Playoff 2023 finaalit: Tappara (1.) – Pelicans (4.)

  • 145 074
  • 1 379

Kumpi vie Suomenmestaruuden

  • Tappara

    Ääniä: 270 57,9%
  • Pelicans

    Ääniä: 196 42,1%

  • Äänestäjiä
    466

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huusiko siellä joku porukalla jotain tuollaista? Itse en tod kuullut, mut toisaalta puuroutui äänet siellä niin, etten muutenkaan saanut mistään mitään selvää…
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Valitettava lopputulos oli juurikin tuo, että miten homma alusta loppuun masinoitiin ja lopulta saatiin yleisö huutamaan pedofiiliä.

Eihän se Jankkoon mitenkään vaikuttanut. Näytti sisuuntuvan vaan.
Masinoitiin yleisö huutamaan pedofiiliä...

En kuullut yhtään pedofiilihuutoa yleisöstä. Varmasti sellaisiakin joku saattoi huudella, kaikkea hölmöhän tuolla huudellaan kokoajan. Luulen, että suurin osa yleisöstä minunlaillani on autuaan tietämättömiä jostain iidavainiosta ja hänen liittymisestä millään tavalla Tapparaan tai Heljankoon.

Hölmöä tuollaisille ilmeisille sometyrkyille on lippuja kuitenkin jaella. Lahden torilla olisi ollut varmaan ainakin 2500 ihmistä, joille nuo paikat olisivat enemmin kuuluneet.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tapparalaiset jaksavat edelleen mukista yhdestä mahdollisesti tahallisesta pikkupiikistä veskarin suuntaan
Ei se nyt minusta ihan pikkupiikiltä vaikuta - etenkin kun itsekin selkeästi tiedät, minkälainen prosessi on menossa. Ei mikään harmiton vaan vakava. Minusta tälläinen toiminta on todella häikäilemätöntä ja kyynistä, eikä liity mitenkään itse urheiluun.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Kyllä tuosta mekkoida-episodista väkisinkin jää pieni myötähäpeä ja sellainen facepalm-fiilis. Ihan kiva olisi kuulla seuran näkökulma asiasta. Hienoa, että omistajiin kuuluva Bottas saatiin paikalle ja esille, mutta tämän toisen henkilön esilletuonnin olis voinut vaikka jättää tekemättä. Enempää ei jaksa tätä ruotia, pelataanpa vielä peli(t) pois alta.
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Jos tämä tuorein "kohu" pitää todella paikkansa, niin Pelicans kyllä nostaa nolouden ja myötähäpeän riman uusiin ennätyslukemiin. En tiedä millaisia arvoilla siellä toimistolla töitä tehdään, mutta luoja miten surkeaa touhua.

Pelicansfanit käsi sydämellä, olisiko seura aloittanut yhteistyön tämän ko. henkilön kanssa juuri finaalien kynnyksellä, jos vastassa olisi ollut esim Kärpät, Lukko tai JYP?

Jos ja kun vastaus on "EI", hävettää vielä enemmän.
Miksi sinä faneilta kyselet? Ajatteletko, että joku lopettaa kannattamisensa johonkin toimiston perseilyyn?
Olin eilen paikalla ja itse en olisi koko kultamekkoa tunnistanut kun ruudulla vilahti, vierestä minua valistettiin. Olin fanikatsomossa missä EI alkanut mitään kollektiivista huutelua Heljankoa kohtaan. Ainoa isomman henkilökohtaisen myrskyn saanut oli Mutaneito, kun maalinsa jälkeen päätti tuuletella aivan tarkoituksella kohti faninurkkausta (vaikka haastattelussa asiaa muuksi selittelikin).
Tappara oli eilen parempi ja huomenna jatketaan ja toivottavasti vielä senkin jälkeen. Pahalta näyttää, luottokin on jo vähän heikko, mutta toivo elää!!! Go Pelicans!!!
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapola-Rautakorpi saaga lähenee loppuaan. Olen tällä hetkellä 95% prosenttisen tyytyväinen Tapolan työskentelyyn Tapparassa. Ne loput 5% hän saa sillä, että näen Kuuselan nimen kokoonpanossa ja kentällä seuraavassa ottelussa. Muuta en vaadi.
Tää on vähän niin ja näin. En ihmettelisi että Kuusela ei itsekään tahtoisi mitään legendakiintiötä täyttää, jos /kun valmennus katsoo, että hän ei parhaaseen käytettävissä olevaan nippuun tällä hetkellä kuulu. Sekin on joukkuepelaamista. Itse näkisin että parhaat pelaa enkä usko että Kuusela tai kukaan muukaan kilpaurheilija olisi tästä eri mieltä.

Jatkiksen jutun mukaan Tappara vei eilen voiton "rutiinilla". Tätä on nähty. Saa selaisen kuvan Ikäänkuin sinne voisi mennä vähän niinkuin vanhoilla pohjilla niinkuin meikäläinen toimistohommiin, koska on kirves rinnassa. Kyllä ne ukkelit kaikkensa joutuu tekemään, että voitto kairataan. Kun nyt kattoo vaikka Vellun tuuletusta kun on kerrankin saanut maalin edestä ronkkaistua mustan verkkoon, niin ei se nyt siltä näytä, että "no tätä tää nyt on".

Huomenna jatkuu, toivottavasti Matushkin on kunnossa ja pelaa. Kovasti on vielä kesken.

Mitä tuohon jääkiekon ulkopuoliseen hässäkkään tulee, niin ohan se surullista, että huomio kohdistuu tähän kun siellä on kauden huipentuma käsillä. Vielä surullisempaa se on, jos tuo oli Pelsujen organisoimaa tai edes myötävaikuttamaa aivan riippumatta siitä, mitä tosiasiassa on tapahtunut. En kuitenkaan usko, että kysessä olisi Pelsun pelikirjaan kuuluva juttu vain joidenkin twiittien tai kehnojen jatkis-kolumnien perusteella.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Loungessa pääsääntöisesti yritysvieraita, mutta mikään ei käsittääkseni estä yksityishenkilönä varaamasta sieltä paikkaa omalle ryhmälleenkin.
Mitä luulet, millä valuutalla tuo turhake (oletettavasti kalliin) lippunsa lunastaa? Jotta en itse syyllisty julkiseen herjaukseen, niin jätän arvailut tähän.

Tämä kultamekko tuskin Heljangon peliä sekoitti, mutta onhan tuo ammattimaisesti (?) toimivalta organisaatiolta melko älyvapaa "markkinointitempaus".
 

Kekkos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalaiset jaksavat edelleen mukista yhdestä mahdollisesti tahallisesta pikkupiikistä veskarin suuntaan, kun näyttäisi muutenkin sillä että suihkusaippuaorganisaationne voittaa jälleen mestaruuden ihan tällä viikolla. Kannattaisi miettiä miksikä tätä kiekkopeliin eksynyttä naista nimittää, muistaen että julkisuutensa on saanut sillä että oman joukkueen molari on kunnes toisin todistetaan ahdistellut seksuaalisesti tätä alaikäisenä.
Itellä on ollu kyllä päinvastainen käsitys tästä länsimaisesta oikeuskäytännöstä ja oon luullu et ollaan syyttömiä niin kauan kunnes toisin todistetaan, mutta hyvä että tähänki harhaluuloon tuli korjaus sieltä Porin suunnalta.

Tästä(kin) aiheesta loukkaantuneista taitaa olla suurin osa aivan muuta sakkia kun Tapparan porukkaa, mutta paskankopa tuollakaan on väliä kun saadaan suihkusaippuaorganisaation fanit dumattua.

Miun puolesta saa Pelicans raahata vaikka jokaisen pelaajan ex-anopit sinne provoamaan jos siltä tuntuu, meneepähän keskittyminen oman pelin parantamisen sijaan johonkin muuhun.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Siis Pelicans on kutsunut kotipeliinsä somevaikuttajan ja nyt tätä tutkitaan Liigan toimesta jonain häirintänä. Mitä vittua? Jotenkin voisin ymmärtää tämän, jos Vainio olisi syyllistynyt rikokseen Heljankoa vastaan, mutta nyt käsittääkseni rikosepäily on päinvastainen. Tässä katsannossa tuntuu absurdilta nähdä Heljanko jotenkin uhrina siinä, että Vainio tulee katsomaan peliä.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
oman joukkueen molari on kunnes toisin todistetaan ahdistellut seksuaalisesti tätä alaikäisenä.
Tähän paskarapalaan on tarttunut jo aika moni, mutta yksi vielä. Heljankoa ei ole edes syytetty seksuaalisesta ahdistelusta. Vainio on tehnyt rikosilmoituksensa nimikkeellä seksuaalinen hyväksikäyttö, joka on eri rikosnimike. Edellyttäisin tarkkuutta faktojen kanssa, kun tällaista mahdollisesti rikoksen tunnusmerkit täyttävää törkyä suolletaan palstalle.

Lisäksi muistuttaisin, että Vainio on kuvaillut tapahtumia tiivistäen niin, että kaksi suojaikärajan ylittänyttä on touhuillut keskenään, minkä jälkeen toinen ei ole halunnut seurustella. Jokaiselle täysjärkiselle selvää on, ettei se täytä minkään rikoksen kriteereitä. Sen lisäksi huomautan, että nettisalapoliisit tekivät tietopyyntöjä rikosilmoituksen tiimoilta poliisiviranomaisille löytämättä mitään rikosilmoitusta mistään, joten on vallan epävarmaa, onko rikostutkintaa käynnissä tai onko koko rikosilmoitusta kirjattu. Joku taisi epäillä mahdolliseksi, että poliisi on kuunnellut Iidan kertomuksen ja kirjannut asian sekailmoituksena mappi-Ö:hön.
Edit. Tosin juuri vartti sitten saatu tältä osin lisätietoa: Iida Vainion tekemä rikosilmoitus SM-liigapelaajasta on edennyt rikostutkintaan – poliisi tutkii epäiltyä seksuaalirikosta

– Olen käynyt jo ennen pääsiäistä poliisin kuultavana asiasta ja minua haastateltiin useita tunteja. Tiedän, että asia on edennyt tutkintaan. Tein rikosilmoituksen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta rikosnimike voi poliisin mukaan vielä muuttua, Vainio kertoo MTV Uutisille.
Tapauksen tutkinnanjohtaja Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että epäilty seksuaalirikos on esitutkinnassa, mutta hän ei pysty vielä kertomaan tapauksesta mitään. Tutkinnanjohtaja ei kerro edes sitä, millä rikosnimikkeellä tapausta tutkitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Hyvää värikynää löytynyt tähänkin sarjaan, Pentti oli hiljaa mutta Iida ei!
Kyllä minäkin Kuuselaa toivon torstaina taas askiin, on se julmaa jos hän kunnossa on mutta ei pelaa. Toisaalta se on Tapparassa ollut voittavan kulttuurin perusta vuosia, parhaat pelaa ja poppareilla istuu kuka tahansa jos valmennus niin parhaaksi näkee. Voisi kyllä kuvitella että tässä joku loukki on olemassa. Kas kun ei toimittajat saa asiaa selville.
Hieno sarjahan tästä tuli. Heljanko jäätävä, av myös. Ehkä kaikki onkin ratkennut tuohon Tapparan alivoimaan. Nerokasta!
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
En minä jaksa tuosta Vainion/Pelicansin tempusta mieltäni pahoittaa. Vähän liikutaan hyvän maun rajoissa, mutta voittoa haetaan keinoja kaihtamatta ja ei tuo eilisen perusteella Heljangon tekemiseen mitenkään vaikuttanut. Itse olen vaan tyytyväinen, ettei Tappara ole tuolla linjalle lähtenyt. Pelicansin maalivahdilla taisi olla rattijuoppous- ja/tai pahoinpitelytuomio(?), mutta en ole nähnyt, että sitä olisi nostettu medioissa tai Tapparan toimesta esille. Mutta eteenpäin. Pahinta tuollaisille Vainioille on huomiotta jääminen, joten turha tästä episodista enempää keskustella.

Pelillisesti menossa on mielestäni kohtuu tylsät finaalit. Molemmat puolustavat keskustaa todella tarkasti ja tuomarilinja tuntuu olevan vielä sallivampi mitä edelliskeväänä, joten kiekolliset hienoudet jäävät aika vähiin valitettavasti. Tapparan alivoima on ollut järjettömän hyvällä tasolla ja fyysisesti joukkue on kovassa kunnossa. Pelicans on haastanut hienosti, mutta lukemat 3-1 kuvastavat ottelutapahtumia hyvin ja Tapparan peliä katsellessa on ollut erittäin luottavainen fiilis, vaikka samalla tuntuu, että pelissä olisi paljon parantamisen varaakin eikä joukkue ole tasollisesti siellä missä parhaimmillaan viime keväänä tai CHL:n ratkaisupeleissä.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Koko kauden pahin tuomarivirhe tehtiin toisessa erässä. Tapparalta vietiin selkeä 0-3 maali tuomarivirheen johdosta. Tuomari itsekin kävi tämän Tapolalle myöntämässä. Suoraselkäistä toki, että asian myönsi. Tapolakin asian otti tyynesti.
No ei tuo nyt ollut kyllä lähelläkään kauden pahinta tuomarivirhettä. Tuomarin näkökulmasta jos tilannetta katsoo, niin kiekko ei ollut heidän näkökentässään ja Bartosak oli myös jo pienen tovin ehtinyt siinä paikoilleen jäätymään, joten mielikuva varmasti oli, että kiekko on tiiviisti Bartosakin hallussa, eikä sieltä enää peliin putoa. Siinä mielessä tuo ei mitenkään poikkeuksellisen nopeasti vihelletty ollut. Vastapainona toki tuomari olisi ehkä voinut vihellystään lykätä, jos ja kun havaitsi, että Matushkin lähti aika reippaasti ja päättäväisesti luistelemaan maalia kohti, viitaten yleensä siihen, että kiekko jossain vapaana on. Mutta aika 50/50 tilanne puolesta ja vastaan.

En tiedä oliko omien laitteiden kuva ja ääni miten synkassa, mutta omiin korviin kuulosti siltä, että vihellys tuli kokolailla samalla hetkellä kun Matushkin kiekon patjan päältä maalia kohti tökkäsi. Ehkä ihan hyvä sääntö näissä kuitenkin olisi se, että jos kiekko on vapaana ollut, niin vihellys kumoutuu, jos kiekon liike on jo maalia kohti vihellyksen tullessa, eikä verrata sitä vihellystä siihen hetkeen, kun kiekko ylittää maaliviivan.

Eilisestä pelistä noin muuten; oli kyllä aiempaa vaisumpi Pelicans, kuten koko peli oli aiempiin verrattuna aika paljon hidastempoisempi ja taktisempi molemminpuolisine viivelähtöinen. Sopii Tapparalle kyllä hyvin tällainen shakin peluu, kun ei ole pelkkää päästä päähän kaahaamista. Ei Pelicans nyt kauheasti mitään virheitä, siis varsinaisia koomailuja, tunnu tekevän missään pelissä, ja aika tiivis nippu on, mutta jotenkin vähäenergisen oloista eilen oli pelikaanien meno verrattuna aiempiin peleihin. Alkaakohan palautuminen olemaan jo haastavampaa, kun monelle kärkijannulle tulee niin paljon peliaikaa joka peliin.

Ei se Tapparankaan meno eilen mitään parasta mahdollista ollut, paljon huonoja purkuja omalla alueella ja paljon pitkää päätyyn ja näennäisesti taistelemaan irtokiekosta, vaikka usein homma tyssäsi siihen, että hypättiin kuitenkin vaihtoon, tai Pelicans ehti muuten vaan rauhassa neppailemaan sen päätykiekon pois omalta alueelta. Tai sitten joku Granath pyöri Pelicans-alueella kiekon kanssa niin kauan, että menetti sen. No, eilen se kuitenkin toimi noinkin, ja kun itse ydinpelaaminen ja maalipaikkojen hyödyntäminen on Tapparalla sen verran vahvempaa kuin Pelicansilla, niin voitto oli eilenkin ihan ansaittu.

Tapparalle tulee enemmän (läpi kauden siis) näitä koomailun poikasia, tyyliin Kemiläisen naurettavat purut oman maalin takaa suoraan lahtelaisten lapoihin, mutta Tapparan ja meidän Tappara-fanien onneksi on sen verran rutinoitunut jengi ja hyvä maalivahti, että näitä harvemmin kuitenkaan päästetään eskaloitumaan kovin vaarallisiksi tilanteiksi sinne oman maalin eteen, eikä Pelicans oikein tunnu sen enempää siihen lääkkeitä löytävän kuin aiemmatkaan yrittäjät. Sama johtaa myös siihen vahvaan alivoimaan, joka alkaa olemaan kyllä aika käsittämättömällä tasolla.
 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Unibet tarjoaa ottelusarjan lopputuloksesta 3-4 kerrointa 41. Aika selvänä tunnutaan sarjaa pidettävän kaikkialla, mutta ei, en usko kolmeen peräkkäisen voiton olevan mahdotonta. Tokihan Pelicansin kärkipelaajien pitkäaikainen kuormitus sataa tasaisesti peluuttavan Tapparan laariin sarjan edetessä ja Pelicansin pitää pystyä lopussa nappisuoritukseen. Jos esimerkiksi ylivoima sattuisi loksahtamaan kaaneilla kuntoon, se olisi iso ja käytännössä välttämätön apu.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Valitettava lopputulos oli juurikin tuo, että miten homma alusta loppuun masinoitiin ja lopulta saatiin yleisö huutamaan pedofiiliä.

Eihän se Jankkoon mitenkään vaikuttanut. Näytti sisuuntuvan vaan.
Juu ei saatu eikä yritetty saada yleisöä huutamaan pedofiiliä.

Olin paikalla. Yksittäisen äijän huudon kuulin.
Samoin kuin Tampereen pelissä. Silloin toisin yksi ääliö huusi raiskauksesta. Tampereella Pelsun fanit puuttuivat heti asiaan ja käskivät huutelijan olla turpa kiinni. Eräs pelsufani, nainen, myös perusteli komentonsa hyvin (yksityiselämän suoja, törkeä huuto, jotain rajaa).
Heljankoa ei ole todettu syylliseksi mihinkään, rikosilmoitus on tehty ja poliisi, syyttäjä ja mahdollisesti oikeus hoitavat asian.
Antaa nyt vaan Heljangon torjua siellä maalilla. Pelejä on vielä monta jäljellä, Heljanko tarvitsee työrauhan.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Unibet tarjoaa ottelusarjan lopputuloksesta 3-4 kerrointa 41. Aika selvänä tunnutaan sarjaa pidettävän kaikkialla, mutta ei, en usko kolmeen peräkkäisen voiton olevan mahdotonta.

Ei mahdotonta, ei todellakaan. Olisi kuitenkin mielenkiintoista tietää, että milloin viimeksi Tappara on pudotuspeleissä hävinnyt kolme ottelua putkeen?
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juu ei saatu eikä yritetty saada yleisöä huutamaan pedofiiliä.

Olin paikalla. Yksittäisen äijän huudon kuulin.
Samoin kuin Tampereen pelissä. Silloin toisin yksi ääliö huusi raiskauksesta. Tampereella Pelsun fanit puuttuivat heti asiaan ja käskivät huutelijan olla turpa kiinni. Eräs pelsufani, nainen, myös perusteli komentonsa hyvin (yksityiselämän suoja, törkeä huuto, jotain rajaa).
Heljankoa ei ole todettu syylliseksi mihinkään, rikosilmoitus on tehty ja poliisi, syyttäjä ja mahdollisesti oikeus hoitavat asian.
Antaa nyt vaan Heljangon torjua siellä maalilla. Pelejä on vielä monta jäljellä, Heljanko tarvitsee työrauhan.

Tuon Tampereen pelissä tapahtuneen yksittäisen henkilön huutelun kuulin itsekin ja häntä tosiaan useammankin eri henkilön toimesta käskettin pitää turpansa kiinni. En ainakaan itse siellä kuullut muiden huutavan törkeyksiä Heljangolle. Eilisen pelin huutelusta en osaa sanoa mitään, kun jäi lippu peliin saamatta. Epäilen kuitenkin, että tuskin tuommoiseen pedofiilin huuteluun on isompaa porukkaa saatu lähtemään mukaan. Joku yksittäinen idiootti voi toki tehdä ihan mitä tahansa.
 

Bkkhero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Bangkok United F.C
Ei ainakaan fanipäädyssä. Itse olin siellä aivan keskellä.
Fanipäädystä nimenomaan huuto kuului ja siis yksittäisen henkilön toimesta. Fakta. Kuulin viereiseen A1 katsomoon asian erinomaisesti. Mutta kyse siis yksittäisestä pölhöstä ei fanilaumasta. Sama hörhö äänessä ollut myös suurimmassa osassa peleissä. Ilves ja Tappara sarjassa. Eteepäin!
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kannattaisi miettiä miksikä tätä kiekkopeliin eksynyttä naista nimittää, muistaen että julkisuutensa on saanut sillä että oman joukkueen molari on kunnes toisin todistetaan ahdistellut seksuaalisesti tätä alaikäisenä.

No tältä kantilta asia on asia on vielä pahempi Pelicansin kannalta. He ovat siis maksaneet rahaa seksuaalirikoksen uhrille, että hän on sanojasi lainaten "pieni piikki" häntä hyväksikäyttäneelle henkilölle. Ei kuulosta ihan kauhean kosherilta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllä minäkin Kuuselaa toivon torstaina taas askiin, on se julmaa jos hän kunnossa on mutta ei pelaa. Toisaalta se on Tapparassa ollut voittavan kulttuurin perusta vuosia, parhaat pelaa ja poppareilla istuu kuka tahansa jos valmennus niin parhaaksi näkee. Voisi kyllä kuvitella että tässä joku loukki on olemassa. Kas kun ei toimittajat saa asiaa selville.

En usko että mitään loukkia on olemassa. On vain spekulaatio, että menneen ajan näyttöjen ja seura-statuksen takia pitäisi peluuttaa.

Edessä on tällä hetkellä paremmat pelaajat. CHL-finaalissa Kuusela pääsi nostamaan himoitsemaansa kannua, mutta pelasi silloinkin hyökkääjistä pienimmät minuutit. Vain nelosen vaihtoja, ilman erikoistilanteita, koska ei mahdu enää edes 2.ylivoimaan. Periaatteessa Levtchin tulo tuon roolin söi, koska Letvchi on selvä YV-mies ja JDavidsson, Ikonen ja Granath taasen osallistuu alivoimaan, jossa Kuusela ei pelaa.

Kuuselan pistekertymässäkin nähtiin tällä kaudella totaalinen romahdus, kun sitä 2.ylivoiman aikaa vielä tuli. Kaikki haaveet perustuu vain vanhaan.

Jos tässä jotakuta taas kierrätetään, niin Patrik Virtahan se on ollut. Sieltä löytyy apuja, niin alivoimaan, ylivoimaan (ei tarvi Seppälän olla maskissa), kuin aloituksiinkin.
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelsut ottavat nyt turpaan kolmella osa-alueella:

1. Erikoistilanteet
2. Maalinedusta
3. Tehokkuus

Onko liikaa pyydetty kaikkien kolmen korjaaminen huomiselle? Vai riittäisikö yksi näistä toiseen ryöstöön?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös