Playoffs 2. kierros Sharks - Oilers

  • 20 680
  • 130

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Toskala on kyllä ollut uskomattoman hyvä. Edmonton on laukonut puolet enemmän kohti maalia, mutta hyvin on Toskala poiminut ne pois. Jatkoajoilla Edmontonilla on ollut selvästi kevyempi jalka.

Yllättävän paljon kotiedulla tuntuu olevan merkitystä tässä sarjassa, Edmonton dominoi nyt täysin, kun taas San Jose hallitsi kotonaan.

Kolmatta jatkoerää odotellessa...
 

Rocco

Jäsen
Horcoff teki, just sain nettiradion auki ja kaksi minuuttia ehdin kuuntelemaan.

Nyt on San Josen kantti kovilla. Tuollaisten maraton-otteluiden voittajat ovat henkisesti kolme kertaa kovempia seuraavassa pelissä.
 

Yorgos

Jäsen
Olisi se tavattoman suuri sääli, jos nämä pelit katkaistaisiin rangaistuslaukauksilla. Hieno peli! Toskalan torjuntaprosentti 94.83.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jos Oilers tämän nyt häviää, niin silloin sarja on kyllä taputeltu. Olisi tosin ollut aika lähellä sitä vaikka peli olisi ratkennut jo varsinaisella peliajalla, mutta varsinkin nyt kun ratkaisu tulee kolmannessa (vähintään) jatkoerässä.

CorporalSyd kirjoitti:
Tuli mielikuva että olisin nähnyt Stollin seisoskelevan puolustusnelikon keskellä, saatan tietysti muistaa väärin. Sen verran jää nyt vaivaamaan mieltä että on pakko tarkistaa tämä seuraavassa matsissa. :)
Voi muuten ollakin, että jo Spacekin tuleminen jengiin muutti yv-kuvioita ja Stoll siirtyi pois viivasta. Vähän nyt muisti pätkii, niin ei voi olla ihan varma.

S Gagnon kirjoitti:
Juu, en tarkistanut. Ihan mutuna vaan heitin. Pisani,Tärnström aivan.
Joo, ei tämä nyt niin vakavaa ole ja aika hyvin kuitenkin mutuna vedit noi yv-pelaajat. Itsekin kyllä muistan Laraquen nähneeni neliön keskellä, mutten ole varma onko tätä käytetty ollenkaan tällä kaudella vai vain joskus aiemmin.

EDIT: Oho, olinpas hidas. Loistavaa HORCS! Tästä taistelu jatkuu.
 

Playa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
voitot SJ 2 - Edmonton 1

jaahas meni sitten niin että oilersin porukka pinnisti voiton maratooni pelissä.
3 jatkoerän alussa Horcoff iski voittomaalin...

no tästä noustaan vielä... se on varma!

Veskulle iso hatunnosto olisi peli voinut loppua paljon aikaisemmin!
 

zinedine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Sheffield United, Canadiens, JYP
Toskala torjui San Josen aina kolmanteen jatkoerään saakka!

Nettiradion selostaja sanoi, että ainoa syy minkä takia Edmonton ei voittanut peliä jo aikaisemmin oli Vesa Toskalan hyvä peli. Edmonton oli ainakin tilastojen perusteella niskan päällä. Toskalalla koko pelin aikana 57 torjuntaa ja Rolosonilla vastaavasti 34.

Harmi, ettei Toskalan hyväkään peli riittänyt. Nyt Edmonton pääsi tähän sarjaan
taas kiinni ja jatkossa varmasti tiukaksi menee. Mutta uskoisin Sharksien kyllä vielä piristyvän.
 
Suosikkijoukkue
San Jose & NHL Western Conference
ARGH!

Eipä voinut vesku tuolle ratkaisulle mitään. Pieni nukahdus Sharksien puollustuksessa, nappi otsaan ja morjens!

Oli kyllä hieno peli, toskala pelasi erinomaisesti. Rehellisesti sanottuna Edmonton ansaitsi voiton, senverran aktiivisempi joukkue se oli. Esim. tämä Sharksien yv toisen JA lopussa oli aika surkeaa ylivoimaa, lähempänä Edmonton maalia oli.

Tämä menee nyt kyllä turhan jännittäväksi! Mutta menkööt.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Yorgos kirjoitti:
Kenet Laraque jyräsi laitaan ennen suihkukomennustaan?

Jonathan Cheechoon
 

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Mikähän oli syynä, että Hait oli kolmella kentällä liikkeellä? Tuollaisessa matsissa voi väsy tulla, varsinkin jos toinen jengi iskee koko ajan neljällä kentällä ja pitää kovaa vauhtia päällä. Väsyneenä tulee jossain vaiheessa tehtyä helpommin virheitä. En ole nähnyt ratkaisumaalia, mutta kaiketi jonkinlaisesta puolustus virheestä tuo tuli.

Öljyt ansaitsi voittonsa ja sarja sai uutta värinää seuraaviin koitoksiin. Seuraava ottelu on sitten jo iso peli molempien kannalta katsottuna.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
RCY#7 kirjoitti:
Mikähän oli syynä, että Hait oli kolmella kentällä liikkeellä?
Eikös ennemminkin Oilers ollut kolmella ketjulla, koska nelonen pelasi alle 10 minuuttia (Tosin Georgesin suihkukomennuskin vaikutti tähän.)? Sharksien pelaajista vähiten jääaikaa sai McCauley (13:18) ja Oilersista Murray (4:59). Mun mielestä SJ on koko ajan peluuttanut tasaisemmin ja sama jatkui tänään.
 

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Kiitos TAM tarkennuksesta. Katsoin tuosta rostereissa olevien pelaajien määrän perusteeella, että SJ oli niukemmalla pelaajaringillä mukana. Noissa peleissä on sen verran juhlavat nuo mainoskatkot, että taitaa tuon klaarata kolmellakin kentällä. Oli noita katkoja tai ei niin kyllä se molemmilla jossain tuntuu, kun pelaa melkein kaksi peliä putkeen.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kertakaikkiaan mahtava voitto viime yönä Sharksista. Uskon kyllä että Oilers tulee tasoihin ja menee vielä ohi. Tämä sarja nimittäin alkoi tästä uudestaan. 2-4 voitot Edmontonin mennessä jatkoon.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
oiler99 kirjoitti:
Kertakaikkiaan mahtava voitto viime yönä Sharksista. Uskon kyllä että Oilers tulee tasoihin ja menee vielä ohi. Tämä sarja nimittäin alkoi tästä uudestaan. 2-4 voitot Edmontonin mennessä jatkoon.
AWW! SO CUTE! Sharks antoi yhden voiton tahallaan Edmontonille, jotta voivat juhlia sarjan voittoa kotonaan.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Itse en muista nähneeni Edmontonilta kentällä herroja Winchester ja Murray ollenkaan jatkoerissä. Laraque poistikin itsensä jo pelistä jo aiemmin. San Jose sentään käytti ainakin silloin tällöin nelosketjuaan jäällä.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Itse en muista nähneeni Edmontonilta kentällä herroja Winchester ja Murray ollenkaan jatkoerissä. Laraque poistikin itsensä jo pelistä jo aiemmin.

Pitää paikkansa, Winchester ja Murray eivät käyneet kentällä jatkoerissä. Mitä sitä nyt turhaan nelosketjua rasittamaan, kun muutkin jaksaa.
 

TML

Jäsen
Edin peli ekassa erässä oli mahtavaa. Mieheen ajettiin koko ajan surutta, eikä tilaa annettu yhtään Sharkseille. Kovia pommeja jatkuvasti. Fyysisen kiekon ystävänä ei voinut kun ottaa taaksepäin istumisasento ja kal.. kola kädessä nauttia.

Hieno voitto Edille, ja ansaittu sellainen. Hyvä että jossain parissa nähdään enemmänkin pelejä kuin pelkät neljä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Laraquen ulosajo oli kyllä viimeisen päällä pelle tuomio. Tilanne ei oikeasti ollut niin paha että ansaitsi 5+10min. Ok Cheechoon kasvot aukesivat vähän mutta pienempikin tuomio olisi riittänyt. Laraque itsekin oli aika ihmeissään kun kuuli tuomion ja joutui pihalle.

Hyvä taistelu Oilersilta. Jatkataa samaa rataa!
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Parker27 kirjoitti:
Laraquen ulosajo oli kyllä viimeisen päällä pelle tuomio. Tilanne ei oikeasti ollut niin paha että ansaitsi 5+10min. Ok Cheechoon kasvot aukesivat vähän mutta pienempikin tuomio olisi riittänyt. Laraque itsekin oli aika ihmeissään kun kuuli tuomion ja joutui pihalle.

No miten sen nyt ottaa, sillä Laraque taklasi suoraan päähän käsillään. Minusta rangaistuksia ei pidä antaa ainoastaan seurausten mukaan. No minkäs sille toisaalta voi, että Cheechoo on sellainen jyrä, joten mikkihiiri-Laraquella ei ole muita keinoja kaveria vastaan.

Edmontonin pelistä on jo sanottu paljon, mutta kyllä Rolosonin otteitakin kannattaa kehaista. Ei ollut samanlaisessa kiekkosateessa kuin Toskala, mutta esitti muutaman huipputorjunnan, joilla piti joukkueensa jatkoerissä mukana. Varsinkin se Cheechoon vedosta suoritettu hanskakoppi oli todellinen namukaappaus. Oli kyllä kokonaisuudessaan maalivahtien ilta.

San Josen pelityylistä näkee, että joukkue luottaa Toskalaan, kun uskaltavat noin vapaaksi jättää siniviivan. Sieltä valtaosa Edmontonin vedoista tuli, ja Vesku niitä sitten poimi vuoron perään kuin kypsiä marjoja. Jos maskia ei saada maalin eteen, Toskala torjuu vedon kuin vedon varmasti. Muutaman pahan ohjauksenkin mokokma nappasi.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Sharksin valmistautumisesta game neloseen:
http://www.sjsharks.com/news/news.asp?story_id=2417

Ensimmäiseen erään seuraavassa matsissa on tultava valmiina. Ja mielestäni Sharks pelasikin ensimmäisessä erässä viime pelissä tarkasti ja pokeri piti koko ajan, vaikka Edmonton taklasi, repi ja raastoi valtavalla intensiteetillä heti alusta asti. Sharks olisi saanut pelata muiden planeettojen, kuten Jupiterin liigan vaatimalla tasolla, mikäli se olisi halunnut vastata loistavaan Edmontonin joukkueeseen game kolmosessa. Edmonton oli kiistatta parempi, etenkin ensimmäisessä erässä. Sharks ei saanut edes laukauksia kohti maalia ensierässä, muistaakseni kaksi lopulta kuitenkin tilastojen tekijät olivat merkkauttaneet. San Jose teki oman viivan sisällä lähes kaiken oikein koko ottelun ajan, ja myös tuon Oilersin murskaavan ensimmäisen erän keston verran. Voisi odottaa, että Oilers ainakin pyrkii samanlaiseen suoritukseen ensi minuuteista lähtien. Eli taklauksiin pyritään jopa riskin rajoilla, ne halutaan kohdistaa etenkin Sharksin puolustajiin, hienosti kuitenkin Gorges ja Carlekin ottivat paukkuja vastaan, ja todellakin, pokeri piti. Ensimmäisen erän jälkeen ja etenkin viimeisessä erässä ja jatkoerissä Edmontonkin kuitenkin tyytyi jopa olemaan taklaamatta lähellekään jokaisessa tilanteessa (mielestäni jäähyjä pelättiin), mutta tosiaan, tuo seuraavan matsin alku on taas toinen juttu. Huomioitavaa on, että Sharks on istunut enemmän kakkosia viimeisten kahden matsin aikana.
 

HIFK-Mania

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,San Jose Sharks,ManU
Ens yönä olis tärkeetä ottaa voitto vieraskentältä koska muuten sarja alkaa olemaan Edmontonin hallussa aika kovalla kädellä...Toivotaan kuitenkin että Toskala jatkaa upeata peliänsä...Nabokov on muuten aika kallis kakkosvahti :D
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Mr Scarface kirjoitti:
Sharks olisi saanut pelata muiden planeettojen, kuten Jupiterin liigan vaatimalla tasolla, mikäli se olisi halunnut vastata loistavaan Edmontonin joukkueeseen game kolmosessa.

Ihan pakko kysyä, että milläs tasolla Jupiterissa pelataan jääkiekkoa? Kun Nasan äijät eivät ole löytäneet elämää vielä avaruudesta, ja kaikkein vähiten näistä meidän lähellä olevilta planeetoilta.
Kiinnostaa siis, onko sinulla parempaa tietoa tästäkin asiasta?
Toinen mikä kiinnostaa onkin Jupiterin liigan tuomarilinja. Elikkä onko siellä käytössä nollatoleranssi?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Scott Parkerin pitäisi olla kentällä tänään Oilersia vastaan (99,9% varma tieto). Wilson oli ollut vihainen siitä miten Edmonton pelaajat ovat taklanneet Sharks miehiä etenkin Cheechoota ja Michalekia. Ja Parkerin tulo toisi rauhaa kentälle ja sitä kautta Sharks saisi pelata omaa peliä ja yrittää kolmannen voiton ottamista.

Edit: Tai sitten ei pelaa...
 
Viimeksi muokattu:

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
3-3 erätauolla. Tiukka matsi ja toistaiseksi pari tälliä tullut. Horcoff sai niitin McLarenilta ensimmäisessä erässä mutta jatkaa peliä, toisessa erässä San Josen Mark Smith lähti pukuhuoneeseen ennenaikojaan Moreaun taklauksen jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös