PLAY-OFFS: HPK - Tappara 28.3., Peli III

  • 6 356
  • 64

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Tänään taistellaan todella tärkeästä voitosta Rinkelinmäellä, seuraava ottelu Hakametsässä (sunnuntaina) on katkolla tänään voittavalle joukkueelle. Myös eilinen ottelu tiistain tapaan oli tasaista vääntöä, HPK vaan ei saanut paikoista maaleja. Tänään uskon HPK:n teroittaneen tuota osa-aluetta ja ratkaisu löytyy sitä kautta. Tapparan kivikova puolustus joutuu koville Rinkelinmäen 5000:n katsojan edessä ja paineet ovat kovat.

Tappara lähtee odotetusti rajulla sykkeellä jokaisen erän alkuun. HPK:n on vain pidettävä se kuulisa liike päällä ja äijää maskiin, niin eiköhän tulosta synny.

Tulos 3-1 HPK:lle…
 

Kynämiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Haamulehti 28.3.2003

LTT:n uutisia - Vesirinkelinmäki

Vesirinkelinmäellä suuri määrä vokaalittoman tieteellisen sukunimen omaavia peltikuoriloeläimiä on sairastunut vakavasti kahvara-viruksen massiivisen hyökkäyksen seurauksena syötyään pirkanmaalaisia luomuporkkanoita, kertoo Lintumäen tietotoimisto. Hameenlinnalaisten tutkijoiden mukaan vesirinkelinmäen alueella on ilmeisesti enää vain muutamia terveitä peltikuoriloyksilöitä. Epidemia on suuri menetys paikalliselle peltikuoriloelinkeinolle ja kaikelle mikä jäällä liukuu. Virus voi tarttua porkkanasta peltikuoriloon ja luultavasti myös peltikuorilosta porkkanaan.

Poppakonstit kaivettu naftaliinista

Raitapaita-medisiinareiden ollessa polvillaan ongelman edessä on kansa ottanut ohjat käsiinsä uhkaavan pirkanmaalaisen sairauden taltuttamiseksi. Niinpä Vesirinkelinmäen jääalttaripyhättöön onkin kutsuttu kaikki Hameenlinnan ja naapuripitäjien asukkaat manaamaan tätä saatanaan rinnastettavaa riivaajaa ulos peltikuoriloyhdyskunnasta. Manaus tapahtuu Lintumäen tietotoimiston tiedotteen mukaan toistamalla kuorossa ”vas-tus-ta-jaa has-sut-te-lee” mantraa. Mikäli manaus ei onnistu on sikolätin puheenjohtajan - nimim. "vieraissa kannustan vain kolmasti" - mukaan kaksiteräisellä kirveellä töitä.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
kotijoukkue tänään

Joni Puurula, Maalivahti

1. kenttä

Marko Tuulola, Vasen puolustaja

Martin Strbak, Oikea puolustaja

Antti Miettinen, Vasen laitahyökkääjä

Tommi Santala, Keskushyökkääjä

Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä

2. kenttä

Vladimir Sicak, Vasen puolustaja

Aki Heino, Oikea puolustaja

Jaroslav Balastik, Vasen laitahyökkääjä

Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä

Jan Pardavy, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

Tuomas Eskelinen, Vasen puolustaja

Teemu Aalto, Oikea puolustaja

Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä

Tero Lehterä, Keskushyökkääjä

Olli Sillanpää, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Max Kenig, Vasen puolustaja

Olli Korkeavuori, Oikea puolustaja

Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkääjä

Juhamatti Yli-Junnila, Keskushyökkääjä

Tuukka Mäkelä, Oikea laitahyökkääjä


Missä on Laakkonen???

Tänään palataan sitten asemiin, jossa ottelun seuraaminen aiheuttaa pelonsekaisia tunteita ja nitropurkilla olisi käyttöä. Uskon ja luoton kuitenkin omiin ja voitto otetaan!
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Porkkanassa on vitamiineja.

Ensinnäkin on todettava että porkkanat ovat hyviä. Isot ja pienet, meillä on tarjolla vain isoja. Varsinkin jänikset pitävät niistä.
Tänäänkin söpöille töpöhännille saapuu isoja porkkanoita Tampereelta pureskeltaviksi. Mahtaako olla tarpeeksi terävät hampaat. Muuten ei onnistu.

Asiaan: Ihmettelen vähän sitä logiikkaa kun sanotaan tämän illan voittajan olevan "vahvoilla".

Vahvoilla mihin? Jokakeväisissä playoff-peleissä näemme näitä vahvoilla olijoita potkimassa rantapalloja pettyneinä ja hävinneinä.

Tämän kevään vahvoilla olijoita ovat olleet Blues, Jyp ja TPS.

Tämänkään illan pelin voittaja ei ole kuin yhden kiinnityksen lähempänä jatkopaikkaa.

Toinen hauska väittämä eilisestä HPK:n rajusta kahvauspelistä oli että HPK yritti voittoa Tapparan omilla aseilla. Ei poijjaat, ei pidä paikkaansa.

HPK:n pelityyli eiliseltä ei todellakaan ole Tapparan oma ase, vaan HPK:n ihan ikioma konsti yrittää voittoa. Eli, kahvata nopeat Tapparalaiset hitaampaan pelivauhtiin.

Se on nääs niin että väsyneemmän on käytettävä mailaa vauhdin vähentämiseksi.

Peräkkäisinä iltoina pelattavat pelit suosivat ehdottomasti Tapparaa. Tappara nimittäin on kovakuntoisempi kuin yksikään toinen joukkue tässä maassa.
Se taas johtuu Tapparan hurjasta harjoittelukulttuurista jonka isä on Kalevi Numminen.

Se, taas johtaa siihen että kovaa treeniä pelkäävät pelaajat karttavat Tapparaa ja menevät sinne missä on löysempi toimintakulttuuri. Kuten,, mikä ilmeisemmin on myös HPK:ssa asianlaita.

Niin. Tänä iltana on taas varmasti jännittävä peli. Toivon voittoa Tapparalle mutta jos sitä ei tule niin mitään ei ole silti vielä menetetty.

Pureskelkaa porkkanaa.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huomasin tuosta otteluennakosta, että liigan "turhin" pelaaja, Marko Mäkinen, on Tapparan viimeisimpien otteluiden paras pistemies!

Onnea vaan Makolle, mutta toivottavasti joukkueen konkaritkin heräävätä viimeistään nyt. Ojanen on jäänyt jo pari peliä pisteittä, ja on sitä myöten jäänyt myös koko uransa pudostuspelitilastoissa "piste per ottelu" tahdista. Ei niin, että historiallisilla tilastoilla olisi muuta kuin kuriositeettiarvo, mutta pelkään, että mestaruutta ei voiteta pelkästään duunareiden maaleilla. Myös alan eksperttien pitää herätä! Bisset on näyttänyt hyvää mallia, toivottavasti linja jatkuu...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Toiset ei uskalla tanssii...

Tänään Rinkelinmäen humal... anteeksi, hurmaantuneen kotiyleisön eteen luistelevat eilen toisistaan mittaa ottaneet HPK, kotoisesti KERHO taptaptap, sekä viimeaikoina kohtalaisiakin otteita (kravattiote & takavyö) esittänyt tappara. Aika oivaltava aloitus, eikös?

Enempiä ihmettelemättä kajautan tähän lopputulosarveluni: 5-1. Veikkaisn eilen yltiöpäisesti 6-1, yön aikana realismini kuitenkin palasi.

Syy tähän tulevaan kirvespaitojen kurmootukseen löytyy Kerhon takatukkaosastolta. Pardavyn ketsuppipullo sanoo tänään tsup, tuloksena kolme (3) osumaa.

Isokokoisena joukkueena tappara puhaltaa tänään enemmän kuin kotijoukkue. Tämä aiheuttaa roikkumista, joka taas saa dumarin pistämään herneeseen kohtalaisesti liikettä. Kotiyleisö tietenkin provosoi ja huutaa asiantuntemattomasti jäähyä jokaisesta puolinelsonista. On se niin väärin.

Pelin jälkeen Tukka-Jukka haukkuu tuomarin. Menee kuulemma liian helposti yleisön huutoihin. Tämän jälkeen hän toteaa taistelun jatkuvan ja että sunnuntaina jäällä nähdään taisteluvalmis tappara.

Tero I Kukistaja naulaa 1+1.

Ja taas Vasalliin.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Enneuni (painajainen sellainen...)

Tänään Iso J tekee 2+1 ja Tappara vie pelin 1-4. Sunnuntaina leijutaan sitten ja otetaan takki auki turpaan 1-4 ja viidennessä pelissä Kerho voittaa tylysti 4-0....

...onneksi nää enneunet on ennenkin mennyt ihan skugeen !

Hienot pelit tulossa tänään ja sunnuntaina !

Tsemppiä vaan molemmille ja kummankin kannattajille !

Kerho-kannattajienkin pahin uho laantui kun realiteeti paljastui eilen ja asioista keskustellaan taas asiallisemmin , hyvä niiin !
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
0-1 (Tarvainen yv:llä) ja Radio Jannen mukaan aika pitkälti Ringbomin ansiota, että Tappara pääsi pyörittään ylivoimaa. Tuulola aika heppoisesti jäähylle. No, sattuuhan noita. Kunhan HPK nyt pystyisi nousemaan voittoon.

Vaikuttaa siltä, että Tapparan hyökkääjät pääsevät liian helposti laukomaan ja myös reboundeihin. Nyt pitäisi olla omassa päässä tarkkana...
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pahalta näyttää. Tapparan ylivoimapeli on tappavan tehokasta, vaikka Tuulolan jäähy helposti tulikin.

Toivottavasti Kerho ei jäädy, vaan homma hoidetaan viimeistään sitten jatkoajalla.
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Mikäs suonen veto sille Tarvaiselle on tullut? 0-2 :D Taitaa olla Puurula hörppivällä päällä. 957:n mukaan meni toinen aika helpolla...
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Voitais sanoa, että peli on pulkassa nyt. Tilanne 0-2 ja Kerho antautumassa. Tappara tehnee vielä pari ja Kerho yhden. Kerhon tähtihyökkääjät aivan yössä: Pardavy, Somervuori, Miettinen, Santala. Puurulakin imuroi melkeinpä heti kun Tappara on päässyt yv:lle. Jalonen ja Kerho ottivat viime vuoden välieräsarjassa ekan voiton välieräsarjassa, mutta hävisivät loput. Silloin ei potuttanut niin hirveästi kun Jokerit oli suosikki. Nyt sattuu sydämeen tuplasti enemmän, kun HPK ei ennakkosuosikkina pysty hoitamaan Tapparaa.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Peliä on pelaamatta vielä 40 tehokasta minuttia. Jos HPK pystyy nostamaan tasoaan, on vielä mahdollisuuksia. Tappara ei tietenkään tule tekemään nousua helpoksi. Tsemppiä Kerho! Hirmuinen yritys päälle!

EDIT: Noniin, Sicak, 1-2!

EDIT2: 2-2, Strbak!
 
Viimeksi muokattu:

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Turha puhua, että ottelu olisi ohi vielä, vaikka uskoisinkin, että Tappara tämän lopulta vie.

HPK tekee ainakin yhden maalin, Tappara ehkä yhden tyhjiin (ei ole kyllä ollut Tapparalla tapana, mikähän siinä on niin hankalaa?).

JA siinähän se tuli se maali! HPK:lle.

Edit: typo ja lisäys.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti CIA
Nyt sattuu sydämeen tuplasti enemmän, kun HPK ei ennakkosuosikkina pysty hoitamaan Tapparaa.

Ei nyt vielä vajota maan rakoon. Voitot 1-1 ja tämä kolmas peli ei vielä edes puolivälissä.

TILANNE: 1-2. Kerho tuli erän alkuun taas kovaa ja ehkä tuo yksi maali avasi hanoja.

EDIT: Tai no sanotaan 2-2. Kerholle henkinen yliote.
 

Aleksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Teppo Numminen
Juu, ei tämä mitään uutta ole. Espoossa reilu viikko sitten sama homma ja muistuupa mieleeni eräs ottelu syksyltä -02, joka lopulta päättyi numeroihin 7-7. Viimenen kakskymppiä jäljellä. Nukkuuko Tappara vieläkin onnensa ohi?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
3-2! Hyvä Tuuski! Sarja poikki sunnuntaina!

Mahtavaa!!!!!! Kerho on tänä vuonna selkeästi kypsempi joukkue, kuin vuosi sitten. Nyt uskalletaan voittaa!
 

Aleksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Teppo Numminen
Onnittelut Kerholle!

Jotenkin tämän arvasi, kun HPK päästettiin niin helposti kahden maalin takaa rinnalle. Näissä peleissä pitää vastustaja laittaa kunnolla töihin, eikä päästää tuolla tavalla kävelemällä tasoihin.

Pelit jatkuu sunnuntaina. Nyt on fiilikset aika maissa, mutta on täältä noustu ennenkin ja noustaan nytkin. Pakko.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Kyllä me vielä mennään päätyyn asti. Johan tuo Bleg sarja sen osoitti. Ainoa probleema on tuo helvetin johdon pitäminen joka ei tunnu onnistuvan edes vängällä...

NA
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
JESJESJES! TUUSKI!

On se niin saatanan kova jätkä, ettei voi mitenkään uskoa. Taas pitkälti päälle puolituntia lasissa ja senkun ratkoo pelejä. Tuuski käänsi jo TPS-sarjan, Tappara-sarja samaan putkeen?

HUlinaa.... :D
 

jerry

Jäsen
Onnittelut Kerholle!

Jopa minäkin, jota tuo mailanmittaus kaivelee edelleen, alan uskomaan että HPK:lla on mahdollisuudet aina mestaruuteen asti. Mielestäni se edellyttää että sarja menee poikki tampereella, koska Jokerit laittanevat omansa poikki oulussa.

Nuo kaksi ja. voittoa antavat itseluottamusta ja syövät vastustajaa, mutta finaaleissa on pakko pärjätä yhden kerran vieraissakin, ei kukaan voi voittaa kuutta kotipeliä putkeen jatkoajalla.

Hammasta purren toivotan: Tsemppiä!
 

Oranssi69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä olisi Tapparalla paljon oppimista Jokereiden viisikkopuolustamisesta johtotilanteessa. Tapparalle on tämän kevään pudotuspeleissä tapahtunut näitä samanlaisia nukahduksia useita.

Seurasin SM-liigan sivuilta ottelua. Aluksi 0-2, "reload" 1-2, "reload" 2-2. Arvasin jo siinä vaiheessa, että tämä ottelu tullaan häviämään.

Sarja on kuitenkin vielä kesken, ja Tapparalla on mahdollisuudet vielä nousta tasoihin ja ohi. Mikä olisikaan sen makeampaa kuin hiljentää tiistaina hämeenlinnalainen tuulipukukansa. Mutta jos hävitään, ei ainakaan hävitä huonolle joukkueelle.

Jokerit kuitenkin vaikuttaa olevan kaikista kovimmassa iskussa. Aika vakuuttava esitys tänään Kärppiä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös