on kokenut playoff-kettu, ja hänen koutsaamiensa joukkueiden kunnonajoitus on yleensä aina osunut nappiin playoffeja ajatellen.

  HIFK - En pelkää IFK:n kohtaamista tällä kaudella, sillä kyllä paras seitsemästä sarjassa mentäisiin todennäköisesti jatkoon. Summanen on saanut IFK:n hyvään lentoon, mutta uskoisin, että yli puoli kautta kestänyt sormustelu koitunee tällä kaudella joukkueen kohtaloksi, joten uskoisin että paremmin selkärangassa oleva pelisysteemi kääntäisi paikallissarjan meille. Toisaalta jullisarja alkaisi jo kokea inflaatiota jos puolivälierissä taas kohdattaisiin. Eli, finaaleissa sitten jos joskus.

  Muut: Ihan sama.
   
 19. Andrei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Suosikit:

  1) HIFK. Olisi mukava kohdata "Stadin ykköset"

  2) KalPa. Tulisi varmaan hyviä matseja paikallisvastustajaa vastaan

  3) Lukko. Mentori vastaan oppipoika, Dufva vastaan Aho.

  Inhokit:

  Ei ole.
   
 20. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP (Tuokkola, Laurikainen&Immonen) Sebastian Aho
  Kärpät ja Tappara on minulle ne arkkiviholliset ja toivottavasti keväällä nähdään sarja ainakin jompaa kumpaa vastaan. '07 on vielä katkerat muistot Tapparaa vastaan, joten revanssin paikka?

  Jokereita en vielä puolivälierässä haluaisi vastaan, muulla ei ole väliä. Viime kevään välierä-uusinta olis sitten puolestaan helmi ja otettaisiin täällä ainakin hyvin vastaan.
   
 21. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Kyllähän Ässille "helpoimmat" ovat KalPa ja HPK. Tietyllä tapaa uskon myös, että Hifkin Ässät voittaisi kyllä. Ja vaikkei Hifk kaatuisikaan, niin tuota Ässien ja stadilaisten kohtaamista olen odotellut jo monta vuotta.

  Kärpät olisi voitettavissa, lähtisin kyllä ihan luottavaisin mielin oululaisia vastaan.

  Lukko jos kohdattaisiin, niin tuskin kenelläkään hajua, mitä tapahtuisi ja kuka sarjan voittaisi. Veikkaan, että ylilyönneiltä ei vältyttäisi. Itse veikkaisin kyllä Lukon vievän - valitettavasti.

  Blues olisi paha Ässille. Keskinäiset tälläkin kaudella selvästi Bluesille.

  Jokerit, tuo Ässien viime vuosien pisteautomaatti.. mitä tästä sanoisi? Kai se olisi ihan hyvä heidät alussa ainakin välttää.

  Tappara on mielestäni pahin ja vaikeimmin voitettavissa ja esim. vertailussa Jokereihin laitan kyllä Tapparan selvästi edelle. Tapparaa en haluaisi mistään hinnasta vastaan pudotuspeleissä ja veikkaankin heitä mestariksi.

  Toisaalta juuri Tapparan voittaminen on sytyttänyt Porissa hurmoksen ennenkin :)
   
 22. Kuoriämpäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Los Angeles Kings
  Ässillä on puolustuspaletti pysynyt päästettyjen maalien määrässä mitattuna yllättävänkin hyvin kasassa tämänhetkiseen sijoitukseen (11.) nähden: 118 napsua omiin, mikä on kolmanneksi vähiten koko liigassa heti KalPan (115) ja JYPin (116) jälkeen. Maalierokin mukavasti 10 astetta plussan puolella. Viimeistely on kuitenkin ollut koko kauden vähintäänkin heikkoa ja yhden maalin tappioita on tuntunut tulevan solkenaan. Tähän sekä sijoitukseen muutos parempaan päin, niin voitaneen puhua "kevään joukkueesta".

  En nyt mitään top-listauksia lähde tekemään, sillä hyvässä flow'ssa olevaa joukkuetta on vaikea pysäyttää. Menneeseen heijastellen en toki toivoisi mahdolliseen puolivälieräsarjaan JYPiä: ollut vahva keväällä jo monta vuotta, puolustus ollut rautaa, ja kyllähän sitä maalintekotaitoakin löytyy.

  Heijastelua jatkaakseni KalPa taasen lienee se toivejengi: viime kaudet Ässät hallinnut pelejä runkosarjassa, eikä Kuopion ylpeys ole pleijareissa hirveästi vakuuttanut.

  Lainaus:
  Viimeksi Kuopiosta on tullut dunkkuun viime kauden tasauspeleissä. Porista pisteet lähti KalPan mukaan kun siellä viimeksi pelasivat.
   
 23. Chambza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Flyers
  Kärpille Tappara olisi lähes mahdoton, JYP ja HIFK vaikeita. Parhaat lähtökohdat saataisiin, jos sarjataulukko suostuisi pysymään jotakuinkin nykyisessä muodossaan. Tosin sillä erotuksella, että Kärpät nousisi toiseksi Kalvan ohi. Sääleistä siis Kärpille vastaan joko Lukko, HPK, Blues, SaiPa tai Ässät. Mikään näistä ei suurta pelkoa herätä seitsemän pelin sarjassa - ei edes SaiPa. Vastaavasti Jokerit menisi jatkoon omasta paristaan näitä jengejä vastaan.

  Muut parit olisivat KalPa - HIFK ja Tappara-JYP. KalPa on IFK:lle myrkkyä, se siis jatkoon. Toisessa parista voittajaa en osaisi ennustaa, mutta ei sillä olisi väliäkään - kun jompi kumpi pahoista putoaa pakosti, kaikki hyvät voittavat.

  Välierissä pareiksi tulisi Jokerit - Tappara/JYP sekä Kärpät - KalPa. Toivotaan (erittäin poikkeuksellisesti) Jokereiden voittoa jäljelle jääneestä pahasta, ja Kärpät luonnollisesti murskaisi aiempien vuosien ja myös nykyisten vuosien pisteautomaattinsa.

  Näin saataisiin unelmafinaali Jokerit - Kärpät. Seitsemän peliä ja mestaruus pohjoiseen Donskoin jatkoaikamaalilla. Sitten olisin valmis ja voisin kuolla pois.
   
 24. 53300 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ensinnä laitetaan toivo ja usko siihen, että SaiPa kestää loppuun saakka viivan paremmalla puolella. Seuraavat listat on täysin tunteella eikä järjellä.

  Mieluisimmat:

  Jokerit - kyllähän se vanha sarja muistissa on ja muutenkin kuulostaisi mielenkiintoiselta.

  HIFK - taas vanhat muistissa, plus olisi varmaan vauhdikas ja mielenkiintoinen sekä värikäs sarja.

  Blues/Ässät - sellainen mielikuva, että viime vuodet ollut hyviä pelejä ja myös fyysisyyttä löytyisi.

  Mie en taho:

  HPK - ei tartte ku kattoa tän kauden kohtaamisia ja muutenkin ei jotenkin innosta, kuulostaisi tylsältä sarjalta.

  JYP - ei vaan kiinnosta, Virtanen on huikee pelimies. Muuten melkoisen tylsältä kuulostaisi, omasta mielestäni tylsimmät SaiPan pelit on aina juuri JYPiä vastaan.

  Kärpät - eihän tuonne jaksais lähtee kukaa kattoo vierasmatsia, eikä jotenkin ole minkäänlaista tunnetta SaiPa - Kärpät parilla.

  Unelmavastus olisi Pelicans, mutta tämä ei taida toteutua tänä vuonna. Ei taida olla mitenkään mahdollista, että kummatkin selviäisivät jatkoille. Pelicans matseissa on aina jotain ylimääräistä latausta ja uskoisin, että näiden välillä tulisi loistava sarja niin kentällä kuin katsomossakin (pois lukien todennäköiset muutamien urpoilut kummastakin leiristä). "Paikallispelikierrokselle" ensi kaudesta lähtien SaiPa-Pelicans!
   
 25. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Tero Lehterä
  Onpa mukava kuulla että KalPa kelpaa lähes kaikille. Tällaista koko Suomelle sopivan joukkuen statusta tässä varmaan ollaankin haettu. KalPan näkökulmasta vastaan tulevalla vastustajalla ei niin kauheasti väliä ole, jos joukkue pelaa oikealla tasollaan se on todella hyvä (aika iso 'jos') ja vaikea vastus kenelle vain. Mieluiten noista mahdollisista vastustajista varmaan kuitenkin ottaisi Tapparan (ihan oikeasti), SaiPan tai Kerhon. HIFK tietysti periaatteessa viime kausien saldon perusteella, mutta paineet pudottaa pisteautomaatti voisivat olla liian suuret. Blues ei kiitos uudelleen ennen kuin KalPa selviää taas välieriin, apina selässä luultavasti liian iso, vaikka nykyinen blegi ei kyllä vaikutakaan ihan ihan viimekeväisen lailla. On siellä kuitenkin Tommy vielä... Kärpät joo ei. Ässätkin olisi paha niin kauan kuin prinssiä ei saada kuriin. Matka luultavasti tyssää heti alkuunsa jos jompikumpi näistä tulee vastaan, KalPa häviää aina jollain nihkeällä maalin tappiolla. Jokerit, JYP ja Lukko olisivat muuten vain jänniä ja vaikeasti ennustettavia, vaikka tuleva mestari kylläkin lienee yksi näistä kolmesta. Toki näillä vastustajilla olisi kokemuksen etu puolellaan.