PLAYOFF: Tappara - HPK 30.3. Hakametsä (4. ottelu)

  • 6 460
  • 57

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Jussih
Tappara perkele pääsi ensimmäisessä erässä johtoon Levosen tuomarivirheen johdosta (ei pistänyt peliä poikki kiekon osuttua Puurulaa puhelimeen).

Minusta Levonen tuomitsi tilanteen ihan oikein nykysääntöjen mukaan. Peliähän ei pidä viheltää poikki heti jos on kyseessä välitön maalintekotilanne, joka katsotaan ensin loppuun ja vasta sitten vihelletään peli poikki. Nythän kiekko pomppasi suoraan Mäkiselle, joka veti sen suoraan maaliin. Se oli mielestäni välitön maalintekotilanne.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
No en tiedä oliko tuo ihan musta hetki suomen jääkiekolle, mutta kieltämättä kerhon estämispeli oli jokatapauksessa melkoista. Ovat näköjään ottaneet ihan linjaksi roikkua tilanteessa kuin tilanteessa naapurin mailassa. Ollaanko nyt tekemisissä "uudenlaisen kahvauksen" kanssa, vai miten lie.

Minulle on aivan sama, jännää on ja se on ainakin minusta pääasia tässä touhussa
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Hulinaa

Loistavaa, taistelu jatkuu ja ehkäpä kolmas kerta todensanoo. On tämäkin tasainen pari ja Kerho todella kova joukkue. Kova joukkue tästäkin tippuu.
 

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
Viestin lähetti Jussih
Musta hetki suomalaiselle jääkiekolle. Tiistaina asiat palautetaan kuitenkin oikealle tolalle. Ei muuta siitä pelistä.

Tarkoittaako tämä sitä, että kun Tappara voittaa ja HPK häviää niin se on musta hetki suomalaiselle jääkiekolle? Eikö tässä ottelussa perempi voittanutkaan? Tappara teki maalin enemmän kuin Päiväkerho ja yleensä enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa ottelun.


-Papa-
 

koovee 30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Koovee
musta hetki ?

mikä oli musta hetki suomalaiselle ( = hamelinnalaiselle ) kiekolle ? ai se kun tarha ei pysyny muuten kuin koukkimalla ja kahvaamalla porkkanoiden kyydissä vai se kun Puistola heitti pelin hienoimman alamummon vai se kun tarha oli päiväunilla jatkoerässä vai se kun tarhalla ei toimi kuin yksi kenttä kunnolla vai se kun tarvii vielä tiistaina mennä kuunteleen röhröh- katsomon asiantuntevia kommentteja sadetakki päällä, ettei saa asiantuntijoiden räästä ja syljestä pahempia ihottumia.

tämän pelin jälkeen on turha puhua että vain Tappara kahvaa, kuten juti sanoi niin yleensä molemmat tekee sitä samaa.
kaikki tyynni hyviä matseja ollut tarhaa ja bluussia vastaan.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kylläpä oli....

No, totuuden nimissä Tappara oli tänään parempi. Tiistai onkin sitten toinen juttu, noutaja tulee toiselle se on varma. Tiukkaa peliä, varmaan aika moni täällä toivoo että Oulussa mennään 8. jatkoerään jonka voittaa Kärpät ja sama homma tiistaina Hjartvallilla!

Täytyy ihmetellä Kerhon ekoja eriä ja sitä omalla siniviivalla pudottamista...

Niin, ja mitä tapahtu jatkoerässä Strbakin jäähyssä, Musta_Kyy jännitti ja unohti nauhoituksen pois päältä? Tuliko tilanne muutenkaan näkyviin, en ainakaan mitään rikettä nähnyt?

On muuten eri pelejä nämä Tampereen kuin Hämeenlinnan? Molemmat joukkueet tekee erilailla eri asioita eri kaukalossa, sano!
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Re: KIITOS TAPPARA

Viestin lähetti kritiikki
Ihana olo. Aivan huippuihana. Voittaa tunnin kestävän orgasminkin.
On tuo komee biisi tuo laif is laif. (Suomennettuna.)

Onnea. Biisi olisi kuitenkin laiv is laif.

Hyvin käytti Tappara paikkansa. Väsynyttä peliä oli molemmilta. Tiistaina jatketaan, ikävä kyllä.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: KIITOS TAPPARA

Viestin lähetti JAT
Onnea. Biisi olisi kuitenkin laiv is laif.

Hyvin käytti Tappara paikkansa. Väsynyttä peliä oli molemmilta. Tiistaina jatketaan, ikävä kyllä.

Ihan sama onko se Dr Albanin It`s my laif is live vai mikä. Nyt ottaa se verran kupoliin. Ja vielä täällä Tappara-fanin kotosalla. Tiistaina jatketaan ja toivotaan/uskotaan että Kerho homman klaaraa kotio.

p.s. Tänään ei edes yritetä laivalle
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tappara ansaitsi uuden pelin

Ei mahda mitään. Tappara oli tänään hieman parempi ja ansaitsi voittonsa sekä vielä sen viidennen ottelun. HPK:lla ei tuntunut tänään olevan palikat kohdallaan. Liian paljon kiekonmenetyksiä sekä huonoja syöttöjä. Pardavy ja Somervuori nyhjäävät edelleen kentällä ilman tulosta. Nyt on korkea aika saada tehoja irti!

Tiistaina jatketaan siis Hämeenlinnassa. Toivottavasti tuomarilinja on Rinkelinmäellä huomattavan paljon tiukempi kuin tänään. Se olisi joka tapauksessa HPK:n etu. Mitä vähemmän sallitaan kiekottoman estämistä, niin sen parempi. Sopii HPK:lle vallan mainiosti.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Parempi joukkue voitti tänään. Kerholla oli jälleen kerran tekopaikat kortilla Hakametsässä. Jälleen kerran purkukiekot jäivät pyörimään vaarallisesti omaan päätyyn. Uutta matoa koukkuun. Tiistaina väsyttää taatusti molempia.

PS. Yksikään Kerho-fani eikä kukaan muukaan ole sanallakaan syyttänyt Tapparaa kahvauksesta tänään. Silti meitä pyydetään lopettamaan kahvapuheet. Taidatte vetää kommenttinne vanhasta muistista. Vai onko kyseessä seppomäkelämäinen "ajattelitte kuitenkin syyttää kahvauksesta"? Toinen vaihtoehto on tietenkin se, että kahvasyytöksiä tulee silloin, kun on aihetta.
 

Aleksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Teppo Numminen
Runkosarjaa lyhyemmäksi ja enemmän välipäiviä playoffeihin, että nähtäis parempaa hokia!

Olipa taistelu. Tapparalla oli jo ensimmäisessä erässä (Kerhon nukkuessa) paikkoja laittaa selvä johto taululle, mutta ei tällä kertaa. Ehkä hyvä näin. Edelleen toinen erä Tapparalta huono, mutta onneksi ei nähty Hämeenlinnan toisintoa. Kolmannessa sitten taas parempaa Tapparaa ja voitto varsinaisellakaan peliajalle ei olisi ollut vääryys, mutta nyt mentiin näin.

Strbakin jäähyyn johtanutta tilannetta ei kyllä tainnut telkkarissa näkyä, ei ainakaan hidastuksissa. Jos jollain on tilanne nauhalla, niin kelailua ja kommetteja, kiitos.

Tapparan isot pakit (Luoma ja Grönvall) väsyvät selkeästi enemmän mitä pidemmälle peli etenee. Onneksi nämä enemmän jalkoja omaavat Puistola ja kumppanit jaksavat sitten polkea senkin edestä.

Ojanen on kyllä yössä. Mutta eihän Jannea vilttiinkään uskalla laittaa, mutta jotain olisi keksittävä. Ylivoimastakaan ei Jannen viisikolla tunnu tulevan mitään, kun kiekkoa ei saada rauhoitettua hyökkäysalueelle.

Tiistaina pelataan sitten pirullinen viides ottelu. Kerholla on kaikesta huolimatta suosikin paineet niskassaan, mutta toisaalta myös kotietu. Jos se samanlaisen myllytyksen päälle kuin viimeksi Hämeenlinnassa, niin se jatkaa. Muussa tapauksessa Tapparallakin on lusikkansa sopassa.

Saas nährä.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Mikä ihme oli HPK:n taktiikka jatkoajalla? Luulisi, että ottelusarjaa johtava joukkue lähtisi ennakkolulottomasti painamaan kiekkoa vastustajan päätyyn. HPK lähti pelaamaan jatkoaikaa peruuttamalla ja tunnustelemalla tilannetta - ei hyvää päivää.

Kerho teki enemmän virheitä ottelussa ja kaatui niihin. Tapparan ensimmäinen maali oli aivan uskomatonm vaihtovirhe kerholta. Ensin jäälle tuli seitsemän pelaajaa, sitten osa meni takaisin ja jäälle jäi vain 4 pelaajaa. Varmaan 15 sek ehdittiin pelaamaan "alivoimaa" - viides pelaaja hyppäsi kaukaloon suunnilleen samaan aikaan, kun verkko helähti omissa.

-ipa rules
 
2-2

Vieläkö yksi peli? Ei se mennytkään sitten 3-0 HPK:lle, niinkuin aika monet ennakkoon veikkailivat...Tämänpäiväinen ei etukäten juuri inspannut, viikonlopun kiinnostavin urheilutapahtuma oteltiin omasta mielestäni eilen Palermossa. Onneksi Azzurrit klaarasivat, no juu, jääkiekkoon.

Täysimittaisen rekan perävaunua hieman pienemmästä teeveeruudusta katsottuna peli näytti kahden uupuneen joukkueen nojailulta. Mailoilla tehtiin paljon muutakin vinkeää, kuin lyötiin pikkumustaa. Kuharchik yrittää selvästi päästä ensi kaudeksi Tapparan palkkalistoille, sen verran nättiä kahvaa nähtiin pariin otteeseen. Erien päätyttyä mies odottelikin Leinosta Kerhon vaihtopenkillä kuulakärkikynä valmiina.

Ensimmäisellä kolmanneksella HPK katseli Hakametsän valtaisaa kiekkopyhättöä ja sen korkealla roikkuvaa kattoa satoine mestaruusviireineen ja antoi emäntäjoukkueen viedä peliä. Pitkästä aikaa Tapparalla oli käytössään muitakin hyökkäysvariaatioita kuin ronkkia kiekkoja kulmiin. Maali nähtiinkin liigan ehkä nopeimman ja teknisimmän sentterin Arto Kukin hyytävän kuljetuksen jäkiseurauksena, kun liiganturhinpelaajaikinä kahvasi kiekon verkkoon.

Toisessa erässä Tappara ei tietenkään enää yrittänytkään pelata, kuin ihmeen kaupalla hämeenlinnalaiset taituroivat vain yhden maalin. Ja vielä hienon sellaisen.

Kolmannesta erästä en muista mitään, joten se oli varmaakin tylsä. Niinkuin olikin. Jatkoerässä HPK:lle puhallettiin jäähy, mutta maali tehtiin tietysti vasta yyven jälkeen. Pirnes tarjoili kauniisti ja Tapparan ykköspakki P.Puistola koukki pikkumustan sisälle. Ööööööööööööööö!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Paskaaks tässä, osa 2.

Kotipelin ja vieraspelin ero on olemassa. Tappadalla se ero on suurempi kuin Kerholla. Tappada liikkui paremmin (taas) kuin Rinkelinmäellä, mutta ei kuitenkaan edelleenkään maagisesti. Kerho sen sijaan oli jättänyt luistelun kotiin, ainakin ekassa erässä.

Kärkikarvaajan estäminen on ollut puheenaiheena... Kuki pääsi tämän nimenomaisen jutun vuoksi polkemaan itsensä laidalla vauhtiin, ja siihen yhdistettynä Kerhon sekoilu vaihdossa... Hep hep. Hieman itkisin myös jäähyistä. On se kumma että pakki voi ottaa "kotiin" päin luistelevan sentterin mailasta kiinni ja jarrutella ---> "Maila!" (Japa Levonen, 30.3. 2003. Hakametsä) ja kolme sekuntia sen jälkeen sama homma hyökkäys- sinisellä, tällä kertaa rikkojana puolustava pelaaja----> 2 min. Koko hyökkäys perustui kuitenkin ensimmäiseen vauhdin poisottoon.

Edelleen enemmän rikkovalle enemmän minuutteja, ja paikoista jäähyt tänäänkin tulivat, mutta... Kai Tappada sitten pelasi NIIN paljon puhtaammin että ei pilli soinut ?

Ehdin sanoa n. 10 -15 sekuntia ennenkuin ja:lla pölisi että kylmät käy. Ma ei jummarra että Kerhon pitää lähteä, vieraskentästä huolimatta, passailemaan noin paljoa. Ja varsinkin kun ei ole mitään hävittävää.

Vaisu oli tunnelma hallissa. En onnittele voittajia, olen epäreilu.

PRKL. Tiistaina.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Samaa painia kele!

Joku tuossa aiemmin ehdotti, että runkosarjan otteluja pitäisi vähentää ja lisää välipäiviä pudotuspeleihin. Kannatetaan!!!!

Varmasti jokainen painia harrastanut tietää kuinka raskasta on vääntää mies miestä vastaan ja tänään oli jo molemmille joukkueille yhdestoista vääntö lyhyen ajan sisään. Se näkyy kentällä tosi väsyneinä otteina.

Tänään Tappara todellakin ansaitsi voittonsa. En tiedä missä on vika, mutta Tampereella HPK ei tunnu saavan omaa peliään millään käyntiin. No nyt tiistaina ollaankin sitten omassa kaukalossa ja asiat siltä kohdin hyvin.

Tämä taisteluhan on aika pitkälti samantyylinen kuin mikä on käynnissä tuolla Lähi-idässä parhaillaan. Kaverit laittaa kovasti hanttiin vaikka itsekin tietävät mikä on lopputulos. Hyvä näin.

Tiistaina sitten hurlumhei päälle ja finaaliin!!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Re: KIITOS TAPPARA

Viestin lähetti kritiikki

On tuo komee biisi tuo laif is laif. (Suomennettuna.)

Jaa... siis joo. Elämä on laiffii, esittäjänä Matti Nykänen. ;)

Kerhon ylivoima edelleen luokatonta. Sille on tehtävä jotain. Se mitä minä tuosta pelistä ehdin näkemään tuon edellä mainitun aikaeron vuoksi, osoitti sen, että pitkä päätyyn-taktiikka ei toiminut. Kuvio saatiin kuntoon vasta, kun Kuha uskalsi selkeästi tuoda kiekon sisälle. Käyttäkää sitä taktiikkaa, älkää lyökö kiekkoa päätyyn, niin kuvio saadaan toimimaan!
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Musta hetki suomalaiselle jääkiekkoilulle = mahdollisuus, että Tappara ja Jokerit olisivat finaalissa. Toinen peruuttelee ja toinen yrittää estää senkin mailahäirinnällä.

Kyseinen kauhuskenario oli erityisen tuhoisa unilääkkeitä valmistaville yrityksille, jotka joutuisivat kerralla konkkaan kysynnän romahtaessa. Telkkari päälle vaan ja zzzzzz.

Onneksi ilta hieman valaistui Kärppien hoitaessa oman osuutensa diilistä. Vetoankin tässä oululaisiin, tiistaina pelastetaan yhdessä tv:n katsojat rikokselta Geneven sopimusta kohtaan ja katsellaan finaaleissa iloista, hyökkäävää lätkää à la Kerho ja Kärpät.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Ossi

PS. Yksikään Kerho-fani eikä kukaan muukaan ole sanallakaan syyttänyt Tapparaa kahvauksesta tänään. Silti meitä pyydetään lopettamaan kahvapuheet. Taidatte vetää kommenttinne vanhasta muistista. Vai onko kyseessä seppomäkelämäinen "ajattelitte kuitenkin syyttää kahvauksesta"? Toinen vaihtoehto on tietenkin se, että kahvasyytöksiä tulee silloin, kun on aihetta. [/B]


No, eipä tietenkään. Ei kai sitä edes kehtaisi kun oma suosikki syyllistyi siihen odotusten mukaisesti vastustajaa enemmän.

Nyt on puhkuttu isommat höyryt sisältä ja nollattu tilanne. Siis, näin penkkiurheilumielessä.

HPK on edelleen selvä suosikki jatkoon. Tappara käytti oljenkortensa ja laittoi myös HPK:n selkä seinää vasten missä se itse on viihtynyt enemmänkin näiden pudotuspelien aikana.

Voitti tiistaina kumpi tahansa niin onnea sille jo etukäteen. Aivan liian kova joukkue putoaa pronssipeliin.

Uskallan melkein veikata tämän parin voittajaa myös suomen mestariksi.

Tiistaina on tunnelmaa. Niin paikanpäällä kuin radioidenkin ääressä. TV:stä tätä tuskin nähdään kun Kärpätkin hoitivat oman hommansa voitokkaasti.
TV-peli on siis Jokerit-Kärpät.

Edes kansanäänestys ei toisi HPK-Tapparaa ruutuihin. Ollaan nimittäin sen verran pieniä paikkakuntia tuohon rannikkokaupunkiin ja Lappiin verratuna.

Niin, lopuksi vielä: Älkää unohtako popsia porkkanoita. Niistä saa vitamiinia.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lipunmyynti?

Tietääkö joku milloin Lippupalvelu alkaa myydä lippuja tiistain peliin?

Töllöstähän tulee se toinen ottelu.

Täytyy varmaan siis lähteä paikalle, vaikka sitten sadetakki päällä viime kerrasta viisastuneena. On se kiva paikka.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Viestin lähetti Espoonmies
Minusta Levonen tuomitsi tilanteen ihan oikein nykysääntöjen mukaan. Peliähän ei pidä viheltää poikki heti jos on kyseessä välitön maalintekotilanne, joka katsotaan ensin loppuun ja vasta sitten vihelletään peli poikki. Nythän kiekko pomppasi suoraan Mäkiselle, joka veti sen suoraan maaliin. Se oli mielestäni välitön maalintekotilanne.
Näin siinä kävi, tuomio oli oikein! Levonen laittoi pillin suuhunsa kun kiekko osui maskiin, mutta mies ymmärsi katsoa tilanteen loppuun asti!
Parempi voitti tänään! Kerhon pakkeja kierrettiin miten päin vaan, ja jopa siksakkia. Tappara olisi ratkaissut pelin jo ekassa erässä paremalla onnistumisprosentilla. Taas joutuu venymään rinkulalle tiistaina. Toivottavasti joudutaan venymään sinne vielä seuraavan pelin jälkeenkin ainakin kahdesti.
 
Viestin lähetti Taateli
Tiistaina kaikki Hallille, siis ihan kaikki! Huudetan kahvarat kesälomille!

a. Rinkelinmäki on halli, ei Halli.
b. Sinne mahtuu kai noin 5000 ihmistä. Ihan kaikkien tuskin siis kannattaa sinne rynnätä.
c. No huudetan, huudetan! Niin -kelesti!
d. Kahvarat? Paskara. Pappara. Tuppura. Hauskoja.
e. Häviäjäkään ei aloita vielä kesälomaa. Hämeenlinnalaisena (?)sinun luulisi olevan tietoinen siitä, että liigassa pelataan myös pronssista.
f. Voittaja selviää pelaamalla, ei huutamalla.
g. Muutoin viestisi oli oikein hyvä!
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Viestin lähetti Jussih
Onneksi ilta hieman valaistui Kärppien hoitaessa oman osuutensa diilistä. Vetoankin tässä oululaisiin, tiistaina pelastetaan yhdessä tv:n katsojat rikokselta Geneven sopimusta kohtaan ja katsellaan finaaleissa iloista, hyökkäävää lätkää à la Kerho ja Kärpät.

Jos tiedossa on yhtä iloista ja hyökkäävää kiekkoa mitä kerho tänään esitti, niin heh heh, eipä tarvitse finaaleja katsella. Tänään nähty peruutteleva ja maalinsa takana kiekkoa hautova, koukkiva ja kahvaava, vastustajien mailasta kiinipitävä HPK ei ainakaan sitä tarjoa. Ehkä se on sitten yksipuolisesti Kärppien iloista ja hyökkäävää kiekkoa.

Ja muutenkin tätä menoa on oikeastaan ihan sama ketä siellä finaalissa pelaa, mitään hienouksia ei näiltä väsyneiltä joukkueilta tulla näkemään.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Tämäkö on se iloisen jääkiekon esiintuoja, Hämeenlinnasta tuleva HPK. Olen nähnyt Kerhon pelaavan 5 kertaa Tampereella tällä kaudella ja joka kerta joukkue esiintyy erittäin passiivisesti. Kärkikarvaajat estetään surutta ja mailahäirintä on erittäin voimakasta. Selitykset ovat joka kerta samanlaisia, ei ollut taaskaan liikettä. Koska sitä liikettä sitten saadaan jos 5 kertaa ei riitä? Kuten tänään huomattiin, Kerhon pakiston taitotaso on melko rajallinen. Tuulola kun vielä keskittyy pelkkään tuomareille mussuttamiseen niin mikäs siinä. Varsinkin jatkoajalla HPK:n pakiston liikkeet olivat sen oloista, että taitaa alkaa pojilla painaa jaloissa.

Hallissa oli melko vähän väkeä. Ilmeisesti Blues-sarjan tasokkaat pelit alkavat tämän pelailun rinnalla vaikuttaa. Edellinen HPK-peli oli jo vaisu eikä tämäkään kovin kummoinen matsi ollut. Blues oli huomattavasti aktiivisempi ja käytti mailaa myös pelaamiseen. Luulisi runkosarjan voittajalla riittävä paukkuja myös omien vahvuuksiensa käyttämiseen. Vai onko vahvuudet jo käytetty....
 

entti7

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Team Harrier
Viestin lähetti Erno
Tämäkö on se iloisen jääkiekon esiintuoja, Hämeenlinnasta tuleva HPK. Olen nähnyt Kerhon pelaavan 5 kertaa Tampereella tällä kaudella ja joka kerta joukkue esiintyy erittäin passiivisesti. Kärkikarvaajat estetään surutta ja mailahäirintä on erittäin voimakasta. Selitykset ovat joka kerta samanlaisia, ei ollut taaskaan liikettä. Koska sitä liikettä sitten saadaan jos 5 kertaa ei riitä? Kuten tänään huomattiin, Kerhon pakiston taitotaso on melko rajallinen. Tuulola kun vielä keskittyy pelkkään tuomareille mussuttamiseen niin mikäs siinä. Varsinkin jatkoajalla HPK:n pakiston liikkeet olivat sen oloista, että taitaa alkaa pojilla painaa jaloissa.

Meinasinkin jo, ettei Tampereen hallissa tapaamani "puuttuva linkki" ihmiskunnan historiasta kirjoittele tänne Jatkoaikaan, mutta olin väärässä! Kannattaa varmaan tarkistaa, kumpi joukkueista on kumpi - helpottaa myös kannustusta ja vähentää ihmetteleviä katseita vieruskavereilta! ..."Kerhon pakiston taitotaso rajallinen" ..."Tuulola keskittyy pelkkään tuomareille mussuttamiseen" ...Saddam on hyvä jätkä - kyllä vaan, mehän jo tunnetaan. Olen se kaveri, kenelle erehdyit sanomaan, että "sanakin vielä...". Ja täll ä "miellyttävällä" tuttavuudella oli jälkikasvutkin mukanaan, morjens. Sitten vielä mussutetaan hämeenlinnalaisista kannattajista.

Pyydän jo valmiiksi anteeksi kyseiseltä nimimerkiltä, jos et olekaan sama kaveri, mutta jutut tuntuu olevan kyllä yksi yhteen! Nähdään taas ensi vuonna Hakametsässä....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös